Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Γνωστή μου στα 39 της πέτυχε με την τελευταία 1ΒΑ βλαστοκύστη της... οι άριστες της έδωσαν κουλούρα.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια μου....τωρα βρηκα χρονο...ειμαι ολη μερα μονη με τα παιδια και τωρα που κοιμηθηκαν ειπα να μπω...

κοριτσια και εγω δεν ξερω τι να του βαλω στον υπνο...ακολουθω την συμβουλη γενικα του παιδιατρου να τον ντυνω οπως ειμαι εγω ντυμενη και οχι υπερβολες..

ειμαι κομματια και μαλλον θα κοιμηθω νωρις...δεν την παλευω...διαβασα γρηγορα τα νεα σας και ξεχασα τι ηθελα να σχολιασω...

οσο για τον μεγαλο συνεχιζω να εχω προβλημα μαζι του και δεν ξερω τι να κανω...καπου διαβασα για παιδοψυχολογο λετε να ψαξω και εγω??τα δοκιμασα ολα και δεν πιανουν...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λέτα κι εγώ αυτό ξέρω ότι φοράμε στα μικρά ότι και στον εαυτό μας. Σήμερα όμως το απόγευμα ήταν κρύα τα χεράκια του και έτσι του έβαλα ένα φορμάκι με μακρύ μανικάκι και τα μπούτια έξω και κάλτσες όπως κάθε βράδυ. Ο δικός μου ξεσκεπάζεται κιόλας στον ύπνο του, δεν τα μπορεί καθόλου τα σεντόνια! Τώρα για τον μεγάλο σου τί να σου πώ σαν πρωτομάνα που είμαι? Οι δευτεροτριτομάνες μας είναι πιο ειδικές!

Δεσποινάκι μου ο παιδίατρος μου είπε ότι το όριο ασφαλείας είναι να παίρνει το μικρό 200 γρ την εβδομάδα. Μέχρι τώρα έτυχε να μου πάρει και 600 γρ σε μια εβδομάδα. Τις 2 τελευταίες εβδομάδες είμαστε γύρω στα 250 γρ ανα εβδομάδα. Είμαστε πάνω από το όριο και γενικά παίρνουμε καλό βάρος. Το μόνο που με ανησυχεί είναι πρώτον ότι βυζαίνεται συνέχεια και δεύτερον ότι βλέπω ότι το στήθος μου πέφτει πιο γρήγορα και αργεί να ξαναγεμίσει ενώ παλαιότερα ήταν πρησμένο σχεδόν συνέχεια. Γι αυτό αναρωτιέμαι μήπως δε του φτάνει το γάλα μου. Πήραμε σήμερα ένα κουτί humana 1 αλλά δεν του έδωσα ακόμα. Γιάννα αν δεν κάνω λάθος εσύ του δίνεις αυτό το γάλα ε? καλό είναι? Δεν ξέρω ρε γαμώτο την έχω δεί πολύ πατριωτικά την δουλειά με τον θηλασμό και δεν θέλω να δώσω ξένο καθόλου. Μακάρι να είναι αρκετό το γάλα μου.

Αγλαία ο παιδοντοκ μου είπε ότι δεν είναι πρόβλημα αν δεν κρατάει το 3ωρο. Ας τρώει και κάθε 2 ώρες. Το πρόβλημα είναι λέει αν ζητάει κάθε 1 ώρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι χορτάτος ή επειδή με κορόιδευε και δεν έπινε απλά πιπιλούσε ή δεν του φτάνει το γάλα μου και χρειάζεται συμπλήρωμα. Θα το διαπιστώσω μου είπε από τα στήθη μου. Αν αδειάζουν και πέφτουν σημαίνει ότι πίνει, άρα δεν του φτάνει το γάλα μου. Με την λογική αυτή, αν ισχύει, δεν του φτάνει το γάλα μου γιατί μου αδειάζει το στήθος.

Ρίτα κι εμείς ακριβώς στην ίδια στάση θηλάζουμε!

