Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!δε ξυπνησατε ακομα?:tongue:

χριστινακι να σου ζξησει ο μπεμπης!καλο σαραντισμο!

εμεις ειχαμε ενα μαλλον καλο βραδυ...ο μπεμπης εφαγε στις 1.30 κ μετα εγω ξεραθηκα...αυτος ξαναξυπνησε 2 και και του εδωσε ο αντωνης λιγο χαμομηλι...εγω χαμπαρι δε πηρα...μετα ξυπνησε 6μιση εφαγε γκρινιαζε...τον ξαναταισα 7 μιση κ επιτελους ξεραθηκε..

σημερα θα παω στη στελλα να μου ξαναδειξει το σλινγκ...δε θυμαμαι τιποτε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια. Τελειώσαμε με τον θηλασμό και έφτιαξα καφεδάκι να πιω για να ξεκινήσω λίγο αργότερα και καμιά δουλειά. έχω και σίδερο σήμερα.

Χριστίνα να σου ζήσει το μωράκι σου..

Άυριο έρχονται τα πεθερικά μου για 3 μέρες για να δουν τον μπέμπη. Έχουν να τον δουν απο την κλινική και νομίζω ότι θα δουν και διαφορά. Αυτά τα μωράκια αλλάζουν μέρα με την μέρα.

Επίσης, αύριο θα πάρουμε και ευχή και μετά θα έχουμε μεγάλες βόλτες. Έστρωσε και ο καιρός κι ελπίζω να κρατήσει!!!

Ye4Ip3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

:idea:Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

:idea:Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι 27/8

:idea:Rodakinoula 6/9 αγοράκι 28/8

:idea:hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι 1/9

:idea:angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ 2/9

:idea:elisabeth 6/9 αγοράκι 2/9

:idea:annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι 6/9

:idea:xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι 14/9

Χριστινιω να σου ζησει!!Καλη ανατροφη και Καλο σαραντισμο!

Την κλεινω τη λιστουλα μας μια και τα κοριτσια Eirinomama,afroad και fairytale δεν μας επισκεπτονται πια.Ελπιζω να εχουν γεννησει και να ειναι ολα καλα!Αν ερθουν ,τις συμπληρωνουμε.Πως περασε ο καιρος και γεμισαμε μωρακια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα μανουλες!!

Χριστινο να σας ζησει να ειναι γερο κ καλοτυχο!

Κερασια μου δεν δινω το ξερω το σκεφτομαι κ εγω.απλα ειναι κ η ωρα περιεργη λιγο αυπνια λιγο οτι κλαιει χωρις λογο.κ δεν υπαρχουν κ πολλα να κανεις.θα δοκιμασω να παρω θηλαστρο εστω ενα απλο.γιατι οπως ειπε ο παιδιατρος χθες με εχει για πιπιλα....!

Λοιπον ο χοντρουλης ειναι 5.200 κ 67 εκατοστα!επαθε πλακα αυτος κ ελεγε συνεχεια τι καλο μωρακι(μεχρι τις 2 με κρατησε με τσιριδες!)

Μου ειπε να μην δινω κιντερτε.μονο το γαλα μου.

Αυτο στο ματι δεν ειναι επιπευηκητιδα!η μολυνση ειναι οταν κοκκινιζει το ματι.απλα ενας πορος ειναι φραγνενος ειναι πολυ φυσιολογιιο.κυκλικες κινησεις στην μυτουλα ψιλα.κ θα περασει.για τα σπυρακια να τα πλενω με φυσιιο ορο κ τιποτα αλλο .κ σημερα εχουμε διαφορα!

Πολυ καλος μου φανηκε!η αλλη οτι να ναι!

Στις 08/10 εχουμε το πρωτο εμβολιο.θα μας το γραψει εκεινος κ θα ερθει σπιτι.1-2 στα 100 παιδια κανουν πυρετο.θα δειξει...

Ξεχασα να τον ρωτησω γαμωτο διατροφη ια ους κολικους.αν κ εχουμε μια εβδ να κανουμε(μν τον ματιασω)

Λετε να σταματησαν??????

