Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο. 

1 hour ago, Makelen είπε:

Κοριτσι μου θα σου μιλησω ειλικρινα, γιατι αυτη τη συζητηση την καναμε με τον αντρα μου πριν λιγες μερες. Θα βαλω 2 βλαστοκυστες 4ΑΑ 5ης μερας. Ειπαμε λοιπον, οτι αν δεν πιασουν αυτες που ειναι αριστες.., θα προσπαθησουμε με ακομα μια δυαδα ή τριαδα. Εχω 4BA και 3ΒΒ 5ης μερας και 5ΑΑ κ 5ΒΒ 6ης μερας. Την 3ΒΒ αποφασισαμε σιγουρα να την αφησουμε απ εξω. Και για την 5ΒΒ το συζηταμε. Οποτε στη θεση σου δεν θα εβαζα 2ΒΒ. Σιγουρα ποτέ δεν ξερεις αν ειναι καποια απο αυτες 'τυχερη' αλλα ειμαι λιγο ορθολογιστρια. Προσωπικα παω με την στατιστικη κι οχι με την τυχη τοσο πολυ. Σου λεω καθαρα πως κινουμαι εγω. 

Επειδή είμαι κι εγώ ορθολογιστρια και επειδή έχουμε γονατίσει οικονομικά δε βλέπω το λόγο να φορτωθώ και τόσα φάρμακα και στην καλύτερη να πάρω αρνητικη χοριακη, στη χειρότερη να βιώσω κι άλλη αποβολή... Θα μιλήσω με την εμβρυολογο που τη γνωρίζω για να δω τι εγκυμοσύνες εννοεί. ότι έχουν δώσει, 1 στις 100 και με τι ηλικία γυναίκας? Γιατί τελικά και η βαθμολογία της βλαστοκυστης συνδέεται και με την ηλικία. 

1 hour ago, ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Και τα δύο... και εμένα είναι και 2ΒΒ....διαφορετικά αν ήταν 5ης ημέρας και έστω 3ΒΒ.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ?? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ??ΧΑΧΑΧΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩ...ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΣΙΔΕΡΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΚΛΠ! ΑΓΛΑΙΑ ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΟ!!

ΛΕΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΝΕΤ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ.ΟΠΟΤΕ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΚΙ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΟΥΠΕΡ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΡΜΑΡΑ!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλες!αννια να σου ζησει!!

αυριο ερχεται και η δικη μου σειρα να γνωρισω το μπουμπουκο μου. πηγα σημερα για nst και ειχα συσπασεις ανα 8-9 λεπτα. ετσι ειπαμε να παω αυριο και κατα τις 2 θα εχω αγκαλια το μικρακι....

σκεφτομαι ομως τον αλλο μικρουλη μου...πως θα περασουν 4 μερες χωρις αυτον???

mOlSp3.png

R9wLp3.png

χριστινιω με το καλο!περιμενουμε τα ευχαριστα για να κλεισουμε κ τη λιστουλα,μη στεναχωριεσαι για τον μικρο σου,οι μερες περνανε σα νερακι.μοριτσα,archon,ridi,που χαθηκατε;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι κανετε κοριτσια?

Μιμικα εγω κοιμομουν αχαχ!!ωραια τα πεθερικα!!αυτο ειναι βοηθεια!εμενα δεν εκανε ακομα.εχει δυο μερες κ ζοριζεται παρα πολυ.σκεφτομαι να παρω την παιδιατρο αυριο.τι περιθωριο εχουμε?γιατι ρε γαμωτο συμβαινει αυτο?κ εμενα την κυριακη εφτασαν μεχρι πανω.εσταζαν κ πανω μου.η μανα μου επεσε κατω απ τα γελια.κ εγω μαζι.ενω το μωρο καθοταν "σαν"χεσμενο κ μας κοιταγε.χαχαχα

Αννια καλως ηρθες να σας ζησει το μωρακι σας.

Χριστινιο με το καλο αυριο.να πανε ολα καλα.τις ευχες μου!

Εμεις τωρα θηλαζουμε.δεν τον κοβω να κοιμαται μιας κ κοιμηθηκε ενα τριωρο.

Εμενα ποναει παλι ο λαιμος μου.

Ακουσα κυκλοφορει μια απαισια ιωση.οσες βγαινουμε με τα μωρακια προσοχη πολυ!!!

Αυτα προς το παρον φιλια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Άννια να σου ζήσει το μωράκι σου! Χριστινιώ και συ με το καλό!

