Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα συμπάσχουσες, αν και για δευτερη συνεχομενη μερα σαςτρωω στο ξενυχτι! Και παλι ειμαι ξυπνια απο τις 3!!!!! Αλλα αντεχω ακομα, μαγειρεψα, εβαλα πλυντηρια, ηπια πρωι πρωι καφεδακι με τον αντρα μου, εφτιαξα και προφιτερολ. ΚΑι επισης τα καταφερα και πηγα στο μαναβικο με τη μικρη σοτ σλινγκ!!!!! Η μεγαλη μου μην τη ματιασω ειναι πολυ καλο παιδακι φαινετε οτι η τιμωρια ειναι το μονο που τηνστρωνει, ουτε φωνες ουτε τπτ! Αντε να δουμε!!

Σοφια για παιδοψυχολογο το σκεφτομαι και γω (βασικα εμενα να δει χχαχα) αλλα νομιζω οτι χρειαζονται ακομη το χρονο τους, ποσο μαλλον η δικια σου που βιωνει και την προσαρμογη στον παιδικο!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!εμεις κολικους μεχρι της 2!κ κοιμηθηκε μεχρι 6.κ μετα τα γνωστα.λοιπον εχουμε το ιδιο προβλημα.τρωει με μανια τα χερια του.κ τα δικα μου.τι στο καλο?

Κ βλεπω σαλακια στα χειλη.δεν τρεχουν απλα φαινονται.

Οσο για το ξενο το ξεκινησα λογω ικτερου.το εχω σταματησει.χορταινει ειμαι σιγουρη.εχει κοιμηθει κ 5 ωρες με το δικο μου(δυστυχως μια φορα :-()

Πολλες φορες το εχω σκεφτει αλλα δεν βλεπω να υπαρχει λογος.θα ημουν ηλιθια αν συνεχιζα!πιστευω.αφου εχω γαλα.

Τεσπα.κανει ψυχρα σημερα!με ποναει ο λαιμος μου.(μπορει να κολλησω το μωρο κατι?)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια, πολύ αγκαλιά την έχει δει η μπέμπα και μου έχει κοπεί η μέση, αφήστε που δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Χθες έκανα τις δουλειές το βράδυ μετά τις 11, έβαλα και άπλωσα πλυντήριο (αφού την ημέρα ήμασταν σιαμαία με την μπέμπα, αδύνατον), και τελείωσα στη 1. Τότε έβαλα μια ταινία, πήρα την μπέμπα και θήλασε μέχρι τις 2. Μετά ύπνος και ξύπνησε στις εξήμισι! Από τότε πάλι μαμ, αγκαλιά, λίγο ύπνος (μιλάμε μάξιμουμ ένα τέταρτο) και πάλι αγκαλιά. Ο άνδρας μου δεν συμπάσχει, γιατί λέει "τα θέλεις και τα τραβάς".

Και η δική μου η μεσαία είναι τρία, εγώ τους ηρωισμούς με το κόψιμο της βραδυνής πάνας τους απαγόρεψα στον άνδρα μου, αλλά δυστυχώς δεν θέλει την πάνα η μικρή. Ουρλιάζει όταν πάμε να της την βάλουμε, οπότε τη βάζουμε με βρακάκι για ύπνο και μετά από καμιά ώρα πηγαίνουμε και της βάζουμε την πάνα, μέθοδος που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Χθες πχ. πρόλαβε κι έκανε τσίσα στο κρεβάτι, έβαλε τα κλάματα και μετά από την αγανάκτηση μας ξεπλήρωσε τον κόπο να αλλάξουμε σεντόνια και με εμετό! Έπειτα ήθελε και αυτή να κοιμάται χωρίς κάγκελα στο κρεβάτι και επέμενε, από τότε που το κάναμε παίρνει μια τούμπα βράδυ παρά βράδυ, χθες δεν είχε προλάβει να βάλω μαξιλάρια από κάτω. Οπότε πήρα αποφάσεις. Τέλος με τα χατηράκια τα επικίνδυνα και ας πλαντάξει (τον εμετό της δεν τον αποφεύγουμε εντέλει...). Με πάνα και κάγκελα για ύπνο...

