Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αχ Αγλαια!!ριχνω ριχνω γιατι ειμαι στην μαμα μου!καλε εγω το καταευχαριστηθηκα γιατι ο δικος μου με το που λεω θελω μερικες μερες να παω στους γονεις μου πηρε τηλ την μανα του να ρθει καμμια εβδ.χωρις να με ρωτησει.κ μετα απο 2 μερες εφυγε.ειχε δουλεια.ουτε που με νοιαζει.κ εγω ηρθα εδω φυσικα γι αυτο κοιμαμαι αλλιως...ποιο φαγητο μου λες κ δουλειες???να ναι καλα η μανουλα μου γι αυτα.

Καλα ελεγα εγω θα τα λεμε νυχτα χαχαχα!!!

Ελισαβετ θα παρει την κηδεμονια???αχαχαχαχα ποσο γελασα πρωι πρωι!!

Θα θελα να ξερα τα πιστευουν???????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Γκρέτα! Τι να πεις όντως, το τί καβγάδες ρίξαμε εκείνη την περίοδο για την κουνιάδα δεν λέγεται! Όλες μας παρόμοια έχουμε από ότι κατάλαβα, η ανθρώπινη φύση βλέπεις!

Τελικά δεν κοιμήθηκα, πάω να πιω καφέ και σε λίγο θα ξυπνήσω τη μεγάλη! Φιλιά κοριτσάρες!

a0Nsp3.png

Καλημερα κ σε σενα!!σε ζηλευω για τον καφε αλλα θα την ξαναπεσω!θα πιω μετα εγω!!!χιχι :-)

(μακρια κ αγαπημενοι λεω εγω!οσο πιο κοντα εισαι με καποιον τοσο πιο πολλες παρεξηγησεις!)

Φιλακια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα Γκρέτα! Τι να πεις όντως, το τί καβγάδες ρίξαμε εκείνη την περίοδο για την κουνιάδα δεν λέγεται! Όλες μας παρόμοια έχουμε από ότι κατάλαβα, η ανθρώπινη φύση βλέπεις!

Τελικά δεν κοιμήθηκα, πάω να πιω καφέ και σε λίγο θα ξυπνήσω τη μεγάλη! Φιλιά κοριτσάρες!

eytyxos κουνιαδα δεν εχω...εχω κουνιαδο δοξα το θεο μια χαρα παιδι ειναι.

γκρετ ατι να σου πω...με τον πεθερο μου ολα ειναι πιθανα...για να το ειπε θα το πιστευε κιολας:evil:

ουτε εγω κοιμηθηκα εκανα ενα μπανιο και τωρα θα κανω καφεδακι:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

eytyxos κουνιαδα δεν εχω...εχω κουνιαδο δοξα το θεο μια χαρα παιδι ειναι.

γκρετ ατι να σου πω...με τον πεθερο μου ολα ειναι πιθανα...για να το ειπε θα το πιστευε κιολας:evil:

ουτε εγω κοιμηθηκα εκανα ενα μπανιο και τωρα θα κανω καφεδακι:P

Χαχα!!ενταξει ναι πες του!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα....

τι να πρωτοσχολιασω...

σοφακι....ηθελα να ηξερα πως το σκεφτηκε αυτο ο πεθερος σου??εννοειται πως δεν θα του ξαναμιλουσα....παλι καλα που το καταλαβε ο αντρας σου...

αγλαια??απο την κουνιαδα??ελεος...τιποτα δεν χαρακτηριζει την συμπεριφορα της εστω και αν ειναι ανυπαντρη....απο αλλους τα περιμενεις και απο αλλους ερχονται...

greta??και εσυ με τα πεθερικα???τελεια....

κοριτσια κυκλοφορει μια ιωση με βηχα και πυρετο....μπορει να ειμαι υπερβολικη αλλα δεν ξερετε πως φοβαμαι να μην κολλησει τιποτα ο μεγαλος και τον φεει στο μικρο....την κυριακη ειναι να παει σε ενα παρτι σε παιδοτοπο...σκεφτομαι να μη τον στειλω...τι λετε μηπως κανω χαζομαρα??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ναι το ειχα γραψει κ εγω Λετα!κ φοβαμαι πολυ γαμωτο.για πυρετο ειδικα..

Οσο γοα πεθερικα καλοι ειναι δεν εχω παραπονα σοβαρα αλλα το παρακανουν ωρες ωρες.εχουμε παρεξηγηθει δηλαδη.αλλα δεν τους δινω σημασια.πιο πολυ με τις συνηφαδες εχω παρεξηγηθει.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

και εγω δεν ξερω τι να κανω...

και εγω με τα πεθερικα μου ειχαμε διαφορα κατα καιρους ειδικα στην πρωτη μου γεννα αλλα τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα...προσπαθω και εγω να μην δημιουργω εντασεις πιο πολυ για τον αντρα μου..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑΣΑΤΕ ΨΙΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!

ΣΟΦΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ...ΜΟΥ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ Κ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ? ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.

ΑΓΛΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Κ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΟΥ! ΕΤΥΧΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΟΙ ΦΟΒΕΡΟ! ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!

ΓΙΑΝΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥΣ.

ΓΚΕΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΛΙΩΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ! ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλενάδες!!!

δε προλαβαίνω και πολλά πράγματα, σχολεία και δραστηριότητες μας κάνουν και τρέχουμε ως αργά το βράδυ!

ελενάκι μου δε σε ξέχασα χίλια συγνώμη για την αμέλεια, δε πήγαμε καν να σαραντίσουμε, δεν υπάρχει χρόνος καθόλου. ελπίζω να γίνει κι αυτό.

σήμερα θα πάμε χασιάκο να με δει να φανταστείτε.

άννια μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! και καλώς μας ήρθες!

σοφία μου απλά έχω πέσει απ τα σύννεφα! απλώς λυπάμαι πολύ για σένα που θα σκιάζει μια τέτοια κακιά ανάμνηση τις ωραίες πρώτες μέρες με το μπέμπη σου!

εμείς μια έτσι μια αλλιώς. το χτεσινό βράδυ ήταν άσχημο αλλά σε γενικές γραμμές έχω ένα προβλεπόμενο μωρό.

πάω να μαγειρέψω γιατί 11.30 παίρνω τον μεγάλο απ το δημοτικό.

φιλιά προς το παρόν σε όλες!!!!

Kαι αναρωτιόμουν γιατί μας εγκατέλειψες Αννούλα!

Λέτα, εγώ τρέμω τις ιώσεις, η μαμά μου με φωνάζει υποχόνδρια, αλλά αν σκεφτεί κανείς τί ταλαιπωρία είναι και ποιος την τραβάει, είναι φαντάζομαι αυτονόητο, εμείς τις περνάμε και οι τέσσερις με τη σειρά κάνουμε κανέναν μήνα να συνέλθουμε κάθε φορά οικογενειακώς και μετά φτου και από την αρχή. Το μπεμπάκι αν μείνει απομονωμένο σε τέτοια περίπτωση δεν είναι αναγκαστικό να κολλήσει (ξέρεις τώρα: μάσκες, πλύσιμο χεριών, αλλαγή ρούχων κάθε φορά που είμαι με το μωρό, ένα μαρτύριο). Η μεσαία μου που έφερνα παιδίατρο σπίτι και δεν κόλλησε δηλ. κάτι μέσα στο ιατρείο (όπως η πρώτη) μέχρι που άρχισε να περπατάει, οπότε δεν την έλεγχα, δεν κόλλησε κάτι από την μεγάλη. Πάντως για τους παιδότοπους, τους αποφεύγω και όταν δεν έχουμε μωρό, όχι τώρα μόνο... Αλλά από την άλλη πόσα να στερήσουμε και στα μεγαλύτερα παιδιά; Αν θέλει πολύ να πάει, φαντάζομαι θα το στείλεις το παιδί... Αλλά το άγχος σου το καταλαβαίνω...

Δεν κοιμήθηκα πολύ σήμερα και τα 'χω παίξει ήδη, η μικρή θηλάζει όλο το πρωί

a0Nsp3.png

δε σας εγκατέλειψα μωρέ αλλά έχουμε πολλά δρομολόγια εκτός και ψιλοτρέχουμε.

ο μεγάλος είναι στο δημοτικό απ τις 8 θα τον παρω σε 20 λεπτα

δάσκαλο έχει

μια χαρά

ο ν πάει τώρα το μάνο σχολείο γιατί το πρωί είχανε στάση

θα τον πάρει η μάνα μου στις 3

και στις 6 θα τα κρατήσει και τα 3 να πάω στο γυναικολογο που σαραντισα να με δει

με το νίκο μαζί

που θα χει κάνει ένα ιδιαίτερο εν τω μεταξύ

για να γυρισουμε στις 8 να τα πάμε κολυμβητήριο

μέχρι τις 9 και...

να γυρίσουμε μπάνια και ιστορίες

ύπνο νωρίς

γιατί σαββατο πρωί έχουμε μπάσκετ!

όλε!

κάπως έτσι είναι όλη η βδομάδα μας!

που θα πάει θα εγκλιματιστούμε!

Στο δήμο πάντως ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τα ονόματα για τους παιδικούς, περιμένουν τις θέσεις του ΕΣΠΑ πρώτα! Καλά Χριστούγεννα μας βλέπω...

Εγώ τώρα θηλάζω συνέχεια με τον υπολογιστή αναμμένο, να περνάει και η ώρα, αφήστε που της αρέσει ο ήχος (θόρυβος) μου φαίνεται και κοιμάται πιο εύκολα. Σήμερα πάντως είμαστε ξύπνιες...

a0Nsp3.png

αυτός ο δήμος αργυρούπολης έχει πολλά προβλήματα! τουλάχιστον έχει καλό δήμαρχο που το παλεύει. και η κουμπάρα μου εκεί μένει και τρέχει κι αυτή με τ αποτελέσματα. τι να πεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...