Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο. 

1 hour ago, Makelen είπε:

Κοριτσι μου θα σου μιλησω ειλικρινα, γιατι αυτη τη συζητηση την καναμε με τον αντρα μου πριν λιγες μερες. Θα βαλω 2 βλαστοκυστες 4ΑΑ 5ης μερας. Ειπαμε λοιπον, οτι αν δεν πιασουν αυτες που ειναι αριστες.., θα προσπαθησουμε με ακομα μια δυαδα ή τριαδα. Εχω 4BA και 3ΒΒ 5ης μερας και 5ΑΑ κ 5ΒΒ 6ης μερας. Την 3ΒΒ αποφασισαμε σιγουρα να την αφησουμε απ εξω. Και για την 5ΒΒ το συζηταμε. Οποτε στη θεση σου δεν θα εβαζα 2ΒΒ. Σιγουρα ποτέ δεν ξερεις αν ειναι καποια απο αυτες 'τυχερη' αλλα ειμαι λιγο ορθολογιστρια. Προσωπικα παω με την στατιστικη κι οχι με την τυχη τοσο πολυ. Σου λεω καθαρα πως κινουμαι εγω. 

Επειδή είμαι κι εγώ ορθολογιστρια και επειδή έχουμε γονατίσει οικονομικά δε βλέπω το λόγο να φορτωθώ και τόσα φάρμακα και στην καλύτερη να πάρω αρνητικη χοριακη, στη χειρότερη να βιώσω κι άλλη αποβολή... Θα μιλήσω με την εμβρυολογο που τη γνωρίζω για να δω τι εγκυμοσύνες εννοεί. ότι έχουν δώσει, 1 στις 100 και με τι ηλικία γυναίκας? Γιατί τελικά και η βαθμολογία της βλαστοκυστης συνδέεται και με την ηλικία. 

1 hour ago, ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Και τα δύο... και εμένα είναι και 2ΒΒ....διαφορετικά αν ήταν 5ης ημέρας και έστω 3ΒΒ.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Να 'μαι και γω μανούλες!

Εγώ κορίτσια έχω το χάλι μου το μαύρο. Μάλλον τσίμπησα κάποιο κρυολόγημα από τον μεσαίο μου (μου φαίνεται περίεργο που τον γιο μου τον λέω "μεσαίο" και όχι πια το "μικρό μου"). Μπούκωμα στη μύτη, βραχνάδα και πονόλαιμο, βήχας σαν λαρυγγίτιδα, πονοκέφαλος και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχω και πονόδοντο. Διαπίστωσα ότι από το δόντι πρήστηκαν και οι λεμφαδένες στο λαιμό μου. Μάλλον πρέπει να πάω να το δω σύντομα. Επίσης από χθες έχω έναν πόνο στο δεξί μου στήθος και φοβάμαι μην εξελιχθεί σε μαστίτιδα. Φροντίζω να έχω εκείνον το μαστό άδειο. Ο πόνος εντοπίζεται ακριβώς κάτω από τη θηλή. Σαν να έχει πρηστεί κάποιον αδένας κι εκεί.

...κατά τ' άλλα είμαστε καλά.:D

Σας βλέπω σας απασχολεί και σας το θέμα του ελεύθερου χρόνου των μεγάλων παιδιών. Εμείς πάντως χθες ξεκινήσαμε στα μεγάλα κολυμβητήριο. Η μεγάλη μου δεν ξετρελάθηκε, ο γιος μου όμως από εκείνη τη στιγμή μόνο για το κολυμβητήριο μιλάει. Θα τον κάνω μέγα κολυμβητή τον τσιλιβίθρα μου!:tongue: Η μεγάλη παρακολουθεί για τέταρτη χρονιά μαθήματα μπαλέτου και φέτος θα κάνουν μία ώρα παραπάνω την εβδομάδα σύγχρονο χορό και έχει ενθουσιαστεί. Μακάρι να κρατήσει ο ενθουσιασμός της γιατί είναι από τα παιδιά που βαριούνται εύκολα. Ο μόνος λόγος που συνεχίζει το μπαλέτο είναι γιατί την πείθω εγώ κάθε χρόνο να κάνουμε εγγραφή. Είναι καλή όμως. Έχει ευλυγισία και προσήλωση στη δασκάλα της. Ελπίζω κάτι να γίνει και με τον ρυθμό της. Εκεί υστερεί λιγάκι.

