Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Είμαι παιδαγωγός και ήμουν σε μεταβρεφικο τμήμα... δεν είχα πει κάτι και για την εμβρυομεταφορα και πήγαινα κανονικά στη δουλειά! Εκεί τα αλλάζουμε πανα και τα πλένουμε τουλάχιστον 2 με 3 φορές την ημέρα... άρα τα σηκώνω κανονικά να τα βάλω στην αλλαξιερα να τα πλύνω στους νιπτηρες που έχουμε...

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

αλοχα!!! βραδυνη βραδυνη αποψε σας ηρθα! και οι 3 οι αντρες μου κοιμουνται και εγω εδω καραουλι να ταισω τον μικροτερο!

Σημερα σαραντισαμε! πηγαμε στην εκλησια που θα τον βαφτισουμε ( τον Σπυρο τον ειχαμε βαφτησει στην εκλησια μεσα στο αλσος της Φιλαδελφειας - ζωοδοχος πηγη) και ειναι αρκετα κοντα μας. Αννα σου ειχα στειλει μηνυμα στο κινητο για να παμε μαζι αλλα δεν μου απαντησες. never mind ..θα βρεθουμε αλλη φορα.

ο Σπυρουλας επαθε πλακα με τον παπα που μας διαβαζε την ευχη. στο σπιτι ολο ελεγε οτι ο παππουλης του χαιδεψε το κεφαλι και επαιρνε ενα πανινο βιβλιο του μικρου και εκανε πως μας διαβαζε λογακια και προσευχουλα!! εχει τρελο γελιο!

αυτα τα ολιγα ... παω να ταισω για να κοιμηθω και εγω η δολια μανα! θα σας διαβασω αυριο πρωτα ο Θεος να προλαβω απο το σιδερο που εχει μαζευτει... φιλακιααα

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΛΕΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ? ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ? ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.

ΓΙΑΝΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΦΥΓΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ Ε? ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ? ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ 24ΩΡΟ?

ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΔΛΔ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ? ΑΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ.ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.

ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ Κ ΦΕΥΓΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΟΥΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

αν θυμαμαι καλα ειχαν 18 ευρω τα 800γρ. βεβαια δεν ξερω αν γλιτωσαμε τους κολικους απο το γαλα ή ημασταν απλα τυχεροι!!!

δε νιωθω καλα σημερα...εχω τσιμπηματα στη μεση και περιπου 3-4συπασεις την ωρα....

παρεπιπτωντος εμεις περισι πηραμε το μωρο 20 ημερων και πηγαμε διακοπες...καθε μερα στην παραλια ηταν ο κυριος και μετα απο 3 εβδομαδες τον γυρισαμε θρεφταρι!!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

ουφ....να μαι κ εγω...αλλος ενας μαραθωνιος θηλασμου απ οτι φαινεται...τον εχει τωρα ο αντωνης κ προσπαθει να τον κοιμισει...μας βλεπω να το πηγαινουμε ετσι μεχρι το πρωι...

ξεκινησαμε και ομοιο χθες γιατι εχει πονακια...θα σας πω πως παμε σε 2 μερες.

οσο για το ονομα τον εχω ταξει...εμμανουηλ θα το βγαλουμε...μαλλον με ονοματοδοσια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κ εγω δε κραταω σαραντισμο...χωρις παρεξηγηση δε πιστευω σ αυτα.με την εγκριση του παιδιατρου ειμαστε εξω απο την πρωτη μερα...δεν αντεχω τη κλεισουρα με τιποτα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσακια μου...

δεν ηταν και απο τα πιο ησυχα βραδια χθες...ηταν λιγο ανησυχος ο μικρος...απο σημερα κοβω τα γαλακτομικα αντε να δουμε μηπως εχει καμια βελτιωση....

σημερα πηγε ο αντρας μου τον μεγαλο στα πεθερικα μου και θα τον παρει το απογευμα....εχω ενα σωρο δουλειες αλλα αποφασισα να κατσω και να δω μια σειρα που εχω κατεβασει απο τον internet και δεν προλαβαινα να τη δω....δεν εχω διαθεση για κατι αλλο....ειμαι λιγο μελαγχολικη...οι ορμονες μου μαλλον....

