Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Κι εγώ αυτό ήξερα για τον προεμφυτευτικο. Εν τω μεταξύ είναι φοβερό, να βρεις υγιή έμβρυα στον προεμφυτευτικο και να μην είναι σίγουρη η εγκυμοσύνη.... εκεί να το χάσεις τελείως. 

Εγω που λες έχω χάσει πολλές στιγμές από το γιο μου όχι μόνο στις ωοληψίες και στις εμβρυομεταφορες αλλά όλη μέρα να με βλέπει να ψάχνω στο διαδίκτυο, να πέφτω ψυχολογικά και να μην έχω όρεξη να παίξω μαζί του, να πέφτω σε κατάθλιψη μετά από κάθε αποτυχία. Κάποια στιγμή ήρθε και μου είπε :μαμά, δε θέλω αδερφάκι, είμαι καλά μόνος μου. Όλα τα καταλαβαίνει... είναι 7,5 ετων πλέον. Έκανα μια κουβέντα αυτή τη φορά μαζί του και ειλικρινά νομίζω ότι πλέον δε θέλει. Πλέον είναι το δικό μου άγχος μη μείνει μόνος στη ζωή, να έχει παρέα. Όμως με μεγάλη διαφορά ηλικίας τι παρέα να κάνουν? Ή ποιος σου λέει ότι θα ταιριάζουν? Υπάρχουν αδέρφια που δε μιλιούνται.... Εμείς προσπαθούμε να τα προστατευσουμε από τα πάντα όμως όπως βλέπεις στη ζωή δεν είναι όλα στο χέρι μας. Τελικά κατάλαβα ότι μέσα μου το θέλω και για μένα.... όμως το απογοητευτικό είναι ότι είμαι πολύ επιβαρυμενη πλέον ψυχολογικά και σωματικά και νιώθω ότι δεν έχω κουράγιο και μετά από αυτό να μεγαλώσω παιδί... 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Τα σακουλάκια τα δοκίμασα τώρα εγώ, τα στέλλει ελλάδα, αν είναι πάνω από 25 λίρες η παραγγελία δεν υπάρχουν μεταφορικά.

Αυτά τα έχω και είναι καταπληκτικά, δεν είναι πιο βολικά από της μεντελα; http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF612-10-Storage/dp/B0014KREVS/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1347446447&sr=8-10

στα μεγαλύτερα παιδιά τώρα τα χρησιμοποιώ για να βάζω σάλτσα κιμά σε μερίδες στην κατάψυξη, για να βάζω κρέμα άνθος αραβοσίτου που την έπαιρνε και μαζί της στο νηπιαγωγείο και χθες σκέφτηκα να βάλω και χαλβά σε μερίδες. της μεντελα επαναχρησιμοποιουνται; Υπάρχουν και αυτά: http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF720-10-Storage/dp/B004G8QH0E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1347446526&sr=8-1 που είναι πιο οικονομικά, λέει ότι είναι για φαγητό, αλλά και για μητρικό γάλα, αν τα έχει κάποια ας πει αν έχουν διαφορά από τα πρώτα, εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι δεν υπάρχει το εξάρτημα για να γίνουν και μπιμπερό... Αν χρειαστεί να ξαναπάρω εγώ θα πάρω τα δεύτερα είναι πιο πολλά!

Μωρομάντηλα αυτά πχ. http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B004U9TL66/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1347446639&sr=1-1 αλλά δεν συμφέρουν τώρα, όταν πέσει πάλι η τιμή τους και βγαίνει 0,01 το μαντηλάκι τότε παραγγέλλω, κάνω στοκ γιατί τα χρησιμοποιούν και οι μεγάλες!

Για το θήλαστρο δίπλα σε αυτά που γράφει η συνονόματη σύμβουλος διάβασα αξιολόγηση για θήλαστρα νομίζω ότι το swing το θεωρεί καλύτερο από το mini electric, σε κάθε περίπτωση συμφέρει το άμαζον, χρειάζεται μόνο πρίζα (1-2 ευρώ από εδώ) γιατί είναι διαφορετικές στην αγγλία.

Πρέπει να τη βάλω να ρευτεί τώρα!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες!τι κανετε πως ειστε?????