Τωρα θηλαζουμε!νομιζω τον πηρε ο υπνος!τον παω μεσα μπας κ φαω τιποτα γιατι τωρα ξυπνησα η γαιδουρα!(με μπολικα διαλειμματα την νυχτα)

Φιλακια μανουλες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια χάθηκα γιατί αυτές τις μέρες κοιμίζουμε τη μεσαία στο δωμάτιο μας (όπου βρίσκεται και ο υπολογιστής) οπότε έχασα την άνεση μου! Διάβαζα λιγουλάκι αλλά για να γράψω καθόλου χρόνος. Πώς περνά η μέρα έτσι βρε παιδιά; Είχα πει να βγαίνω κάθε μέρα μια ώρα με το μωρό, να περπατάω λίγο γιατί έχω ξεμάθει πως περπατάνε, και πάλι νά 'μαι εδώ με το πλυντήριο να περιμένει άπλωμα, το φαγητό να μαγειρέυεται, την κουζίνα άφτιαχτη. Και είμαι και τυχερή που η μαμά μου πήρε τη μεσαία έξω.

Τί θα κάνουμε Λέτα μου; Είχαμε δυο μέρες βελτίωση με τη μεσαία που την είχε όλη μέρα η μαμά μου σπίτι της και μου την έφερνε το βράδυ, χθες πάλι που ήταν εδώ τα ίδια και χειρότερα. Πάλι δεν έφαγε, και αυτός ο ευλογημένος ο πατέρας της που μπορεί να την ταΐσει αποφάσισε ότι τώρα (μα ΤΩΡΑ; ) είναι πολύ μεγάλη να την ταΐζουμε (όταν η μεγάλη μας μέχρι τα τέσσερα έτρωγε μόνο αλεσμένα!!!!!!) και αν πεινάει να φάει μόνη της. Δηλ. βάζω το πιάτο, προσπαθώ να την ταΐσω, αρχίζει τα δεν θέλω κτλ. κι έχω τον πατέρα της να λέει δυνατά, ας την, αν πεινάσει θα φάει... σε παίζει.... θυμάσει τι είπε η παιδίατρος κτλ. κτλ. Ναι συμφωνώ να μην το κάνουμε μεγάλο θέμα (που στο τέλος το κάνω) αλλά αν τρώει με ένα παραμύθι και τον μπαμπά που είναι το μεγάλο θέμα; Τότε είναι που δεν γίνεται θέμα, αλλά υπάρχει εξομάλυνση!!! Με τη μαμά μου στο σπίτι της τρώει κανονικά. Εμένα τιμωρεί, όπως είπε και η παιδίατρος. Μου ήρθε να τον σκοτώσω χθες, δεν αντέχω άλλο. Ποια η συμμετοχή, όταν λείπει στις δύσκολες ώρες και αν είναι εδώ σε κάποιες από αυτές απλώς μου χειροτερεύει την κατάσταση. Μόνη μου υπάρχει περίπτωση να την κάνω να ξεχαστεί και να φάει. Δεν υποφέρεται η κατάσταση, έρχεται όλη την ώρα όταν έχω το μωρό αγκαλιά (για ρέψιμο, κλάμα κτλ. ) και τραβάει πόδια, χέρια, του χτυπάει το κεφάλι. Ούτε κουβέντα να την είχα μόνη μου στο σπίτι χωρίς τη μαμά μου. Όταν συμβαίνει αυτή η αναποδιά τότε επιστρατεύω το dvd και το youtube. Τη βάζω να βλέπει στρουμφάκια και ό,τι άλλο την κάνει να ξεχνιέται για να μπορώ να θηλάσω. Ο σύζυγος γκρινιάζει, αλλά τί καταλαβαίνει αυτός; Εκείνος έχει την άνεση να αφιερωθεί στη μεγάλη (με αυτήν ασχολείται κυρίως) όταν όλα τα υπόλοιπα τρέχουν χάρη σε μένα. Με το σχολείο εγώ δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Καλά βρε Άννα δεν τους λένει τί έχουν να κάνουν για την άλλη μέρα, εμείς πρέπει να ψάχνουμε τα βιβλία και τα τετράδιά τους; Ή είναι μάλλον και η δική μου στην κοσμάρα της.... Και η γνώμη μου είναι ότι το παιδί πρέπει ακόμα και τη λίγη αντιγραφή που έχει να μάθει να την κάνει μόνη της σε ένα δωμάτιο χωρίς πανηγύρια και να αποσπάται η προσοχή της από άλλα πράγματα. Αλλά ο μπαμπάς της δεν τα αξιολογεί αυτά. Εγώ έχω πάντως δει και μαθητές 18 χρονών να μπορούν να διαβάσουν μόνο με τη μαμά δίπλα και δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσω να μου τη χαλάσει. Έχει αδυναμία ή στο παιδί το ίδιο ή στην κατάσταση (είναι πιο μεγάλη, δεν κάνει τόσα πολλά νάζια να μας σπάει τα νεύρα κτλ. κτλ.). Αντί να καλοπιάνει τη μεσαία που είναι μέσα στο νεύρο και στη ζήλια, τη γράφει και τη μαλώνει και κάθεται και ασχολείται με τη μεγάλη. Κι εγώ είμαι η κακιά μαμά που τους μαλώνω όλους για να μπορώ να τα φέρω βόλτα... Εμ, κι εγώ θα ήθελα να κάτσω να παίξω με τα παιδιά μου και να τους μάθω πραγματάκια και όχι να προσπαθώ να συντονίζω πιάτα, ταΐσματα, θηλασμούς, πλυντήρια. Πως μας υποβιβάζουν έτσι βρε παιδιά.... Μαθαίνω στα παιδιά αγγλικά και αντί να μας πει ένα μπράβο, λέει ότι δεν πειράζει η προφορά, και τι έγινε να μην είναι αγγλική/αμερικάνικη (είμαι γεννημένη στην αμερική και έκανα αγγλικά από πολύ μικρή κι έχω ένα ψώνιο με τη σωστή προφορά, μου τη δίνουν τα ελληνοαγγλικά), σιγά τα πράγματα κτλ. Κι εκείνος είναι μουσικός (πιάνο, θεωρητικά) και δεν μπορεί να κάτσει να κάνει ένα μάθημα στα παιδιά...

