Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Λέτα: "...Σαν γενική αρχή, να προσπαθώ να δίνω στο μωρό μου ένα στήθος σε κάθε γεύμα ... όταν η μητέρα εμφανίζει υπερπαραγωγή γάλακτος. Σε αυτήν την περίπτωση και πολύ συνοπτικά, η μητέρα έχει σημάδια άφθονης παραγωγής γάλακτος – το γάλα ρέει – , το μωρό ίσως υποφέρει από έντονους κολικούς ή κάνει πολύ συχνά και πράσινα κακά. Χρειάζεται να περιοριστεί ήπια και σταδιακά η μητρική παραγωγή με block feeding, δηλαδή με τάισμα από τη μια μεριά για τουλάχιστον μία με τρεις ώρες."

από εδώ: http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%AE-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1/

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εγω απο το αμαζον ψωνιζω pampers και μωρομαντηλα...εννοειται οτι ειναι πιο φθηνα....

οσο για το θηλαστρο αυτο το καλμα δεν το ξερω.....

kalhmera nastasia kalhmera elena!

leta το καλμα ειναι μπιμπερο της μεντελα οχι θηλαστρο!!λεω να το δοκιμασω και θα σας πω τη γνωμη μου...μετα τις 40 μερες βεβαια.εκλεισα κ ραντεβου με συμβουλο θηλασμου γι ατην αλ΄λη βδομαδα.για να δουμε.

ξερει καμια ποσο βαρος πρεπει να περνουν ανα βδομαδα τα μωρα που θηλαζουν?η την ημερα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα από την Κικιρικοφάρμα!! :D

Το βράδυ η κόρη μου αποφάσισε να μην κοιμηθώ!! Αφήστε.. Αλλά είπα αν δεν νοιώσω ξεκούραστη δεν σηκώνομαι από το κρεββάτι, δεν πάει να κοιμάμαι μισάωρα; Έτσι και το έκανα! Ρίτα πέτυχε και η στάση που μου είπες!! Μετά που έφυγε ο άντρας μου για δουλειά την έβαλα στο κρεββάτι και την τάιζα σχεδόν κοιμησμένη!! :tongue: Α εκτός από τις 6:30 που έγινε σεισμός, και την άρπαξα και κατεβήκαμε κάτω.. Είμασταν οι μόνες βέβαια!! Εδώ οι Κρητικοί είναι τόσο εξοικειωμένοι με τους σεισμούς που δεν ιδρώνει το αυτί τους!! 5.3 ρίχτερ ήτανε, επιφανειακός και με μεγάλη διάρκεια!! :|

Δήμητρα συμφωνώ με την Έλενα, και να σου πω και κάτι, εδώ ρε συ λέτε ότι σας τρέχει το γάλα και τα στήθη σας είναι τούμπανο, εμένα ποτέ δεν υπήρξε τέτοια περίοδος από όταν γέννησα, και μάλιστα πίνω και βότανα (fenugreek) για να αυξάνει η παραγωγή μου, 3 φορές την ημέρα από 3 χάπια, και βρωμάει και ο ιδρώτας μου από αυτό, κοινώς βρωμάω!! Ένα θα σας πω, είναι το μυρωδικό που χρησιμοποιούν για να φτιάξουν τον παστουρμά, κι εγώ τα πίνω τώρα σχεδόν μήνα!! Οπότε βγάλτε συμπεράσματα για την "ευωδία" μου.. :tongue: Κι εσύ έχεις γάλα και σκέφτεσαι να δώσεις συμπλήρωμα; Αν δώσεις συμπλήρωμα και η ζήτηση του μωρού σου μετακινηθεί από το στήθος σου στο μπιμπερό, τότε θα μειωθεί και η προσφορά από το στήθος σου, και αργά ή γρήγορα θα αποθηλάσεις χωρίς να το έχεις αποφασίσει και είναι κρίμα.. :| Για εμένα αυτός είναι και ο λόγος που δεν δίνω πιπίλα, και δεν με νοιάζει να την έχω στο βυζί όλη μέρα (προς το παρόν, δεν ξέρω αν κουραστώ αργότερα), για να πιπιλάει, να προκαλεί ερέθισμα και να κατεβάσω κι άλλο γάλα.. Όσο για τον παιδίατρο, νομίζω θα έπρεπε να είσαι και λίγο ψιλιασμένη, εχθές εμείς πήγαμε στην δική μας, μου την ζύγισε και την μέτρησε, και το βάρος της είναι στον μέσο όρο, έχει βάλει 1 κιλό μέσα στον πρώτο μήνα (την Κυριακή τον κλείσαμε)! Είναι ευχαριστημένη μου λέει, δεν θέλει να βάζει παραπάνω, και μάλιστα μου είπε ότι αν ανέβουμε καμπύλη τον επόμενο μήνα θα μου πει να μην την βάζω τόσο πολύ στο στήθος και να δίνω και πιπίλα κάποιες φορές.. :shock: Τώρα όσο γι'αυτό δεν νομίζω να συμβεί, αφού όπως σας έγραψα και πριν δεν έχω δα και τόοοοση παραγωγή.. :rolleyes:

Σοφία εγώ είχα αγοράσει το mini-electric της medela αλλά στην φάση εκείνη δεν ήτανε αποτελεσματικό, γιατί ήτανε μόλις 3 μέρες μετά που γέννησα και δεν είχα γάλα, οπότε δεν ξέρω να σου πω.. Μετά ενοικίασα το symphony, το οποίο είναι νοσοκομειακό, 63 ευρώ τον μήνα πάει, αλλά με βοήθησε πάρα πολύ! Έχει κι αυτό διπλή άντληση.. :rolleyes:

Δέσποινα τις περισσότερες φορές ναι με εξυπηρετεί πάρα πολύ το mei-tai! Κάποιες φορές βέβαια δεν κάθεται και γκρινιάζει, αλλά όταν κάθεται μου λύνει τα χέρια όπως έχω ξαναπεί!!

Εχθές ήρθε και η πεθερά μου και έφερε φαί!! :cool: Οπότε σήμερα λέω να ασχοληθώ με τα πληντύρια!!! Μια ψυχή που είναι να βγει.. :rolleyes:

Σόρρυ αν ξεχνάω να σχολιάσω κάτι!! Πάω λοιπόν να ξεκινήσω την μέρα μου!! Φιλάκιααααα

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα!εδώ θηλάζω!είχαμε σχετικά καλό βράδυ!

Από τη στιγμή που παίρνει βάρος δε χρειάζεται ξένο!

Κ μένα λιμπερακι αδειάζει το στήθος αλλά ειναι που τρώει συχνά!

Βάση του βάρους που πήρε η παιδίατρος μου είπε πως τρώει γύρω στα

100μλ ανά στήθος!δλφ γύρω στα 2 λίτρα την ημέρα!ποσο ακόμη!

Μου ειπρ κ για χαμομήλι για να κόψουμε κάνα γεύμα,αλλά δεν το εφαρμόσαμε ακόμη! Όσο

Μπορω θα κρατήσω τον αποκλειστικό θηλασμό!Α επίσης εγω δίνω και από τα δύο στήθη.ΤέτΑρτο κ τέταρτο!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Σας διαβασα τις ξενυχτησες το βραδυ που βαρουσαμε σκοπια αλλα δεν ημουν σε θεση να γραψω! Χτες σαφως ηταν καλυτερα απο τα προηγουμενα βραδια που ξυπνουσαμε στις 3 καιτο πηγαιναμε σερι. Η μανα πεταει σημερα λοιπον!!!

Λετα σχετικα με τα κακα, μπορει να ειναι αυτο που λεει η Αναστασια, αλλα εχω διαβασει επισης οτι μπορει να προερχονται και απο κρυωμα ή κατι να τον πειραξε απο αυτα που τρως. Παρακολουθησε το και βλεπεις!

Δημητρούλα τελευταια πολυ σε τριγυριζει η ιδεα του ξενου γαλακτος ε? Το οτι το στηθος δεν ειναι πρησμενο ειναι ποια φυσιολογικο, τωρα παραγει την ωρα της ζητησης επομενως ειναι λογικο να νοιωθεις αυτο το αδειασμα. Το ιδιο συμβαινει και σε εμενα! Τωρα αν νομιζεις οτι με το ξενο θα κοιμηθει καλυτερα και σε " βλεπω" θελεις να το δοκιμασεις:tongue: δως του ενα γευμα να σου φυγει η περιεργεια! Μη πεσετε να με φατε οι αλλες:P

Για το καλμα μου το ειχε συστησει και εμενα η συμβουλος αλλα ξεριε καμια γιατι παιρνει μονο μητρικο γαλα?? αυτο δεν το καταλαβα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ξερει καμια ποσο βαρος πρεπει να περνουν ανα βδομαδα τα μωρα που θηλαζουν?η την ημερα?

