Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Όσες έχετε μεγαλύτερα παιδιά, τί λέτε να κάνω αύριο με το σχολείο; Να τη στείλω ή να μην τη στείλω; Δεν έχει πυρετό, έχει σήμερα λίγο το λαιμό της και καταρροή. Κανονικά δεν θα την έβγαζα έξω, αλλά τώρα πρώτη δημοτικού, πόσο μπορώ να την κρατάω σπίτι; Τί νομίζετε; Εγώ νομίζω ότι πρέπει να μείνει σπίτι, αλλά πόσες απουσίες μπορούν να κάνουν; Και τι κάνω; Παίρνω τηλέφωνο και ειδοποιώ ή έτσι;

Εγώ πάντως σαν πιο σκληρόπετση την έστελνα με απλό συνάχι, χωρίς πυρετό. Χαρτομάντηλα στη τσάντα και οδηγίες να πλένει τα χέρια της πριν φάει το κολατσιό της. Αρκεί να έχει περάσει τουλάχιστον ένα 24ωρο από τον πυρετό.

Σχετικά με τις απουσίες δεν ξέρω να σου πω αλλά καλό είναι να βρεις το τηλέφωνο κάποιας συμμαθήτριάς της ώστε να μπορέσεις να παίρνεις τα μαθήματα σε περίπτωση που απουσιάσει κάποια μέρα.

Κοριτσια μουυυυυ στις 3 κοιμηθηκε!μεχρι 6 παρα.ηπιε κ παλι στις 9 ξυπνησε.

Αγλαια μου τελικα τον εβαλα στο κρεββατι μας ξαπλωσα κ τον θηλασα.τον ξεγελασα με πιπιλα κ ετσι κοιμηθηκε.δυσκολα τα πραγματα.ετσι παει κ σημερα.παντως τον Κυριακο δεν τον ξανα ξυπναω.μεγα λαθος.

Νιονιω μου ετσι ειναι.τρεμω την ωρα που θα αλλαξουμε πανα.για το μπανιο μας ακουει ολος ο Πειραιας.γκρινιαζει πολυ φοβαται πολυ ειναι νευρικος.αλλα μακαρι να γινουν τα πραγματα οπως λες.κ μαλιστα λιγο συντομα!

Σε μας έγινε όταν έκλεισε τον ....10 μήνα!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψυχραιμία! Ανέβασε 37,5, θα δω πως θα πάει το βράδυ. Η μεσαία μου από το πρωί στη γιαγιά, θα έρθει το βράδυ για το γάλα και νάνι στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά για να μην κολλήσει...

Γκρέτα τί μου θυμίζεις! Η πρώτη μας δεν κοιμότανε με τίποτα, την είχαμε στη μέση στο διπλό κρεβάτι και της κρατούσαμε με βάρδιες την πιπίλα για να κοιμάται, γιατί το καμάρι μου την έφτυνε. Μόνο η δεύτερη μου πήρε με χαρά πιπίλα. Ούτε αυτό το μικρό, για μένα είναι μεγάλη εφεύρεση η πιπίλα και καθόλου δεν θα με πείραζε να τη μάθει (τέτοια κολλήματα είχα μόνο στο πρώτο μου, μετά έστρωσα, χα, χα!).

a0Nsp3.png

για μένα είναι μεγάλη εφεύρεση η πιπίλα και καθόλου δεν θα με πείραζε να τη μάθει (τέτοια κολλήματα είχα μόνο στο πρώτο μου, μετά έστρωσα, χα, χα!).

Μεγαλη κουβεντα ειπες!Ποσα πραγματα ειπα δεν θα κανω και μια χαρα τα εκανα ....:rolleyes:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσακια μου γεια σας!!!

Τι ωραιος καιρος σημερα ,ταιζα τη μικρη στις 4 τα ξημερωματα και ακουγα τα μπουμπουνιτα .

Εβαλα και πικεδενιες κουβερτουλες για το βραδυ.

Κρυωσανε τα μωρακια μωρε;περαστικουλια και υπομονη.