μιμικα το γαλα humana hn1 παιρνω εγω!εγω διαπιστωσει ομως οτι μια φορα με δυο κανει κακα του κ ζοριζεται το καημενο!θα δω μηπως το αλλαξουμε!

εγω κοριτσια πανες κ μωρομαντηλα αγοραζω απο την βουλγαρια!πολλα κομματια κ πολυ πιο οικονομικα απο εδω!!!!!!την κυριακη θα πανε τα ξαδερφια μου εκει κ θα του πω να φορτωσουν κ για μενα πανες!

οσο για το θηλαστρο εγω εχω της μεντελα κ ειναι πραγματικα πολυ καλο!χτες ηταν η τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα μια κ το εκοψα το γαλα μου!ειχα ελαχιστο οποτε αμαρτια να ταλαιπωρω το στηθος μου κι εμενα!

αχ κοριτσια θα πατε εκκλησια νωριτερα ε???τι καλααααααα!

pysXp3.png

Γιαννα για την χαμηλη παραγωγη γαλακτος ( δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις γαλα απλα εχεις μικρη παραγωγη. Μονη πιθανοτητα να μην εχεις γαλα ειναι σοβαροι ιατρικοι λογοι ή ψυχολογικοι λογοι) σωτηρια λυση ειναι να βαζεις το μωρο συνεχεια στο στηθος ωστε θηλαζοντας να παραγεται περισσοτερο( νομος ζητησης- προσφορας). Η παρατεταμενη χρηση θηλαστρου οδηγει σε σραδιακη μειωση της παραγωγης γιατι το μωρο εκτος απο τις θηλαστικες κινησεις που κανει, με ρην εκκριση σαλιου ενεργοποιουνται οι γαλακτοφοροι αδενες.επισης οι θηλαστικες κινησεις του μωρου διαφερουν σε ενταση κ συχνοτητα διεγειροντας καλυτερα τους αδενες απ οτι ενα θηλαστρο με επαναλαμβανομενη μηχανικη μιμηση των θηλαστικων κινησεων. Αν δεν εχεις παρει χαπια για την διακοπη αξιζει να προσπαθησεις λιγο παραπανω με τον θηλασμο.καλο θα κανεις στον μπεμπακο σου και οχι κακο, πιστεψε με.

suU8p3.png

vdz8p3.png

γεια σας κοριτσακια μου...

μολις εκανα το καφεδακι μου...ο μικρος κοιμαται και ο μεγαλος παιζει μονος του και ο αντρας μου κουρευει το γκαζον...οποτε μια χαρα...

greta εγω ετσι οπως τα μετρησα σαραντιζω την δευτερα...

εχω ενα σας πω οτι απο τοτε που εκοψα τα γαλακτομικα ο μικρος εχει ελαχιστους εως μηδαμινους κολικους και αυτους που εχει ειναι χωρις να σπαρταραει...μιλησα με τον παιδιατρο και μου αναρατωθηκε μηπως εχει αλλεργια στα γαλακτομικα οποτε θα συνεχισω για λιγο ακομα και βλεπουμε...στην πορεια μπορει να βαλω μια μεριδα απο τα γαλακτοκομικα...εννοειται οτι πειναω συνεχεια...μου ειναι πολυ δυσκολο να μην εχω γαλα....ακομα και στο καφε μου γαλα εβαζα...δεν ξερω τι να φαω...χαλια..ουτε γλυκα πια...δεν πειραζει θα χασω κανενα γραμμαριο ετσι...μου εστειλε και τη διαιτα μου η διατροφολογος και απο αυριο ξεκιναω...οχι οτι δεν εκανα διαιτα με αυτα που μου κοψανε αλλα τι να κανω....

οσο για τα πρασινα κακα τον ειπα και μου ειπε οτι δεν πειραζουν....ετσι και αλλιως απο το ενα στηθος του δινω την φορα και μαλλον εφαγα και αρκετη πρασινη σαλατα....

τι να κανω???εχω πλακωσει τις σαλατες....

