Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γραφω μικρα μηνυματα, γιατι μια δυο φορες που πηγα να γραψω σεντονι το εχασα!

Μπραβο για τα μωρακια σας. Πωπω, ποσο πολυ μεγαλωσαν! Μπραβο στις μανουλες!

Χριστινιω δε θυμαμαι αμα τελικα ευχηθηκα για το μικρο σας. Να σας ζησει!

Σοφια αν και πολυ καθυστερημενα, χρονια σου πολλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Παλι γκρινιαζει η μικρη. Ευχομαι να μπορεσω να γραψω συντομα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες....τα παιδια μου κοιμουνται!!!ζυγισα το μωρο το πρωι και στεναχωρηθηκα λιγο....γεννηθηκε 2900, βαρος εξοδου την τριτη 2740 και σημερα το πρωι 2790...λιγο δεν πηρε?δεν θελω να μπω στο τρυπακι να τον ζυγιζω συνεχεια....:(:(

χτες ειχε βρεξει 7 πανες εκ των οποιοων οι 3 λερωμενες. γευματα κανει καθε 1"30-2 ωρες.

μηπως εχει αποκλιση η δικη μου ζυγαρια απο του μαιευτηριου?μηπως δεν αρκει το γαλα μου?ειμαι πολυ στεναχωρημενη....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Tο έγραψα και στις ιντερνετικές αγορές, αλλά θα σκάσω αν δεν το γράψω κι εδώ. Έχει πολύ καλή τιμή σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (την έχω ήδη για τη μεγάλη μου και την έχω ήδη κάνει τρεις φορές δώρο), δηλ. 26 λίρες κάπου 33 ευρώ (εδώ έχουν νομίζω οι αντίστοιχες 50-80). Παράγγειλα και για τη μεσαία μου γιατί πλακώνονται, όσες έχετε μεγαλύτερα κοριτσάκια δείτε την (παίζει μόνο σε ροζ, η μπλε πήγε 47 λίρες). Σκέφτομαι αν θα πάρω και άλλη για τίποτα γενέθλια, αλλά δεν είμαι σίγουρη.... http://www.amazon.co.uk/Vtech-Kidizoom-Digital-Camera-122853/dp/B004WINUWG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1348229846&sr=8-1

Άννα και τα άλλα τρίτεκνα κοριτσάκια, ήθελα να στείλω τον άνδρα μου να βγάλει κάρτα πολιτισμού, κάποιος είπε ότι καταργήθηκε, εσείς ξέρετε κάτι;

Τελικά στο δήμο τα δίδακτρα για τη ρυθμική έχουν για τους τρίτεκνους 50% έκπτωση, επομένως είμαστε στα 9 ευρώ ανα κοριτσάκι και 10 ευρώ η εγγραφή, τις έγραψε σήμερα ο άνδρας μου. Χρειάζεται και χαρτί παιδίατρο, δεκο για να φαίνεται ο τόπος κατοικίας και φωτογραφία (δεν είχαμε θα την βάλουμε αργότερα). Εγγραφές στο κολυμβητήριο.

Το μπεμπάκι μην το ματιάσω αλλά πάει να στρώσει....φτου, φτου, φτου, σκόρδο και σκορδάκια... και μακριά τα γαριδάκια!

Το μότο της ημέρας: Ένα πλυντήριο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα

a0Nsp3.png

γεια σας μανουλες....τα παιδια μου κοιμουνται!!!ζυγισα το μωρο το πρωι και στεναχωρηθηκα λιγο....γεννηθηκε 2900, βαρος εξοδου την τριτη 2740 και σημερα το πρωι 2790...λιγο δεν πηρε?δεν θελω να μπω στο τρυπακι να τον ζυγιζω συνεχεια....:(:(

χτες ειχε βρεξει 7 πανες εκ των οποιοων οι 3 λερωμενες. γευματα κανει καθε 1"30-2 ωρες.

μηπως εχει αποκλιση η δικη μου ζυγαρια απο του μαιευτηριου?μηπως δεν αρκει το γαλα μου?ειμαι πολυ στεναχωρημενη....

Χριστινάκι, χαλάρωσε, μπορεί να υπάρχει απόκλιση, μπορεί να είναι ο πρώτος καιρός, μην αγχώνεσαι, κάτσε στην τηλεόραση, στον υπολογιστή, στην κουνιστή πολυθρόνα και θήλαζε, θήλαζε, θήλαζε. Αποκλείτεται να μην του φτάνει το γάλα σου, αν δεν του φτάνει θα θηλάζει περισσότερο. Υπομονή και θα ξεπεταχτεί και ο δικός σου με το καλό. Και πάλι εδώ είμαστε όλες!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Tο έγραψα και στις ιντερνετικές αγορές, αλλά θα σκάσω αν δεν το γράψω κι εδώ. Έχει πολύ καλή τιμή σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (την έχω ήδη για τη μεγάλη μου και την έχω ήδη κάνει τρεις φορές δώρο), δηλ. 26 λίρες κάπου 33 ευρώ (εδώ έχουν νομίζω οι αντίστοιχες 50-80). Παράγγειλα και για τη μεσαία μου γιατί πλακώνονται, όσες έχετε μεγαλύτερα κοριτσάκια δείτε την (παίζει μόνο σε ροζ, η μπλε πήγε 47 λίρες). Σκέφτομαι αν θα πάρω και άλλη για τίποτα γενέθλια, αλλά δεν είμαι σίγουρη.... http://www.amazon.co.uk/Vtech-Kidizoom-Digital-Camera-122853/dp/B004WINUWG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1348229846&sr=8-1