Όπως καταλάβατε η μικρή μας δεν μας απασχολεί καθόλου το γιαβρί μου. Αφού να σκεφτείτε εχθές κατάφερα και έλειψα από το σπίτι για το κολυμβητήριο γύρω στη 1,5 ώρα και μετά όταν επέστρεψα έκανα μπάνιο τα δύο τα μεγάλα, τάισα τον μεσαίο, έκανα κι εγώ ένα ντουζ και μετά από ώρα ξύπνησε η μπουμπού για να φάει. Ρίχνει πολύ καλούς ύπνους και δεν κλαίει καθόλου. Όταν ξυπνάει για να φάει μόνο λίγο μουγκρίζει για να την πάρουμε. Σήμερα το πρωί δε, ενώ ήταν χορτάτη ξύπνησε στην καλαθούνα της και χάζευε τριγύρω χωρίς να την πάρουμε χαμπάρι και μετά ξανακοιμήθηκε. Κανένα μου άλλο παιδί δεν ήταν τόσο τακτικό και φρόνιμο από τόσο μικρό.

Για τα κιλά που λέτε εγώ είχα βάλει 12 ή 13 και μου έχουν καθηλωθεί τα 5. Ελπίζω να τα χάσω μέχρι να 40ήσω. Η κοιλιά μου έπεσε σχετικά γρήγορα και μάλιστα προχθές μπήκα και σε τζην (ουαου!!!!! ). Άννα έχει αλλάξει και το δικό μου σώμα. Σε καμιά άλλη εγκυμοσύνη δεν μπορούσα να μπω τόσο σύντομα σε τζην. Μάζεψα πιο γρήγορα αυτή τη φορά. Μήπως έχει σχέση με τις τρίτες εγκυμοσύνες;:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Elisabeth χαίρομαι που τα κατάφερες να έχεις φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική! Μπράβο σας!

Μιμίκα, μια από τα ίδια, αλλά ημερήσια όχι βραδυνά! Χθες ήταν μια πολύ άσχημη ημέρα, η μεσαία δεν ήθελε να κοιμηθεί το μεσημέρι και είχε φύγει στο κέντρο η μαμά μου και ο άνδρας μου είχε δουλειά και απλά μου έκαναν τη ζωή κόλαση και τους φέρθηκα κι εγώ πολύ άσχημα. Το μωρό από το πρωί δεν είχε κλείσει μάτι, όλη μέρα στο στήθος, τα άλλα δύο να τσακώνονται και να ουρλιάζουν, εγώ στη τσίτα και το μωρό να σκούζει ακόμα και στην αγκαλιά μέσα σε αυτόν τον πανικό. Αλλά και από το πρωί δεν ησύχαζε και μόνες μας που ήμασταν... Σήμερα είναι μόνο η μεγάλη στο σπίτι, το μωρό είναι καλύτερα, κοιμήθηκε τώρα. Δεν ξέρω τι συνέβη χθες, να ήθελε πιο πολύ γάλα (είχα βγάλει με το θήλαστρο γιατί νόμιζα το πρωί ότι θα κοιμόταν όπως τις άλλες μέρες και αυτή ξύπνησε καπάκι....). Πάντως πάρα πολύ στραβή μέρα, έκλαιγα με το μωρό στην αγκαλιά (Γκρέταααα!), αισθανόμουν τύψεις για τις μεγάλες. Με την μεσαία πολύ άσχημα τα πράγματα, πάλι δεν έφαγε χθες το απόγευμα και σήμερα ήπιε το μισό γάλα... Πρέπει να τη στείλω στον παιδικό .... Άννα μήπως η κουμπάρα σου έχει ψάξει για εναλλακτική λύση τους ιδιωτικούς σταθμούς και έχει άποψη για κάποιον; Δεν το έχω αποφασίσει καλά καλά, αλλά αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή και στον δημοτικο να μην την πάρουν ίσως πρέπει σοβαρά να σκεφτώ την περίπτωση του ιδιωτικού... ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΑ και ήταν τόσο καλό μωρό, δεν με είχε ταλαιπωρήσει καθόλου, όλο αγκαλιές και χαδάκια και τώρα αγνώριστο τερατάκι που ουρλιάζει και βαράει συνέχεια.