την τριτη εκλεισα ραντεβου στη γυναικολογο να με δει....δεν εχω λοχεια πια...αν και απο χθες με ενοχλει λιγο η τομη...θα δουμε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟ ΖΩΟΝ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΕΣΤΕΙ. 2 24 ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 4 24ΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΙΣΜΑ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΓΑΛΑ. ΠΟΣΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΟ ΑΡΘΡΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΠΡΗΖΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ Η ΓΑΛΟΥΧΙΑ! Κ ΕΓΩ ΤΟ ΒΟΔΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ Κ ΧΑΜΟΜΗΛΙ Κ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΤΟΥ ΛΕΩ

2sCXp3.png

Μιμικακι μου οκ κανε λιγακι υπομονη!κ ο δικος μου αργει να ενεργηθει κ η παιδιατρος μου ειπε μεχρι κ 3 μερες μπορουμε να περιμενουμε να κανει κακα του!πλεον κανει μια με δυο φορες!οσο για το τσαι κι εγω εχω ακοσει οτι μεσα στο συμπληρωμα βαζεις κ τσαγακι κ εχει αποτελεσμα!εαν δεν εχεις εμπιστοσυνη στον παιδιατρο τον αλλαζεις αμεσως!εγω ετσι αλλαξα την πρωτη που ειχα γιατι μου ελεγε οτι το μωρο θα το δινω 120μλ την φορα κ αμα πειναει να το ξεγελαω με την πιπιλα!!!!!ακου εκει την ηλιθια!γενικα εχει ενα θεμα με την διατροφη κ θελει στυλακια ολα τα μωρα!εκεινο να σπαραζει απο την πεινα κι εμεις θα το κανουμε διαιτα!ΕΛΕΟΣ!ετσι την αλλαξα!!!!!!

ελενα μου οσον αφορα το θηλασμο απο την αρχη δεν ειχα ποσοτητα ακομα κι οταν προσπαθησα να βαλω το μωρο στο στηθος!ε μετα που δεν καθοταν με τιποτα με εριξε ψυχολογικα κ δεν μπορεσα με τιποτα να το θηλασω!παντως δεν μου πριζοταν καθολου το στηθος εαν δεν το εβγαζα το γαλα!

pysXp3.png

Mimika εμένα η παιδίατρος μου είναι πολύ υπέρ του θηλασμού!μόνο για χαμομηλάκι μοθ είπε αλλά

Εγω δεν του δίνω ακόμη!όσο μπορώ μόνο γάλα μου!

Οσπ για το στήθος εμένα είχε να πρηστει απι το νοσοκομείο!.Τώρα

Άρχισε πάλι λιγο πριν την ώρα θηλασμού!υπάρχει περίπτωση ενώ έχει εδραιωθεί να χαλάσει αυτό;

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Μιμικα μου το s26 ξερω οτι κανει δυσκοιλιοτητα.μου το ειχε πει η παιδιατρος οταν ειδε οτι του το εδινα για τον ικτερο.καποια στιγμη μου ειχε κανει κ μου ειπε να παρω ενα αλλο γαλα που ειναι ειδικο.το nutriben ae που σας ειπα.κ μ αυτο εκανε μια φορα την ημερα.αλλα το εχω κοψει.εμενα εκανε την κυριακη παρα πολλα κακα.μετα χθες λιγα σχετικα.το θεμα μου ειναι οτι ζοριζεται πολυ.σφιγγεται τοσο πολυ κ τιποτα.υποφερει.εγω ξενο δεν δινω.ο αντρας μου λεει δωσε να κανει κακα.θα περιμενω κ εγω αν κ εκανε χιες.εσενα ζοριζεται?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα!τι κανετε?

μολις ξυπνησα σχεδον απο σερι υπνο 5 ωρων!!:shock::P απιστευτο ε?

ο μπεμπης σουπερ γκρινιαζε λιγο το βραδυ αλλα τον θηλαζα και ξανακοιμοταν...με επρηξε κ ο αντωνης και αποστειρωσα πιπιλα...παραλιγο να τη δωσω..ευτυχως κρατηθηκα...για να δουμε.αν και δε πιστευω με μια φορα να υπαρξει προβλημα τι λετε?

