Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Είμαι παιδαγωγός και ήμουν σε μεταβρεφικο τμήμα... δεν είχα πει κάτι και για την εμβρυομεταφορα και πήγαινα κανονικά στη δουλειά! Εκεί τα αλλάζουμε πανα και τα πλένουμε τουλάχιστον 2 με 3 φορές την ημέρα... άρα τα σηκώνω κανονικά να τα βάλω στην αλλαξιερα να τα πλύνω στους νιπτηρες που έχουμε...

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Εγώ προσπάθησα δύο φορές να βγάλω γάλα (με το καινουργιο θήλαστρο) και δεν τα κατάφερα... Τί να πω, με το χειροκίνητο τα έβγαζα πέρα, με αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, θα το ξαναδοκιμάσω βέβαια, αλλά με πόνεσαν και πάρα πολύ οι θηλές στην προσπάθεια...

Η μεσαία μου κόρη πάντως το μωρό από αντίδραση το φωνάζει Μαργαρίτα, όπως λέγαμε τόσο καιρό πριν γεννήσω... Τώρα αποφασίσαμε Ελένη, αλλά εκείνη επιμένει: Μαργαρίτα τη λένε την Ελένη... Θα το τρελάνουμε το μωρό!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ! ΕΜΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΓΛΥΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 12 ΚΙΛΑ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.Κ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 3ΜΙΣΗ!

ΡΙΤΑΚΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ!

Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΤΑ ΕΚΟΨΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ! ΧΑΧΑ! ΛΕΤΑ ΕΣΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΕΙΣ? ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙΑ Ε?

ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝ Κ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟ...ΓΙΩΡΓΟΣ. Ε ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΒΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!

2sCXp3.png

Κορίτσια μου γεια σας! Έχω χαθεί λίγο, αλλά τα έχω ψιλοπαίξει με τους μαραθώνιους εδώ.. Που θα πάει, φάση είναι θα περάσει!! Υπομονή!! Μόνη μου τα λέω να παρηγοριέμαι..

Σειρά μου να είμαι πεσμένη ψυχολογικά... Εμείς όπως σας έχω πει βγαίνουμε έξω, μαζί με την μπέμπα.. Αλλά εξακολουθώ να μην θέλω να την πιάνουνε.. Βρεφάκι είναι στην τελική, ούτε καν εμβόλια δεν έχει κάνει ακόμα.. Είμαι παράξενη ρε παιδιά; Εχθές πήγαμε για καφέ, και τυχαία βρήκαμε έναν γνωστό του άντρα μου, και αυτός ήθελε να την πιάσει, φυσικά δεν τον άφησα, και το τι μου έσουρε μετά δεν το συζητώ.. Και ο άντρας μου να συμφωνεί ότι είμαι υπερβολική και ότι θα κάνω το κοπέλι κακομαθημένο :cry: Σκατά έγινα εχθές.. Με έπιασαν όλες οι ανασφάλειες, ότι δεν είμαι καλή μάνα, ότι τα κάνω όλα λάθος, κοκ.. Και ενώ κοιμότανε η μικρή όταν γυρίσαμε, εγώ από την υπερένταση και τα νεύρα δεν μπορούσα να κοιμηθώ, και πλακώθηκα με τον άντρα μου.. Δεν ξέρω τι μου φταίει στ'αλήθεια.. Αλλά σκέφτομαι ότι αν όντως θέλω να γίνω καλή μάνα, θα πρέπει να σφίξω γερά το στομάχι και να τους έχω γραμμένους ΟΛΟΥΣ, να μην κάθομαι να σκάω στο τι λένε, γιατί σίγουρα θα πούνε πολλά.. Και να κάνω αυτό που εγώ θεωρώ σωστό για το παιδί μου! Τα λέω καλά ρε κορίτσια; Ή είμαι όντως παράξενη;; :|