Άννα και τα άλλα τρίτεκνα κοριτσάκια, ήθελα να στείλω τον άνδρα μου να βγάλει κάρτα πολιτισμού, κάποιος είπε ότι καταργήθηκε, εσείς ξέρετε κάτι;

Τελικά στο δήμο τα δίδακτρα για τη ρυθμική έχουν για τους τρίτεκνους 50% έκπτωση, επομένως είμαστε στα 9 ευρώ ανα κοριτσάκι και 10 ευρώ η εγγραφή, τις έγραψε σήμερα ο άνδρας μου. Χρειάζεται και χαρτί παιδίατρο, δεκο για να φαίνεται ο τόπος κατοικίας και φωτογραφία (δεν είχαμε θα την βάλουμε αργότερα). Εγγραφές στο κολυμβητήριο.

Το μπεμπάκι μην το ματιάσω αλλά πάει να στρώσει....φτου, φτου, φτου, σκόρδο και σκορδάκια... και μακριά τα γαριδάκια!

Το μότο της ημέρας: Ένα πλυντήριο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα

ρε Αγλαια!!!! τελεια η φωτογραφικη μηχανη!!!!! και οτι εβλεπα τον Σπυρο να βγαζει φωτογραφιες με ενα κινητο που ειχα κερδισει μεν αλλα δεν το χρησιμοποιω ( vodafone 555) Και σκεφτομουν μηπως θα ηταν καλο να του παρουμε μια μηχανουλα παιδικη να μην την σπασει και την κλαιμε!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Χριστινιο να σου ζήσει τι παιδάκι σου!μοριτσα πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου!

Μεγάλωσαν τα παιδάκια σου πως τα πάτε;

Γκρετα 67 εκατοστά;;;μπράβο!!![/quote

67 εχω γραψει??χαχαχα 57 ειναι!λαθος...

Ειοα κ εγω γκρετα μου μήπως έκανες το φασουλα!χεχε!να Σοθ ζήσει γκρρτα μου!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Γυρίσαμε και εμείς..όλα καλα η μικρη το γαλατσκι μου είναι θρεπτικο έφτασε τα 3520 και 53π. Μια χαρα συνεχίζουμε έτσι και η Παιδιατρος πολυ θετική στο θηλασμο Αυτή τη φορά!!!χάρηκα παρα πολυ που πήρε βάρος γιατί το είχα ένα άγχος όσο να ναι..τώρα μου είπε ότι θέλει να μας ξαναδεί όταν σαραντισουμε με το καλο..

:-D

μπραβο αννια μια χαρα τα πατε!

κ εγω θηλαστρο το σουινγκ λεω να παρω.

δεσποινα σ ευχαριστω για τις ευχες!

χριστινακι χαλαρωσε θηλαζε οσο κ οποτε θελει ο μπεμπης κ ολα θα πανε καλα.και οι πανεσ σας ειναι οκ οποτε μην ανυσυχεις τρωει!!

αγλαια πηγαμε σημερα να ρωτησουμε για τη ρυθμινκ θα κανουμε δοκιμαστικο τη δευτερα και βλεπουμε.ελπιζω να της αρεσει.δευετρα θα πατε εσεις?αν ειναι να βρεθουμε;)

ο μπεμπης μ εχει ξεζουμ,ισει σημερα...καθε μια ωρα τρωει...μαλλον καποιο αλμα περναει..οιμε!!

οσο για τα ρουχα εννοειται κοντομανικα φοραει μεσα κ εξω απ το σπιτι.τον σκεπαζω το βραδυ με σεντονακι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

annia καλα το καταλαβα λοιπον...για να δουμε πως θα ειναι το βραδυ μας..τωρα κοιμηθηκε να δουμε για ποσο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ευρυδικη χαχαχαχα κλαιω!!!

Σοφια 1° αλμα εχω διαβασει οτι ειναι στην 5η εβδ.τωρα δεν ξερω τι ισχυει!εμενα που ειναι συνεχεια κολλημενο στο στηθος??!!λετε βα περναμε μονιμο αλμα??

Χαχα!

Εκει που ελεγα οτι περνανε τα ψυχολογικα απ το μεσημερι ειμαι μεσ στα νευρα.φωναζω σε ολους θελω να κλαψω.πω πω...τον αντρα μου λυπαμαι που προσπαθει να με ηρεμισει!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

τι κανετε κοριτσακια μου..τωρα καταφερα και εκατσα..τα μωρα κοιμηθηκαν και ο αντρουλης βγηκε εξω μια βολτα...οπορε ειμαι μονη μου....σε λιγο θα παω να ξαπλωσω....

αννια μια χαρα το μωρακι..

χριστινιο χαλαρωσε και μην το σκεφτεσαι.....θηλαζε οσο περισσοτερο μπορεις...

και εγω νομιζω οτι το πρωτο αλμα καποια μωρα το περνανε και στην 3η εβδομαδα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κοριτσια να σας ρωτησω?τα μωρα σας τρομαζουν στον υπνο?δηλαδη με το που τον περνει ο υπνος πεταγετε κ ξυπναει.ειναι λογικο?δηλαδη κ να κανω πια προσπαθεια να τον βαλω ανασκελα να κοιμηθει δεν θα κοιμηθει ποτε!περιμενω να μου απαντησετε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...