χθες καναμε και την ονοματοδοσια στο ληξιαρχειο και μετα πηραμε και ευχη απο τον παππα...εχουμε πλεον και επισημα το ονομα μας...

παω να ταισω κ επανερχομαι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις τσουπρες φυσικα και δεν σας εχω διαβασει...Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες...Την Πεμπτη στις 8το πρωι ημουν στο μαιευτηριο οπου εκανα τις εξετασεις το κλισματακι μου φορεσα την ρομπιτσα χαιρετησα αντρουλη και στις 9,15με ανεβασανε στην αιθ.τοκετου...Με βαλανε στον καρδιοτοκογραφο και ειχα ελαχιστες συσπασεις με εξετασε και ο γιατρος και ειχα ομως διαστολη 2 ;)....Μου βαλανε τον ορο κατα της 11και ετσι ξεκινησε το πανηγυρι αρχισα να ψιλοποναω και να εχω διαστολη 4 ζητησα επισκληριδιο στις 1και καπως ανακουφιστηκα αλλα με επιασε μονο απο την δεξια πλευρα..:? στις 2,30μου εσπασε ο γιατρος τα νερα και ειδαμε οτι η μπεμπα τα ειχε κανει στην κοιλια και καπου εκει αγχωθηκα γιατι μου ειπε οτι αν ριξει παλμους παμε κατευθειαν για καισαρικη αλλα ολα καλα το παρακολουθουσαμε...Εγω εν το μεταξυ σε συνεχη επικοινωνια μεσω τηλεφωνου με τον συζυγατο απ'εξω..Κατα της 6πονουσα αφορητα με εξετασε και ειχα 7εκ. και εκει που λεω θα μας πιασει η νυχτα παλι:rolleyes: αρχισα να ποναω συνεχομενα και μεσα σε 1ωρα εκανα τελεια διαστολη με 2-3ανασες βγηκε η μικρουλα μου 3310 και 52ποντους καταξανθη....Βγηκε τοσο ευκολα που δεν εκανα ουτε ενα ραμμα,στις 9η ωρα εκοβα βολτες με τον αντρα μου στους διαδρομους:D

:-D

Γεια σας συντροφισσες!!!τι κανετε;Που ειστε σημερα;

Εγω πλακωθηκα στις δουλεις σημερα απο το πρωι....

Λετα εχεις δικιο εσυ σαραντιζεις κανονικα δευτερα και εγω τριτη...εγω τα μετρησα λαθος.

Αγλαια και ελενα ευχαριστω για τα λινκ απο το αμαζον επειδη εγω κατα κυριο λογο απο ebay ψωνιζω δεν τα ξερω καλα τα του αμαζον.Μονο ενα καρεκλακι αυτοκινητου του γιου μου εχω παρει απο εκει.Οταν ειναι να παραγγειλω θα σας ξαναρωτησω.

Αγλαια οταν δεις προσφορα να μας συμφερει σε μωρομαντηλα ή πανες μιλα μου ναι;

Αννια μπραβο!Να σας ζησει και παλι ολα τελεια!!!τα αλλα τι λενε για το μωρο;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

annia μπραβο μαια χαρα τα καταφερες!να σου ζησει η μπεμπα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ! ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΠΑΛΙ Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΣΟΥ! ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?

ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑΚΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ! ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ! ΜΕΧΡΙ Κ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΡΩΘΗΚΕ! ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ.

2sCXp3.png

annia καλωσορισες και να σου ζησει η μικρουλα...

τι κανετε κορτσουδια???τρεχετε σημερα???εμεις ειμασταν ολο βολτες σημερα...πηγαμε σουπερ και στο λητω και μετα στην μαμα μου..

ο μικρος ειναι καλος σημερα...γενικα εχει ηρεμησει μετα το κοψιμο των γαλακτομικων...βρε λετε να εχει δυσανεξια??θα δουμε....εμενα παντως μου λειπουν πολυ τα γαλακτοκομικα....ειναι και η πρωτη μερα διατροφης σημερα και τα παω μια χαρα...το μονο που λειπει πολυ ειναι τα γλυκα....δεν μπορω να φαω λογω γαλακτοκομικων...ουφ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...