Σοφάκι τί γίνεται με την Έλλη? Καμία βελτίωση?

2sCXp3.png

Καλησπέρα στις ξενύχτισσες! Μιμίκα, έχω την εντύπωση ότι το στήθος προσαρμόζεται στις ανάγκες και δεν είναι όλο τον καιρό σε κατάσταση "έκτακτης ανάγκης" όπως στην αρχή. Δηλ. τα έχετε βρει, εσύ το στήθος σου και το μωρό και δεν χρειάζεται να είναι πρησμένο όλη την ώρα... Αν είστε καλά στα κιλά σας, γιατί να του δώσεις; Δεν είμαι κατά του ξένου γενικά, αλλά κατά του να περιπλέκονται τα πράγματα!!!

Εννοείς κάθε δύο ώρες, όπως το υπολογίζουμε, ε; Από την αρχή του κάθε γεύματος; Πάντως στο βάρος το μωρό είναι καλά (σύγκρινα και με τα άλλα δύο, καλύτερα πάει αυτό), οπότε κάτι λάθος δεν γίνεται από θέμα υγείας, ίσως από θέμα πρακτικότητας δεν πάμε καλά, αφού έχω και τα άλλα δύο παιδιά, αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο. Λίγο τα χαλάμε όταν θέλει να κοιμηθεί και σκούζει και δεν ησυχάζει μέχρι να του δώσω γαλατάκι, αλλά δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο! Θυμάμαι τη γιαγιά μου που έλεγε στο πρώτο μου όταν έκλαιγε, δωσε του να βυζάξει λίγο να 'μερώσει (ηρεμήσει), οπότε πιστεύω ότι καλά πάμε όλες μας, δεν είχαν κανόνες παλαιότερα και μια χαρά τα μεγαλώναν τα παιδιά... Αλλά αυτό το όταν αδειάζουν τα στήθη σημαίνει ότι δεν έχουμε αρκετό γάλα, δεν το καταλαβαίνω. Αφού το παιδί δεν τρώει από το "αποθηκευμένο" κατεβάζει κατεβάζει και ξανακατεβάζει γάλα. Μα και αν δεν άδειαζε το στήθος θα κυκλοφορούσαμε όλες και στους έξι μήνες όπως τις πρώτες εβδομάδες με τα στήθη να στάζουν όλη την ώρα; Εμένα λίγο σληραίνουν αν περάσει κάποια ώρα, καμία σχέση με το βραδυνό τώρα που κάνει και 4-5ωρο να φάει (σήμερα 22:00-02:30 που πρήζονται και πονάνε όπως τον πρώτο καιρό, μόνο το βράδυ μου συμβαίνει αυτό, την ημέρα τελείωσε!

Εγώ στον ύπνο της βάζω όπως η Γκρέτα ένα ολόσωμο φορμάκι (πατουσάκια μέσα, δεν έχω άλλα) χωρίς εσωρουχάκι και από πάνω κατα περίσταση σεντονάκι, με την ελπίδα ότι αν δυσφορίσει με το σεντόνι, θα φάει το σεντόνι την κλωτσιά του... Σήμερα την είχα και όλη μέρα με το φορμάκι (αλλά για το μεσημέρι είναι ζεστό, θα χρειαζόμουν μόνο παντελονάκι μαζί με το εσωρουχάκι, αλλά δεν έχω, είχε σετ με δύο παντελονάκια με πατουσάκια μέσα γύρω στα 17 ευρώ στο mothercare, αλλά τα λυπήθηκα για τόσο λίγο που τα χρειάζομαι και τώρα μετάνιωσα).

