Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Και εμένα οι 3 βλαστοκυστες που έχω είναι 6ης ημέρας όλες. Εγώ νομίζω θα το δοκίμαζα για να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες. Από τη στιγμή που υπάρχουν στην κατάψυξη δε βρίσκω το λόγο να τις αφήσεις, εκτός αν νιώθεις πως δεν θες καθόλου να μπεις στη διαδικασία εκ νέου και θες να κλείσεις το κεφάλαιο. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Βρε Άννα, αν το βγάλεις και μετά τύχει και ξυπνήσει καπάκι, δεν ταλαιπωρείστε; Αυτό φοβάμαι, αλλά από την άλλη την κακομαθαίνω, δηλ. την κάνω να ξυπνάει. Χθες την ξύπνησα τα μεσάνυχτα για να πάμε μέχρι το πρωί, αλλά στις 5 εγώ πονούσα και την ξύπνησα. Πότε ξυπνά μετά εσένα, δηλ. πόσες ώρες κάνει; Εμένα έκανε προχθες 6ωρο ύπνου (9-3), οπότε γι' αυτό το επιχείρησα με τα μεσάνυχτα για να πηγαίναμε 6 το πρωί...

Περιμένω μήνυμα!

εγώ βγάζω ούτως ή άλλως μωρέ γιατί μπορεί κάτι να μου τύχει και να χρειαστεί να λείψω, μην αγχωθώ. αν γίνει κάτι νωρίτερα πινει απ το αντλημένο. ήθελα να μάθει κι απο νωρίς και μπιμπερό και πιπίλα για το απρόοπτο, μη τρέχω μετά. είμαι λίγο του στυλ των φρονίμων τα παιδιά.... :-P

θα στείλω περίμενε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατί συμπ ζαλίζεσαι;;; να παίρνεις διπλό σίδηρο!

εμείς το ξενυχτήσαμε χτες! αλλά κύριος δε νυχτοπερπάτησε καθόλου! τον προσέχω! χαχα!

τον πειράζουν τα λαχανικά στανταράκι πια. ακόμα και τα λίγα που είχε το ριζότο!

αγλαια σ ευχαριστω πολυ!ρωτησα και στο δήμο μας και θ ατην παω τη δευτερα.

εσεις καθε ποτε πηγαινετε τελικα κ ποσο πληρωνετε το μηνα?

Μάλλον θα πηγαίνουν Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 5-6, τουλάχιστον μέχρι να δω πότε θα αρχίσω εγώ με το φροντιστήριο (αν αρχίσω) γιατί κανονικά Τετάρτη δουλεύω. Δεν ξέρω πόσο θα είναι το μήνα αν υπάρχει έκπτωση, κανονικά είναι 18 ευρώ και κάποια προκαταβολή.

a0Nsp3.png

Kαλγμερα και απο εμάς..ξύπνησα με πονολαιμο μάλλον κόλλησα και εγω γμτ..ελπίζω να μείνει εκεί και να μην κάνω κανά πυρετό..κορίτσια ενδιαφερομαι και εγω για θηλαστρο για περιστασιακή χρήση..ποιο να πάρω;;;το swing η το mini electric????τι διάφορα έχουν;;;εγω σίδηρο δεν παίρνω βέβαια έχω 40αιματοκριτη.σήμερα έχω και Παιδιατρος άντε να δούμε τι ψάρια έχουνε πιάσει με τον θηλασμο..πάω γιατί χ?στηκε..

:-D

Χριστινιο να σου ζήσει τι παιδάκι σου!μοριτσα πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου!

Μεγάλωσαν τα παιδάκια σου πως τα πάτε;

Γκρετα 67 εκατοστά;;;μπράβο!!![/quote

67 εχω γραψει??χαχαχα 57 ειναι!λαθος...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!

Εμεις τα ιδια την νυχτα δεν εχουμε καμμια διαφορα.συνηθισα πια!

Κοριτσια μακρυμανικα φορατε στα μωρα?εχει τρελαθει ο καιρος.

Την ημέρα κοντομάνικο στο σπίτι βέβαια, το βράδυ μακρυμάνικο και σεντόνι! Καλημέρα!

a0Nsp3.png

Οσο για θηλαστρο εγω εχω το μινι ελεκτρικ...αυτη τη φορα βγαζω γαλα και ειναι μια χαρα οχι οτι αν ειχα ας πουμε το symphony δε θα ηταν καλυτερα..τεραστια διαφορα θα εβλεπα αλλα κανει τη δουλεια του.Στο γιο μου ομως ...σκατουλες... μονο με το symphony αντλουσα πανω απο 1 λιτρο γαλα τη μερα.Αλλα ειναι προς ενοικιαση το συγκεκριμενο και δε σε συμφερει νομιζω.

Τωρα αν επερνα θα επερνα το swing και μαλιστα εδω απο το φορουμ απο αγγελια...ειδα τις προαλλες μια αγγελια για swing στα 40 ευρω...ψαξε λιγο...στην τελικη θα αγοραζα απεξω τη χοανη να ειναι καινουργια και ολοδικια μου μαζι με ενα μπουκαλακι (αλλα 20 ευρω απο την klinikum που ειναι ο αντιπροσωπος αν θες πληροφοριες μου λες) και θα εκανα τη δουλεια μου μια χαρα αφου το θες για περιστασιακη χρηση.

Αννια εγω για το θηλαστρο ειχα γραψει τις προαλλες...σου βαζω την παραθεση.

Καλημερα σας!Θηλαζω το μωρο και φευγουμε για ψωνια!

Τα λεμε μετα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα φέτος αυτό: http://www.amazon.co.uk/Ameda-Lactaline-Personal-Electric-Breastpump/dp/B004E9SW7G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1348217133&sr=8-1

εδώ έχει πολύ πιο ακριβά. Όποιο και να πάρεις όμως σύγκρινε τιμές με το άμαζον!

a0Nsp3.png

Αυτο που εχεις ειναι νοσοκομειακο ε??Το ειχα νοκιασει νομιζω στον γιο μου...Εγω μαλλν στο swing θα καταληξω

Δεν νομίζω να είναι νοσοκομειακό, είναι το απλό τους, αλλά έχει στο άμαζον την ίδια τιμή με το swing! Δες και για το swing στο άμαζον, μάλλον θα σε συμφέρει. Χρονικά βέβαια δεν ξέρω αν σε συμφέρει, εμένα είχε έρθει με ταχυμεταφορές, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πριν παραγγείλεις, οπότε ...

a0Nsp3.png

Καλημερα μανουλες. Τι κανετε;

Χαθηκα αυτες τις μερες. Δυστυχως η μικρη εχει γινει συνεχεια του στηθους μου, και εμενα το στηθος μου ειναι πρησμενο συχνα το βραδυ αν δε ξυπνησει στο δυωρο! Αλλα μου φαινεται πως με το να αντλω γινεται χειροτερα το επομενο βραδυ!

Αννια εχω και τα δυο, καλουτσικο και το μινι για περιστασιακη χρηση, αλλα το swing μου φαινετι πολυ πιο βολικο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...