Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

αννα ναι σιγουρα ειναι καλυτερα αυτο ηθελα απ την αρχη...βεβαια του τα ψιλομασαγε του αντρα μου στο τηλεφωνο ελατε και θα δουμε κτλ...αλλα τωρα που ξερουμε δε προκειται να την αφησουμε μεσα.

ριτα σ ευχαριστω για τις ευχες!

εβρι το λινκ που εβαλε η αννα ειναι πολυ διαφωτιστικο κ εγω δεν ηξερα τι ειναι μην ανησυχεις εφοσον ολες οι εξετασεις σου ειναι καλες!ολα καλα θα πανε:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα: Στο νοσοκομείο με τη γιατρό που με παρακολουθεί από την αρχή την έκανα και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη! Μου είπε βέβαια αν θέλω να κάνω και έξω έναν τρισδιάστατο υπέρηχο αλλά θα δω τι θα κάνω!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Αθήνα εισαι;Σε ρωταω γιατι εγω αν συνεχιζα και ειχα αγχος δεδομενου οτι την εκανες νωρις και εχεις ολο το χρονο μπροστα σου ,ισως να εκανα αλλον εναν υπερηχο σε καποιο εξειδικευμενο κεντρο για να μου εφευγε η αγωνια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αθήνα εισαι;Σε ρωταω γιατι εγω αν συνεχιζα και ειχα αγχος δεδομενου οτι την εκανες νωρις και εχεις ολο το χρονο μπροστα σου ,ισως να εκανα αλλον εναν υπερηχο σε καποιο εξειδικευμενο κεντρο για να μου εφευγε η αγωνια.

Στα Γιάννενα είμαι και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ο τρισδιάστατος! Σε δύο περίπου εβδομάδες μου είπε.. Μάλλον θα τον κάνω! Εσύ Αθήνα είσαι;

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

τρελοκοριτσα δεν προλαβαινω να σας διαβασω.. το καφε μας εχει παρει φωτιααααα!!!!

απο το μέτωπο τσικι ολα καλα!! ο μεγαλος ταλιμπαν συνεχιζει να με στελνει στα πιατα και ο μικρος ειναι μια χαρα υποθετω..την αλλη Τεταρτη θα παω γιατρο για υπερηχο.

Τις τελευταιες μέρες με εχει ταραξει η μυξα και ο βηχας... βασικα μυξα απο τοτε που εμεινα εγκυος ( διαβασα καπου για ρινιτιδα εγκυμοσυνης αλλα με εχει ταραξει!!!!). μιλησα με τον δοκτωρ και μου ειπε να παρω σιροπακι bisolvon το οποιο δεν πειραζει στη εγκυμοσυνη.

θελω να αγορασω κρεμα για ραγαδες αλλα:

1. δεν υπαρχει φραγκο

2. δεν ξερω πια... frezyderm, simulcium, fissan mama δεν εκαναν τιποτα στην 1η εγκυμοσυνη και εγινε ριγε η κοιλια μου!!!

δωστε καμια ιδεα και σε μενα ορε!!!!

σας φιλω ματς μουτς παω να παραλαβω μεγαλο ταλιμπαν απο το σχολικο....

εχω και εγω φατσομπουκ... στειλτε μου πμ να σας εβρω!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλα οι μανουλες του καφε μας ειναι κουκλαρες και τα παιδακια σας πανεμορφα!!

τσικι σου εστειλα πμ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κοριτσάρες! Πώς πήγε η μέρα σας? Εγώ γύρισα από το γραφείο και λέω να ξαπλώσω γιατι έχει και ψοφόκρυο!

chiqui εγώ fissan mama χρησιμοποιώ, αλλά θα πάρω και αμυγδαλέλαιο που άκουσα ότι κάνει δουλειά! Είναι και φθηνό.

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...εσείς που έχετε ήδη παιδάκια και ξέρετε...αυτή η νύστα και η κόπωση που νιώθουμε στην εγκυμοσύνη, θα φύγει όταν γεννήσουμε. Γιατί εγώ ακόμα και που κοιμάμαι νιώθω κουρασμένη. Δουλεύω μεν και μάλιστα αρκετές ώρες, αλλά στο σπίτι μου δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα! Από το κρεβάτι στον καναπέ είμαι! Ο δόλιος ο άντρας μου έχει τρελαθεί στις δουλειές του σπιτιού? Αν είμαι έτσι και μετά την γέννα, αναρωτιέμαι πώς θα την παλέψω με τις αγρυπνίες!