Γκρετούλα, εκμεταλλεύσου τώρα που σε παίρνει!!! Ρίξε ύπνους και για μένα και γράψε τους στο τεφτέρι! Και δώσε και καμιά παραγγελιά στην πεθερά (αγαπημένο φαγητό πχ.) χωρίς όμως πεντοχίλιαρο στο κούτελο, ε; Μην κουραστεί να κρατάει το παιδί αγκαλιά η κακομοίρα, να ξεπιαστεί και λίγο (χα!)!

Εμάς μας πρότεινε η παιδίατρος να μην κοιμίζουμε τη μεγάλη το μεσημέρι, αλλά να διαβάζει εκείνη την ώρα και να κοιμάται μόνο η μεσαία για να μπορούμε να ασχοληθούμε με τη μεγάλη και το βράδυ πάλι να κοιμάται πρώτη η μεγάλη και μετά η μεσαία για να ασχολούμαστε και με τη μικρή και να αποφύγουμε τα χιλιάδες καψόνια που περιστρέφονται γύρω από τον ύπνο και να ασχολούμαστε και ουσιαστικά με τα παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξεκουραζόμαστε καθόλου, αλλά αν λείψουν όλοι οι σχετικοί καβγάδες και οι απειλές για να κοιμηθούν και το χάσιμο τόσου χρόνου με το "αν δεν κοιμηθείς δεν θα δεις το βράδυ τηλεόραση ή δεν θα πας βόλτα ή κοιμήσου γιατί ήρθε η γειτόνισσα και μας μάλωσε που κάνεις φασαρία ή σταμάτα να πετάς επιτέλους τις παντόφλες πάνω στην αδελφή σου κτλ. κτλ. κτλ. κτλ. θα πω ευχαριστώ. Το δοκιμάσαμε χθες το βράδυ και σήμερα, η μεσαία συνεχίζει τα καψόνια, δηλ. δεν ευχαριστήθηκε τον παραπάνω χρόνο μαζί μας, αλλά τον εκμεταλλεύτηκε για να εφεύρει καινούργια καψόνια (γιατί είχα και το μωρό μαζί, χθες που κοιμόταν δεν είχε πρόβλημα!). Γενικά μου φαίνετα πολύ καλή ιδέα, το κάθε παιδί μόνο του είναι πιο εύκολο από τα δύο μαζί (+το βρέφος πάντα). Αρκεί να μας κάνει τη χάρη η μεσαία και να προσαρμοστεί...

Η κόρη μου μεγάλωσε! Πάει στο σχολείο! Όσο για τις ιώσεις, στοίχημα ότι μέσα σε δυό εβδομάδες θα μας φέρει ό,τι κυκλοφορεί, Γκρέτα, αυτό είναι το κακό με μας...

Το μωράκι κοιμάται σήμερα σχεδόν όλη μέρα, την ξυπνάω να την ταΐσω, φαίνεται μας πάει 6-1, να ξεκουράζεται και μια μέρα, τουλάχιστον με σκέφτεται και λίγο αυτό, τα μεγαλύτερα γαϊδουράκια τίποτα...

Ένας φίλος ιταλός (Δέσποινααααααα!) που έχω να τον δω δέκα χρόνια, μου έστειλε σήμερα δώρο ρουχαλάκια για το μωρό και κατασυγκινήθηκα! Του τη βγήκα και του άνδρα μου που η αδελφή του η κακιασμένη ούτε τηλέφωνο δεν τον πήρε (καλά εννοείται εμένα δεν θα με έπαιρνε) να του ευχηθεί για το μωράκι! Κουνιαδόπληκτη δεν είναι καμία σας;;;;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Πφφφ ο μικρός δε λέει να κλείσει μάτι απο τις 2!!!ελεος!

Αγλαια τι να πω κοπέλα μου με τέτοιες συμπεριφορές στενών συγγενών!!!απαραδεκτη η κουνιαδα σου!!!

Αννια μου να σας ζήσει κοριτσαρα μου!!!

pysXp3.png

καλημερα!!

τωρα που ειπατε πεθερικα...ξεχασα να σας γραψω πως ξεφορτωθηκα μια καικαλη τον πεθερο μου υστερα απο 13 χρονια...δε θα το πιστεψετε τι εκανε το ζωον...παω να κοιμισω τον μπεμπη και επανερχομαι.

λιμπερο δε κοιμαται κ ο δικος σου ε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!!