Η παιδίατρος πάντως μου είπε όταν κάνει τα νάζια της να μην επιμένω στο φαγητό. Χθες άρχισε πάλι τα ίδια, ότι δεν ήθελε να φάει, ότι δεν ήθελε μακαρόνια με κιμά κτλ. κτλ. Ωραία, της είπα, αν δεν θέλεις να φας, πήγαινε στο σαλόνι να παίξεις... Ζήτησε μόνο παραμύθι και μετά έφαγε. Δεν ξέρω αν θα πιάνει κάθε μέρα, αλλά πραγματικά, δεν αντέχω άλλο τα νάζια και τα καψόνια, ας μην φάνε ποτέ τους και ας κυκλοφορούν ξυπόλητα μέχρι τη δευτέρα παρουσίά... Κοντεύω να πεθάνω από την κούραση.

Η μεγάλη είναι κατενθουσιασμένη, πρώτη μέρα στην πρώτη δημοτικού σήμερα! Για τον παιδικό σταθμό δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα, θα πάρουν πρώτα τα παιδάκια που επιδοτούνται με ΕΣΠΑ και μετά θα δουν για τα υπόλοιπα (Άννα στο δήμο Αθηναίων οι δημοτικοί σταθμοί δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα; Γιατί αυτή τη δικαιολογία μου είπαν όταν τους είπα ότι μια φίλη ήξερε ήδη από τον Ιούλιο, γιατί στην Αργυρούπολη καθυστερούν; )

Τώρα κοιμήθηκε στο ρηλάξ... Λέτε μόλις σταματήσω να πληκτρολογώ να ξυνπνήσει;

a0Nsp3.png

Σε μας πάντως την λύση έδωσε για ακόμη μία φορά το mei-tai!! Είναι ο μόνος τρόπος να κάνω δουλειές!! Η μικρή όταν την αφήνω κάτω σκούζει! Οπότε την βάζω στο mei-tai και κάνω τις δουλειές παράλληλα!! :rolleyes: Αγλαϊα σκέψου το σοβαρά! Μέχρι στιγμής είναι η πιο καλή επένδυση που έχουμε κάνει για το μωρό, περισσότερο από τα καρότσια μπορώ να σου πω!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Σε μας πάντως την λύση έδωσε για ακόμη μία φορά το mei-tai!! Είναι ο μόνος τρόπος να κάνω δουλειές!! Η μικρή όταν την αφήνω κάτω σκούζει! Οπότε την βάζω στο mei-tai και κάνω τις δουλειές παράλληλα!! :rolleyes: Αγλαϊα σκέψου το σοβαρά! Μέχρι στιγμής είναι η πιο καλή επένδυση που έχουμε κάνει για το μωρό, περισσότερο από τα καρότσια μπορώ να σου πω!! :cool:

Λες; Ο άνδρας μου που είδε το sling που μου δείξατε ήταν αρνητικός (αλλά να μου πεις εκείνος το έχει όλη μέρα αγκαλιά, η γνώμη του είναι στρατιωτική εκπαίδευση: άστο να κλαίει). Εγώ προβληματίζομαι για το αν θα τα καταφέρω να το χρησιμοποιήσω... Σε πόσο καιρό το πήρες από τότε που το παράγγειλες; Το mei tai δεν είναι σαν τους μάρσιπους;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Σκέψου ότι είμαι στο Ηράκλειο και σε 2 ημέρες το είχα! Είναι απίστευτα εξυπηρετική η Στέλλα, το mei-tai είναι πιο εύκολο στην χρήση, απλά δεν έχει τόσες διαφορετικές στάσεις όπως το sling, δεν έχω χρησιμοποιήσει συμβατικό μάρσιπο, απλά από ότι έχω καταλάβει η σημαντική διαφορά είναι ότι τα ποδαράκια του μωρού δεν κρέμονται κάτω, και η στάση του είναι πιο κοντά στην φυσική στάση του! Το δικό μου mei-tai είναι το 2ο στην πάνω σειρά:

