Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

δρόσισε ε; θα βρέξει μάλλον τ απογευμα. να δω πως θα πάω στο γιατρό...

κι εγω έτσι έγραφα και θηλαζα πριν. τώρα τον έχω στη κούνια ξύπνιο εννοείται.

μου κάνει πολλές ώρες ξύπνιος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια!

επιτελους απο τις 3 το βραδυ καταφερα και την κοιμησα, τα χω παιξει και πρεπει να ετοιμασω και βαλιτσες γιατι αυριο παμε γιαννιτσα! Η μεγαλη ειναι μες την παλαβωμαρα που με βλεπει με την μικρη και αγκαλια !

Χτες η τομη μου στα αριστερα φουσκωσε και μετα εσκασε και ετρεχε αιματακι και εχει ανοιξει λιγο. Πηρα τον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι πρεπει να την ξανακλεισω για λιγες μερες, μεχρι να κλεισει. Ηταν το δερμα μου ερεθισμενο γι αυτο και εγινε αυτο. Το μονο κακο ειναι οτι δεν πρεπει να την βρεξω, θα κανω παλι μπανιο με δοσεις:rolleyes:

Σοφια τι να πω για τον πεθερο σου! Εγω ευτυχως δεν εχω προβληματα ισως φταιει το μακρια και αγαπημενοι, αλλα και σε οτι παραλογο λενε αναλαμβανει ο Γ που τα καταλαβαινει μονος του χωρις τηνδικη μου παρεμβαση. ΚΑι η κουνιαδα μου καλη ειναι δεν εχουμε θεμα, εκτος του οτι εχει ερωτα με τον αδερφο της και αυτο καποιες φορες ειναι ενοχλητικο.

Σοφια μερες το σκεφτομαι , πως ηταν η εμπειρια του φυσιολογικου μετα απο καισαρικη?

Αννα φουλ δραστηριοτητες ε? και γω εψαξα για την μεγαλη αλλα δεν βρηκα τπτ για την ηλικια μας εδω!

Πολυ μου αρεσει ο καιρος σημερα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

βρε κοριτσια τι να κανω για να διοχευτευσει την ενεργεια του καπου ο μεγαλος???ειμαστε μεσα στο σπιτι και τον εχει πιασει χαζαμαρα δεν ξερω τι να τον κανω..εχει ανοιξει ολα τα συρταρια στην κουζινα και κανει χαζα...πραγματικα υπαρχει καμια δραστηριοτητα που μπορει να κανει σε αυτη την ηλικια???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

βρε κοριτσια τι να κανω για να διοχευτευσει την ενεργεια του καπου ο μεγαλος???ειμαστε μεσα στο σπιτι και τον εχει πιασει χαζαμαρα δεν ξερω τι να τον κανω..εχει ανοιξει ολα τα συρταρια στην κουζινα και κανει χαζα...πραγματικα υπαρχει καμια δραστηριοτητα που μπορει να κανει σε αυτη την ηλικια???

ρώτα στη παιδική πισίνα στο πάοκ, στο ματζίγγο, ή δες ωδεία που εχουν τμήματα για μωρά.

άθλημα δε ξέρω αν παίζει σε 2χρονα.

δε ξέρω και σε ποια περιοχή μένεις.

βρε μ αυτές τις τομές! κι εγώ θέλω να δω τι θα μου σήμερα.

από κιλά πως είστε κορίτσια;

δύσκολη ερώτηση;

έφτασα τα 66 που ήμουν όταν έμεινα έγκυος. αλλά με βλέπω και πιο μαζεμένη απ ότι στις άλλες εγκυμοσύνες. πάντα είχα κοιλιά κι έχω δηλ. αλλά λίγο πιο μαζεμένα είναι τα πράγματα, πιο σφιχτά. δε ξέρω γιατί. να παίζει ρόλο η επέμβαση;

τώρα αρχίζουν τα δύσκολα με μένα γιατί με το θηλασμό βάζω!

Διαφημίσεις

Καλημερα σημερα εχω την κυρια που ερχεται μια στις 15 για τις χοντρες δουλεις του σπιτιου κι εχω το μωρο και το γυρναω περα δωθε στα δωματια.