Η παιδιατρος μου ειπε το μινιμουμ ειναι 150 γρ.τη βδομαδα οτιδηποτε απο εκει και πανω(σε λογικα πλαισια φυσικα) ειναι καλο!

Δεσποινα μην ξαναπεις οτι δεν κανεις το σωστο.Μια χαρα τα κανεις ολα και το μωρο σου ειναι στο οριο προσληψης βαρους και ειναι οκ ισως απλα ειναι ενα fit κοριτσακι και καλυτερα.θα αποδειχθει στην πορεια αυτο.Να με θυμηθεις.Παντως μη συγκρινεις την προσληψη βαρους με αλλα παιδια και ποσο μαλλον με αγορια.Τα αγορια εχουν αλλη αναπτυξη για αυτο και εχουν αλλες καμπυλες.

Βλεπω τωρα την κορη, με το γιο μου!Καμμια σχεση μεχρι στιγμης.Ο γιος μου τον πρωτο μηνα πηρε 6 ποντους...55 γεννηθηκε 61 ηταν πανω στο μηνα.Κατι σαν τον παιδαρο της ευρυδικης!Τελεια τα πατε ευρυ μου.

Λέτα: "...Σαν γενική αρχή, να προσπαθώ να δίνω στο μωρό μου ένα στήθος σε κάθε γεύμα ... όταν η μητέρα εμφανίζει υπερπαραγωγή γάλακτος. Σε αυτήν την περίπτωση και πολύ συνοπτικά, η μητέρα έχει σημάδια άφθονης παραγωγής γάλακτος – το γάλα ρέει – , το μωρό ίσως υποφέρει από έντονους κολικούς ή κάνει πολύ συχνά και πράσινα κακά. Χρειάζεται να περιοριστεί ήπια και σταδιακά η μητρική παραγωγή με block feeding, δηλαδή με τάισμα από τη μια μεριά για τουλάχιστον μία με τρεις ώρες."

Σωστο!!!Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω.Μην αλλαζεις στηθος λετα μεχρι να δεις τα κακα να γινουν παλι μουσταρδι.Το αλλο στηθος να το αποσυμφοριζεις λιγο με το χερι.

κοριτσια εγω απο το αμαζον ψωνιζω pampers και μωρομαντηλα...εννοειται οτι ειναι πιο φθηνα....

οσο για το θηλαστρο αυτο το καλμα δεν το ξερω.....

Για βαλε λιγο κανα λινκ για παμπερς και μωρομαντηλα.Και τι μεταφορικα εχει;

επισης για αποθηκευση μητρικου γαλακτος εχει και τα σακουλακια της μεντελα στην μιση τιμη απ οτι το Λητω. για το καλμα εχω ακουσει τα καλυτερα και μου το εχει συστησει και η μαια- υπερμαχος του θηλασμου Περμα ( την ειχε μαια και η μιμικα).

μιμικα πριν δωσεις ξενο παρε ενα τηλ την Περμα!! το στηθος οπως ειπε και η Αγλαια δεν ειναι αναγκη να ειναι συνεχεια πρησμενο και να ξεχειλιζει απο γαλα. αν ο μπεμπουλης θελει και αλλο γαλα γιατι δεν του φτανει η παραγωγη σου κανει το πιο φυσικο πραγμα: θηλαζει περισσοτερο για να σου αυξησει την παραγωγη! εφοσον τα πατε καλα με τον θηλασμο δεν ειναι κριμα να μπεις στο τρυπακι του ξενου γαλακτος?

Ελενα εγω προχθες εψαξα στο αμαζον για σακουλακια και δε βρηκα...ειχε μια προσφορα παλαιοτερα αλλα τωρα οχι..οποτε αναγκαστηκα και πηρα απο το λητω.Αν ξαναδεις προσφορα πες μου.

Μιμικα συμφωνω απολυτα με αυτα που σου γραφουν η Αγλαια και η Ελενα. τι παει να πει το στηθος πεφτει;;;;Το στηθος δεν ειναι σαν την ουροδοχο κυστη που μια γεμιζει και μια αδειαζει και μετα ξαναγεμιζει..το στηθος πλεον εχει προσαρμοστει στις αναγκες του παιδιου και παραγει οσο γαλα χρειαζεται.Αν δεν τα λεω σωστα διορθωστε με οι πιο εμπειρες αλλα νομιζω δεν κανω λαθος...αυτο περιμενουν ολες οι θηλαζουσες,να εδριαωθει ο θηλασμος και να μην νιωθουν δυσφορια...Μια χαρα τελεια εισαι.

