Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Γνωστή μου στα 39 της πέτυχε με την τελευταία 1ΒΑ βλαστοκύστη της... οι άριστες της έδωσαν κουλούρα.

Εννοειται οτι γινεται και αυτο! Αλλιως θα βαζαμε μονο τις αριστες. Ομως καθαρα στατιστικα.. οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες. Αυτο! Εσυ τι κανεις κοριτσι.. πως εισαι;?

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ριτα Taniabell το ξερω.αυτα λεγαμε θα ερθει το μωρο κ θα ενωθουμε πιο πολυ.μικροτσακωμους ειχαμε οπως ολοι.χθες ξεφυγε!δεν ξερω κοριτσια τι να πω.εχω ενα σφηξιμο στο στηθος.

Chiqui επειδη προσπαθουμε ωρες να βαλουμε το μωρο για υπνο με την μανα μου της ελεγα τωρα:Πες μου εσυ πως να μαγειρεψω να σιδερωσω να κανω αποτριχωση να ισιωσω μαλλι να βαψω νυχι να γινω παλθ ανθρωπος??εστω κ με διαλειμματα!και μου λεει:Εχεις δυσκολο παιδι..και σκαει το mail με το μνμ σου!ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα της το διαβασα κ επαθε πλακα.το λεει συνεχεια..αχαχαα Νοικοκυρα παιδι μου λεει..μπραβο της!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οτι δεν μπορεις να αποφυγεις απολαυσετο!!

Η σοφοτερη κουβεντα!!!!

Και εγω και ολοι τα ιδια κανουμε μωρε,στο ιδο καζανι βραζουμε αλλα μας αρεσει!Πως λεγεται αυτο;;;;χαχαχα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μπααααα... νοικοκυρα δεν με λες... απλα κατι φορες με πιανει το πατριωτικο μου. το δυσκολο ειναι οταν ξεκινησω και δουλεια.. εκει θα σκουζει το σπιτι "καθαρισε μεεε"! αλλα οτι μπορω θα κανω μαζι και με τον Χαρη.

βασικο στο παραπανω ποστ να σημειωσω οτι ο Κωστης σημερα ηταν ενα ησυχο μωρακι που εκλαψε μονο οταν πεινασε και κατα τη 1 που ηθελε να τα κανει για 3 φορα και μαλλον ζοριζοταν.αν ειχε γκρινια και κλαματα ολη μερα σαφως και δεν θα τα εκανα ολα αυτα ή θα εκανα λιγοτερα μια και θα τον ειχα συνεχεια στο σλινγκ

suU8p3.png

vdz8p3.png

Η σοφοτερη κουβεντα!!!!

Και εγω και ολοι τα ιδια κανουμε μωρε,στο ιδο καζανι βραζουμε αλλα μας αρεσει!Πως λεγεται αυτο;;;;χαχαχα!!!

μανα με 1, 2 ή περισσοτερα παιδια!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΦΤΑΣΑΜΕ!!!

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΟΦ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ΓΚΡΕΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΑΛΩΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ Κ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΑΝ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΗΡΕΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν Έλενα όπως έτσι έιναι και η δική μου μέρα....

Γκρετα μην αφήσεις αυτο να σου χαλάσει τη διάθεση..κάτσε και μίλησε μαζι του...οι άντρες δεν καταλαβαίνουν την συναισθηματική φόρτιση στην οποία είμαστε αυτη την περίοδο...ειδικά άμα είναι και το πρώτο παιδί..απο την πλευρά σου πρέπει και εσυ σιγα σιγα να βρεις τις ισορροπίες σου...μην ξεχνάς δεν έχεις μόνο ένα παιδι αλλα δυο...και το άλλο είναι μεγαλύτερο και θέλει φροντίδα....εγω τουλάχιστον αυτο καταλαβα οταν ήλθε το πρώτο παιδάκι μας....και οι άντρες μας είναι μικρά παιδιά,,,ξαφνικά κάποιος άλλος παίρνει την θέση τους να αναστατώνονται....λίγο υπομονη θέλει...

Μιμικα επιτέλους φτάσατε ε??χαχαχαχα

Όσο αφορα τα γαλακτομικα μου τα έκοψε για 5 μέρες για να δούμε πως θα είναι....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΑΝΑ! ΠΗΓΑ Κ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ Κ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Κ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ! ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΩ! ΧΑΧΑ! ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΛΥΦΕΤΑΙ Κ ΒΥΖΑΙΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΒΡΕΙ.ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΒΑΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 50 ΗΜΕΡΩΝ Κ 4850 Κ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2840 Κ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΤΑΝ 2690.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ? ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΞΕΝΟ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ Κ ΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΞΕΝΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΕ ΥΦΟΣ. Α ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Κ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ Κ ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ?

ΚΕΡΑΣΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΦΥΣΙΚΑ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

ΛΕΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ!

2sCXp3.png

Μιμίκα, κι εμείς τα ίδια με την μπέμπα, η παιδίατρος μου είπε σήμερα να την κρατάω στο τρίωρο, για να μπορώ να τα βγάλω πέρα και με τα άλλα παιδιά, και εγώ σκεφτόμουνα: μα με κοροϊδεύει (η κατά τα άλλα άψογη παιδίατρος), αν σκούζει η μπέμπα τί να την κάνω; Και να σιγοντάρει και ο σύζυγος: ναι, ναι κάθε λίγο και λιγάκι στο στήθος τη βάζει. Η αλήθεια είναι ότι πίνει η μπέμπα, την ακούω που καταπίνει, μετά πιπιλάει, ξανακατεβάζει γάλα και πίνει. Το θέμα είναι ότι η παιδίατρος έχει δίκιο σε ένα πράγμα, αν δεν έχει περάσει πολύ ώρα από τότε που έφαγε, θα φάει λίγο και θα πεινάσει πάλι γρήγορα, οπότε φαύλος κύκλος... Κι εμάς από βάρος είναι καλά, είναι 5300 (γεννήθηκε 3750), αλλά συνέχεια σχεδόν είναι στο στήθος (τουλάχιστον τη μισή ημέρα...) Κι εγώ είπα να μην της δώσω ξένο, λίγο αντιπερισπασμό χρειάζεται για να περάσει η ώρα και να φάει, αλλά που κουράγιο. Πάντως αν θέλει να φάει κι άλλο το μωρό ζητάει και άλλο και κατεβάζει όσο του χρειάζεται, αν πεινάει όντως θα κλαίει ή όχι; Τί λέτε κι εσείς; Αλλά όλο αυτό παίρνει πολύ χρόνο βρε παιδιά... Τί έκαναν οι γυναίκες παλιά που δούλευαν στα χωράφια ή στο σπίτι τέλος πάντων με 4-5 ή και άλλα παιδιά; Αποκλείεται να είχαν την πολυτέλεια να τα είχαν όλη μέρα στο βυζί, όπως την παλεύουμε εμείς... ΆΑΑΑΧ!

Αλλά αν παίρνει βάρος το μωρό κανονικά, φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται πραγματικά ξένο γάλα, μόνο για τη μαμά ίσως είναι κάποιες φορές καλύτερα (εγώ πάντως να πω τι μαύρη αλήθεια, πολύ μπαίνω στον πειρασμό, να τελειώνει αυτή η ταλαιπωρία, αλλά μετά σκέφτομαι, μήπως, έτσι ανάποδη που είμαι μου τύχει τίποτα άλλο, πχ. καμιά αλεργία ή κάτι, οπότε προς το παρόν κάθομαι στα .... βυζιά μου! Και με τις άλλες μπέμπες μου ποτέ δεν κατάφερα να δώσω συμπλήρωμα, όταν προσπάθησα, δεν μπορούσα να υπολογίσω πόσο, το έπιναν και μετά το έβγαζαν, οπότε δεν έδωσα ποτέ συμπλήρωμα λόγω ανικανότητας - μάλλον δεν το χρειάζονταν παρόλο που ήταν πολύ αδύνατα μωρά, αυτό είναι μια χαρά!)

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!μη μου πειτε οτι κοιμαστε ολες θα βαλω τα κλαματα...:tongue:

εμεις ειχαμε ενα καλο βραδυ με τον μπεμπη...κοιμοταν απ τις 1 μεχρι τις 5 παρα///ξυπνησε τον κρατησε 1 μιση ωρα ο αντωνης και κατα τις 7 παρα ξυπνησα κ εγω τον θηλασα και τωρα ξανακοιμαται...μακαρι να βρουμε γρηγορα τους ρυθμους μας.

αγλαια και μιμικα παρομοιους προβληματισμους εχω κ εγω...αλλα ειμαι αποφασισμενη τουλαχιστον για τις πρωτες 40 μερες να ακουω μονο το μωρο και κανεναν αλλο...εχω ακουσει πολλες βλακειες μεχρι τωρα απο ατομα που δε το περιμενα...θα σας τα γραψω αναλυτικα καποια στιγμη να μου πειτε τη γνωμη σας.

το μεγαλο μας προβλημα εξακολουθει να ειναι η ελλη...χθες στον παιδικο που τη πηγε ο μπαμπας της εκλαιγε κ δεν τον αφηνε να φυγει...πηγα κ την πηρα εγω το μεσημερι...καλυτερα ηταν μολις εφυγε ο αντωνης ολα καλα καθοταν με τα αλλα παιδακια κ επαιζε...εκανα ομως τη βλακεια ν ακουσω τη διευθυντρια που ειπε να της ξαναβαλω βρακι το βραδυ(ο εξυπνος ο αντρας μου της εκοψε τη βραδυνη πανα 3 μερες πριν γεννησω:evil:)...και κατουρηθηκε πανω της το βραδυ...η καυμενουλα το πηρε πολυ ασχημα...σκεφτομαι πλεον σοβαρα να παμε σε παιδοψυχολογο...θα περιμενω καμια βδομαδα ακομα και θα δουμε.