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/meitai/4053_marsipo.JPG

Το είχα γρήγορα επίσης επειδή ήτανε από τα ετοιμοπαράδοτα, αν πχ κάνεις κάποια ειδική παραγγελία, ίσως να αργεί περισσότερο.. Αλλά εσύ που είσαι και στην Αθήνα σίγουρα θα το έχεις πιο σύντομα από ότι εμείς εδώ!!

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai.htm

Πάντως σου ξαναλέω είναι απίστευτα εξυπηρετική η Στέλλα, χώρια που έχει και ένα σωρό βιντεάκια online με οδηγίες πως να το φορέσεις!! Είναι πολύ εύκολο και εμένα προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια, δεδομένου ότι δεν είμαι της "στρατιωτικής εκπαίδευσης" να αφήνω το μωρό να κλαίει, και επίσης ακόμα δεν θέλω να δώσω πιπίλα.. Θα δω βέβαια τι θα μου πει και η παιδίατρος απόψε, αλλά θέλω το μωρό μου να νοιώθει την ασφάλεια της αγκαλιάς μου, χωρίς να καθηλώνομαι! Αυτά, πάω τώρα (με την Γαλατούλα στο mei-tai) να φτιάξω κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα ταλαιπωρημενες μανουλες. Πως ειμαστε σημερα;

Εγω εδω με τη μανουλα μου μια χαρα περναμε! Υπαρχει ενα μικρο αγχος γιατι την πεμπτη ερχεται η μταφορικη να παρει τα πραγματα και εμεις το πιο πιθανον ειναι να ταξιδευουμε για δουβλινο στις 22 σεπτεμβριου! Παλι καλα βγαλαμε το ιταλιο διαβατηριο για τη μικρη, το αγγλικο πανε 6 εβδομαδες και ακομα τιποτα!

Οσο για το θηλασμο και το συμπληρωμα, με αυτα που γραψατε μου φαινεται πως ειμαι πολυ κακια μανα. Η δικια μου γεννηθηκε 2.97, μια βδομαδα μετα ηταν 2.68, τωρα εχει παει στα 3.85 και εγω ακομα πιστευω πως το γαλα μου της φτανει (μιμικα, τι εχει το γαλα σου και εχει παρει τοσο πολυ ο μικρος, δε νομιζω να χρειαζεται τιποτα αλλο!). Εχει πολλες βρεγμενες πανες, κανει κακακια γυρω στις 3 με 4 φορες τη μερα (τελικα ειναι κανενα αλλο μωρακι που οταν κανει κακακια κανει κατι σα μπουμπουρηρθες;) και καθε βδομαδα παιρνει γυρω στα 160γρ. ενας ακομα λογος που δε θελω να δωσω συπμληρωμα ειναι που η μικρη συχνα πυκνα κανει εμετο ή βγαζει γουλιτσες, που το εκλαμβανω ως σημαδι πως εχω γαλα και πως με το εξτρα συμπληρωμα θα γινει ακομα χειροτερα.

Σοφια, υπομονη, ευχομαι με το καιρο η Ελλη να αλλαξει και να δεχτει το αδερφουλη της.

Αγλαϊα, μακαρι και σε εσας να βελτιωθουν τα πραγματα με τη μεσαια.

Γκρετα, μη μου στενοχωριεσαι. Ευχομαι ηδη τα πραγματα με τον αντρουλη σου να ειναι ηδη καλυτερα.

Δυστυχως η μικρη θελει να εισαι συνεχως στο στηθος η φοβομαστε να την αφησουμε ξαπνωμενη, οποτε δε μας μενει χρονος η χερια για αλλο τιποτα.