Ποιο κοριτσάκι ήταν τώρα ξέχασα, που του είπε ο γιατρός να μειώσει τα γεύματα του μωρού; Γιατί να το κάνεις αυτό; Έχω την εντύπωση ότι σε παιδιά που θηλάζουν δεν παρεμβαίνουμε στα γεύματα... Γιατί δεν συμβαίνει και πάντα, τον ένα μήνα μπορεί να πάρει τόσο, τον άλλο καθόλου ή λίγο, δεν είναι όπως με το μπιμπερό. Δεν έχω δει κανένα παιδί που να θηλάζει και να είναι χοντρό (μόνο ενός φίλου μου που πρέπει να το τάιζαν από 4 μηνών στα μουλωχτά!). Ψάξε το λίγο! Εμάς κάποια στιγμή έχασε βάρος για ένα μήνα το πρώτο, μου είπε να δώσω ξένο γάλα, δεν έδωσα, τον άλλο μήνα πήρε διπλό...

Τί αλλο βρε παιδιά; Γράφω σαν κλέφτης, λείπουν όλοι και φοβάμαι ότι μου τελειώνει ο χρόνος, πρέπει να προλάβω να κάνω όλες τις δουλειές μέχρι να μαζευτούν πάλι.

Σήμερα έχουν τα κορίτσια ρυθμική, είναι σε πρόγραμμα του δήμου, το καλό για μας είναι ότι πήραν και την μεσαία και ότι θα είναι μαζί οπότε έχουμε μια μετακίνηση και για τις δύο...

Άννα, για τον παιδικό μας είπαν από αρχές Νοέμβρη!!!!!!!!! Θα προκηρυχθούν πρώτα οι θέσεις των παιδαγωγών.

Δεν πρόλαβα κορίτσια, ξύπνησε το μωρό (το οποίο παρεμπιπτόντως Γκρέτα, συνεχίζει να είναι τέλειο!)

φιλιά

a0Nsp3.png

αγλαία μου καλημέρα! θα σας φωνάξει η δασκάλα λογικα να σας πει. εμείς έχουμε αύριο τη πρώτη συνάντηση.

είναι νωρίς ακόμα νομίζω. εμάς τους δίνει φωτοτυπίες και ζωγραφίζουντα μικρά φωνήεντα προς το παρόν.

Διαφημίσεις

Αγλαια πως μ αρεσουν τα σεντονια σου!!!αν κ εσυ γραφεις τον πονο σου..τι να πω?ελπιζω να αλλαξη η κατασταση με τα σχολεια να ηρεμισεις να καθεσε μονη σου με το μωρο..α!!και παρεμπιπτοντως κ ο δικος μου ειναι παιδαρος μαλλον θα ρθουμε να στην κλεψουμε!!χαχαχα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

λοιπον πηγα σημερα στη κοπελα που αγορασα το σλινγκ να μου το ξαναδειξει...κοριτσια ειναι τελεια αισθηση να φορας το μωρο σου...και ηρεμει αμεσως κ εχεις 2 χερια ελευθερα!!