Πφφφφφ.. Κατά τα άλλα για τα κιλά που λέτε.. Εγώ έχασα αρκετά μετά που γέννησα, ενώ δεν είχα βάλει καθόλου σχεδόν με την εγκυμοσύνη.. Δηλαδή όταν έμεινα έγκυος ήμουνα 100.5, τώρα είμαι 91.5, κάπου εκεί.. Όμως τώρα με τον θηλασμό δεν μπορώ να κάνω διατροφή με τίποτα.. Με πιάνουν κάτι λιγούρες τρελές!! Τόσο που δεν με έπιαναν στην εγκυμοσύνη.. Και για γυμναστική ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ! Εδώ δεν έχουμε χρόνο για τις βασικές μας ανάγκες.. Όταν μπούμε σε ένα πρόγραμμα ίσως, και σίγουρα μετά που θα εδραιωθεί (αν τα καταφέρουμε) ο θηλασμός, τότε θα κοιτάξω για διατροφή και για γυμναστική.. Αλλά πραγματικά εγώ με τα 85 θα ήμουνα χαρούμενη.. Τα κιλά τα έχω βάλει από πριν, και δεν έχω φιλοδοξίες να ξαναγίνω όπως όταν ήμουνα στα 20.. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο έως αδύνατο..

Εμείς την μικρή θα την πούμε Γαλάτεια από την πεθερά μου, αλλά μας αρέσει κιόλας πολύ! Αν δεν μας άρεσαν τα ονόματα των δικών μας δεν θα είχαμε πρόβλημα να κοιτάξουμε αλλού.. Αλλά αφού μας αρέσουν, ας χαρούνε κι αυτοί λίγο! Όσο για το Αλέξανδρος, κι εμείς αν κάνουμε αγόρι στο μέλλον έτσι θα το πούμε, αφού έτσι λένε τον πεθερό μου!! :cool: Την βάφτιση ιδανικά θα ήτανε για μένα εκεί γύρω στο Πάσχα, αλλά δεν έχω βρει νονό/ά!!!

Στο μεταξύ τώρα ξανασκέφτομαι αυτό που σας έγραψα πριν, μήπως για να αποφύγω τέτοια περιστατικά όπως αυτό που έγινε χθες, να κάτσω στ'αβγά μου και να μην βγαίνω όντως μέχρι να σαραντήσω;; :shock: Αλλά δεν θα την παλαίψω ρε γμτ.. Είμαι όλη μέρα μόνη μου με το μωρό σπίτι.. Αν δεν βγαίνω και έξω κιόλας θα τα παίξω!! :?

s29sp2.pngMbfRp3.png

Αχ κοριτσια!!τελικα μια ετσι μια αλλιως ειμαστε!κ εμεις απο χθες χαλια!κολικοι..δεν ξερω αν ταυτοχρονα εχουμε κ αλμα αναπτυξης!καθε μια ωρα βυζι.κοιμαται ορθιος αλλα ολο κλαιει!τα χει παιξει το καημενο.ο αντρας μου εφυγε για δουλεια.τον εστειλα πριν κ πηρε καλτσουλες για το μωρο κ φορμακια μακρυμανικα αλλα τα ποδαρακια εξω.κ 2 σαν φορμιτσες για απο κατω.στο zara.τωρα εχω βαλει πλυντηριο.τα πεθερικα δεν ηρθαν.η πεθερα επαθε κατι με το στομαχι ειναι χαλια.ξαπλα στην συνηφαδα.πηρα την μαμα μου να ρθει.δεν εχω τιποτα για φαι.κ το μωρο δεν ξεκολλαει σημερα απο πανω μου.

Myrina ειναι φυσιολογικα ολα αυτα που νοιωθεις!και εισαι μια τελεια μητερα!οπως κ να χει.κ εγω βγαινω.κ δεν ακουμπαει κανεις το μωρο κ συμφωνω απολυτα.δεν εισαι περιεργη οι αλλοι ειναι ηλιθιοι(συγνωμη κι ολας)που σκεφτονται να πιασουν ενα νεογγενητο..

Για τα κιλα που λετε εγω τα εχασα ολα.αλλα θελω να χασω αλλα 5.μακαρι γαμωτο.τελεια θα ηταν τα 60.οταν γνωρισα τον αντρα μου ημουν 56!μονο κοκκαλα.για αυτο λεω 60 συμβιβαζομαι!!!

Ωραια τα ονοματα που λετε!

Εμενα ποναει η τομη μου.κ νομιζω κ απ τον χοντρουλη που κραταω συνεχεια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μιμικα για να κανω αποτριχωση(κανω με μηχανη)στα ποδια μου πηρε 3 ωρες αντι για 20 λεπτα το πολυ που θελω.γενικα δεν ειναι τρθχωτη καθολου.φαντασου!νυχια προλαβα κ εκοψα αλλα θελουν παλι κ δεν προλαβαινω.δραμα!!