Παρέλαβα μουσικό παιχνίδι κούνιας χθες πολύ ωραίο μου φάνηκε (η μεσαία το εhttp://www.amazon.co.uk/VTech-74003-Lullaby-Light-Up-Lamb/dp/B000M5D6P4/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1347696214&sr=1-1-catcorrίδε στην κούνια του μωρού και ούρλιαζε: να μην έχει παιχνίδι το μωροοοοοοό!)

Επίσης επειδή τελικά όντως έχει δίκιο η Γκρέτα, ζεσταίνεται με το φορμάκι το ολόσωμο την ημέρα το μωρό (το βράδυ πάντως δεν έχει πρόβλημα) μου βρήκε η μαμά μου τα παντελονάκια που τα δύο τα είχε το mothercare 17 ευρώ στο ζάρα με 7 (παντελονάκι βαμβακερό με πατουσάκια μέσα). Αν ψάχνει κάποια τέτοια....

θα σου στείλω μήνυμα για λεπτομέρειες του ιδιωτικού πάει η κουμπάρα το μικρό της.

Καλημερα ξενυχτουλες μου! Πως ειστε σημερα;

Αννια να σου ζησει η μικρη ξανθουλα σου (αν και πολυ καθυστερημενα!). Πως τα πατε;

χριστινιω περιμενουμε τωρα τα δικα σου τα ευχαριστα!

Εχω τοσο καιρο να μπω που δε νομιζω να μπορω νασχολιασω και πολλα, που μυαλο να μπορω να συγκρατησω κατι περισσοτερο απο λεπτα (μυαλο χρυσοψαρο!).

Κατι θυμαμαι λεγαται για θηλαστρα. Ειχα παρει το μινι της μεντελα, καλουτσικο, μου εστειλε η αδερφη το swing, οντως πολυ καλυτερο, τελικα αξιζει τα λεφτα του. Και καταλαβα γιατι δε βγαζω και πολυ γαλα. Το ειχα σε πολυ χαμηλη ταχυτητα! Αληθεια εσεις ποση ωρα αρμεγεστε τη φορα και ποσο βγαζετε; Στις καλες τις μερες βγαζω 90 και απο τα δυο στο 20λεπτο. Πως τη βλεπετε την αγελαδα;

Το εσπασα το μηνυμα γιατι συχνα πυκνα τα χανω. Λεγατε κατι ακομα για σακουλακια αποθηκευσης; Και εγω της μεντελα εχω παρει, αν και δε τα εχω χρησιμοποιησει ακομα και πανακριβα απο μαγαζι. Την επομενη φορα (αν τελικα αποφασισω να κανω τραπεζα)ελεγα να παρω αυτα

http://www.amazon.co.uk/Lansinoh-Breastmilk-Storage-Bags-Pieces/dp/B0037XQT7A/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1347703756&sr=1-1

Aπο αυτη τη μαρκα εχω χρησιμοποιησει τη κρεμα για τις θηλες (που ειναι και η μονη που συνιστουν οι μαιες εδω), αλλα και τα επιδεματα στηθους (μου αρεσαν πολυ γιατι εχουν αυτοκολλητο και ειναι ατομικα συσκευασμενα).

Διαφημίσεις

Για τις πεθερες και γενικα σογια, τι να πρωτοσχολιασει κανεις! Τελικα εγω ειμαι απο τις πιο τυχερες μου φαινεται. Και μακρυα τους εχω ολους, αλλα και οταν βρισκομαστε μια χαρα βοηθαν ολοι τους!

Σοφια για το σκηνικο με το πεθερο, αυτο που δε καταλαβα, ο πεθερος ειναι μαλωμενος και με το γυιο του; Καλα κανατε και του το κοψατε!