τωρα που ειπατε πεθερικα...ξεχασα να σας γραψω πως ξεφορτωθηκα μια καικαλη τον πεθερο μου υστερα απο 13 χρονια...δε θα το πιστεψετε τι εκανε το ζωον...παω να κοιμισω τον μπεμπη και επανερχομαι.

Ήθελε να φάει για να κοιμηθει ο ατιμος!τωρα γλαρωσε!!τι έγινε καλε με την πεθερα σου;;έμενα ευτυχως ειναι μακρια!δε θα την άντεχα εδω κοντα!το βραδυ πριν γέννησω με παίρνει τηλ η κουνιαδα μου γιατι αυτη ποτε δε παίρνει να με ρωτήσει αν έχω άγχος πριν την γέννα κτλ κ ακούω απο μέσα την πεθερα μου να ρωτάει:κομμωτήριο πηγε;;;;;;;;το μυαλό της κ μια λίρα!τετοια που ειναι το μονο που την νοιάζει στη ζωη της ειναι τα λουσα κ τα μαλλιά κ τα νύχια!!!!!μια απο τα ίδια κ η κουνιαδα μου δηλ η κόρη της!!!!αφηστε πονεμενες ιστορίες!!!!!

pysXp3.png

καλημερα!!

που είσαι; περιμένω θηλάζοντας!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

που είσαι; περιμένω θηλάζοντας!

θα τα γραψω οσο πιο περιγραφικα μπορω...οπως ξερετε η περιοδος της λοχειας εχει πολλα συναισθηματικα σκαμπανεβασματα...αν σ αυτο προσθεσουμε τους μαραθωνιους νυχτερινους θηλασμους του νεογεννητου γιου μου καταλαβαινετε οτι εχουμε ενα εκρηκτικο μειγμα...οπως ολα τα ζευγαρια λοιοπν ειχαμε κ εμις τους καβγαδες μας...που εγιναν εντονοτεροι τις 4-5 πρωτες μερες με το μωρο στο σπιτι...υστερα λοιπον απο 3 μερες αυπνιας και ξεσπασματων δικων μου και του αντωνη κανονιζουμε να ερθουν τα πεθερικα μου σπιτι να δουν το μωρο(να δουν οχι ν αγγιξουν εννεοιται)-πολυ κακως που ακουσα τον ανυωνη και δεχτηκα...το προγουμενο βραδυ ειχαμε τσακωθει ασχημα κ ημουν ετοιμη να πω στους γονεις του να τον παρουν μαζι τους φευγοντας-οχι μονιμα για ενα βραδυ να ηρεμησουμε ολοι λιγο...ε με το που το ακουει αυτο ο πεθερος μου παιρνει τον αντωνη και την ελλη και καλα για βολτα...τους εκανε ρεζιλι σ ολη τη γειτονια...να φωναζεικαι να βριζει τον αντρα μου μπροστα στο παιδι:evil::evil::evil:...το αποκορυφωμα ομως ηρθε οταν γυρισαν σπιτι...μου ειπε αν θελω να τον διωξω να καλεσω την αστυνομια και να του κανω εξωση...και ΝΑ ΜΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ-Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ-ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ...μιλαμε τα πηρα επαθα αμοκ...εννοειται τον πεταξα σχεδον με τις κλωτσιες απ το σπιτι...με τον αντωνη τα βρηκαμε εννοειται και μαλιστα ηταν δικη του πρωτοβουλια να του πει να μη ξαναπατησει σπιτι και πως ουτε εμεις θα παμε ποτε...οτι δε θελει να τον ξερει...καλα για μενα δε τιθεται θεμα....δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να το συγχωρεσω αυτο που ειπε....λοιπον πως σας φαινεται?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ωραίος ο πεθερός! Καλά που εσείς τα βρήκατε όμως! Τελικά σε όλες μας συμβαίνουν τέτοια;

Θηλάζω ακόμα εξ ου και η λακωνικότητα! Τουλάχιστον τους ξεφορτώθηκες!

a0Nsp3.png

Ωραίος ο πεθερός! Καλά που εσείς τα βρήκατε όμως! Τελικά σε όλες μας συμβαίνουν τέτοια;

ελπιζω οχι!!

αστα αγλαια 13 χρονια εχει κανει απειρεσ μαλακιεσ κ εχω ανεχτει πολλα...αυτη ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι ομως...δε ξερεισ ποση ανακουφιση νιωθω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ουφ, τελειώσαμε, αργήσαμε, επειδή έκανε κακάκια στο μεταξύ και έπρεπε να την πλύνω, οπότε ξύπνησε ξαναθήλασε και τώρα κοιμήθηκε. Σε λίγο βέβαια πρέπει να ξυπνήσει η μεγάλη για το σχολείο. Να κοιμηθώ ή να μην κοιμηθώ; Ιδού η απορία....