και ...ξανακαλημερα!!

παλι κοιμαται ευτυχως ο μπεμπης...να κανω και καμια δουλεια!

καλο ηταν το βραδυ μας δοξα το θεω.μακαρι να συνεχισουμε ετσι.

εχει παρει καμια σας θηλαστρο και πιο?σκεφτομαι μηπως αργοτερα αντλουσα καποια γευματα σε περιπτωση που χρειαστει ν αλειψω και δε θα μπορω να παρω το μωρο μαζι μου....δε ξερω τι λετε?

σημερα θα κανονισουμε και την ονοματοδοσια...εμμανουηλ θα τον πουμε δε θυμαμαι αν σας το ειχα πει.

κατα τ αλλα μια χαρα σημερα εχουν απεργια οι δημοι...ευτυχως ο σταθμος μας λειτουργει κανονικα.εχουμε και νεο αμορε...αμε...δημητρη τον λενε...για να παω το μεσημερι να τσεκαρω χαχαχχαtongue.gif

Με το καλο το ονοματακι σας!Εμμανουηλ θα τον φωναζετε;

Η ελλη εχει τα ζορια της αλλα το αμορε ,αμορε ε;;χαχα!ε ρε τι εχουμε να ζησουμε με τις τσουπρες!!!

Οσο για θηλαστρο εγω εχω το μινι ελεκτρικ...αυτη τη φορα βγαζω γαλα και ειναι μια χαρα οχι οτι αν ειχα ας πουμε το symphony δε θα ηταν καλυτερα..τεραστια διαφορα θα εβλεπα αλλα κανει τη δουλεια του.Στο γιο μου ομως ...σκατουλες... μονο με το symphony αντλουσα πανω απο 1 λιτρο γαλα τη μερα.Αλλα ειναι προς ενοικιαση το συγκεκριμενο και δε σε συμφερει νομιζω.

Τωρα αν επερνα θα επερνα το swing και μαλιστα εδω απο το φορουμ απο αγγελια...ειδα τις προαλλες μια αγγελια για swing στα 40 ευρω...ψαξε λιγο...στην τελικη θα αγοραζα απεξω τη χοανη να ειναι καινουργια και ολοδικια μου μαζι με ενα μπουκαλακι (αλλα 20 ευρω απο την klinikum που ειναι ο αντιπροσωπος αν θες πληροφοριες μου λες) και θα εκανα τη δουλεια μου μια χαρα αφου το θες για περιστασιακη χρηση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τωρα αν νομιζεις οτι με το ξενο θα κοιμηθει καλυτερα και σε " βλεπω" θελεις να το δοκιμασεις:tongue: δως του ενα γευμα να σου φυγει η περιεργεια! Μη πεσετε να με φατε οι αλλες:P

Σωστο ειπα να το πω και εγω...χαχα!!

Και εσυ Δεσποινα επειδη εχεις ανασφαλεια με το βαρος δοκιμασε μια βδομαδα να δινεις και συμπληρωμα να δεις θα εχεις διαφορα;Για να σου φυγει η ιδεα δλδ...ή στην τελικη δινεις και λιγο ξενο δε χαθηκε ο κοσμος.Ειπαμε αν χρειαζεται γιατι οχι;

Α να πω και κατι αλλο...πιπιλα εχω δωσει και διαφορα στο ταισμα δεν εχω δει...πιστευω οτι πλεον μπορειτε ανετα να δωσετε αν θελετε να αποκοιμουνται με αυτη. γιατι οχι ;ειναι μια λυση...Αργα ή γρηγορα θα βαλουν ή δαχτυλο ή πιπιλα.Αναποφευκτο ειναι..η πιπιλα κοβεται.Στο γιο μου ειχα δωσει και πολυ νωριτερα και ποτέ δεν μπερδευτηκε και τις πρωτες 40 μερες που ειχε στηθος και μετα που εδινα μητρικο με μπιμπερο...οταν ηταν να φαει;;;ποια πιπιλα και χαζομαρες ,χαμος γινοταν..και αν του λειπαν εστω πχ. 20 μλ;ε δεν εκλεινε ματι αν δεν τα επινε... Λιμπερο σε θυμηθηκα που διαβαζα προχθες για τον δικο σου που τελικα ηθελε να του αυξησεις την ποσοτητα για να ηρεμησει...ετσι ειναι..ξερουν αυτα τι κανουν.εγω ειχα σαν αρχη και λογω γοπ για να μην τραβαει αερα και κατοπιν συμβουλης της παιδιατρου, να μενει παντα λιγο γαλα μεσα στο μπιμπερο.Δεν αφηνα να το στραγγιζει,του αυξανα την πσοοτητα μεχρι να αφηνει λιγο που σημαινε οτι χορτασε.Μη φοβασαι δε θα σκασει..εχουν stop και αυτα...χαχαχα!!!