Πω πω διαβαζω τραγικες πεθεροιστοριες...τι να πω ρε κοριτσια...και εμεις δεν παμε πισω αλλα κατα κυριο λογο αυτο που τα χαραχτηριζει τα δικα μου πεθεριξ ειναι η αδιαφορια τους....Ισως τελικα ειναι καλυτερα ετσι....

Κουνιαδους εχω 4 και αλλες τοσες συνυφαδες (προς το παρον μια επισημη, μελλοντικα 4)...χαχα!Κουνιαδα δεν εχω...

Λετα τι να σου πω;; οτι εχουν ξεκινησει ο ιωσεις εναι γεγονος...αλλα απο την αλλη και να μην παει πουθενα το παιδι;Δεν το βρισκω σωστο...θα λαλησετε ολοι και για το ιδιο ποσο θα ειναι μεσα;εγω θα τον πηγαινα στο παρτυ μαλλον.

Εμεις παμε κανονικα σχολειο(προνηπιο)και κανουμε το σταυρο μας για τις ιωσεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αννα πανοραμα μενω....κατι θα υπαρχει και εδω δεν μπορει θα παω να ρωτησω απο εβδομαδα...

οσο για τα κιλα εγω εχω δρομο ακομα βλεπεις εβαλα 20..:tongue::tongue::tongue:μου εχουν μεινει 10 ακομα...για να φτασω σε αυτα που ξεκινησα...αλλα η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου λενε οτι φαινομαι σαν να τα εχω χασει ολα..ειμαι πιο μαζεμενη...

ριτα και εγω λεω να τον στειλω θα ειναι κριμα να μεινει μεσα...σημερα που τον εκλεισα μεσα εχει λαλησει...οτι χαζο μπορεις να φανταστεις κανει...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

το ξερω λετα ειναι η χειροτερη ηλικια αυτη του μεγαλου σου...εγω ετσι ακριβως τοσο τον ξεκινησα σταθμο...οτι και να εκανα σπιτι δεν ηταν ευχαριστημενος.Αλλα τωρα για εσας με το μωρο ειναι δυσκολο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μολις γυρισα απ το σουπερ..πεθανα...δε ξαναπαω μονη μου πουθενα!

για τις ιωσεις τι να πω ισως ειμαι αναισθητη οχι δεν ανησυχω...δε θα κολλησει αλλωστε απ τον καθαρο αερα...αφηστε που και η ελλη παει παιδικο...ε αν συμβει θα το αντιμετωπισουμε.κατα τ αλλα συμφωνω με τη ριτα.

σας ευχαριστω γι ατη κατανοηση...δοξα το θεο ξεμπερδεψαμε με τον πεθερο μου...αργησαμε αλλα τα καταφεραμε.

αννα γι ατα κιλα πρπει να χω χασει 7.γεννησα 90 κ ειμαι 83...βοηθαει ο θηλασμος βεβαια.

για δραστηριοτητες εγω σκεφτομαι να ξεκινησει η ελλη μπαλετο...εχουμε μια σχολη κοντα μας θα παω καποια στιγμη να ρωτησω.

τανια ο φτ ε ηταν μαγικη εμπειρεια...καπου εχω γραψει την ιστορια νομιζω στην ομαδα vbac sto facebook.

παω να φαω πριν ξυπνησει ο μπεμπης!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

tania afti einai i istoria tou toketou mou.

Ηρθε η ωρα να σας γραψω κ εγω τη δικη μου ιστορια…

Να ξεκινησω λεγοντας πως το 2009 εφερα στο κοσμο τη κορη μου με καισαρικη απο δικη μου επιλογη…στην οποια φυσικα συναινεσε ο γιατρος μου μιας και τον βολευε…το ειχα αποφασισει απο το 2ο μηνα της εγκυμοσυνης μου και ο λογος?ημουν σιγουρη οτι δε θα αντεχα τους πονους του φ.τ...αλλωστε ειναι γνωστο στους γυρω μου οτι η αντοχη μου στο πονο-οποιοδηποτε πονο-ειναι απλα μηδενικη.