Μυρινα, τοσο ευχαριστημενη με το μαι ται; Μου εστειλε ι αδερφος ενα wrap αλλα ακομα να το καταφερω!

καλημερα ξενυχτισμενες μανουλες!!!!ευτυχως εγω ημουν τυχερη κ κοιμηθηκα χτες απο τις 22:00-02:00 02:30-05:30 κ 060:09:30!μετα σιδερωσα εφτιαξα καφεδακι (αχ που ειναι ο αντρας μου να τον πιουμε μαζι?)κ ο μικρος μεχρι πριν απο λιγο ειχε γκρινια!ετσι του εβαλα σφακιανακη (ναι ειναι γιος μου τελικα χαχαχα)κ αποκοιμηθηκε στην αγκαλια μου!

αναστασια μου για την γκρινια μονο κουνημα λιγο μουσικουλα κ θα χαλαρωσει!

πηρα τηλ τον γιατρο μου για να κοπει τελειως το γαλα μου μια κ δεν εχω πολυ κ επιτελους να βαλω τα αγαπημενα μου σουτιεν μια κ θα ξεπριστουν λιγακι!

pysXp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!μολις γυρίσαμε από την παιδίατρο!το μωρό μας είναιια χαρά!πέρασε 2 καμπύλες ανάπτυξης! 5,3 κιλά κ 60 πόντους!εναιι σαν 2 μηνών!δεν μας ανησυχεί αφού είναι από μητρικό θηλασμό κ μ είπε να προσπαθώ να παρατεινω το θηλασμό όσο πάει-αυτό φεμ ξέρω πως γίνεται!μ είπε να του δίνω κιντερτε να τον ξεγελαω

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα!μολις γυρίσαμε από την παιδίατρο!το μωρό μας είναιια χαρά!πέρασε 2 καμπύλες ανάπτυξης! 5,3 κιλά κ 60 πόντους!εναιι σαν 2 μηνών!δεν μας ανησυχεί αφού είναι από μητρικό θηλασμό κ μ είπε να προσπαθώ να παρατεινω το θηλασμό όσο πάει-αυτό φεμ ξέρω πως γίνεται!μ είπε να του δίνω κιντερτε να τον ξεγελαω

εγω το ειπα !!! σε λιγο δεν θα χωραει στο βρεφικο καθισματακι!! να τον χαιρεστε ρε Ευρυδικη τον παιδαρο.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Ήρθαν τα πεθερικά μου επίσκεψη, εγώ τους άφησα να έρθω να θηλάσω. Αποφάσισαν να πάνε βόλτα τα παιδιά, μαζί και ο άνδρας μου, οπότε θηλάζω τώρα και μετά τα ρούχα μένουν πάλι για μένα να τα μαζέψω και να τα διπλώσω. Όταν γυρίσουν θα τα κάνω και μπάνιο.. Όχι δεν θα γίνω κακιά, θα τα κρατήσω και αύριο θα με γράψουν οι εφημερίδες!

a0Nsp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΡΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ! ΧΘΕΣ ΜΠΗΚΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣ Κ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.

ΑΓΛΑΙΑ ΑΜΑΝ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΑΧ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΥΡΑ!

2sCXp3.png

κοριτσακια γεια σας.Εγω με το που αποστηρωνω ερχεται η ωρα για να ξαναταισω να ξεσκατισω το πουλακι μου να το κανω να ρευτει που θελει πανω απο 20 λεπτα χωρις υπερβολες ,ετσι περναει η μερα ή μαλλον τρεχει η μερα μου. Ομικρος ξεκινησε σχολειο πολυ καλο αυτο .Το βραδυ ομως για να κοιμηθει μου βγαζει τη πιστη.

Δεν μου λετε τωρα που επιασε δροσουλα τι φορατε στα μωρα τη νυχτα στον υπνο;

Της φορεσα φορμακι με τα ποδια εξω και τα χερακια μεσα για τον υπνο ειναι υπερβολικο;

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...