Εμενα μου κανε προχθες ο μεγαλος κατι δεκατα σε συνδιασμο με ανορεξια και πονακια στην κοιλια και φοβηθηκα πολυ για το μωρο.Τωρα εθναι καλα ευτυχως.

Ρε κοριτσακια αισθανομαι ο,τι εχει βαρυνει το στηθος και φοβαμαι μην κρεμασει.Φοραω σουτιεν θηλασμου αλλα δεν με πολυκραταει εσεις πως πατε με αυτο το θεμα εχει καμμια σας να μου προτεινει κανενα καλο σουτιεν;

wDsdp3.png

Γεια σας μανουλες!πως τα πατε?εχετε θεμα με τα σχολεια κ τα μικρα σας ε???εχω μπορει να μην εχω αλλο παιδακι αλλα αυτα που εγιναν πριν απο λιγο με φερενε στσχεδον στην ιδια θεση με εσας!ηρθε η θεια μου να δει το μωρο κ κουβαλησε κ τα εγγονια της για να ξεσκασουν οπως ειπε ηλικιας 8 κ 6!!!!!ευτυχως η μανα μου μενει απο κατω κ δεν τους αφησε να ανεβουν....μα τι ανευθυνοτητα ειναι αυτη????????????τα παιδακια πανε σχολειο δεν εχει μυαλο να σκεφτει οτι μπορει να κολλησει κατι το μωρο μου?????????

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Νιονιω ωραια θα περασουμε!δηλ 10 μηνες κ εν εχε κανει καν προγραμμα?δηλαδη θα ειναι ακριβως ετσι για 10 μηνες?θα κανοημε βολτες μεχρι το χαραμα?

Αγλαια του εβγαλα το στηθος κ του εβαλα την πιπιλα στα καπακια.με το στηθος διπλα να το ακουμπαει.τον ξεγελασα μπορω να πω.και αυτος το χαιδευε μεχρι που τον πηρε ο υπνος.χαχαχα τραγικο!δεν την θελει ομως!

Κερασια κ εμενα ψιλο επεσε το στηθος.κ μου την σπαει που η διαφορα τους ενω δεν φαινοταν τωρα φαινεται αρκετα μπορω να πω.και μου εχει δημιουργηθει κομπλεξ.δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε.σουτιεν κ εγω φοραω θηλασμου.το κραταει αλλα οχι οσο τα αλλα με μπανελα.

Εγω εχω αλλο προβλημα παλι.ποναει παρα πολυ το στηθος μου.σφαχτες.εκτος απο την θηλη.διπλωνω καθε φορα.το εχει παθει καμμια?σθμβαινει επειδη το ρουφαει με μανια?εχω αρχισει κ ανησυχω.γυναικολογο πρεπει να παρω?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ρε κοριτσακια αισθανομαι ο,τι εχει βαρυνει το στηθος και φοβαμαι μην κρεμασει.Φοραω σουτιεν θηλασμου αλλα δεν με πολυκραταει εσεις πως πατε με αυτο το θεμα εχει καμμια σας να μου προτεινει κανενα καλο σουτιεν;

Κοιτα εγω που εχω μεγαλο στηθος εχω δοκιμασει πολλα σουτιεν θηλασμου απο την εποχη του γιου μου αλλά και τωρα.Ξερω οτι ειναι ακριβα ομως σε μενα τα καλυτερα ειναι αυτα που εχω παρει απο το Λητω.

Φαντασου οτι τωρα προτιμω να φοραω αυτα, που τα εχω τοσα χρονια, παρα τα καινουργια μου και ειδικα οταν βγαινω εξω για να μη φαινεται το στηθος πεσμενο με τα ρουχα....