θελω να παω στη γυναικολογο μολις σαραντισω για να μου δωσει αδεια να αρχισω να σηκωνω τον μεγαλο,να κανω γυμναστικη,και να κανω και σεξ επιτελους...:tongue::tongue::tongue::tongue:

οσο για τον σαραντισμο ουτε εγω τον τηρω αλλα δεν πηγαινω και σε μερη με κοσμο...το αποφευγω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εμεις ειχαμε ενα καλο βραδυ.

Λετα καλα κανεις και θα δεις τη σειρα που θες.Κανε κατι να σε ευχαιρστει για να ανεβεις.

Εμεις σαραντισμο για το μωρο δεν κραταμε λογω θρησκειας αλλα λογω υγειας χαχα!!!Θεωρω οτι καλο ειναι τις πρωτες μερες να ειναι λιγο πιο προστατευμενα και γενικοτερα δεν ειμαι καθολου υποχονδρια ο γιος μου ηταν μεσα σε παιδοτοπους απο τοτε που μπουσουλησε(και μπουσουλησε νωρις) αλλα με τα βρεφακια το βλεπω διαφορετικα το θεμα.Εχουμε βγει 2 μικρες βολτιτσες εδω στη γειτονια γιατι επρεπε να ψωνισω αλλα κανονικη εξοδο θα εχουμε την αλλη βδομαδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ Κ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗ ΚΑΤΟΥΡΙΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ! ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ 2 3 ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ. ΛΕΤΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΙΝΩ ΓΑΛΑ! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ε? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.

ΣΤΙΣ 3 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΤΕ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟ ΣΛΙΝΓΚ Κ ΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΛΕ?

2sCXp3.png

επιστροφη μετ'εμποδΙων ε μιμικα;;;χαχα!Πολυ γελασα αντε κουραγιο και θα φτασετε!!!

για το γαλα που λες ουτε εμενα μου το εκοψε η γιατρος μου χωρις λογο απλα μου ειπε να προσεχω τα γαλακτοκομικα δλδ αν πιω ενα κανονικο ποτηρι γαλα δε θα φαω και γιαουρτι..να ειναι μια μεριδα την ημερα.

γενικοτερα παρατηρουμε το μωρο αν δουμε οτι κατι το πειραζει τοτε το κοβουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσια.εγω χθες ηρθα στην μαμα μου.κ ειχα μια δυσκολη μερα κ νυχτα με το μωρο.δεν ξερω τι συμβαινει.δεν κοιμαται ξυπναει αμεσως με το που τον βαλεις στην κουνια του.δειχνει οτι πειναει και με το που τον βαζω στο στηθος τον παιρνει ο υπνος.σπαραζε απ τους πονους χθες.2 με 5 κοιμηθηκε κ απο κει κ περα ανα μια μιση ωρα.μεχρι που του εδωσα το στηθος ξαπλα.κ κοιμηθηκα.τον πηρε ο μπαμπας μου κ τον εβαλε για υπνο.δεν υπαρχει.δεν ξερω τι γινετε.

Ψυχολογια απαισια.εχω χρονια να νιωσω ετσι.τσακωθηκα με τον αντρα μου τοσο πολυ κ ασχημα που ακομα κ για χωρισμο μιλησαμε.ειμαι πολυ χαλια θελω να παω καπου να κλειστω κ να κλαψω νοιωθω οτι θα σκασω!προσπαθω να κρατηθω για το μωρο αλλα σιγουρα νοιωθει την ενταση.κ ολα αυτα ξεκινησαν γιατι ηρθα για 2-3 μερες στους γονεις μου ενω την εβδ αυτη εκεινος δουλευει 08:00 23;00 το βραδυ με μια ωρα κενο!δεν τον παρατησα.δεν θα τον εβλεπα.