τωρα κοιμαται παλι θα περιμενω να ξυπνησει να τον ταισω και να βγουμε βολτα με το σλινγκ!κριμα που τοσο καιρο δε το χρησιμοποιουσα.

αγλαια στο δημο τα πας τα κοριτσια σου ρυθμικη?απο τι ηλικες περνουνε?για στειλε μου το τηλ να δω..

γκρετα σουπερ ο μικρος μπραβο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αγλαια στο δημο τα πας τα κοριτσια σου ρυθμικη?απο τι ηλικες περνουνε?για στειλε μου το τηλ να δω..

Η μικρή μου είναι τρία και την είδαν στο δοκιμαστικό μάθημα και είπαν ότι μπορεί να πάει... Τα άλλα παιδάκια είναι πιο μεγάλα. Στο τηλέφωνο δεν είχα βγάλει άκρη, τα τηλέφωνο του οργανισμού νεολαίας είναι: 9624042, 9635873, 9600639. Αλλά όταν πέτυχα κάποιον μου είπαν να πάμε από το σπίτι της γυμναστικής (δίπλα στο carrefour) από τις 4 το απόγευμα για να συνεννοηθούμε. Υπάρχουν και άλλοι όμιλοι που κάνουν εκεί, αλλά ήταν πιο ακριβά (πχ. μας είπαν για 35 ευρώ το μήνα, του δήμου είναι 18 ). Μένεις κι εσύ εδώ στην Αργυρούπολη; Ή κάπου κοντά μας; Μακάρι!

Γκρέτα κι εσύ Ν. Κόσμο είσαι ή Πειραιά; Αν είσαι Ν. Κόσμο, όταν μεγαλώσουν την άνοιξη, να δίνουμε ραντεβού στον εθνικό κήπο τις Κυριακές, καμιά φορά με τα δύο κατέβαινα που δεν είχε κίνηση. Ή να πηγαίνουμε για ψώνια στο εμπορικό κέντρο στον σταθμό του Αγ. Δημητρίου!!!! Υπομονή μόνο να βγάλουμε το χειμώνα, συμπεθέρα!

a0Nsp3.png

Η μικρή μου είναι τρία και την είδαν στο δοκιμαστικό μάθημα και είπαν ότι μπορεί να πάει... Τα άλλα παιδάκια είναι πιο μεγάλα. Στο τηλέφωνο δεν είχα βγάλει άκρη, τα τηλέφωνο του οργανισμού νεολαίας είναι: 9624042, 9635873, 9600639. Αλλά όταν πέτυχα κάποιον μου είπαν να πάμε από το σπίτι της γυμναστικής (δίπλα στο carrefour) από τις 4 το απόγευμα για να συνεννοηθούμε. Υπάρχουν και άλλοι όμιλοι που κάνουν εκεί, αλλά ήταν πιο ακριβά (πχ. μας είπαν για 35 ευρώ το μήνα, του δήμου είναι 18 ). Μένεις κι εσύ εδώ στην Αργυρούπολη; Ή κάπου κοντά μας; Μακάρι!

Γκρέτα κι εσύ Ν. Κόσμο είσαι ή Πειραιά; Αν είσαι Ν. Κόσμο, όταν μεγαλώσουν την άνοιξη, να δίνουμε ραντεβού στον εθνικό κήπο τις Κυριακές, καμιά φορά με τα δύο κατέβαινα που δεν είχε κίνηση. Ή να πηγαίνουμε για ψώνια στο εμπορικό κέντρο στον σταθμό του Αγ. Δημητρίου!!!! Υπομονή μόνο να βγάλουμε το χειμώνα, συμπεθέρα!

σ ευχαριστω πολυ!διπλα μενουμε;)

να δω αν μπορεσω να βγαλω ακρη απ το τηλ...εσεις ποτε θα πατε παλι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

λοιπον πηρα τηλ...μου ειπε περνουν απο 4 χρονων και πανω...θα παω ομως απο κοντα να μιλησω με την μαρια αντοβα...ετσι μου ειπε.να κανονισουμε να συναντηθουμε κιολας.αν μπορεις και εχεις δωσε μου και τα τηλ απο τους συλλογους που λες να ρωτησω κ εκει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...