Λιμπερο εχεις δικιο ,απαραδεκτο να φερνουν παιδια που πανε σχολειο μεσα σε ασαραντιστο βρεφος.Εδω εγω που ηδη εχω το γιο μου μεσα στο σπιτι και παλι σκεφτομαι πότε να δεχτω φιλους με παιδια.... δε χρειαζεται να αυξανουμε τα μικροβια μας...καλα εκανε η μαμα σου γιατι τα παιδια μπορει να δειχνουν μια χαρα αλλα μια ιωση μπορει να ειναι σε επωαση ή απλα να μην την εχουν εκδηλωσει επειδη εχουν αντισωματα αλλά να τη μεταδιδουν κανονικοτατα.Λιγη προσοχη αυτη την εποχη δε βλαπτει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Greta δοκιμασεθηλες σιλικονης οταν θηλαζεις, γιατι δεν δοκομαζεις να το βγαζεις με θηλαστρο ωστε να ελεγχεις εσυ τον πονο ;.Ρωτα ομως και το γιατρο σου.Η μικρη δεν κοιμαται αποψε μου κανει νερα να δω πως θα ξημερωσουμε.

wDsdp3.png

Kαλημερα είμαι μέσα στα νεύρα κόλλησε και ο μικρός και είναι μέσα στην μυξα και την γκρίνια(καλα την γκρίνια την έχουμε μόνιμη)εν το μεταξύ βοήθεια δεν έχω παρα μόνο τον άντρα μου αλλα τι να μου κάνει και αυτός τα πρωινά δουλεύει..η μεγάλη είναι λίγο καλύτερα και έτσι την έστειλα σήμερα...βγαίνω να πάω να σιδερωσω

:-D

καλημερα κ απο μενα και καλη μας εβδομαδα!

εμεισ ειχαμε ενα πολυ καλο βραδυ ο μπεμπης ξυπνησε μονο μια φορα γι αφαγητο στις 2.30 κ μετα στις 7 παρα...τωρα ομως ειναι μεσ στη γκρινια!

σας φιλω...γκρινιαζει παλι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα εγω ζητημα ειναι αν κοιμηθηκα 4 ωρες και πολυ λεω.Η μικρη κοιμαται παω να ξαπλωσω λιγο διπλα της.Καλη εβδομαδα σε ολες τις ταλαιπορημενες μανουλες!

wDsdp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Χάθηκα λίγο αλλά όποτε μπορούσα σας διάβαζα. Να μας ζήσουν κ τα τελευταία μωρακια του καφε!:D Σοφια χρονια πολλα!:D

Εμεις είχαμε τρεχάματα. Αρχισε να τρέχει υγρό από το ένα αυτάκι της μπέμπας και τρέχαμε σε παιδίατρο, μικροβιολόγο και ξανά παιδίατρο… Τωρα είναι καλύτερα μετά από σταγόνες που βάλαμε. Εχει γεμίσει και κατι σπυράκια με ξηροδερμία το πρόσωπο της… Πολύ χάλι το μωρό μου…:( Μέχρι και μέσα στα μαλλάκια, στα αυτάκια και στα ματάκια έχει. Ο γιατρός είπε κ βάζαμε χαμομήλι.Ετσι κλείσανε 2 εβδομάδες. Τις τελευταίες 3 μέρες έχει καθαρίσει το ένα της μάγουλο κ αυτί αλλά ως εκεί.Τα υπόλοιπα εχουν χειροτερέψει και πισω από το άλλο αυτάκι σε ένα σημείο που δεν αερίζετε καλά τρέχει κάποιο υγρό. Σήμερα που ξυπνήσαμε εχει πρηστεί κ το ένα της ματάκι… Πήρα τον γιατρό κ του τα είπα. Τελικά μας είπε κ πήραμε αλοιφή για τα σπυράκια κ χαμομήλι στο ματακι κ βλέπουμε πως θα παει..:|

Σημερα έχουμε να κάνουμε και έναν υπέρηχο εγκεφάλου το απογευμα. Βρε κορίτσια μου φαίνετε βουνό όταν είναι να βγούμε έξω με την μικρή. Σε γιατρούς δηλαδή μόνο έχουμε πάει. Πουθενά αλλού δεν μπορώ να πάω αν και θέλω πολύ!Ειμαι κ εγω στην κατηγορία που δεν μπορώ να θηλάσω δημόσια. Έτσι λοιπόν πρέπει να την έχω θηλάσει καλά πριν φύγουμε και σε καμια ώρα αφού θα εχει γκρίνια της δίνω το γαλατακι που εχω βγάλει κ κρατάω μαζί μου. Μετά έχει πάλι γκρίνια κ ωστόσο έχουμε έρθει σπίτι κ θηλάζουμε όπου ηρεμεί…Είναι που δεν θέλει κ την πιπίλα μηπως κ την ξεγελούσα..:rolleyes:

Αυτά τα δικα μας νέα. Φιλιά σε ολες σας κ στα μπεμπακια σας!