Τελος παντων...Για σαραντισμο εμεις βγηκαμε γιατι εφ οσον πηγα για τα ραμματα κ καμποσες φορες για μετρηση ικτερου θεωρω χαλασε.κ η παιδιατρος μας ειπε να βγαινουμε αλλα οχι σουπερ μαρκετ jimbo κ τετοια.απλα πχ ρουχα δεν απλωνω οταν δυει ο ηλιος.μικρο πραγματα προσεζω οσο μπορω!

Αυτα απο μενα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρετα μου οι ισσοροπιες στο ζευγαρι ειναι πολυ λεπτες μετα την ελευση του μωρου.Να ξερεις θα ερθουν και πιο δυσκολες μερες....καθε φορα που υπαρχει θεμα με το παιδι και θεματα ακομα κα μικρα θα προκυπτουν καθημερινα ,τα νευρα και η ενταση φουντωνει . Για αυτο χρειαζεται ηρεμια και κατανοηση και απο τις δυο μεριες ,πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι η ζωη μας αλλαξε,τπτ δεν θα ειναι το ιδιο,ειναι γεγονος κ οσο γρηγοροτερα το αποδεχτουμε αυτο τοσο το καλυτερο για ολους. Και φυσικα, οχι βαριες κουβεντες και ακροτητες..Σιγα σιγα θα βρειτε τη σειρα σας.Ηρεμηστε και μιληστε ομορφα ,εξηγησε στον ανδρα σου πως νιωθεις και θα σε καταλαβει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!κι εγω ειχα δυσκολη νυχτα γιατι απο τις 3:30-6:30 ο μικρος εκλαιγε συνεχεια!απιστευτος ηταν!τι καροτσι τι αγκαλιε τι κουνημα τπτ!καποια στιγμη τον πηρε ο υπνος κ κοιμηθηκαμε αγκαλια μεχρι τις 9:30!

αχ κοριτσαρες υπομονη λιγακι!ειναι οι ορμονες μας περα δωθε!ευτυχως απο την μια που λειπει ο αντρας μου κ δεν εχω να τσακωνομαι αλλα απο την αλλη τραβαω ζορι μακρια του!!!

μιμικα καλε τι επιστροφη ηταν αυτη????οντως μετ εμποδιον!!!εμενα 3 παιδιατροι μου ειπαν οχι εξω για 40 μερες!οκ το κανω για την υγεια του παιδιου πιο πολυ κ οχι τοσο για την θρησκεια!ο καθε παιδιατρος εχει την αποψη του τελικα!τεσπα σε2 βδομαδες θα μπορουμε να σουλατσαρουμε κι εμεις επιτελους!!!!

pysXp3.png

Γκρέτα μου , η ριτα με καλυψε πλήρως αυτα ακριβως ηθελα να σου πω! Νομιζω μια ηρεμη κουβεντα θα λυσει το προβλημα! Προσπαθηστε οσο σας αφηνει ο μπεμπης να περασε λιγο χρονο οι δυο σας οπως παλια, δεν πρεπει να αφηνουμε τη σχεση με τον συζυγο να χαλαει. Εμεις πριν γεννηθει η πρωτη μου ειχαμε πει πως οσο μπορουμε δεν θα το αφησουμε σκεπτομενοι οτι σε μερικα χρονια τα παιδια θα φυγουν απο κοντα μας, τοτε σε καμια περιπτωση δεν θα θελαμε να γυρισουμε το κεφαλι μας και να δουμε διπλα μας εναν αγνωστο. Ναι τα παιδια μας ειναι το παν οπως και ο συντροφος μας ομως!

Μιμικα εσκασα στα γελια, ελπιζω μεχρι αυριο να φτασετε χαχα

οσο για τον παιδιατρο σου, να σου πω απο την εμεπιρια μου στο αλλο φορουμ και θα το δεις και εσυ εδω οτι δεν συμφωνουν πουθενα, σεσημειο να αναρωτιεσαι τι σπουδασε ο καθενας:tongue: Εγω απο τα βιβλια της πατσουρου που διαβασα και αυτα ακολουθω, μπορουμε να τρωμε τα παντα ,αν δουμε οτι κατι ενοχλει το μωρο τοτε το κοβουμε ή το περιοριζουμε.