Λέτα χρειαζόμαστε λες παιδοψυχολόγο; Και η πρώτη μου μας έκανε διάφορα όταν γεννήθηκε η δεύτερη, ή μάλλον όχι όταν γεννήθηκε τόσο, όσο όταν άρχισε να "υπάρχει", δηλ. να μπουσουλάει και μετά να περπατάει, αλλά το ξεπέρασε. Θέλω να ελπίζω ότι και η δεύτερη που το έχει πάρει πολύ πιο βαριά θα συνέλθει, δηλ. το ίδιο και ο δικός σου. Χρειάζονται νομίζω κάποιον να τους αφοσιωθεί, προσπαθώ να τη στέλνω έξω μόνη της με τη μαμά μου χωρίς τη μεγάλη και γυρνάει πιο ήρεμη. Α, και με το φαγητό πιάνει αυτό που είπε η παιδίατρος, μόλις πει δεν θέλω της λέω δεν πειράζει πήγαινε μέσα, θα πω παραμύθι στην Ασπασία, και μετά από λίγο έρχεται και λέει ότι θέλει να φάει. Όλα αυτά αν δεν νευριάσω, γιατί αυτό επιδιώκει να βγω από τα ρούχα μου και να αρχίσω να φωνάζω... Όσο φωνάζω της δίνω αυτό που θέλει και έτσι με προκαλεί και άλλο, αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ πάντα, αισθάνεται λέτε ότι παίρνει την προσοχή που χρειάζετα, έστω και με αρνητικό τρόπο; Κάτι τέτοιο θα είναι... Αν πάει καλά η μέρα αισθάνομαι ανακούφιση στο τέλος, διαφορετικά άπειρες τύψεις... Σήμερα την πλήρωσε η μεγάλη και ήμουν υπερβολική, γιατί άλλαξε δυο τρεις φορές ρούχα και νευρίασα να μου ανοίγει δουλειές... Αλλά είναι και αυτή παιδί είναι όσο και αν τη βλέπω σαν τη μεγάλη...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Αααααχχχ!δεν υπαρχει η νυχτα αυτη.ξυπνησε 01:30 και εκτοτε γκρινια γκρινια..το ματι γαριδα!μα καλα δεν κουραστηκε?δεν νυσταζει?εγω δεν αντεχω αλλο.

Φιλη Αγλαια του φορεσα τα μακρυμανικα αλλα ενοιωθε οτι εσκαγε.γυρισα στα κοντομανικα.με καλτσες κ κουβερτουλα λεπτη.ο καιρος ειναι ανωμαλος.μια ζεστη μια κρυο!

Οσο για το γαλα εγω εδινα s26 gold.μετα το nutriben ΑΕ.αλλα εγω σταματησα πια οπως σας ειπα.κ τωρα εχω αλλο θεμα.εζω τρομερους πονους στο στηθος μου.λογω του οτι χθες που ειχε κολικους το ρουφαγε με μανια.κοριτσια υποφερω.ειναι σφαχτες χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο κυριολεκτικα.τρεμω την ωρα που πειναει.μονο εγω το παθαινω?

Νομιζω κοιμηθηκε.δεν ξερω για ποσο.ξυπνησε!!χαχαχ δεν παιζει!δωσε μου Θεε μου δυναμη!

Αυταααα προς το παρον!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα!κ εγω εδω...περιμενω να ξυπνησει ο μπεμπης να τον τασιω και να ξανακοιμηθω...απ τις 2.30 ξυπνησα γιατι ετρεχε γαλα το στηθος μου...εσεις το εχετε παθει ποτε?εννοω να τρεχει το στηθος οταν ειναι ωρα να φαει το μωρο?

θα κατσω καμια ωριτσα ακομα κ αν δε ξυπνησει θα τον πασαρωστο μπαμπα του που εχει σαπισει στον υπνο:evil:

κ εγω κοντομανικα ζιπουνακια του φοραω...εχει ζεστη ακομα.

γκρετα κ εμενα εχει πονακια-οχι κολικουε ειναι νωρις ακομη κ ελπιζω να μη κανει!-και εχουμε ξεκινησει ομοιοπαθητικη...ευτυχως δειχνει να δουλευει.σημερα θα παρω τηλ στον ομοιο ν αρχισω κ εγω να πηγαινω.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ήρθα και εγω... Μόλις ξύπνησε και τον ταιζω... Σήμερα κοιμήθηκε απο τις 23:00 μέχρι τώρα... Καλα είμαστε... Έχω ένα θέμα όμως σήμερα ολη μέρα τα κακά του ειβαι πρασινΑ... Λέτε να πάρω τον παιδιατρο;;;;

Αγλαια αυτο που περιγράψεις με την μεσαία το πάθαινω και εγω... Αν άντεξω και δεν φωνάξω είμαστε καλα άλλιως νιώθω τύψεις.... Τι θα κάνουμε δεν ξέρω....

