Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Είμαι παιδαγωγός και ήμουν σε μεταβρεφικο τμήμα... δεν είχα πει κάτι και για την εμβρυομεταφορα και πήγαινα κανονικά στη δουλειά! Εκεί τα αλλάζουμε πανα και τα πλένουμε τουλάχιστον 2 με 3 φορές την ημέρα... άρα τα σηκώνω κανονικά να τα βάλω στην αλλαξιερα να τα πλύνω στους νιπτηρες που έχουμε...

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημερα!!χτες κοιμηθηκα στις 3..με επιασε προκοπη και εκανα δουλειες(σημερα η συνεχεια!!) και το πρωι ξυπνησα με πονους και εντονες συσπασεις.εκτοτε τιποτα. τωρα πηγε ο αντρας μου να φερει την πεθερα μου και του φορτωσα και το μικρο!απο πανες εχω 4 πακετα ν1 και 4 ν2.νομιζω οτι ειναι καλα.

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!χτες ηταν μια τελεια μερα για εμας!ο μικρος κοιμοταν συνεχως!τελικα βρηκα πιο ειναι το κουμπι του!!!αυτος μεχρι τωρα επινε στα 120 μλ κ τωρα εχουμε ανεβει κ ειναι μεταξυ 150-180!!!!με το που τρωει κ χορταινει κοιμαται στην αγκαλια μου κοριτσια!!!!δε λεω τρωει πααααρα πολυ για μωρακι ημερων αλλα αμα το χρειαζεται το καμαρι μου τι να κανω????ρε κοριτσια τον ακουω ομως που χουρχουριζει,λες κι εχει μυξουλες αλλα στην μυτουλα του δε φαινονται!του βαζω ορο αλλα δε βλεπω διαφορα!πηρα την συσκευη αλλα φοβαμαι να την χρησιμοποιησω!βασικα δεν ξερω πως να το κανω!πφφφ!περιμενω να ερθει μια φιλη που εχει μωρακι μηνων κ το εχει κανει για να μου δειξει!

χριστινιο αντε κοπελα μου πλησιαζεις!!!!!!με το καλο!!!!!!

λετακι υπομονη ρε κοριτσι με τους κολικους!εμεις χτες ως θαυματος τον επιασε μονο κανενα 10λεπτο!οταν του δινω τσαι ηρεμει πολυ!

pysXp3.png

Τι κανετε κοριτσια??εμεις σημερα σαν να ηρεμησαμε λιγο.το μωρο μου ποναει κ βγαζει ενα κλαμα ποναει η ψυχη μου.μονο στο στηθος ηρεμει κ εκει τρωγεται μερικες φορες.τον ατελειωτο εχουν αυτοι οι κολικοι.εγω ετσι κ ετσι ψυχολογικα.θελω να παω να μεινω μερικες μερουλες στους γονεις μου!να ηρεμησω.

Πολυ ησυχια σημερα στο καφε μας!!που εισαστε??? :-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΜΠΑΝΑΚΙ! ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ.ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΕΤΣΙ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΔΩΣΤΟΥ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! Η ΕΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ? ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΛΕΙΕΣ?

ΓΚΡΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΙΝΩ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΞΩ ΗΠΙΑ ΜΙΣΟ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 6ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΕΥΜΑ!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΚΑ! ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΣΑ ΜΛ ΞΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ?!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΓΑΛΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ?

2sCXp3.png

Καλησπέρα! έχω πολλά να πω και να ρωτήσω χρόνο δεν έχω!

Λέτα μου για μας το να κοιμηθεί 3ωρο συνεχόμενο το βράδυ είναι πολυτέλεια!μιμικα 6,5 ώρες!!

Στα υπόλοιπα κορίτσια πως βγάζετε το βράδυ?

Την Τρίτη πάμε παιδίατρο και θα ρωτήσω μήπως δεν χορταίνει και ξυπνάει συχνά! Εγώ μόνο με στήθος προσπαθώ,αλλά τα βράδια είναι κουραστικά!

Όσες σαραντίσατε βλέπετε διαφορά?

Εμείς χθες κάναμε την πρώτη μεγάλη εμφάνιση! Βάφτιζε ο αδερφός μου τον μικρό του και επειδή είχε καλή μέρα και το τραπέζι ήταν έξω τον πήραμε στο τραπέζι όχι στην

εκκλησία!

Χριστινιό μου υπομονή,τελειώνεις και εσύ!

