Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο μένα εδω θηλαζουμε..εσείς που θηλαζετε αποκλειστικά κάθε πόσο θηλαζετε;;εμείς υπάρχουν φορές που θηλαζει καμία ώρα συνεχόμενα και άλλες που μπορεί να κλείσει 2-3ωρο ύπνου

:-D

Καλημέρα και απο μένα εδω θηλαζουμε..εσείς που θηλαζετε αποκλειστικά κάθε πόσο θηλαζετε;;εμείς υπάρχουν φορές που θηλαζει καμία ώρα συνεχόμενα και άλλες που μπορεί να κλείσει 2-3ωρο ύπνου

Εμενα θηλαζει συνηθως καθε 2-3 ωρες τη μερα και το βραδυ καθε 4 ομως αρχιζει να στρωνειτη νυχτα ,ας πουμε εχθες κοιμηθηκε 6ωρο.Δεν υπαρχει κατι εντελως στανταρ νομιζω ....

Κοριτσια εχει κανα αλλο μωρακι αιμαγγειωμα;Η μικρη μου εχει ενα αιμαγγειωμα κοκκινο (σα γρατζουνια κ οχι πολυ μεγαλο)στο μπρατσακι της...ειναι λιγο αναγλυφο.Ειχε και ο γιος μου αναμεσα στα φρυδια και στο σβερκο επιπεδο ομως και ροζ και του εχει φυγει τελειως εδω και καιρο.Αυτο της μικρης ειναι αλλο ειδος ομως...ελπιζω να φυγει.Ενταξει στο μπρατσο ειναι, αλλα γιατι να το εχει;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμενα θηλαζει συνηθως καθε 2-3 ωρες τη μερα και το βραδυ καθε 4 ομως αρχιζει να στρωνειτη νυχτα ,ας πουμε εχθες κοιμηθηκε 6ωρο.Δεν υπαρχει κατι εντελως στανταρ νομιζω ....

Κοριτσια εχει κανα αλλο μωρακι αιμαγγειωμα;Η μικρη μου εχει ενα αιμαγγειωμα κοκκινο (σα γρατζουνια κ οχι πολυ μεγαλο)στο μπρατσακι της...ειναι λιγο αναγλυφο.Ειχε και ο γιος μου αναμεσα στα φρυδια και στο σβερκο επιπεδο ομως και ροζ και του εχει φυγει τελειως εδω και καιρο.Αυτο της μικρης ειναι αλλο ειδος ομως...ελπιζω να φυγει.Ενταξει στο μπρατσο ειναι, αλλα γιατι να το εχει;

ριτα εμενα εχει και στα δυο ματακια, ακομη δενβλεπω καμια διαφορα , ελπιζω να φυγουν παντως. Στο γιο σου ποσο καιρο εκαναν να φγουν?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τανια αμα ειναι σαν κοκκινιλες (τετοια ειχε ο γιος μου) μη σε απασχολουν σιγα σιγα θα φυγουν.Μεχρι το χρονο δεν φαινοταν τιποτα παρα μονο οταν σφιγγοταν ,μετα τα 2 ουτε και αυτο.

Της μικρης μου ομως εναι αλλιωτικο..ειναι εξωτερικο και λιγο αναγλυφο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αννια ακριβως ετσι ειμαστε κ εμεις!την νυχτα σπανια κλεινουμε 4 ωρο υπνου.την ημερα θηλαζουμε αρκετα συχνα.ο δικος μου ομως ειναι βυζακιας!θελει να καθετε εκει του αρεσει.βγαζει γουλιες φαντασου κ ξανα ψαχνει στα καπακια.που τα βαζει ολο αυτο δεν ξερω!!

Σιδερωσα 4 πλυντηρια ξεσκονισα σφουγγαρισα εκανα το μπανιο εκανα το μωρο μπανιο εκανε βεραντες κ τωρα θηλαζουμε.να μαγειρεψω δεν προλαβα!κ αρχιζω κ πειναω!