Ουτε η μπουμπου τωρα μπερδευεται με την πιπιλα καθολου .Οταν ειναι να φαει,τη φτυνει και απο βαρος ειμαστε τελεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια οταν ειχε ερθει η παιδιατρος σπιτι πετυχε μια ασχημη μερα που ημουν ενα 24 ωρο σχεδον αυπνη.με ρωτησε λοιπον τι σκοπο εχω να θηλασω η οχι.κ της ειπα :Θελω να κοιμαμαι το βραδυ!μου λεει ωραια.θα θηλαζεις το μωρο σου καλα καλα και θα δινεις μετα απο καθε θηλασμο 90 ml. Στις 14:00 / 21:00 / 24:00..

Το δοκιμασα κ εγω κ μια χαρα!αλλα το στηθος μου τρεχει κυριολεκτικα γαλα.γεμιζει αμεσως.τρεχει με πιεση.κ σκεφτηκα μια μερα για να δοκιμασω τι διαφορα θα εχει!και δεν εχει καμμια.το μωρο κοιμαται ακριβως το ιδιο.οταν ειναι καλα κ ηρεμο μπορει να κοιμηθει κ 5 ωρες!Φερθηκα πολυ ηλιθια γιατι απλα εχω γαλα.δεν βρισκω τον λογο.γι αυτο κ δεν ξαναδινω αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος.

Τωρα να ρωτησω ποτε θα εδραιωθει ο θηλασμος?οταν σαραντισουμε?

Λετα αν θυμαμαι καλα γεννησες μια μερα μετα απο μενα?εγω μετρησα κ ειναι αυτη τη κυριακη?εχω μετρησει σωστα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ΑΑΑΑΑ!οσο για την πιπιλα δεν ειχα σκοπο να δωσω.η παιδιατρος μου ειπε.οντως ηρεμει μερικες φορες.οσο για το δαχτυλο τον ειδα 2 εβδ να το βαζει στο στομα με μανια κ εμεινα καγκελο γιατι ο πατερας του το πιπιλαγε μεχρι τα 12!!οποτε το τραβηξα αμεσως!ο δικος μου ΔΕΝ την θελει την πιπιλα.αντε να την παρει 2 λεπτα πριν κοιμηθει και ΦΤΟΥ μετα!!χαχα

Και δεν εχει διαφορα στον θηλασμο.απλα του αρεσει να πιπιλαει βυζι!θα γινει βυζακιας το εχω πει!

Και θα αλλαξω παιδιατρο,τελος!ηδη εχω βρει.

Χθες ισιωσα μαλλι μιλαμε νοιωθω αλλος ανθρωπος!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ σωστα γκρετα !ΕΙδες δοκιμασες και σου εφυγε η ιδεα...

Αν δεις οτι πιπιλαει δαχτυλο για μενα να επιμεινεις με την πιπιλα.

Εμεις κανονικα σαραντιζουμε την αλλη πεμπτη (αν δεν κανω λαθος) γεννησα 2 μερες μετα απο σενα νομιζω αλλα θα παμε το σαββατο αυτο για την ευχη ,θα κλεψω 5 μερουλες...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι Ριτακι οντως.δεν εχει διαφορα.τελικα χρειαζεται.καντε το να δειτε.εγω κατεληξα στο συμπερασμα:αν το μωρο εχει φαει καλα ειναι καθαρο ηρεμο απο οποιδηποτε αποψη(κολικοι κοκ..)θα κοιμηθει!τελος!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και εγω λεω να κλεψω!και μαλλον εφ οσον λεω κυριακη κλεβω!χαχαχ δεν πειραζει μωρεεεε...για μια-δυο μερουλες.. :-)

Επιμενω με την πιπιλα αλλα γαμωτο πιπιλαει γενικα πχ παει στο χερι μου κ πιπιλαει.θελει κατι να πιπιλαει.διαβασα οτι μπορει να βγει δοντι και 2,5 μηνων...μωρε λετε???

Του χρονου θα μου φερει γκομενα!! :-P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...