Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Greta εμείς πήραμε την αλοιφή σήμερα. Στην αρχή μας είπε ο γιατρός να μην την επιβαρύνουμε με κρέμες και βλέπουμε..

αλλά πέρασαν 2 εβδομάδες και αντί να δούμε κάποια βελτίωση αυτά χειροτέρεψαν.

Μας είπε 2 φορές την μέρα να της βάζουμε κ με την πρώτη που βάλαμε το πρωί είδαμε μεγάλη διαφορά!!!

Ελπίζω να περάσουν σύντομα.

Τον υπέρηχο εγκεφάλου τον κάναμε προληπτικά γιατί η μικρή μας έχει 1 νεφράκι

και πρέπει να την ψάξουμε γιατί καμιά φορά όταν έχουν ένα νεφρό ίσως υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα.

Για αρχή λοιπόν κάναμε αυτόν τον υπέρηχο και όλα καλά πήγαν ευτυχώς!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που εξαφανιστηκατε ολες σημερα;

Σπυρακια βγαλαμε και εμεις στα μαγουλακια,Στο τελος του μηνα που θα ερθει ο γιατρος της θα δουμε.

Καλο βραδυ να εχουμε ολες μας

wDsdp3.png

καλημερα! σας ευχαριστω για τις ευχες σας κ εδω και στο φεις!να ειστε καλα!

χτες ο μικρος ξυπνησε 3 φορες...ηταν πολυ ανησυχος δε ξερω γιατι...θα παρω τηλ τον ομοιοπαθητικο μας να δω τι θα μας πει.

σημερα λεω να απω στη συναντηση της llil(εθελοντες συμβουλοι θηλασμου) στο παλιο φαληρο.θα σας γραψω εντυπωσεις οταν γυρισω.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημεραααα!!

Σπυρακια ειχαμε βγαλει και εμεις κανα 2 σαν ακμη και η τρελη του εβαλα κρεμα που ειχε περασει το 6μηνο και μου γεμισε κοκκινα σε ολο το προσωπο!!! πηρα τηλ τον ντοκ και μου ειπε να βαλω την ιδια (Baume AP της La Roche Posay). μεσα σε 2 μερες ειχαν εξαφανιστει!

ωπα!!! συναγερμοοοος!!! ξυπνησαμε

suU8p3.png

vdz8p3.png

Kαλημέρα! Σοφία χρόνια πολλά και από μένα, τώρα κατάλαβα οτι είσαι εσύ Elisabeth, είμαστε όλοι πράκτορες under cover!

Ridi, πως ταλαιπωρείστε κοριτσάκι, ευτυχώς ο υπέρηχος ήταν εντάξει, τα υπόλοιπα περαστικά!

Σπυράκια στο πρόσωπο (νεογνική ακμή) είχε και η δική μου, τώρα όμως έχουν μείνει πολύ λίγα, πέρασαν μόνα τους, μου είχε πει ότι αν δεν χειροτερεύουν να μην βάλουμε τίποτα.

Έγινε ένας καβγάς τρικούβρτος χθες το βράδυ, γιατί την ώρα που ήταν να πάνε για ύπνο η μπέμπα ήθελε να θηλάσει, και ο άνδρας μου αποφάσισε να ντύσει ακριβώς τότε τα βιβλία της μεγάλης. Και ξέρετε τί ακαμψία χαρακτηρίζει τον ανδρικό εγκέφαλο, έτσι δεν είναι;

Η μπέμπα έπαθε τέτοιο ταράκουλο από την κατάσταση που πήγε 1 για να κοιμηθεί. Το κακόμοιρο το έβαζα στο στήθος, φώναζε η μεσαία να τη σκουπίσω, σηκωνόμουνα, μετά έκλαιγε με τον πατέρα της, φτου και από την αρχή. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο μπαμπάς πήγε να κοιμηθεί στον καναπέ κι εγώ στο διπλό με την μεσαία μου, μέσα στην νύχτα ξύπνησε και κόλλησε πάνω μου, σκέτη γλύκα (τη νύχτα....)

