Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγλαια η ασχετη πηρα τα 0-3 κ φυσικα τα αλλαξαμε!τα 3-6 φοραμε.πηρα για αρχη 5 τα λευκα με μπεζ κ θα ξαναπαρω.τα παντελονακια με τις πατουσες 0-3 πηρα μου φανηκαν μεγαλα.θα δειξει!

Αννια χθες πρεπει να γεννησε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μα τι γινετε?μεσα σε 12 ωρες 1 ωρα υπνο?εχω φρικαρει.γκρινιαζει δεν ξερει τι θελει.με το που τον παιρνει ο υπνος μετα απο 5' ξυπναει.ολο στηθος θελει κ το ματι γαριδα.ο αντρας μου φυσικα κ κοιμαται.απο πανω του να τον αφησω κ να ουρλιαζει,χαμπαρι.

Μ εχουν πιασει κ τα κλαμματα κ το αντιλαμβανεται κ κανει χειροτερα.για κολικους δεν το βλεπω δηλ νομιζω εχω καταλαβει πως περιπου αντιδραει σε αυτους.κοριτσια εχω φρικαρει.ειλικρινα.δεν μπορω αλλο.απο χθες η ιδια δουλεια.και φυσικα δεν εχω κοιμηθει ουτε μιση ωρα ολη μερα και φυσικα κοιμαμαι ορθια.κοβω βολτες στο σπιτι εχω αναψει απορροφητηρα αλλα τιποτα.

Απελπισια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα!

τι τελιο βραδυ ηταν αυτο...ο μικροσ ξυπνησε μονο μια φορα για βα φαει στις 2,30 και μετα πριν λιγο στις 7 και...το ειχαμε ολοι αναγκη...ξεκουραστηκαμε...μακαρι να μας παει ετσι απο δω κ περα!

εγω ετοιμαζομαι για βολτιτσα με τ αμαξι...βρεχει βεβια αλλα δε με νοιαζει.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα και απο εμενα...

σοφακι καλα να περασεις....να προσεχεις μονο ναι???

εγω εδω κοιταω τα μικρα γιατι ο αντρας μου κοιμαται...βγηκε χθες και γυρισε στις 4:30(εκεινη την ωρα ταιζα τον μικρο) και τωρα ειναι κομματια...

χθες μιλησα με τον παιδιατρο..ο μικρος την παρασκευη που τον ζυγισα ειναι 4850...που σημαινει οτι απο την ημερα που βγηκαμε εχει βαλει 1340 γρ...ο παιδιατρος γελουσε...μου λεει θρεφταρι θα τον κανεις...και απο οτι φαινεται μια χαρα ειναι και το γαλατακι μου...μου ειπε οτι εφοσον ειναι τοσο καλο το βαρος του να τον τραβαω και στις τρισιμησι και στις τεσσερεις ωρες το πρωι και το βραδυ να τον αφηνω και 6ωρο αν κοιμαται.....μου ειπε να παω σε 2 εβδομαδες να τον δει τον μικρο αν δεν υπαρχει προβλημα...α και επισης μου ειπε να μην φαω γαλακτοκομικα για ακομα 3 μερες και μετα θα δουμε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Elisabeth καλά να περάσετε!

Greta κουράγιο μικρούλα και καλως όρισες στον μαγικό κόσμο της ανδρικής αναισθησίας! Ελπίζω να ησύχασε το μωράκι σου, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προχθές κατάλαβα ότι λίγο να εκνευριστώ του το μεταδίδω και τους καλύτερους ύπνους τους κάνει ακριβώς όταν δεν είμαι κουρασμένη και δεν βιάζομαι να το βάλω για ύπνο ή όταν δεν υπάρχει κανείς για να μας ενοχλήσει... Δεν έπιασε το να δεις τηλεόραση και να κοιμηθεί πάνω σου, ε; Έχεις καταφέρει να το θηλάσεις ξαπλωμένη και να το πάρει έτσι ο ύπνος και να μείνει δίπλα σου; Εγώ δεν τα πολυκαταφέρνω με αυτήν στο ξαπλωτό, δεν θυμάμαι πως το πετύχαινα με τις άλλες...