σας φιλωω παω να κανω ενα μπανιο κ εγω...

υγ χθες θηλασα πρωτη φορα σε δημοσιο χωρο...περιεργα ηταν...αλλα οκ αν χρειαστει θα το ξανακανω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κοιμαται κανεις???? οοοοχιιιι!!! πιστη φρουρος των 7 παραεικοσιπεντε αναφερω ( αν και αργησα να γραψω ...εβγαζα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα γαιτανοφρυδα μου! ε! εριξα και ενα καθαρισματακι την μουρη και παστωθηκα με κατι δειγματακια κορρε μαυρη πευκη για το προσωπο και τα ματια... ειναι καληηηη!!!!)

εμενα Σοφακι κοιμηθηκε απο τις 2 μεχρι τις 6 ,τον ταισα και τωρα κοιμαται παλι.. σε κανα μισαωρακι θα ειναι η ωρα για μαμ παλι. οσο για την Ελλη δωστης λιγο χρονο οσον αφορα τον παιδικο. ειναι περιοδοι προσαρμογης ακομα. και ο Σπυρος εκλαιγε οταν εφευγε απο το σπιτι για καποιο διαστημα αλλα συνεβαινε το εξης: στον παιδικο πηγαιναν και μαμαδες με τα παιδακια τους για την εβδομαδα προσαρμογης και στενοχωριοταν που δεν πηγαινα και εγω. ( καλα την εβδομαδα προσαρμογης του Σπυρου πριν ενα χρονο εκλαιγα με μαυρο δακρυ οχι για τον δικο μου.. ερχοταν τα παιδακια και με ρωτουσαν ..η δικια μου η μαμα που ειναι?.. κομμαααατια εγω.. ο δικος μου δε στα @@ρια του.. επαιζε και ουτε που γυρναγε να με κοιταξει!!!)

Για πες καμια βλακεια που σου εχουν πει.. τρελαινομαι να ακουω μ@κ@κιες απο ολους γονεις και μη, παππουδες γιαγιαδες τριτοξαδερφοανηψιες κ.ο.κ για το πως πρεπει να μεγαλωνω τα παιδια μου τυπου να μην τα παιρνω αγκαλια γιατι θα κακομαθουν , μα γιατι δεν τους δινω πιπιλα!!!,να τους τριψω την κοιλια με οινοπνευμα για να περασουν τα πονακια και πολλα αλλα...α και το καλυτερο για τον θηλασμο! γιατι θηλασα τον Σπυρο 13 μηνες!!θα μεγαλωσει και θα θελει να ειναι στο βυζι πανω και μην κανω την χαζομαρα και θηλασω τον Κωστη τοσο πολυ! ολοι ειδημονες και ολοι γονεις των δικων μου παιδιων!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα ξενυχτουδια που νυχτοπερπατησατε;;;Καλο ε;;χαχα!!!

Εμεις καλα.τωρα εβαλα το φαγητο και καθισα μαζι με τη μπεμπα να πιω καφεδακι.

Εγω φανατικη του θηλασμου δεν ειμαι οπως εχω ξαναπει, ασχετο αν τωρα μου βγηκε και θηλαζω αποκλειστικα αλλά αν χρειαζοταν θα εδινα ξενο χαλαρα.Αλλά αν χρειαζοταν ,εφοσον το παιδι περνει το σωστο βαρος και αντεχω και θεματα με τον μεγαλο δεν εχω,γιατι να δωσω;;;;

Μιμικα στη θεση σου δε θα εδινα.Δεν εχεις και δυσκολιες με αλλο παιδι να δυσανασχετει με το θηλασμο να πω οτι χρειαζεται οποτε θα συνεχιζα ετσι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα στις απανταχού ξενύχτισες!! :D

Εδώ συνεχίζουμε τους μαραθώνιους.. Κατά την διάρκεια της ημέρας το πολύ κάθε μία ώρα τρώμε.. Την νύχτα (βασικά 9 με 12) παίζει ένα τρίωρο και φυσικά κοιμάμαι κι εγώ τότε, όμως όχι όλο το 3ωρο, γιατί κάνω κι όσα δεν προλαβαίνω την ημέρα, πχ ΜΠΑΝΙΟ!!!! Και μέσα στην νύχτα κάθε 2ωρο, ως τις 5-6 που μετά αρχίζει το ημερήσιο πρόγραμμα ανά ώρα!! :tongue:

Λοιπόν η σύμβουλος μου είπε ότι μπορεί και να μην είναι το άλμα ανάπτυξης, αφενώς υπάρχουν παιδάκια που το πρόγραμμά τους είναι αυτό (!!!!) αφετέρου μπορεί απλά να καλύπτει το χαμένο έδαφος για τον καιρό που είμασταν χώρια!! Ποιος ξέρει.. Μου είπε επίσης αν θέλω να δώσω πιπίλα, γιατί μπορεί να μην τρώει συνέχεια αλλά να το έχει πάρει για πιπίλα.. Λέω να προσπαθήσω να το παλέψω λίγο καιρό ακόμα χωρίς πιπίλα και βλέπουμε.. Σήμερα θα πάμε και παιδίατρο, θα την ρωτήσω κι αυτήν.. Αγλαϊα νομίζω μας συμβαίνει το ίδιο!! Αλλά ρε γμτ αφού όταν βγάζω το βυζί βλέπω γαλατάκι στο στόμα της, και γύρω γύρω, άρα τρώει (?) και επίσης παίρνει βάρος! Α σας είπα ότι πήραμε ζυγαριά;; Αυτήν του Jumbo 30 euros!! Δεν θυμάμαι ποια μου την είχε προτείνει, και την ζυγίζω κάθε πρωί!! ΨΥΧΩΣΗ!! :tongue:

Αρχίσαμε να μην κοιμόμαστε όλη μέρα, και τώρα δεν ξέρω τί να την κάνω.. Πήραμε ένα γυμναστήριο, αλλά δεν ησυχάζει πολύ ώρα εκεί, άντε κανά τεταρτάκι, μετά πάλι γκρίνια!! Καμιά ιδέα;; Δήμητρα έχεις δίκιο που λες αν το παιδί είναι γκρινιάρικο πάντως είναι δύσκολο να κάνεις δουλειές..

Επίσης η σύμβουλος μου πρότεινε να δοκιμάσω νέες στάσεις ώστε να μην κουράζομαι, αυτή που είμαι εγώ ξάπλα ανάσκελα και το μωρό από πάνω μου μπρούμυτα είναι πολύ άνετη, αλλά το μωρό ρε γμτ δυσκολεύεται.. Την άλλη που είναι ξάπλα το μωρό ανάσκελα κι εγώ από το πλάι δεν μπορώ να την κάνω.. :rolleyes:

Συμπεθέρα αφού βρίσκεις χρόνο και για beaute τι στον κόσμο!! Φτου σου!! :tongue:

Λοιπόν και ένα άρθρο του Παπαβέντζη (του οποίου δηλώνω φανατική!!) που διάβασα σήμερα και πολύ μου άρεσε:

http://pediatros-thes.gr/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/%CE%B2%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83/

Απόφθεγμα: "Το κλάμα είναι η πρώτη φωνή και επικοινωνία του μικρού ανθρώπου. Αν το φιμώσουμε και το στρέψουμε προς τα μέσα, είναι πιθανό να μην κοιμόμαστε καθόλου ήσυχοι κάπου μακριά στο μέλλον"

Και ένα ευχάριστο κλείσιμο:

;) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! :D Απλά με έκανε λίγο να χαμογελάσω και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!!

Μία νέα μέρα ξεκινά στην κικιρικοφάρμα λοιπόν!! Ένα παραμυθάκι που της έχω πάρει το λέει αυτό!! Αλήθεια παραμυθάκια τους διαβάζετε;; Παρακολουθούν;; Εμένα δεν εστιάζει και πολύ ακόμα :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γκρινιαρικα και ζωηρα παιδια;;;Δεν εχετε δει τπτ ακομα...χιχιχιχι!Αυτα τωρα μου φαινονται πτεσματα....

Αναστασια εχεις να διαβασεις παραμυθακια στο μελλον...ουουουου!!!Εχεις καιρο...

Οσο για τη ζυγαρια εγω στο ειπα να την παρεις και μεγεια σου.Αλλα μη ζυγιζεις καθε μερα...μια φορα τη βδομαδα ειναι αρκετο και στο λεω αυτο γιατι ειχα παρατηρησει στο γιο μου οτι σε καποιες φασεις εβαζε βαρος μαζεμενο στο τελος την βδομαδας εκανε ενα μπαμ και εμπαινε τοτε το βαρος οποτε αν ζυγιζεις καθε μερα θα τρελαθεις...

την ξαπλωτη σταση εγω την ξερω αλλιως...ειμαι ξαπλωμενη στο πλαι απο το ιδιο πλευρο με το στηθος που θα δωσω ωστε το στηθος να ακουμπαει στο στρωμα δλδ,το μωρο παραλληλα σε μενα και οι κοιλιες μας να ακουμπανε .Το μωρο θηλαζει τελεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...