Ηθελα και αλλα να πω αλλα μετα τοχθεσινο ξενυχτι μπλοκαρα η μανα:P

5Kiep3.png

hAk2p3.png

εσεις οι πρωτομανουλες που πελαγωνετε οτι δεν προλαβαινετε να κανετε τιποτα και σας παιρνει απο κατω:

απο το πρωι στις 5 και μιση που ξυπνησε ο μπεμπης για να τον θηλασω:

- εφτιαξα καφε και τον ηπια ολο

- ηπια γαλα με τον Σπυρο και τον εντυσα για το σχολικο

- επλυνα στο χερι τα υφασματινα τμηματα που ρηλαξ και του γυμναστηριου- παπλωματακιου και περασα με ντετολ τα τμηματα που δεν μπορουσαν να πληθουν ( ηταν πολλαααα)

- εβαλα 4 μινι πλυντηρια του μισαωρου κατι σεντονια που πηρα ( δεν τα εβαλα ολα μαζι πρωτη φορα για να μην βγαλουν χρωμα)

- σιδερωσα 1 πλυντηριο του Σπυρου και ενα δικο μας

- εφτιαξα ομελετα με πιπερια και κρεμμυδι και την εφαγα ( παρεα με τον Κωστη στο σλινγκ γιατι ειχε γκρινιτσες)

- ετριψα στον τριφτη 20 ντοματες για σαλτσα που μου εστειλε η μανουλα μου και τις εβαλα σε σακουλακια στην καταψυξη

- εστυχα 5 λεμονια και τα εβαλα -αφου τα σουρωσα- σε ενα μπουκαλακι απο νερο για να εχουμε

- επλυνα τα πιατα

-α! παραλιγο να το ξεχασω... θηλασα 3 φορες και ξεσκατισα 4

- σας γραφω αυτο το ποστ

μενει ακομα να κανω ενα ντουζακι και να πλεξω μεχρι να ερθει το σχολικο γυρω στις 4 να μου φερει το ταλιμπανακι μου.

ολα αυτα σας τα εγραψα για να δειτε οτι τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο, μην πτοειστε! το μονο που χρειαζεται ειναι καλη διαθεση, καλη μουσικουλα και την καλυτερη παρεα του κοσμου: ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

:tongue::tongue:Βρε Ελενα -σουπεργουμαν καλα τα λες!!

Ηθελα απο μερες και εγω να γραψω κατι αναλογο με τα της ημερας...(και σερφαρω κιολας)αλλα το ξεχασα και με προλαβες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα ριτακι και εσυ σαν δευτερομανουλα ξερω οτι τα ιδια θα κανεις! δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως κοριτσια.. αφου καποια πραγματα πρεπει να γινουν θα γινουν! δεν λεει το ρητο.. οτι δεν μπορεις να αποφυγεις απολαυσετο!! ε! ετσι πρεπει να ειναι και η καθημερινοτητα. αφου δεν μπορουμε να την αποφυγουμε ας την απολαυσουμε ωρε!!! στο κατω κατω θα μας λειψουν οι στιγμες στο σπιτι οταν αρχισουμε δουλεια. και ας κλαιει το βλασταρι μας και θελει βυζομπαλο καθε τρεις και λιγο, και ας φωναζουν τα ρουχα στο καλαθι "σιδερωσε μας μωρη να εχετε ενα βρακι να βαλετεεεε"! τα κανουμε ολα και συμφερουμε! και καλυτερα ( απο την σημειρνη μου εμπειρια) να πλακωνεσαι να τα κανεις ολα μπαμ μπαμ παρα να τα αφηνεις γιατι θα μαζευτουν κι αλλα ( πχ. καθαρισμα μπανιου, σκουπισμα- αφουγγαρισμα) και βασικο!!! βαλτε μουσικουλα και σιγοτραγουδηστε!! χαλαρωνει απιστευτα και ξεχναει το μυαλο οτι εχει να κανει τοσα πραγματα.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...