Σοφία και εμένα οποτε είναι να φάει τρέχει το γάλα.... Δεν το είχα στο μεγάλο πρώτη φορα το πάθαινω...

Greta ελπίζω να κοιμήθηκε.:,

Lkixp3.png

rcRGp3.png

και ...ξανακαλημερα!!

παλι κοιμαται ευτυχως ο μπεμπης...να κανω και καμια δουλεια!

καλο ηταν το βραδυ μας δοξα το θεω.μακαρι να συνεχισουμε ετσι.

εχει παρει καμια σας θηλαστρο και πιο?σκεφτομαι μηπως αργοτερα αντλουσα καποια γευματα σε περιπτωση που χρειαστει ν αλειψω και δε θα μπορω να παρω το μωρο μαζι μου....δε ξερω τι λετε?

σημερα θα κανονισουμε και την ονοματοδοσια...εμμανουηλ θα τον πουμε δε θυμαμαι αν σας το ειχα πει.

κατα τ αλλα μια χαρα σημερα εχουν απεργια οι δημοι...ευτυχως ο σταθμος μας λειτουργει κανονικα.εχουμε και νεο αμορε...αμε...δημητρη τον λενε...για να παω το μεσημερι να τσεκαρω χαχαχχαtongue.gif

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα elisabeth..θα εχουν ιδιο ονομα τα αγορακια μας....και εγω εκανα ονοματοδοσια....ειναι εμμανουηλ και ο δικος μου...

απο θηλαστρο εγω εχω το swing της medela και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...ειναι λιγο ακριβο αλλα αξιζει τα λεφτα του...

οσο για τον δημητρακη ναι νομιζω πρεπει να το τσεκαρεις....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

http://www.amazon.co.uk/Ameda-Lactaline-Personal-Electric-Breastpump/dp/B004E9SW7G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1347433164&sr=8-1 Αυτό το θήλαστρο πήρα εγώ και είμαι ευχαριστημένη, είναι διπλής άντλησης προς το παρόν έχω κάνει μόνο μονή. Κι εγώ αντλώ τώρα το βράδυ που κοιμάται πιο πολλές ώρες, δυο τρεις φορές το έκανα, πρέπει να αρχίσω να βγαίνω για διάφορες δουλειές σιγά σιγά... Στο άμαζον έχει την ίδια τιμή με το swing http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=swing+medela&x=0&y=0 Σύγκρινε τιμές με λητώ πχ. http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=39&la=1&ct=1090203. είναι και τα δύο πιο φθηνά από άμαζον.

Θηλάζει τώρα εξ ου και η δυσκολία εκτενέστερου μηνύματος! φιλιά

a0Nsp3.png

http://www.amazon.co.uk/Ameda-Lactaline-Personal-Electric-Breastpump/dp/B004E9SW7G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1347433164&sr=8-1 Αυτό το θήλαστρο πήρα εγώ και είμαι ευχαριστημένη, είναι διπλής άντλησης προς το παρόν έχω κάνει μόνο μονή. Κι εγώ αντλώ τώρα το βράδυ που κοιμάται πιο πολλές ώρες, δυο τρεις φορές το έκανα, πρέπει να αρχίσω να βγαίνω για διάφορες δουλειές σιγά σιγά... Στο άμαζον έχει την ίδια τιμή με το swing http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=swing+medela&x=0&y=0 Σύγκρινε τιμές με λητώ πχ. http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=39&la=1&ct=1090203. είναι και τα δύο πιο φθηνά από άμαζον.