2sCXp3.png

κι εγώ νοιώθω πολλές φορές κόπωση και νύστα αλλά με 2 παιδιά μες το σπίτι δεν είναι και πολύ εύκολο πάντα αυτό.

φαντάζομαι ή μάλλον είμαι βέβαιη οτι όταν έρθει με το καλό το μπεμπέ σου κι εσύ δε θα χεις καιρό για τέτοιες πολυτέλειες ή δε θα θες να κάνεις κάτι άλλο πέρα απ το ν ασχολεισαι με το μικρό σου.

κοίτα κακά τα ψέμματα ο πρώτος καιρός μετά την έλευση του μωρου είναι λίγο δύσκολος ακόμα και με το πιο "εύκολο" μωρό. γι αυτό και λένε ξεκουράσου τώρα όσο μπορείς. ο οργανισμος σου ξέρει τι κάνει τώρα. εμπιστεύσου τον.... και καλούς ύπνους! χιχι

Διαφημίσεις

Αν είμαι έτσι και μετά την γέννα, αναρωτιέμαι πώς θα την παλέψω με τις αγρυπνίες!

Θα την παλεψεις θες ,δε θες!:tongue:

Περα απο την πλακα η νυστα που νιωθες τωρα σταδιακα θα φυγει και προς το τελος της εγκυμοσυνης θα περασεις στην υπερενταση .Και μετα ...με την ελευση του μωρου θα εισαι στην τσιτα.Ολοι θα σου λενε πεσε να κοιμηθεις οταν κοιμαται το μωρο και θα τους κοιτας σαν αλιεν.Εγω τσαντιζομουν κιολας...οτι δλδ ειχα τον υπνο στο τσεπακι και μολις κοιμοταν το μωρο επρεπε να πεσω και εγω να κοιμηθω..αυτα μονο οι αντρες τα κανουν με τοση ευκολια :rolleyes::rolleyes:

κοίτα κακά τα ψέμματα ο πρώτος καιρός μετά την έλευση του μωρου είναι λίγο δύσκολος ακόμα και με το πιο "εύκολο" μωρό. γι αυτό και λένε ξεκουράσου τώρα όσο μπορείς. ο οργανισμος σου ξέρει τι κάνει τώρα. εμπιστεύσου τον.... και καλούς ύπνους! χιχι

Ετσι!Συμφωνω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας και απο μενα απαρτια σημερα ε???Βγηκα και εγω το πρωι και ξεπαγιασα ποτε θα καλοκαιριασει??Βαρεθηκα το κρυο..Λοιπον μεχρι στιγμης εχω φιλες την ριτα79 elisabeth-giovanna libero και taniabell....Μιμικα οπως ειπε και η αννα οταν γεννησεις θα σου φυγει αυτοματα ολο αυτο...Κοριτσια εμενα η κορη μου ηταν αγγελουδι σαν μωρο δεν ειχα κανενα προβλημα λιγο τα απογευματα που την πιανανε κολικοι αλλα μεχρι εκει,κοιμοταν 50ημερων σερι απο της 12-6το πρωι γαλα και νανι μεχρι της 9,30ξανα...Ο γιος μου μου εβγαλε και μου βγαζει(στο θεμα υπνου)το λαδι ακομα!!Ελπιζω το 3με το καλο να ειναι ησυχο σαν την Μ...:tongue:

:-D

Γεια σας και απο μενα απαρτια σημερα ε???Βγηκα και εγω το πρωι και ξεπαγιασα ποτε θα καλοκαιριασει??Βαρεθηκα το κρυο..Λοιπον μεχρι στιγμης εχω φιλες την ριτα79 elisabeth-giovanna libero και taniabell....Μιμικα οπως ειπε και η αννα οταν γεννησεις θα σου φυγει αυτοματα ολο αυτο...Κοριτσια εμενα η κορη μου ηταν αγγελουδι σαν μωρο δεν ειχα κανενα προβλημα λιγο τα απογευματα που την πιανανε κολικοι αλλα μεχρι εκει,κοιμοταν 50ημερων σερι απο της 12-6το πρωι γαλα και νανι μεχρι της 9,30ξανα...Ο γιος μου μου εβγαλε και μου βγαζει(στο θεμα υπνου)το λαδι ακομα!!Ελπιζω το 3με το καλο να ειναι ησυχο σαν την Μ...:tongue:

εγώ που είμαι στις φίλες;;;; ε;;;;;:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...