3 χρονια μετα ξαναμενω εγκυος στο γιο μου…αυτη τη φορα αποφασιζω να δοκιμασω να γεννησω φυσιολογικα…ετσι για την εμπειρια…ημουν περιεργη να νιωσω πως ειναι πια αυτοι οι πονοι της γεννας…το λεω στον γιατρο μου-ναι τον ιδιο δεν αλλαξα για πολους λογους κ ευτυχως δικαιωθηκα-στην αρχη ειναι πολυ επιφυλακτικος και προσπαθει κινδυνολογωντας πολλες φορες να με αποτρεψει...στη πορεια καταλαβαινει οτι ειμαι αποφασισμενη να το κανω οτι κ αν γινει...ετσι λοιπον το συζηταμε και καταληγουμε στο να προσπαθησουμε...αλλα με πρυποθεσεις...να μη περασω την πητ...το μωρο να ειναι κατω απο 3500...να ξεκινησει ο τοκετος απο μονος του.φτανω 39 βδομαδα και συπασεις μηδεν..για πονους ουτε λογος...αποφασιζω υστερα απο αναζητηση να δοκιμασω ομοιοπαθητικη...και ω ναι με 3 καψουλες επιασε....

σαβατο βραδυ προς ξημερωματα κυριακης αρχιζει να ποναει η κοιλια μου...οχι αφορητα...νομιζα οτι με πειραξε κατι που εφαγα και περνω παυσιπονο...(ναι τοσο ασχετη ημουν) δε περνα ο πονος ο οποιος γινεται περιοδικος...περνω δευτερο παυσιπονο...τα ιδα...φτανω ν αποναω καθε 3-5 λεπτα και ο πονος διαρκουσε 30-45 δευτ...ακομα και τοτε δε κατλαβαινω οτι γεννουσα...ωσπου τα ξημερωματα βλεπω λιγο αιμα και βλεννα στο εσωρουχο...εκει το ψιλιαστηκα..αλλα λεω μπα εχω καιρο ακομα σιγα μη γεννησω σημερα...ο αντρς μου επιμενει να παρω τηλ το γιατρο μου..εγω δεν ηθελα μιας κ ηταν κυριακη και δεν ειχε καν ξημερωσει καλα καλα...ευτυχως ο αντρας μου επεμενε κ ετσι ειδοποιω το γιατρο ο οποιος μου λεει να παω κατευθειαν στο μαιευτηριο και θα ερθει κ αυτος…χαλαρα αρχιζω να ετοιμαζομαι..ακομα δε πιστευω οτι γεννουσα…φτανω στο μαιευτηριο κατα τις 7 παρα…με εξεταζουν διαστολη 3…μου φανηκε λιγο…ρωταω θα γεννησω σημερα?εννοειται μου λενε..μεσα σε μια ωρα η διαστολη φτανει 5 εκ και κανω επισκληριδιο...χαλαρωνω και η διαστολη φτανει πολυ γρηγορα στο 7-8...και τοτε ερχεται ο γιατρος μου ο οποιος ηταν εκτος αθηνων... δε θυμαμαι ποτε ακριβως μου εσπασε τα νερα ο γιατρος μου εδω εχω καποιο κενο μνημης…(ηταν και κεχρωσμενα ελαφρως τα αμνιακα πραγμα που μας εβαλε σε περιπετειες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα πονεμενο και δεν εχει ληξει)…μου εξηγει τι πρεπει να κανω και φευγουμε για το χειρουργειο...κανω καποιες εξωθησεις και τσουπ το κεφαλι του μπεμπη εχει σχεδον βγει...καπου εκει παθαινω πανικο...δεν αντεχα το πονο των εξωθησεων...ο γιατρος βγαζει το μπεμπη με βεντουζα...(εκ των υστερων μαθαινω οτι χρειαζοταν μολις 1-2 εξωθησεις ακομα για να γεννηθει ο μπεμπης τεσπα)…μοναδικη στιγμη…τον βγαζει και τον ακουμπα στη κοιλια μου…ενω κοβει τον ομφαλιο λωρο και μου δειχνει το πλακουντα που βγηκε κ αυτος…δε πιστευα οτι ειχα γεννησει φυσιολογικα...υπεροχο συναισθημα...διαφορετικη εμπειρια..δε ξερω πως ακριβως να το περιγραψω...ο αντρας μου ηταν παρων σε ολη τη διαρκεια...ψυχραιμος κ μπορω να πω με βοηθησε αρκετα.

