Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τη δευτερα που θα ερθει να τον δει ο παιδιατρος φοβαμαι μη μου πει για συμπληρωμα ....εν τω μεταξυ ενω μεχρι σημερα θηλαζε καθε 1'30-2 ωρες απο το απογευμα θηλασε στις 6-9'40 και παλι επεσε ξερος στον υπνο....εκτος του οτι μου φαινονται πολλες οι ωρες πονανε και τα 2 στηθη και δεν ξερω ποιο να του δοσω στο επομενο γευμα. μεχρι τωρα ειχαμε 6 λερωμενες πανες εκ των οποιων 4 κενωσεις

πω πω...ουτε στο 1ο παιδι τοσο αγχος...σαν πρωταρα νιωθω!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

καλημερα κοριτσακια μου....

τι κανετε???εμεις ειμαστε καλα...εχω μια απορια βρε κοριτσια....τα μωρακια που θηλαζουν μεχρι ποτε τρωνε ακανονιστα???ποτε μπαινουν σε προγραμμα???τι εννοω???ποτε θα αρχισει να κοιμαται συνεχομενα???ποτε θα μπορω να ξερω οτι θα τρωει καθε 3 με 4 ωρες το πρωι??βιαζομαι εεε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

τη δευτερα που θα ερθει να τον δει ο παιδιατρος φοβαμαι μη μου πει για συμπληρωμα ....εν τω μεταξυ ενω μεχρι σημερα θηλαζε καθε 1'30-2 ωρες απο το απογευμα θηλασε στις 6-9'40 και παλι επεσε ξερος στον υπνο....εκτος του οτι μου φαινονται πολλες οι ωρες πονανε και τα 2 στηθη και δεν ξερω ποιο να του δοσω στο επομενο γευμα. μεχρι τωρα ειχαμε 6 λερωμενες πανες εκ των οποιων 4 κενωσεις

πω πω...ουτε στο 1ο παιδι τοσο αγχος...σαν πρωταρα νιωθω!!!

να σου ζήσει!

άντε καλε που χεις άγχος!

θήλαζε και μη ερεύνα! ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμάς..η μικρη μου χτες ήταν αγγελουδι φτου φτου μην την ματιασω απο τις 4το μεσημέρι έριξε κάτι υπνους τρελους.

Χριστινιω να σου ζήσει το μωρακι σου,και μην αγχωνρσαι με το θηλασμο βάζει τον συνέχεια στο στήθος...

Πάω να φάω τίποτα γιατί με έχει ξεζουμισει η μικρή

:-D

Λετα λένε ότι σε προγράμμα μπαίνουν μετά τις 40μερες..αλλα υπάρχουν και τα άλματα που μπορεί όλη μερα να είναι στο στήθος...εσένα κάθε ποτέ θηλαζει;;;την νύχτα δεν κοιμάται παραπάνω;;;εμένα συνήθως την μερα θηλαζει κάθε 2ωρο..το βράδυ κάνει ένα 4ωρο και μετα στο 3ωρο αλλα είναι μικρούλα η δικιά μου Ακόμα.

καλημερα κ απο μενα!

ο μπεμπης καθε 2 ωρες το βραδυ ξυπναγε...παλι καλα που ειχε κοιμηθει ενα 4ωρο 8-12 κ κοιμηθηκα κ εγω...κ τωρα ξυπνιος απ τις 9...μαλλον θα παμε βολτα οικογενειακως εχει πολυ ωραια μερα.

καλο σκ και φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια!

Λετα κ εμενα ξυπναει καθε τρεις στην καλυτερη την νυχτα.την ημερα πιο λιγο φυσικα.ειχα διαβασει οτι τα μισα μωρα στον 2° μηνα δεν χρειαζονται γαλα την νυχτα μπορει να κοιμηθουν κ 6ωρο.εμεις ανηκουμε στην αλλη μιση!!χαχα

Εν τω μεταξυ παι οι θηλες μου με πεθαινουν.ειδικα η δεξια.δεν ξερω τι κανει.εγω τρεμω την στιγμη που θα αλλαξω στηθος.ελεγα ποναει αλλα τετοιος πονος νομιζω οτι μου το κοβουν.τι δεν εχω βαλει.της freezyderm της medela δικο μου γαλα..υποφερω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γιατί βρε Γκρέτα πονάνε ακόμα οι θηλές; Μήπως όταν πιπιλάει απλά δεν πιάνει καλά μέσα στη νύστα του, κι εμένα το κάνει καμιά φορά και πιάνει έξω έξω, για πρόσεξέ τον!