Αγλαϊα για τους ιταλους, ωραια ρουχαλακια δεν εχουν; Προσεξα ομως πως τα νουμερα τους ειναι πολυ στενα. Τα ιταλικα ρουχαλακια ειναι τα μονα που της ερχονται καλα, μη πω πως της κανουν ακομα και τα 3-6 μηνων! Απα ποια περιοχη ειναι οι φιλοι/συγγενεις σας;

Για τα μωρακια μας, βλεπω λιγο πολυ ολα συμπεριφερονται το ιδιο. Εχουν τις καλες τους μερες (κοιμουνται αρκετα), εχουν ομως και μερες που φερνεις στο μυαλο σου τον Ηρωδη:rolleyes:

Στα δικα μαε νεα, επιτελους φευγουμε! Κλεισαμε τα εισητηρια για τις 25 του μηνος! Ηδη τα πραγματα τα στειλαμε τη Πεμπτη και εχουμε μεινει με τα ακρως απαραιτητα

Άντε, με το καλό Δέσποινα! Ο φίλος μου αυτός είναι από το βορρά από τη La Spezia, ο γαμπρός μας είναι από τη Napoli. Α, και μια που λέμε για Ιταλία, παρακολουθώ μια ιταλική αστυνομική σειρά που μου αρέσει πολύ το distretto di polizia, τώρα ψάχνω και επεισόδια που δεν προβάλλουν εδώ, βέβαια χωρίς υπότιτλους θα δυσκολευτώ φαντάζομαι... Όντως έχουν πολύ ωραία ρουχαλάκια οι ιταλοί, και όντως είναι μικρούτσικα τα νούμερα, ευτυχώς μου έστειλε 6-9 (η μαμά του δηλ. την οποία αγκάρεψε, έχει πολύ ωραίο γούστο!)

Από δραστηριότητες η μεγάλη μου θέλει να αρχίσει ρυθμική και θα πάμε και τη μικρή να δούμε αν μπορεί να κάνει κάτι παρόλο που είναι 3 (για ρυθμική δεν την κόβω, να δούμε αν της αρέσει η ενόργανη, για στίβο θα ήταν ότι πρέπει αλλά είναι φυσικά πολύ μικρή...)

Τώρα την πήρε η μαμά μου να την κοιμίσει στο δικό της σπίτι και να φάει το απόγευμα εκεί. Ελπίζω να πετύχει το σημερινό πείραμα γιατί έχει γίνει ανυπόφορη η κατάσταση...

a0Nsp3.png

Leta! Μάλλον την έφερε η μεγάλη την ίωση στο σπίτι. Την πονάει προς το παρόν ο λαιμός της, αλλά όταν το λέει αυτό μετά αρρωσταίνει κανονικά, οπότε .... την πατήσαμε. Η μεγάλη μου είναι πιο φιλάσθενη, την ίδια ίωση κάθε φορά η πρώην μικρή και νυν μεσαία την περνάει πιο ελαφρά και πιο λίγες μέρες. Το μωρό να μην κολλήσει είναι το πρόβλημα, καθώς εγώ που φροντίζω τα άρρωστα δεν την γλιτώνω ποτέ...

Ξέρετε τι ισχύει για τις απουσίες τώρα στο δημοτικό; Όταν ήταν νηπιαγωγείο την κρατούσα πολλές μέρες στο σπίτι μέχρι να γίνει τελείως καλά, γιατί αλλιώς έχουμε πρόβλημα με τον βήχα, της μένει για πολύ καιρό. Τώρα όμως;

Μα, το έλεγα ότι θα μου μαζέψει γρήγορα γρήγορα ό,τι κυκλοφορεί, αλλά μόλις 2 μέρες στο σχολείο και τσουπ ... αρρώστησε πάλι;;;;;; Πότε θα τα παντρέψουμε βρε παιδιά (να γλυτώσουμε; Αμ δε, βλέπω τι τραβάει τώρα η μάνα μου με μένα και απελπίζομαι...)

a0Nsp3.png

Μια Γρηγόρη καλησπέρα σε όλες τρέχω και δεν φτάνω και με τα 3στο Σπιτι η μεγάλη 2μερες στα νήπια και είναι με δεκατα και μύξες..τρεμβ μη κολλησει τίποτα το μωρό

:-D

Διαφημίσεις

Επιτελους γραφω απ το λαπτοπ μουυυ!!!τι ευτυχια!!!

Αγλαιααυτα τα φορμακια πηρα κ εγω!τα φοραω και μερα απο σημερα αλλα θα δηξει!ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο ε την μεγαλη κ πιο πολυ ευχομαι να μην κολλησε το μωρο.οσο για την μεσαια σου κ γενικα την κατασταση αυτη στο σπιτι που περιγραφεις....παρανοια!!μηπως να την στειλεις καπου γρηγορα????