Εμείς βάλαμε την μεσαία να κοιμηθεί στο διπλό κρεβάτι με τον μπαμπά της και πήγα να κοιμηθώ με το μωρό για να μην μας κολλήσει η μεγάλη (που όμως δεν έκανε πυρετό, μπορεί απλά να κρύωσε λίγο, μακάρι δηλ.). Αλλά εκεί που το μωρό ξυπνάει μία φορά τη νύχτα χθες ξύπνησε τρεις, νομίζω είτε επειδή ήμουν εγώ στο δωμάτιο είτε επειδή αντιλαμβανόμουν και την παραμικρή του κίνηση και ξυπνούσα (ενώ με την ενδοεπικοινωνία και την κούραση μου τα μικρά τα χάνουμε!) και σηκωνόμασταν. Οπότε τα ξημερώματα πήγα κι εγώ στο διπλό κρεβάτι και στριμωχτήκαμε (η μεσαία είναι ήδη 1,05 εκ. και απλώνεται στο κρεβάτι!) αλλά μετα η μπέμπα ξαναξύπνησε στις έξι που έφευγε ο πατέρας της (πόρτες, καζανάκι κτλ. αν δεν κοιμάται καλά αποφασίζει να ξυπνήσει κι εμένα...).

Ωραία έβρεξε σήμερα μου αρέσουν οι αλλαγές και μου αρέσει τώρα που θα χειμωνιάσει, ήταν πολύ κουραστικό αυτό το καλοκαίρι. Την μικρή ήρθε και την πήρε η μαμά μου (τόσο πολύ της αρέσει που άφησε τα στρουμφάκια που της είχα βάλει στη μέση και έφυγε).

Η μπέμπα δεν κοιμήθηκε τελικά, πάω πάλι στην απομόνωση (τώρα με τη μεγάλη δεν τη βγάζω πολύ από το δωμάτιο της μήπως και γλιτώσουμε τίποτα)

a0Nsp3.png

αμαν βρε αγλαια τι τραβας και εσυ??μακαρι να μην σου κολλησει τιποτα...

με την ξαπλωτη θεση και εγω δεν τα πολυκαταφερνω...και ειναι ωραια θεση...

ποσο χρονων ειναι τα παιδια σου???μπορει να το εχεις πει αλλα δεν θυμαμαι..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ξαναθήλασε και ξανακοιμήθηκε, πάντως εγώ διαπίστωσα ότι όταν δεν καθόμαστε μαζί υπολογιστή ή τηλεόραση, όπου ξεχνιέμαι κι εγώ και την κρατάω πολύ, τότε ξυπνάει για γουλιές και ρεψίματα. Η καλύτερη μας δηλ. να χαλαρώνουμε!

Τα παιδιά μου είναι 6 και 3, αλλά τα τικεράκια δεν κατάφερα να τα ξαναβάλω, όλο το αναβάλλω!

Άννια μέχρι πέρυσι σε εμάς οι αιτήσεις γίνονταν σε έναν από τους παιδικούς σταθμούς του δήμου, φέτος πήγαμε στο δημαρχείο. Σε μας το τηλ. το βρήκα στο σάιτ του δήμου (αναζήτηση αίτηση παιδικοί σταθμοί δήμος αργυρούπολης στο google), αλλά αν δεν το έχει βγάλει ο δήμος σου ή θα πάρεις γενικά στο δημαρχείο να ρωτήσεις ή σε έναν παιδικό σταθμό κι εκείνοι θα σου πουν ποιος είναι υπεύθυνος....

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Ταλαιπωρήστε κι εσείς με αρρώστιες; Εμάς ο εφιάλτης μας έγινε πραγματικότητα. Το μωρό τελικά συναχώθηκε. Ξεκίνησα να της βάζω ορό. Και δεν της αρέσει καθόλου.

Άννια και Αγλαΐα αν δεν κολλήσατε εσείς τότε καλά κάνετε και κρατάτε τα μεγάλα μακρυά. Εμάς μάλλον το έφερε ο μεσαίος από τον παιδικό μετά κόλλησε ο άντρας μου μετά η κόρη μου με ελάχιστα συμπτώματα στο τέλος εγώ και δυστυχώς τώρα και το μωρό. Θέε μου μόνο να περάσει γρήγορα. Δεν αντέχω να το βλέπω να ταλαιπωρείτε να πάρει ανάσα και να μη μπορώ να το βοηθήσω. Και στα καλά της είναι τόσο καλό μωρό. Σήμερα πρώτη φορά την άκουσα να κλαίει όταν την έβαλα ορό. Ψυχή μου!