Και σήμερα το πρωί αντί να φτιάξει το γάλα της μεγάλης, καθόταν και της έδειχνε τί ωραία που είχε ντύσει τα βιβλία... Μιλάμε για μεγάλα μωρά... Και όταν τόλμησα να της πω να πιει το γάλα της που χάζευε, άρχισε να μου φωνάζει γιατί είμαι αγχωτική κτλ. κτλ. και τους έχω πρήξει. Ωραίες προτεραιότητες μαθαίνουμε στα παιδιά, το χαζολόγημα είναι πιο σημαντικό από το να είμαστε εντάξει και στην ώρα μας...

Το μότο της ημέρας; όπου λαλούν πολλοί μ.... αργεί να ξημερώσει.

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

αγλαια μου σ ευχαριστω πολυ!ναι η σοφια ειμαι, η ελισαβετ ειναι η κορη μου:P

εμεις προσ το παρον δεν εχουμε τσακωθει...αλλα ετσιι κ γινει καβγασ τωρα θα μας γραψουν οι εγημεριδεσ..μαζευεται η ενταση κ αλοιμονο αν ξεσπασει;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

που εισαστε ρε κοριτσια; Περασε ο Αυγουστος και πιασαμε αραχνες εδω μεσα!

Η μικρη κοιματε ξαπλωμενη εγω ορθια!

Ετρεχα για δουλεις το πρωι δεν προλαβα να χαλαρωσω καθολου .

Πολυ κουραση αλλα αξιζει .

wDsdp3.png

γεια σας κοριτσακια..

σημερα ειναι μια απο τις χειροτερες μου μερες...ο μεγαλος δαγκωσε τον μικρο στο ποδι πολυ δυνατα με αποτελεσμα να τρεχει αιμα και να ψοφησει στο κλαμα το καημενο...και ημουνα και διπλα τους...απλα δεν τον εδωσα σημασια γιατι μιλουσα με τον αδερφο μου που ηταν εκνευρισμενος και προσπαθουσα να τον ηρεμησω....εννοειται οτι απο εκεινη την ωρα ημουνα μεσα στα νευρα με τον μεγαλο..τον φωναξα αλλα αυτος γελουσε....καποια στιγμη αργοτερα μου εδωσε στο προσωπο με το ποδι του και χωρις να το σκεφτω του εδωσα σφαλιαρα....δεν μπορειται να φανταστειτε τις τυψεις αισθανομαι το χειροτερο ειναι οτι εκλαιγε και μετα γελουσε και μου ελεγε δωσε μου και αλλη σφαλιαρα....τα εχω δει ολα....αισθανομαι τοσο ασχημα και το χειροτερο δεν ξερω τι να κανω πλεον μαζι του....κλαιω συνεχεια.....ειναι δυνατον???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λετα μου σε καταλαβαινω απολυτα και εγω οταν τη χτυπησα ετσι ενοιωσα. Τωρα το μονο που την ηρεμει καπως ειναι η τιμωρια σε ενα συγκεκριμενο σημειο για τοσα λεπτα οσα η ηλικια της. Αν βγει τηνξαναβαζω παντα ηρεμα. Ετσι βρηκα και γω την ησυχια μου γιατι δεν ουρλιαζω σαν τρελη!

Σοφακι αν και καθυστερημενα χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!

Εμεις ειμαστε καλα, ολη μερα τρωμε και εχει φουσκωσει πολυ! Δυο μαγουλα βλεπεις μόνο! Το σκ καναμε το ταξιδακι μας στα πεθερικα, καλα ηταν αφησαμε και την μεγαλη και τωρα ειμαστε λιγο πιο χαλαρα. Χτες και σημερα φτιαχνω σαλτσα ντοματας για το χειμωνα και ευτυχως τελειωσα γιατι δεν αντεχα να χαλασω και τριτη μερα!

Εσεις που χαθηκατε όλες?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

αλο κοριτσακια!πως ειστε???

λετα μου υπομονη με τον μεγαλο!φανταζομαι οτι ζηλευει γι αυτο αντιδραει ετσι ε?

σοφακι τρωτε πολυ ε???εμεις να δεις!