Elisabeth ακριβώς το ίδιο πάθαμε και εμείς!Κεχρωσμένα τα νερά,λοίμωξη ο μπέμπης! Μου τον πήρανε με το που γεννήθηκε στα νεογνά! Ένα δευτερόλεπτο τον είδα! Μια εβδομάδα τον κράτησαν και έμεινα και εγώ μέσα για να τον θηλάζω και να μην πηγαινοέρχομαι! Το κεφαλάκι τρυπημένο και ξυρισμένο. Τράβηξα μεγάλη στεναχώρια!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Μιμικα μια χαρα ξεκουραστηκατε!!λοιπον επειδη κρατάω τις μέρες κ τα μλ που πίνει ο μέγας Αλέξανδρος χιχι ημερησίως φτανει τα 950-1100!!!!οι ανάγκες του αυξήθηκαν αυτήν βδομάδα γιατι μέχρι πρότινος έτρωγε στα 120!τωρα κάνει 7 γεύματα παρακαλώ!μερικες φορές 3ώρα κ κάποια 4ωρα!του δίνω το Humana ha1.

Ευριδικη μου εγω κάποια βραδιά κοιμάμαι κ 4,5 ωρες!του έχω κάνει προγραμμα οπου γύρω στις 9 κάνει μπάνιο ετσι ώστε να ξυπνάει μια στο 12 κ μια στις 4 τα ξημέρωματα!

Καλα κάνατε κ βρήκατε!να ξεσκασετε λιγάκι!εγω σαραντισω στις 25 κ τότε θα ξεκινήσουμε τις βόλτες !!ανυπομονω!!!

pysXp3.png

ΕΥΡΙ ΤΡΑΒΙΞΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ??ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Κ ΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ.ΙΣΩΣ Κ ΜΙΑΜΙΣΗ.ΕΤΥΧΕ Κ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΙΔΙΩς ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΣΤΙΣ 9 ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΜΑΜ Κ ΣΥΘΝΗΘΩς ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΜΕ 2ΜΙΣΗ.ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ 9ΜΙΣΗ Κ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 4.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΑ.Κ ΟΝΤΩΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ 2ΜΙΣΗ ΜΕ 3 ΩΡΕΣ. ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΜΠΙΣΚΟΤΟΛΟΥΚΟΥΜΟ Κ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ Κ ΓΛΥΦΟΤΑΝ Κ ΤΟΝ ΤΑΙΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΑΛΑ ΦΕΡΤΟ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ Κ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΗΜΕΡΗΔΙΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΙ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΤΟΙ.

ΓΙΑΝΝΑ ΕΣΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ Η ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ ΔΙΝΕΙΣ? ΚΡΑΤΑΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ Ε?

2sCXp3.png

ΕΥΡΙ ΤΡΑΒΙΞΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ??ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Κ ΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ.ΙΣΩΣ Κ ΜΙΑΜΙΣΗ.ΕΤΥΧΕ Κ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΙΔΙΩς ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΣΤΙΣ 9 ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΜΑΜ Κ ΣΥΘΝΗΘΩς ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΜΕ 2ΜΙΣΗ.ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ 9ΜΙΣΗ Κ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 4.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΑ.Κ ΟΝΤΩΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ 2ΜΙΣΗ ΜΕ 3 ΩΡΕΣ. ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΜΠΙΣΚΟΤΟΛΟΥΚΟΥΜΟ Κ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ Κ ΓΛΥΦΟΤΑΝ Κ ΤΟΝ ΤΑΙΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΑΛΑ ΦΕΡΤΟ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ Κ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΗΜΕΡΗΔΙΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΙ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΤΟΙ.

ΓΙΑΝΝΑ ΕΣΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ Η ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ ΔΙΝΕΙΣ? ΚΡΑΤΑΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ Ε?

απο την κλινικη δεν καθοταν στο στηθος οποτε εβγαζα με το θηλαστρο!δεν ειχα πολυ γαλα αλλα 2 γευματα τα εκανα ανετα!τωρα βγαζω την μερα 50 μλ μονο κ σκεφτομαι να το κοψω τελειως γιατι ειναι ταλαιπωρια αφου δεν εχω!να παρω τηλ τον γιατρο μου γι αυτο η την παιδιατρο?αντε να ερθει το στηθος στα φυσιολογικα του μπας κ βαλω τα σουτιεν μου επιτελους!κραταω ναι 3 παιδιατρους που ρωτησα μου ειπαν να τον κρατησω κ να μην τον βγαλω εξω!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια! Τι κανετε;

Σοφια μπραβο για τα αποτελεσματα. Μακαρι να τη σταματησετε γρηγορα την αντιβιωση. Βλεπω αρκετες ταλαιπωρηθηκατε με τα κακακια. Χαιρομαι πολυ που ολα πήγαν καλα!