περιμενουμε παιδιατρο.καινουριος νομιζω δουλευει στο Παιδων!

Θα ξαναμπω αργοτερα!φιλακιαααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κορριτσακια εμεις εχουμε θεμα με το ρεψιμο και τους εμετους.

Ενω ρευεται τις περισσοτερες φορες βγαζει λιγο γαλα.

Πανω στο ταισμα πολλε φορες πνιγεται,βηχει,μουγκριζει εχω αρχισει να φοβαμαι να την ταισω.Αργει πολυ να ρευτει κπερναει και μιση ωρα περιμενοντας ενω οταν εχει λοξυγγα βγαζει και γαλα .

Αν τυχει και την πιασει στο ρηλαξ βγαζει γαλα απο τη μυτη.

Το εχει καμμια σας αυτο .Σκεφτηκα να την παω για υπερηχο.Περιμενω νεα σας.

wDsdp3.png

Κερασια μου αυτο κατα πασα πιαθανοτηττα ειναι παλλινδρομηση.ΓΟΠ.Μιλα με τον παιδιατρο.Ισως χρειαστει ενας υπερηχος για να διαπιστωθει σε τι βαθμο το εχει.Ειχε και ο γιος μου σε μεγαλο βαθμο και το ξεπερασε τον 7ο μηνα.Στο fb το συζητουσαμε τις προαλλες...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

σημερα ετρεχα ολο το πρωι και το αποτελεσμα??εχω μεινει με την μεση μου...δεν μπορω να κουνηθω ποναω πολυ...δεν την παλευω...τουλαχιστον ομως τελειωσα τις δουλειες μου....σας ειπα που 14/10 βαφτιζω την κορη της κολλητης μου??πηγα σημερα πηρα τα βαφτιστικα και πηρα και φορεμα οποτε τελειωσα...μου εμεινε ο σταυρος και αν βρω και κανενα παπουτσι....

τι κανετε εσεις???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

τι να κάνουμε; παλεύω με το μεγάλο γιο που δεν ακούει τι λέει ο δάσκαλος, δε ξέρει που είναι τα τετράδια, τι έχουν μέσα τα βιβλία, γενικά όλο απορίες είναι, αλλού γι αλλού το μυαλό του! τι σας λέω τώρα! αγλαίααααα!

κατά τ άλλα οκ.

για αιμαγγείωμα άκουσα και μου ξύπνησαν μνήμες κακές...είχε ο μεσαίος μου αιμαγγειωματώδη σπίλο κάτω απ το μάτι σα μεγάλη φακή. κόπηκε στο παιχνίδι πάνω αίμα ποτάμι, ράμματα στο παίδων κτλ κτλ. ήταν 14 μηνών περίπου. ούτε να το σκέφτομαι, μετά το πείραζε το άνοιγε συνέχεια. αλλά ήταν εξόγκωμα κανονικό έτσι; και ήταν και σε θέση άσχημη που ήταν σχεσόν σίγουρο ότι θ άνοιγε...

Διαφημίσεις

εμείς θηλάζουμε ανα 3ωρο. μπορεί να κάνει και 5ωρο αλλά μέχρι εκεί. ο συνεχόμενος χρόνος δε ξεπερνάει τα 15 - 20 λεπτά. μετά τον βγάζω. τον βλέπω κιόλας ότι κουράζεται και δε θέλω ν αποκοιμιέται εκεί. δεν υπάρχει χρόνος. γι αυτό και ξεκίνησα νωρίς πιπίλα. αν θελει κι άλλο μετά του ξαναδίνω ακόμα κι αν είναι πολύ κοντά χρονικα. αλλά περιμένω να καταλάβω ότι χόρτασε κι όχι παλά ότι νυστάζει. αν δηλ με τη πιπίλα μια δυο τρεις δε κοιμάται τότε τον ξαναταίζω σίγουρα.