Κερασια εχω παρει θηλες σιλικονης αλλα η αληθεια ειναι δεν τις εχω χρησιμοποιησει.κ θηλαστρο δεν εχω.

Θα τις δοκιμασω.

Εμεις δν ξερω τι γινετε.δεν κοιμομαστε πριν τις 2.κ οοταν κοιμηθουμε οχι παραπανω απο 2 ωρες.την νυχτα.γιατι την ημερα δεν κοιμομαστε καθολου.γκρινιαζει συνεχεια.Τεταρτη περιμενουμε παιδιατρο.δεν ξερω τι συμβαινει.

Βλεπω επικρατει πανικος με τις ιωσεις.περαστικα κ υπομονη!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Χάθηκα λίγο αλλά όποτε μπορούσα σας διάβαζα. Να μας ζήσουν κ τα τελευταία μωρακια του καφε!:D Σοφια χρονια πολλα!:D

Εμεις είχαμε τρεχάματα. Αρχισε να τρέχει υγρό από το ένα αυτάκι της μπέμπας και τρέχαμε σε παιδίατρο, μικροβιολόγο και ξανά παιδίατρο… Τωρα είναι καλύτερα μετά από σταγόνες που βάλαμε. Εχει γεμίσει και κατι σπυράκια με ξηροδερμία το πρόσωπο της… Πολύ χάλι το μωρό μου…:( Μέχρι και μέσα στα μαλλάκια, στα αυτάκια και στα ματάκια έχει. Ο γιατρός είπε κ βάζαμε χαμομήλι.Ετσι κλείσανε 2 εβδομάδες. Τις τελευταίες 3 μέρες έχει καθαρίσει το ένα της μάγουλο κ αυτί αλλά ως εκεί.Τα υπόλοιπα εχουν χειροτερέψει και πισω από το άλλο αυτάκι σε ένα σημείο που δεν αερίζετε καλά τρέχει κάποιο υγρό. Σήμερα που ξυπνήσαμε εχει πρηστεί κ το ένα της ματάκι… Πήρα τον γιατρό κ του τα είπα. Τελικά μας είπε κ πήραμε αλοιφή για τα σπυράκια κ χαμομήλι στο ματακι κ βλέπουμε πως θα παει..:|

Σημερα έχουμε να κάνουμε και έναν υπέρηχο εγκεφάλου το απογευμα. Βρε κορίτσια μου φαίνετε βουνό όταν είναι να βγούμε έξω με την μικρή. Σε γιατρούς δηλαδή μόνο έχουμε πάει. Πουθενά αλλού δεν μπορώ να πάω αν και θέλω πολύ!Ειμαι κ εγω στην κατηγορία που δεν μπορώ να θηλάσω δημόσια. Έτσι λοιπόν πρέπει να την έχω θηλάσει καλά πριν φύγουμε και σε καμια ώρα αφού θα εχει γκρίνια της δίνω το γαλατακι που εχω βγάλει κ κρατάω μαζί μου. Μετά έχει πάλι γκρίνια κ ωστόσο έχουμε έρθει σπίτι κ θηλάζουμε όπου ηρεμεί…Είναι που δεν θέλει κ την πιπίλα μηπως κ την ξεγελούσα..:rolleyes:

Αυτά τα δικα μας νέα. Φιλιά σε ολες σας κ στα μπεμπακια σας!

Ridi κ εμεις εχουμε σπυρακια κ ξηροδερμια.η παιδιατρος ειπε για 2 κρεμες.ο αντρας μου δεν ηθελε να τις παρουμε.περιμενω αλλον παιδιατρο κ θα δω τι θα μου πει.

Γιατι υπερηχο?ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...