Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Είχα ένα αλλά το πέταξα, πάντως το απόγευμα που πήγε ο άνδρας μου ήταν όλοι εκεί σε διάφορα τραπεζάκια για πληροφορίες. Κανονικά θα πήγαιναν σήμερα, αλλά προέκυψε δουλειά για τον άνδρα μου. Θα πάει όμως το απόγευμα να συννενοηθεί για τα τμήματα, γιατί δεν τον βολεύει 16:30 λέει και το θυμήθηκε σήμερα. ΑΝΔΡΕΣ! Την Τρίτη που πήγε με τα κοριτσια, ούτε που σκέφτηκε να τα κανονίσει! Οπότε περιμένω να δω τι θα μου πει για τις ώρες και θα δούμε! Πλάκα θα έχει να πηγαίνουν τα κοριτσάκια μας μαζί!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκρέτα κι εσύ Ν. Κόσμο είσαι ή Πειραιά; Αν είσαι Ν. Κόσμο, όταν μεγαλώσουν την άνοιξη, να δίνουμε ραντεβού στον εθνικό κήπο τις Κυριακές, καμιά φορά με τα δύο κατέβαινα που δεν είχε κίνηση. Ή να πηγαίνουμε για ψώνια στο εμπορικό κέντρο στον σταθμό του Αγ. Δημητρίου!!!! Υπομονή μόνο να βγάλουμε το χειμώνα, συμπεθέρα!

Συμπεθερα!!χαχαα!!εγω μενω πειραια ν κοσμο οι γονεις μου!!καλε ναι πηγαινω συνεχεια ν κοσμο!!θα παρουμε τα καροτσια μας κ θα βολταρουμε!!αχ κ θα ειναι δυσκολος χειμωνας παλι!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλησπερα μανουλες!!σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!

σημερα λειπει ο αντρας μου και ηρθε η μαμα να με βοηθησει με το μεγαλο. ο μικρος στο λικνο δεν καθεται καθολου..ή θα κοιμαται στο κρεβατι ταιζοντας τον ξαπλωμενη ή αναγκαστικα τον βαζω στο ριλαξ για να μη βα βλεπει ο αλλον συνεχεια με το μωρο αγκαλια. το πρωι του εχωσε και μια στο κεφαλι αλλα ο μικρος χαμπαρι δεν πηρε. τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα.

τωρα με το θηλασμο νομιζω οτι τα παμε καλα. κανει περιπου 10-12 θηλασμους τη μερα με διαρκεια περιπου 15-20 λεπτα. χτες ξεχασα να τον ζυγυσω που τον ειχα γυμνο αλλα υποθετω οτι του αρκει το γαλα. στο μαιευτηριο ενω ειχε χασει περιπου 260 γρ το τελευταιο βραδυ μετα απο εναν μαραθωνιο θηλασμο οχι μονο δεν εχασε αλλα πηρε και 70 γρ.

mOlSp3.png

R9wLp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

:idea:Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

:idea:Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι 27/8

:idea:Rodakinoula 6/9 αγοράκι 28/8

:idea:hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι 1/9

:idea:angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ 2/9

:idea:elisabeth 6/9 αγοράκι 2/9

:idea:annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι 6/9

:idea:xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι 14/9

Χριστινιω να σου ζησει!!Καλη ανατροφη και Καλο σαραντισμο!

Την κλεινω τη λιστουλα μας μια και τα κοριτσια Eirinomama,afroad και fairytale δεν μας επισκεπτονται πια.Ελπιζω να εχουν γεννησει και να ειναι ολα καλα!Αν ερθουν ,τις συμπληρωνουμε.Πως περασε ο καιρος και γεμισαμε μωρακια!!!

Η Ειρηνηνομαμά και Αφροαντ έχουν γεννήσει και είναι καλά. Το ξέρω από άλλο φόρουμ που μπαίνουν με το ίδιο νικ.:D

Δυστυχώς δεν ξέρω για την Φαιρυτειλ.

Γεια σας μανουλες! Δεν μπαίνω τακτικά γιατι δεν προλαβαίνω. Απ΄οτι βλεπω γραφετε πολλα και μου είναι αδύνατον να παρακολουθήσω. Ελπίζω να είστε όλες καλα το ίδιο και τα μπεμπε :D

Να σχολιάσω, πως στη λίστα επικρατεί ισοπαλία ως προς το φύλο και ο τυχερός αριθμος 13!!!!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

μοριτσα χαρηκα που διαβασα νεα σου!

εμεις καλα ο μανος κοιμοταν χθες ολο το απογευμα απ τις 6μιση εως τις 9...τον ταισα και 10 κοιμηθηκαμε...ξυπνησε 2 μιση, 4 και μετα 6 το πρωι...τωρα ξανακοιμαται.καλα μας πηγε νομιζω:P

α κ επιτελους μας εχεσε!!ποιος θα το λεγε οτι θα χαιρομουν τοσο με τα κακα του μανου!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Elisabeth:

Αθλητικός Παλμός: 2109643184

Α.Π.Σ Ολυμπιακός Ρυθμός Αργυρούπολης:2109620400

Εμείς θα πάμε στον Δήμο, είναι πιο οικονομικά, θα βάλουν και τα παιδιά μαζί και ίσως έχουν έκπτωση για τρίτεκνους.