Elisabeth, τη Δευτέρα στις πέντε θα πάνε, αλλά θα τις πάει ο πατέρας τους, εγώ τους είπα ότι μπορεί να έρθει ένα κοριτσάκι που το λένε Ελισάβετ να έχουν το νου τους!Το μωρό βρε που θα το αφήσεις;

Τη μπέμπα τη μάτιασα! Ξύπνησε δυο φορές χθες την νύχτα και είχε μόνο κάτι τρομακτικές ή βαρετές ταινίες στην τηλεόραση, άλλη φορά πρέπει να έχω έτοιμο dvd!

Σε πρόγραμμα δεν έχουμε μπει ακριβώς, αλλά ότι έχουμε στρώσει έχουμε στρώσει. Μην περιορίζεσαι σε στήθη Χριστινάκι, δίνε και τα δύο να ανακουφίζεσαι. Όλα αυτά εμένα μου φαίνεται ότι ισχύουν για μωράκια σαν το δικό μου, δηλ. από δύο μηνών και άν βέβαια. Τώρα μπορεί να φάει και 20 λεπτά και να παρατήσει το βυζί μόνη της. Στην αρχή ήθελε να είναι στο στήθος σαν να ανέπνεε μόνο εκεί! Παραδώσου στο μικρό σου και θα τα βρείτε, χρόνο θέλει και κάποιον να αναλάβει τα άλλα για να μπορείς! Εγώ αυτή τη φορά δίνω και τα δύο στήθη. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά πρώτη φορά έχω μωράκι με καλό βάρος, τα άλλα τα είχα στο καχεκτικό, ιδίως το πρώτο! Αλλά και πρώτη φορά δεν κοιτάζω ρολόι, αν έχει περάσει μισή ή μια ώρα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Τώρα μπορεί να την καθυστερήσω και λίγο για να φάει ή να την απασχολήσω αφού κρατιέται και ίσως και να μην κλαψουρίζει από πείνα πχ. στη μιάμιση ώρα... Αλλά μέχρι τώρα ήμασταν συνέχεια στο στήθος! Θα καταλάβεις πότε αλλάζει η κατάσταση, η μεσαία μου έφτυνε τη ρώγα σαν να ήταν κουκούτσι όταν χόρταινε, αυτή απλά τη γλύφει σαν παγωτό! Το κάθε παιδί τα δικά του!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

μπα η εμπειρία μου λέει ότι δεν υπάρχει στάνταρ καθορισμένος χρόνος άλλα στους 2 μήνες αλλα στο 6μηνο ή και παραπάνω, άλλα απ την αρχή κι άλλα δε μπαίνουν σε πρόγραμμα ποτέ!!! ω ναι! (ως μωρά ή και νήπια εννοώ)

για τα δικά μας πάντως είναι πολύ νωρίς για συμβουλές τύπου μη το ταίζεις το βράδυ ή δίνε του τσάι ή τέτοια χαζά. εγώ δε συμφωνώ καθόλου.

υπομονή με το πόνο γκρέτα, δυστυχώς η μόνη λύση είναι η ομοιοπαθητική, βάζε το στο στήθος και μόνο έτσι θα στρώσει η υπόθεση. στο πρώτο παιδάκι έχεις συνήθως πόνους τέτοιους στα επόμενα είναι στρωμένο το σύστημα!

Greta τον τοποθετεις σωστά στο στήθος;;να μην πιάνει μόνο την θήκη αλλα και την θηλαια αλω...να το αφήνεις να αεριζετε όταν βάλεις κρεμουλα..και εγω κάθε φορά που είναι να θηλαζω το σκέφτομαι

Κοριτσια την πιανει ολη.ειμαι σιγουρη.κ νομιζω τον κραταω σωστα.οι θηλες εχουν γραμμουλες νομιζω ραγαδες θηλες λεγονται?η δεξια ακριβως εκει που βφαινει το γαλα εχει κατι ασπρο.δρν φευγει.παιζει να ειναι πιον?τι σκατα ειναι?γεμιζει με γαλα κ υποφερω.τωρα πρεπει να τον βαλω κ απλα χτυπαω το κεφαλι μου.σουτιεν τωρα δεν τι βαζω αλλα βρε Αγλαια μου εμενα τρεχει.την νυχτα δεν ειχα τιποτα ουτε επιθεματα κ απλα το σεντονι ηταν σαν να ειχα κατουρησει.τοσο πολυ γαλα.δεν ξερω τι να κανω.μαλλον υπομονη.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...