κοριτσια πολυ δυσκολο βρδυ.ενω στην μανα μου ειχαμε βρει προγραμμα χθες που γυρισαμε επικρατησε χαος!!!στις 2 το πρωι τον ειχα αγκαλια κ εκλαιγα ΑγλαιαΚαι απ οτι βλεπω δυσκολη νυχτα για ολες!!

ποτε θα ηρεμισουμεεεεεεεεεε????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διάβασα λίγο την τελευταία σελίδα...κορίτσια και εγω είμαι πιο σφιχτή απο ότι στις άλλες γεννες και κοιλιά έχει μείνει ελάχιστη...απο κιλά είχα πάρει 16 (απο 55 πήγα να γεννησω 71) και τώρα είμαι στα 62 καλα είναι πιστεύω..δεν έχω δοκιμάσει Ακόμα να βάλω ρούχα μιας και στο Σπιτι είμαι με φορέματα...ελπίζω να χάσω αλλα 3-4 μέχρι να σαραντισω..

Αγλαια και εγω έχω πρόβλημα με τον μικρό με έχει τρελανει όλη μερα κλαίει και ουρλιαζει με το παραμικρό για να φάει να καυουρησει να κοιμηθεί...και ειδικά όταν θηλαζω εκεί γινετε πανικός...ξέρετε αν μπορώ να κάνω τώρα τα χαρτιά για δημόσιο παιδικό;;εδω στην γειτονιά μας δεν έχει πολλά παιδάκια και συνήθως μένουν θέσεις κενές...δεν παλεύετε

Αγλαια και εγω έχω πρόβλημα με τον μικρό με έχει τρελανει όλη μερα κλαίει και ουρλιαζει με το παραμικρό για να φάει να καυουρησει να κοιμηθεί...και ειδικά όταν θηλαζω εκεί γινετε πανικός...ξέρετε αν μπορώ να κάνω τώρα τα χαρτιά για δημόσιο παιδικό;;εδω στην γειτονιά μας δεν έχει πολλά παιδάκια και συνήθως μένουν θέσεις κενές...δεν παλεύετε

Ωραία περνάμε βρε Άννια, αν μέναμε όλες με τα τρία κοντά θα τα στέλλαμε κάπου μαζί! Είναι όντως τραγική η κατάσταση. Λοιπόν, όταν πήρα για να μάθω για τον παιδικό σταθμό στον δικό μας δήμο, η κυρία μιλούσε ταυτοχρονα (μου είπε να περιμένω) με μια άλλη μαμά και της έλεγε να κάνει την αίτηση έστω και ληξιπρόθεσμα, γιατί δεν είχαν επεξεργαστεί ακόμα τις αιτήσεις (είπαμε ο δικός μας δήμος περιμένει να καλύψει τις επιδοτούμενες θέσεις πρώτα). Πάρε τηλέφωνο τον υπεύθυνο για τους σταθμούς και ρώτησε, νομίζω ότι αν εξηγήσεις την κατάσταση (τρίτεκνη) και έχουν κενές θέσεις δεν βλέπω τον λόγο να μην σας πάρουν. Το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχουν θέσεις φαντάζομαι (καλή ώρα όπως θα συμβεί σε μας...)

Ποια ανέφερε πριν τα λόχεια; Κι εγώ έχω μια στις τόσες πάλι αίμα... Όσες χάνετε τα κιλάκια σας, φαντάζομαι δεν κατεβάζετε μια κατσαρόλα χαλβά σε δυο μέρες, όπως εγώ, ε; Μα να μην είναι κανένας άλλος καλόφαγος στην οικογένεια να μην μένει τίποτα για μένα; Όλοι μίζεροι...

Γκρέτα, κι εγώ από σήμερα της τα φόρεσα (έβαλα έξτρα πλυντήριο χθες το απόγευμα), κι εσείς το3-6 φοράτε; Πολύ ωραία δεν είναι; Θα τη στείλω τη μανούλα να μου πάρει και 6-9, τόσες μέρες το έλεγα στον άνδρα μου να πάει και δεν το αξιολογούσε, η καλή μου η μαμά σηκώθηκε χθες το μεσημέρι και πήγε και μου έφερε.

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...