Και μια και είσαι κοντά να σου επισημάνω αυτό το φαρμακείο http://www.e-farmacy.gr/ πχ. πήρα από εκεί την sudocrem 250 με 6,2. Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται πίσω από το Max, οπότε μπορείς να κάνεις online την παραγγελία με έκπτωση και να παραλάβεις από το φαρμακείο, χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσεις κάποιο δεσμευτικό ποσό.

a0Nsp3.png

Βρε κορίτσια, εμένα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να την ξυπνάω το βράδυ, αλλά τις τελευταίες μέρες πριν ξυπνήσει έχει πρηστεί το στήθος και πονάει, οπότε ξυπνάω και ξυπνάω και την μπέμπα να με ανακουφίσει. Δεν θυμάμαι τί είχα κάνει με τα άλλα παιδιά, το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη μου ξυπνούσε μέχρι 18 μηνών από μόνη της, το άλλο ήταν τόσο ανώδυνο ως μωρό (μου τα ξεπληρώνει τώρα) που δεν θυμάμαι τίποτα!!! Δηλ. μπορεί να κάνει 5ωρο 6ωρο και εγώ υποφέρω. Θα ρυθμιστεί σιγά σιγά φαντάζομαι, αλλά τι λέτε; Να την ξυπνάω;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, εμένα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να την ξυπνάω το βράδυ, αλλά τις τελευταίες μέρες πριν ξυπνήσει έχει πρηστεί το στήθος και πονάει, οπότε ξυπνάω και ξυπνάω και την μπέμπα να με ανακουφίσει. Δεν θυμάμαι τί είχα κάνει με τα άλλα παιδιά, το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη μου ξυπνούσε μέχρι 18 μηνών από μόνη της, το άλλο ήταν τόσο ανώδυνο ως μωρό (μου τα ξεπληρώνει τώρα) που δεν θυμάμαι τίποτα!!! Δηλ. μπορεί να κάνει 5ωρο 6ωρο και εγώ υποφέρω. Θα ρυθμιστεί σιγά σιγά φαντάζομαι, αλλά τι λέτε; Να την ξυπνάω;

η απόλυτη ταύτιση είμαστε με τα παιδιά μας!

κι εμενα τα ίδια.

εγώ χρησιμοποιώ το θήλαστρο.

αγλαία χτες σε σκεφτόμουν όλο το απόγευμα που έκανα ασκήσεις με το δημήτρη να σου στείλω τα σάιτ να κάνει και η δική σου, είναι τέλεια για τα πρωτάκια μας!

θα σου στείλω πμ γιατί σε θέλω και για κάτι άλλο. οκ;

καλημέρα σε όλες!!! δε καλοκοιμήθηκα εγώ...

Βρε Άννα, αν το βγάλεις και μετά τύχει και ξυπνήσει καπάκι, δεν ταλαιπωρείστε; Αυτό φοβάμαι, αλλά από την άλλη την κακομαθαίνω, δηλ. την κάνω να ξυπνάει. Χθες την ξύπνησα τα μεσάνυχτα για να πάμε μέχρι το πρωί, αλλά στις 5 εγώ πονούσα και την ξύπνησα. Πότε ξυπνά μετά εσένα, δηλ. πόσες ώρες κάνει; Εμένα έκανε προχθες 6ωρο ύπνου (9-3), οπότε γι' αυτό το επιχείρησα με τα μεσάνυχτα για να πηγαίναμε 6 το πρωί...

Περιμένω μήνυμα!

a0Nsp3.png

Καλημερα!

Πηγα πρωι πρωι και εδωσα αιμα γιατι με πιανουν κατι ζαλαδες αλλο πραγμα! Λογικα δεν θα επανηλθε ο αιματοκριτης μου αλλα ας δουμε να ειμαι σιγουρη.

Σε κανα 2ωρο περιμενω και μια κοπελα να με κουρεψει επιτελους γιατι δεν τα αντεχω αλλο, αντε να γινω ανθρωπος!!

Δεν ξερω αν φταιει που λειπει η μεγαλη ή που περναει ο καιρος και η μικρη μπαινει σε μια σειρα αλλα αυτη τη βδομαδα κοιμαται το πουλακι μου.

Αγλαια για το στηθος που λες και εμενα ετσι γινετε αυτες τις μερες που κοιμαται, το σωμα ειχε μαθει να παραγει γαλα και αυτες τις ωρες και γι αυτο συμβαινει αυτο. Τωρα θα προσαρμοστει ξανα στα νεα δεδομενα!

Καλη μερα να εχουμε!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Elisabeth:

Αθλητικός Παλμός: 2109643184

Α.Π.Σ Ολυμπιακός Ρυθμός Αργυρούπολης:2109620400

Εμείς θα πάμε στον Δήμο, είναι πιο οικονομικά, θα βάλουν και τα παιδιά μαζί και ίσως έχουν έκπτωση για τρίτεκνους.

Και μια και είσαι κοντά να σου επισημάνω αυτό το φαρμακείο http://www.e-farmacy.gr/ πχ. πήρα από εκεί την sudocrem 250 με 6,2. Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται πίσω από το Max, οπότε μπορείς να κάνεις online την παραγγελία με έκπτωση και να παραλάβεις από το φαρμακείο, χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσεις κάποιο δεσμευτικό ποσό.

αγλαια σ ευχαριστω πολυ!ρωτησα και στο δήμο μας και θ ατην παω τη δευτερα.

εσεις καθε ποτε πηγαινετε τελικα κ ποσο πληρωνετε το μηνα?

οσο γι ατη κρεμα δε χρησιμοποιω χημικα...εχω παραγγειλει κεραλοιφη κ επισης χρησιμοποιω σπαθολαδο στη περιοχη της πανας ειναι φοβερο.σ ευχαριστω παντως.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

τανια καλα αποτελεσματα στις εξετασεις περιμενουμε νεα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...