τον πηγα σημερα παιδιατρο γιατι μου εχει βγαλει σπυρακια στο προσωπο κ στο κεφαλακι του!5,680 ο μικρος 1,5 κιλο εβαλε σε ενα μηνα σχεδον!!!57 ποντους!!!!μου ειπε οτι ειναι σα 3 μηνων μωρακι χαχαχαχαχα!!!αυτος τρωει 7 γευματα την μερα κ πρεπει να τα περιορισω στα 6 κ συνολο μεχρι 1000 μλ το πολυ να τρωει!αν δε!αρχισα να του δινω πιο πολυ τσαι για να τον ξεγελασω!αντε να δουμε....εμενα κοριτσια ο αντρας μοτ ακομα δεν εχει ερθει κ μαλλον οκρωβριο το βλεπω να γυριζει...πφφφφφφφφ δυσκολα γαμωτο....

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου τι κανετε? Χαθηκα λιγο. Ειχε ο αντρας μου ρεπο χθες κ προχθες κ περασαμε δυο ολοκληρες μερουλες μαζι οι 3 μας συνεχεια.ωραια ηταν. Καναμε την βολτα μας τισ δουλειες μας κ τωρα εφυγε για δουλεια. Ο μπεμπακος μας κ μας θεριευει. 5200 κ 60 ποντους! Κ γεννηθηκε 2840 κ 49 ποντους! Κ ακομα δεν γιναμε 2 μηνων! Το σαββατο εχουμε τα δευτερα μικρα μας γενεθλια! Κι εγω με τα κιλα μου παω πολυ καλα! Ειμαι 78.εχασα δλδ 10 κιλα δικα μου χωρια αυτα της εγκυμοσυνης.

Λετα δεν ξερω τι να σε συμβουλευσω σχετικα με τον μεγαλο σου. Ισως να επαιρνες την γνωμη ενος ειδικου για το πως θα πρεπει να το χειριστεις.

Γιαννα θρεφταρι το βλασταρι σου! Φτου σας.απο υπνο πως παει? Κοιμαται?

2sCXp3.png

Τι κανετε κοριτσια?εγω συνεχιζω το ιδιο τροπαρι.καθολου υπνος την νυχτα κ θελει να ειναι στο στηθος.μολις τον βγαζω ξυπναει κλαιει τοσο πολυ που ενει χωρις ανασα.ειμαι στο τσακ να δωσω ξενο.υποφερω απο πονους στο στηθος.δεν ξερω τι γινετε σοβαρα.αυριο θα ερθει παιδιατρος.εγω τα χω παιξει.μονο σημερα κοιμηθηκε λιγο την ημερα αλλα εγω δεν ξεκουραστηκα.

Λετα μου δεν ξερω τι να πω περα απο υπομονη.το εχω ξαναπει για μενα ειναι βουνο με ενα φανταζομαι με δυο.

Ridi ελπιζω να ειναι περαστικα ολα!τα σπυρακια εμας δεν φευγουν θα δουμε αυριο τι θα μας πει.

Σοφακι χρονια πολλα κ οτι επιθυμεις!!

Libero φτου φτου!!μια χαρα ειστε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εκτός από όμορφα μωρά το καφέ μας,τα έχει και καλοταισμενα!-!

Χεχε!μπράβο σας μανούλες!

Γκρετα μου θα στρώσει το παιδάκι σου ξαφνικά,θα δεις!

Τάνια κ λετα εμείς με το πρώτο κ χάνουμε τημ υπομονή μας κ απογοητευομαστε

Τι ΝΣ κάμετε κ εσείς!σπιθουρακια έχουμε κ εμείς κ χρησιμοποιούμε

Αφρόλουτρο aveeno organic! Βοηθάει

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημερα!

γιαννα και μιμικα μπραβο σας!σουπερ τα μωρακια σας!

γκρετα σευχαριστω για τις ευχες!

εγω υποψιαζομαι οτι η ζυγαρια που εχω δεν ειναι καθολου καλη...χθες τον ζυγισα κ αντι να εχει παρει τον βγαζει λιγοτερο -20γραμ...δεν ειναι λογικο γιαττι τρωεει μια χαρα.

παλι ομως δεν εχει κανει κακακια 3ημερα σημερα...λεω να τον παω σε παιδογαστρεντελογο να τον δει.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα μανουλες!!

Εμεις ειχαμε πολυ καλη βραδια!νοιωθω αλλος ανθρωπος!προσπαθω να σιδερωσω αλλα ο χοντρουλης δεν μ αφηνει!χαλαλι του ομως!

Χαθηκατε..ελπιζω να ειναι ολα καλα σε ολες σας κ να μην ταλαιπωρειστε με ιωσεις κτλ....

Φιλια!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...