Σας ευχαριστω και για τις ευχες, ηρθε και η μανουλα, εφυγαν σημερα και τα πεθερικα και ο αντρουλης, και ηρεμησαν καπως τα πραγματα!

Για τα ονοματα, ολα πολυ ωραια. Μυρινα το Γαλατεια πρωτη φορα το ακουω, ομορφο. Αγλαϊα, και τα δυο ωραια ειναι το Μαργαριτα λιγο πιο ασυνηθιστο.

Μυρινα για το μωρο, καθολου παραλογη δεν εισαι. Κανονικα οι αλλοι δε πρεπει να σε φερνουν σε δυσκολοι θεση. Και αφου σαραντισει το μωρο, παλι δε χρειαζεται να το πιανουν και πολυ, και κυριως οταν ειστε εξω. Που ξερεις τι επιανε ο αλλος πριν! Αλλα απο οτι καταλαβα οι αντρες λιγο το βλεπουν και σα παιχνιδι, ισως και σα τροπαιο και τους αρεσει να το "δειχνουν"

Μιμικα, με το καλο ο γαμος. Ειμαι σιγουρη μια χαρα θα τα κατεφερετε και θα ειναι και πολυ ωραιος! Και δε χρειαζεται να ξοδεψετε και πολλα,κριμα τοσα εξοδα για μια μερα μονο. Και τη ευγενικη η προσκληση σου, μακαρι να μπορουσαμε, πολυ θα ηθελα να σας γνωρισω ολες σας και τα μικρα σας!

Ευριδικη, για τον υπνο, εμεις πάλι καλά δεν έχουμε κολικους. Το βραδυ κάτι το πιάνει και θελει στηθος απο τις 9.00 μεχρι τις 1.30, οπου μας παίρνει ο υπνος στο κρεβατι. τη βαζω στο κρεβατακι της κατα τις 2.30 και μετα ξυπνάει κατα τις 5.30. Ξανά ύπνο απο τις 7.00 εως τις 9.00, και κανένα μεσημεριανο ύπνο και είμαστε οκ.

Για το αν βελτιωσαν τα πραγματα μετα το σαραντισμο, πανω κάτω δεν είδα πολλες διαφορες στο προγραμμα φαγητου, αλλά η μικρή είναι πιο ευχαριστη, μια και που εγινε λιγο πιο δραστηρια!

Λιμπερο, να χαίρεσαι το φαγανουλη σου! Για το χουρχουριτο και εμεις το είχαμε, μας είπαν πως τα πνευμονάκια του ακόμα δεν έχουν καθαρισει απο τα υγρα και αν η γενική του εικονα είναι καλή, δεν έχουμε να φοβομαστε τιποτα. Βέβαια οπως ξέρετε γιατρος δε μας είδε, οποτε αν ρωτήσεις το γιατρο σου, πες μου σε παρακαλώ τι σου είπε!

γεια σας κοριτσακια μου....

μολις φυγανε οι επισκεψεις μου και προσπαθω να χαλαρωσω...θα κανω ενα μπανακι και θα κοιμηθω...

και εμενα κοριτσια εκανε κακα στην κοιλιτσα μου αλλα δεν χρειαστηκε αντιβιωση γιατι μαλλον δεν προλαβε να καταπιει...

σημερα μιλησα και με τον παιδιατρο γιατι 2 μερες τωρα ο μικρος κανει πολλες φορες κακα και μυριζανε πολυ ασχημα...με ανησυχησε και μου ειπε οτι φοβαται για καμια γαστρεντεριτιδα...μακαρι να μην ειναι τιποτα...μου εκοψε τα γαλακτομικα για 5 μερες και βλεπουμε...

σημερα νιωθω λιγο μελαγχολια αλλα θα περασει...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Σημερα συζητουσα με τον αντρα μου αν χρειαστει το μωρο ξενο γαλα αν θα προτιμησουμε παλι φρεζιλακ.περα οτι εδω και μηνες ειναι σε σχετικη ελειψη ειναι και πανακριβο λογω του οτι ειναι βιολογικο. μου ειπε λοιπον ο αντρας μου οτι το παιδι ισως να μην εκανε κολικους λογω του γαλακτος....δεν ξερω...στον αρη εδινα φρεζιλακ αλλα επινε και 2 γευματα μητρικο....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

ΛΕΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ? ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ? ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.

ΓΙΑΝΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΦΥΓΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ Ε? ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ? ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ 24ΩΡΟ?

ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΔΛΔ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ? ΑΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ.ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.

ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ Κ ΦΕΥΓΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΟΥΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...