Εμένα η κουνιάδα μου δεν μου μιλάει, όχι δηλ. ότι πεθαίνω κι εγώ, αλλά με έκοψε εκείνη (αντί να την κόψω εγώ όταν λίγες μέρες πριν το γάμο είπε στον άνδρα μου να μην με παντρευτεί γιατί δεν τον αγαπάω, έπειτα όταν μόλις έφτασε στο νησί προπαραμονή του γάμου ήρθε την άλλη μέρα 9 η ώρα στο σπίτι μου για να μου κάνει παράπονα για το ξενοδοχείο οπου έμεναν) (στο οποίο επέμενε η πεθερά μου να πάει γιατί είχε ξαναπάει και ήταν όντως χάλια, αλλά εγώ δεν έφταιγα σε τίποτα). Και η πεθερά μου να μου λέει "ζηλεύει γιατί εκείνη είναι έντεκα χρόνια μεγαλύτερη και ανύπαντρη" αντί να της τραβήξει το αυτί και να τη βάλει στη θέση της. Ε, λοιπόν εγώ δεν είπα τίποτα και τα κατάπια. Και όταν είπε ότι κανονικά έπρεπε να μείνει στο σπίτι μου (έμενα σε άλλο σπίτι όχι με τη μαμά μου και ο άνδρας μου ήταν και αυτός σε μένα για το γάμο) η μαμά μου την ξεγέλασε και πήρε τη βαλίτσα στο δικό της. Το φαντάζεστε νιόνυφη, εγώ αυτός και η κουνιάδα τη νύχτα του γάμου; ) Αλλά όταν δύο χρόνια μετά λέγαμε με τον άνδρα μου να χτίσουμε στο οικόπεδο που περίσσευε στο σπίτι τους και μπροστά μου η κουνιάδα μου είπε στον άνδρα μου να πάνε μαζί στην εξαδέλφη μηχανικό να κανονίσουν για τα σχέδια, ξέσπασα γιατί ούτε ό άνδρας μου ούτε η πεθερά μου της είπε τί ήταν αυτές οι βλακείες που έλεγε, και της είπα ότι αν θέλαμε να χτίσουμε θα πηγαίναμε εμείς στη μηχανικό κι εκείνης δεν της έπεφτε λόγος και τότε της είπα και ό,τι είχα μαζεμένο από το γάμο... Και όταν πήγαμε να πάρουμε τα προσχέδια από την εξαδέλφη τους τί ανακαλύψαμε; Ότι είχε πάει και η κουνιάδα μου (είχε πάρει και την πεθερά μου μαζί της) και τελικά τα σχέδια που παραλάβαμε δεν ήταν αυτά για τα οποία είχαμε συζητήσει εμείς, αλλά αυτά που ήθελε εκείνη για να πάρει και έναν όροφο εκείνη και να κάνει μια μεγάλη σχολή χορού. Και πάλι κανένας από το σόι τους δεν την έβαλε στη θέση της, μόνο ο άνδρας μου τα έψαλλε στα πεθερικά μου. Οπότε από τότε, αν συναντηθούμε στο κλιμακοστάσιο της πεθεράς μου λέμε ένα στεγνό γεια και πολύ χαίρομαι κι εγώ που την ξεφορτώθηκα γιατί το φαντάζεστε τη επιρροή μπορούσε να έχει ένα τέτοιο φίδι στα παιδιά μου; Ήδη την βλέπουν στην πεθερά μου καμιά φορά και η μεγάλη τη θαυμάζει που είναι μπαλαρίνα και τι καλή που είναι η θεία και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Βέβαια, ούτε συζήτηση να χτίσουμε μετά εκεί, πήραμε δάνειο για διαμέρισμα μετά... Αλλά αν έχεις τέτοια αδελφή δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλο εχθρό στη ζωή σου. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει και ούτε συγγνώμη για να δει και τα ανήψια της, τίποτα, ούτε καμιά μεταμέλεια.... Και με τόσα γεννητούρια να μην ψάξει να βρει αφορμή να τα βρει μαζί μας, εντύπωση μου κάνει για την κακία της, με τον άνδρα μου μιλιούνται τυπικά, αν συναντηθούν τυχαία στα πεθερικά μου.

Όπως τα λές Elisabeth χάρηκα που την ξεφορτώθηκα...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...