Θηλάζει τώρα εξ ου και η δυσκολία εκτενέστερου μηνύματος! φιλιά

ευχαριστω πολυ!!απο αμαζον δεν εχω παραγγειλει ποτε νομιζω θελει παυπαλ η πιστωτικη?δεν εχω τιποτε απο τα 2...μονο χρεωστικη και προπληρωμενη.πρεπει να το ψαξω...στα λητω ειναι πιο ακριβα το εχω δει...δε ξερω μαλλον θα περιμενω νε με δει συμβουλος θηλασμου και να μου πει...μπορει και να μη το χρειαστω.προς το παρον λεω να παρω το μπιμπερο καλμα της μεντελα...μηπως το εχει καμια?

λετα εμμανουηλ και ο δικο ςσου ε?πολυ μ αρεσει αυτο το ονομα...εγω τον μπεμπη τον ειχα ταξει γι αυτο και το βγαζω...εσενα ειναι του μπαμπα σου?

για πεσ για την ονοματοδοσια τι ακριβως χρειαζεται και που την εκανες?

φιλια πολλα!!

γι αυτο σκεφτομουν...αγλαια τι λες?

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090203&itmid=2738

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

απο αμαζον εχω αγορασει οτι μπορεις να φανταστεις!!! οδοντοβουρτσα οραλ Β κρεμα σωματος, παιχνιδια διαφορα του σπυρου, γαντια και ενα σωρο πραγματα. χρησιμοποιω την χρεωστικη καρτα της μισθοδοσιας μου και ποτε δεν εχει υπαρξει το παραμικρο προβλημα! αν παλι δεν νιωθεις σιγουρη μπορεις να μεταφερεις τα χρηματα στην prepaid ( πριν δωσεις την παραγγελια σου βγαζει το κοστος και σε ευρω οποτε μπορεις να υπολογισεις περιπου το ποσο που θα πρεπει να βαλεις στην προπληρωμενη.

το καλμα θα το παρω και εγω τελος του μηνα απο αμαζον αλλα μονο την θηλη γιατι εχω 2 μπουκαλια των 250 μλ. ισως παρω και μερικα μπουκαλια ακομα. επισης για αποθηκευση μητρικου γαλακτος εχει και τα σακουλακια της μεντελα στην μιση τιμη απ οτι το Λητω. για το καλμα εχω ακουσει τα καλυτερα και μου το εχει συστησει και η μαια- υπερμαχος του θηλασμου Περμα ( την ειχε μαια και η μιμικα).

μιμικα πριν δωσεις ξενο παρε ενα τηλ την Περμα!! το στηθος οπως ειπε και η Αγλαια δεν ειναι αναγκη να ειναι συνεχεια πρησμενο και να ξεχειλιζει απο γαλα. αν ο μπεμπουλης θελει και αλλο γαλα γιατι δεν του φτανει η παραγωγη σου κανει το πιο φυσικο πραγμα: θηλαζει περισσοτερο για να σου αυξησει την παραγωγη! εφοσον τα πατε καλα με τον θηλασμο δεν ειναι κριμα να μπεις στο τρυπακι του ξενου γαλακτος?

διαβασε και αυτο:

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/03/blog-post_354.html και οτι θες παρε με τηλ!

Γενικα επειδη ωρες ωρες οι παιδιατροι ειναι οτι να ναι ψαχτειτε λιγο σε σαιτ για τον θηλασμο οπως αυτο που εβαλα. αφου καταφεραμε να φτασουμε με την θηλασμο μεχρι εδω και τα μικρα μας αναπτυσσονται μια χαρα γιατι να μην συνεχισουμε? σιγα σιγα τα προβληματα με τα ωραρια κτλ θα μπουν σε σειρα. μην το βαζετε κατω! ( ουτε νεα μετρα της κυβερνησης να ανακοινωνα η ρουφιανα!! )

suU8p3.png

vdz8p3.png

κοριτσια εγω απο το αμαζον ψωνιζω pampers και μωρομαντηλα...εννοειται οτι ειναι πιο φθηνα....

οσο για το θηλαστρο αυτο το καλμα δεν το ξερω.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...