δε ξερω αν τελικα μετανιωνω για κατι(το μωρο πηρε μικροβιο καταπινοντας μυκωνιο και ειναι σε αντιβιωση)…ισως ακομα θεωρω υπευθυνο τον ευατο μου για οτι συνεβη…μηπως εφταιγε κατα καποιον τροπο η “προκληση”” που εκανα…δε ξερω ειλικρινα…το μωρακι μου ταλαιπωρηθηκε χωρις λογο κ αυτο δε το εχω ξεπερασει…ειναι πολυ νωπο ακομη.

Αυτα…

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Καλε που χαθηκατε όλες???

Σοφάκι τι ωραία εμπειρία ο Φυσιολογικος εεεε???θα ήθελα και εγω αλλα η γιατρός δεν ήθελε...

Τι κανετε??σημερα ο καιρός χάλασε αλλα μου αρέσει πολυ...το μεσημέρι θα πάμε στη μαμα μου για φαγητο.....

Έκλεισα ραντεβού την Τρίτη στη γιατρο για να με εξετάσει αλλα μάλλον θα το αλλάξω.,,απο χθες το βράδυ έχω αρκετό αίμα...καλα δεν έπρεπε να είχα ξεμπερδεψει???τι να πω????και έλεγα την Τρίτη μετα την γιατρο να έκανα και λίγο γουτσου γουτσου:tongue:...αλλα τώρα με χάλασε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα και καλό σκ!

Πάνω που σκεφτόμουν ότι το μωρό έστρωσε και βρήκε ένα πρόγραμμα, χθές το βράδυ είχαμε αγρυπνία! Κοιμήθηκε στις 10 ως συνήθως και ξύπνησε στις 12 και από εκείνη την ώρα το μάτι γαρίδα! Τον είχα συνέχεια στο στήθος μήπως και κοιμηθεί, έπινε, κοιμόταν για 10 λεπτά και μετά πάλι γαρίδα! Έτσι πήγαμε μέχρι πριν λίγο...οπού σηκωθήκαμε εντελώς!!!

2sCXp3.png

καλημερα κοριτσαρες!!! αγρυπνια και σημερα???

το βραδυ ο δικος μου ειχε ορεξη για κλαμπινγκ. απο τις 9 παρα που τον εκανα μπανιο και τον θηλασα σταματησαμε τον θηλασμο κατα τις 11 που πλεον τον ταιζα μισοκοιμισμενη. ειχε γκρινια και κλαματακια και ηθελε ολο βυζομπαλο!! μετα ομως ξαναξυπνησαμε στις 4 και μιση!!! εχω αρχισει να ανακτω τις δυναμεις μου γιατι συνηθως κοιμαμαι ενα 6ωρο ειδικα οταν παω δουλεια οποτε το προγραμμα το γνωριζει ο οργανισμος μου!!!

χτες πηγαμε στο φακτορυ στην πειραιως να παρουμε παπουτσια του μεγαλου.. πουμα αθλητικουλια πολυ ομορφα ( οχι τα χοντροκομμενα αθλητικα ) 2 ζευγη 50 ευρουλακια!! αλλα δεν αντισταθηκα.. πηρα και μια σαλοπετιτσα καφε κοτλε στο μπαρμπουνι να την φοραμε τωρα που κρυωνει ο καιρος σιγα σιγα. δικο μου και του Χαρη εννοειται τιποτα!! πλεον μονο τα βασικα και κυριως οτι χρειαζονται τα παιδια. ευτυχως με τα 10 κιλα που εχω χασει μεχρι τωρα μπαινω σε παλια παντελονια της δουλειας ( μην φανταστειτε.. 3 ετιας ρουχα) και στα παλια μου τζην οποτε εχω κλεισει απο ανανεωση γκαρνταρομπας.. αν ομως χασω και αλλα κιλα που το ελπιζω εκει θα θελω ρουχα! ας τα χασω πρωτα και οι εκπτωσεις και το ΖΑΡΑ και το Η&Μ να ειναι καλα!!

με καλει ο υιος μου να αλλαξω πανα και να τον ταισω!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Elisabeth χαίρομαι που τα κατάφερες να έχεις φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική! Μπράβο σας!