Αγλαΐα, και εμείς περάσαμε από πολλές αλλαγές στα κρεβάτια μας. Στην αρχή έβαλα την κόρη μου να κοιμάται με τον άντρα μου και εγώ πήγα στο δωμάτιο της για να μην ενοχλώ κανέναν υποτίθεται. Έλα όμως που όποιος κοιμάται με την μεγάλη δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενοχλείται. Έχει πολύ άτσαλο ύπνο. Έτσι σε λίγο πήγαμε στο υπνοδωμάτιο (το μωρό πάντα στην καλαθούνα). Μετά αρρώστησε ο άντρας μου και έφερα την μεγάλη στο υπνοδωμάτιο. Αλλά όπως είπα ο ύπνος μαζί της είναι ένα κατόρθωμα (πως θα κοιμάται μαζί της ο άντρας της αναρωτιέμαι). Έτσι την έστειλα ξανά στο κρεβάτι της μετά από 3 νύχτες και ζήτησα από τον άντρα μου να επιστρέψει μόνο που αρνείται γιατί τον ανησυχούμε με τον θηλασμό τις νύχτες κι έτσι κοιμάται στον καναπέ στο καθιστικό. Δε μ΄απασχολεί όμως... ας κάνει ό,τι θέλει. Έχω τρία παιδιά να κοιτάξω, δε θα νταντεύω κι αυτόν.

Γκρέτα, μπορώ να καταλάβω τι περνάς. Μπορεί τώρα να έχω ένα ήσυχο μωρό αλλά ο γιος μου ήταν ένα πολύ δύσκολο παιδί. Με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο θηλασμό. Ήταν πολύ γκρινιάρης όταν τον άλλαζα, όταν το έκανα μπάνιο, όταν ήταν να κοιμηθεί και φυσικά στο φαγητό του. Δυστυχώς μη περιμένεις και μεγάλη βοήθεια από τον άντρα σου. Ειδικά όσο τον θηλάζεις. Υπομονή θα σου πω μόνο και κάποτε θα τα θυμάσαι όλα αυτά και θα γελάς. Τώρα δεν μπορείς να το καταλάβεις αλλά κάποτε θα με θυμηθείς.

Όσες έχετε μεγαλύτερα παιδιά, τί λέτε να κάνω αύριο με το σχολείο; Να τη στείλω ή να μην τη στείλω; Δεν έχει πυρετό, έχει σήμερα λίγο το λαιμό της και καταρροή. Κανονικά δεν θα την έβγαζα έξω, αλλά τώρα πρώτη δημοτικού, πόσο μπορώ να την κρατάω σπίτι; Τί νομίζετε; Εγώ νομίζω ότι πρέπει να μείνει σπίτι, αλλά πόσες απουσίες μπορούν να κάνουν; Και τι κάνω; Παίρνω τηλέφωνο και ειδοποιώ ή έτσι;

a0Nsp3.png

Καλησπερα!!!

Εμεις σαραντισαμε χθες και αρχισαμε τις γυρες.Καλα στην εκκλησια η μικρη ειχε κρεμαστει απο το μουσι του παπα και δεν το αφηνε με τιποτα...πολυ γελιο!!!

Ευτυχως ο καιρος βοηθησε εχθες και πηγαμε και για φαγητο ολοι μαζι και για καφε.Γαλατακι ειχα βγαλει και ολα καλα!

Σημερα πηγαμε σε εμπορικο λογω βροχης.

Αγλαια εγω θα τον εστελνα.Γενικως θα κρατουσα το παιδι σπιτι μονο αν ειχε πυρετο μεχρι να παραμεινει ενα 24ωρο απυρετο.Και μεσα στο σπιτι να την κρατησεις τι θα κερδισεις;Μεγαλο κοριτσι ειναι, δε νομιζω οτι ενα συναχι θα την επηρεασει καπου.

Θα σας διαβασω αναλυτικα γιατι εχασα κατι σελιδες και τα λεμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια μουυυυυ στις 3 κοιμηθηκε!μεχρι 6 παρα.ηπιε κ παλι στις 9 ξυπνησε.

Αγλαια μου τελικα τον εβαλα στο κρεββατι μας ξαπλωσα κ τον θηλασα.τον ξεγελασα με πιπιλα κ ετσι κοιμηθηκε.δυσκολα τα πραγματα.ετσι παει κ σημερα.παντως τον Κυριακο δεν τον ξανα ξυπναω.μεγα λαθος.

Νιονιω μου ετσι ειναι.τρεμω την ωρα που θα αλλαξουμε πανα.για το μπανιο μας ακουει ολος ο Πειραιας.γκρινιαζει πολυ φοβαται πολυ ειναι νευρικος.αλλα μακαρι να γινουν τα πραγματα οπως λες.κ μαλιστα λιγο συντομα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...