δε ξέρω πόσο είμαστε, υπολογίζω με τη δική μου ζυγαριά λίγο παραπάνω από 5. στο ύψος με τη μεζούρα τη δική μου πάλι 56. στη παιδίατρο θα πάμε σε καμιά 10ρια μέρες για το πρώτο εμβόλιο.

εμείς θηλάζουμε ανα 3ωρο. μπορεί να κάνει και 5ωρο αλλά μέχρι εκεί. ο συνεχόμενος χρόνος δε ξεπερνάει τα 15 - 20 λεπτά. μετά τον βγάζω. τον βλέπω κιόλας ότι κουράζεται και δε θέλω ν αποκοιμιέται εκεί. δεν υπάρχει χρόνος. γι αυτό και ξεκίνησα νωρίς πιπίλα. αν θελει κι άλλο μετά του ξαναδίνω ακόμα κι αν είναι πολύ κοντά χρονικα. αλλά περιμένω να καταλάβω ότι χόρτασε κι όχι παλά ότι νυστάζει. αν δηλ με τη πιπίλα μια δυο τρεις δε κοιμάται τότε τον ξαναταίζω σίγουρα.

Ακριβως ετσι το χειριζομαι και εγω Αννουλα..καλυτερα δε θα μπορουσα να το γραψω.

Και τι εγινε τελικα με το αιμαγγειωμα του γιου σου;Εφυγε;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ετσι και εμεις με τον θηλασμο, δεν καθετε πανω απο τεταρτο δλδ εγω δεν την αφηνω γιατι ή παιζει ή κοιμαται.

Στις 2/10 εχουμε εμβολιο και ανυπομονω να τη ζυγισει εχει φουσκωσει πολυ το μικρούλη μου, η δικη μου ζυγαρια την βγαζει γυρω στα 5!! αλλα δεν ξερω τι αποκλιση εχουμε!

Σημερα απο το πρωι ξεπατωθηκα να φτιαχνω διαφορα γιατι το απογευμα ήρθαν συνδελφοι απο τον παλιο μου παιδικο. Ωραια ητανκαι χαρηκα πολύ που τους ειδα! Αυριο ομως ειπα δεν κανω τπτ καφε και θα ασχοληθω με μια καρτα που θελω να φτιαξω για τον γαμο το σκ!

Αννουλα υπομονη με τον μεγαλο, φανταζομαι θα προσαρμοστει στα νεα δεδομενα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

να μαι κι εγω!!

γεννησα στις στε 4!!14/9 το αστερακι μου 2900!χτες γυρισαμε σπιτι και πλεον ειμαστε 4!θηλαζουμε αποκλειστικα και μπορω να πω οτι ειναι σχετικα ησυχο μωρακι..ειναι νωρις ακομα βεβαια. μου φαινεται πολυ μικρουλης και ευθραστος..ο μεγαλος ηταν 3620 και υπαρχει μεγαααλη διαφορα.

εχουμε αρχισει και τις ζηλιες απο τον "μεγαλο" πλεον αλλα τουλαχιστον ακομα δεν τις εχει ριξει στο μικρο...

θα σας διαβασω και θα επανελθω!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Λετα μου προσπαθησε να μην χαιδολογας πολυ το μωρο γιατι ο μεγαλος ζηλευει παρα πολυ απ'οτι φαινεται.Μεγεια το φορεμα και απο απουτσια θα βρεις και στο ιντερνετ ,μια φορα παρηγγειλα και μου ηταν τελεια απο το myshoos

Greta μου μην κοψεις το γαλα αμαρτια ειναι αλλες θελουνε και δεν εχουν .Δοκιμασε να το βγαζεις μονη σου με θηλαστρο και δωστο με μπιμπερο στο εχω ξαναπει.

ριτα79 ελπιζω να μην θελει και επεμβαση αυτο...

Filakia polla σε ολες

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...