Μιμίκα, μια από τα ίδια, αλλά ημερήσια όχι βραδυνά! Χθες ήταν μια πολύ άσχημη ημέρα, η μεσαία δεν ήθελε να κοιμηθεί το μεσημέρι και είχε φύγει στο κέντρο η μαμά μου και ο άνδρας μου είχε δουλειά και απλά μου έκαναν τη ζωή κόλαση και τους φέρθηκα κι εγώ πολύ άσχημα. Το μωρό από το πρωί δεν είχε κλείσει μάτι, όλη μέρα στο στήθος, τα άλλα δύο να τσακώνονται και να ουρλιάζουν, εγώ στη τσίτα και το μωρό να σκούζει ακόμα και στην αγκαλιά μέσα σε αυτόν τον πανικό. Αλλά και από το πρωί δεν ησύχαζε και μόνες μας που ήμασταν... Σήμερα είναι μόνο η μεγάλη στο σπίτι, το μωρό είναι καλύτερα, κοιμήθηκε τώρα. Δεν ξέρω τι συνέβη χθες, να ήθελε πιο πολύ γάλα (είχα βγάλει με το θήλαστρο γιατί νόμιζα το πρωί ότι θα κοιμόταν όπως τις άλλες μέρες και αυτή ξύπνησε καπάκι....). Πάντως πάρα πολύ στραβή μέρα, έκλαιγα με το μωρό στην αγκαλιά (Γκρέταααα!), αισθανόμουν τύψεις για τις μεγάλες. Με την μεσαία πολύ άσχημα τα πράγματα, πάλι δεν έφαγε χθες το απόγευμα και σήμερα ήπιε το μισό γάλα... Πρέπει να τη στείλω στον παιδικό .... Άννα μήπως η κουμπάρα σου έχει ψάξει για εναλλακτική λύση τους ιδιωτικούς σταθμούς και έχει άποψη για κάποιον; Δεν το έχω αποφασίσει καλά καλά, αλλά αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή και στον δημοτικο να μην την πάρουν ίσως πρέπει σοβαρά να σκεφτώ την περίπτωση του ιδιωτικού... ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΑ και ήταν τόσο καλό μωρό, δεν με είχε ταλαιπωρήσει καθόλου, όλο αγκαλιές και χαδάκια και τώρα αγνώριστο τερατάκι που ουρλιάζει και βαράει συνέχεια.

Παρέλαβα μουσικό παιχνίδι κούνιας χθες πολύ ωραίο μου φάνηκε (η μεσαία το εhttp://www.amazon.co.uk/VTech-74003-Lullaby-Light-Up-Lamb/dp/B000M5D6P4/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1347696214&sr=1-1-catcorrίδε στην κούνια του μωρού και ούρλιαζε: να μην έχει παιχνίδι το μωροοοοοοό!)

Επίσης επειδή τελικά όντως έχει δίκιο η Γκρέτα, ζεσταίνεται με το φορμάκι το ολόσωμο την ημέρα το μωρό (το βράδυ πάντως δεν έχει πρόβλημα) μου βρήκε η μαμά μου τα παντελονάκια που τα δύο τα είχε το mothercare 17 ευρώ στο ζάρα με 7 (παντελονάκι βαμβακερό με πατουσάκια μέσα). Αν ψάχνει κάποια τέτοια....

a0Nsp3.png

Καλημερα!!!

Τωρα καταλαβα γιατι κοιμηθηκε η δικια μου χτες, δεν κοιμηθηκαν τα δικα σας! Χτες κοιμοταν απο τις 12 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα, καναμε μπανιο και ειχα προετοιμαστει για ενα βραδυ αυπνιας αλλα το κοριτσακι μου ξυπνησε μονο 2 φορες για να φαει. Εχω κοιμηθει τουλαχιστον 7 ωρες! Βεβαια η παρανοικη μανα τωραεχω αρχισει να ανυσηχω, γιατι ενω καθε πρωι μενει ξυπνια πολλες ωρες συνεχιζει το ιδιο μοτιβο τρωει κοιμαται. Της εβαλα θερμομετρο και ειναι μια χαρα. Να ανυσηχισω και να παρω τον παιδιατρο? Η παρανοια στο μεγαλειο της! Χτες εβαψα και μαλλι, την αλλη βδομαδα κουρεμα, εκοψα και τα νυχια μου επιτελους:tongue:, φτιαξαμε βαλιτσες και το μεσημερι φευγουμε γιαννιτσα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...