Αγλαια ποσο γελασα!!ακου εκει Μαργαριτα την λενε την Ελενη!!χαχα εχει τρελο γελιο η κορη σου!φοβερη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω στο κλαμπ με πεσμενη ψυχολογια...οχι απλα πεσμενη δηλ αλλα στα πατωματα...

δοξα το θεο ο μπεμπης μας ειναι καλα κ μαλλον θα σταματησουμε την αντιβιωση.βγηλαν οι εξετασεις κ ειναι-κατα τη γνωμη μου-καλες...δεν εχω βρει ακομα ουτε τον παιδιατρο του μαιευτηριου ουτε τον δικο μας(καλα αυτο δε το σχολιαζω τωρα γιατι αθ τα παρω πραγματικα)

σε οσα κοριτσακια δε το ξερουν να πω οτι ο μπεμπης εκανε κακα στη κοιλι αμου πριν σπασουν τα νερα τα οποια ηταν ελαφρως κεχρωσμενα, τα καταπιε και πηρε μικροβιο κατασταση συνηθισμενη και ευτυχως οχι σοβαρη...μπηκε προλητπικα σε αντιβιωση παρα τη καλη του κλινικη εικονα(αυτο δε θελω να το συζητησω ακομα δε το εχω ξεπερασει κ ουτε προκειται να το αφησω ετσι) κ καθισαμε περισσοτερο στο μπουρδελο τους...περα απο το οικονομικο(πληρωσαμε ενα διολου ευκαταφριονητο ποσο) ψυχολογικα μας εχει τσακισει ολους...περιμενω το οκ απ τον παιδιατρο-αν τον βρω ποτε:evil: να σταματησουμε την αντιβιωση(καλα εννεοιται πως θα σταματησουμε απλα θελω ν ατο επιβεβαιωσω μη γινει καμια στραβη και τρεχουμε)

οσο για την ελλη παει απ το κακο στο χειροτερο.

αυτα τα λιγα προς το παρον.

τα φιλια μου σε ολες και συγνωμη που δε σχολιαζω τιποτε αλλο αλλα καταλαβαινετε...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας και απο μενα χθες δυσκολη νυχτα απο 3 εως 5 την γυρναγα αγκαλια μεσο σπιτι κουτουλαω τωρα.

Εχει μαθει αγκαλιες μου φαινεται καηκα.

Τα γραφω δευτερη φορα γμτ μου σβησανε και ηταν και κατεβατο.

ριτα79 και δεσποινα μου αρεσουν πολυ τα ονοματα και ειναι και ασυνηθιστα.

agtog υπομονη βρε κοριτσι μεγαλώνοντας το μωρο πιστευω οτι θα αλλξει η μεγλη, θα της αρεσει.Κανε υπομονω.

Μιμικακι σιγουρα θα ειμαι κοντα σου στις χαρες σου και πολλες φιλες μας απο εδω μεσα.Και εγω θα χαρω να μοιραστειτε μαζι μου τη χαρα της βαπτισης της μικρης μου.Το εχουμε πει αλλωστε οτι η φιλια μας θα κρατησει για πολλα πολλα χρονια.

Οσο για το ονομα γιωργος μου αρεσει γιατι ειναι πολυ φιρμα και κανεις δεν θα ξεχναει τη γιορτη του παιδιου σου!!!

Ριτα και δεσποινα και τα δικα σας ειναι πολυ ωραια και κομψα για κοριτσακια.

wDsdp3.png

Κοριτσια για τα κιλα που λετε εγω την ταλαιπωρια που τραβηξα τις τελευταιες βοδμαδες με τη χολη δε θελω να τη θυμαμαι.Εχασα τα λιγα που ειχα παρει συν καποια ακομα.Τωρα ειμαι -5 απο τα αρχικα μου αλλα εχω ακομα πολυ πλεονασμα...τεσπα ομως δε το ευχομαι ουτε στον εχθρο μου τετοιο μαρτυριο που περασα.

Δεσποινα χρονια πολλα και καλα!Ηρθε η μανουλα;

Σοφια που γεννησες;Και η δικια μου ειχε κανει κακα και ηταν κεχρωσμενα τα υγρα και περα απο το γεγονος οτι την ταλαιπωρησαν λιγο παραπανω με κατι σαν αναρροφηση για να την καθαρισουν επειδη τα ειχε εισπνευσει και εμενα κατι παραπανω στο χειρουργειο για να με καθαρισουν καλα ,δε χρειαστηκε κατι αλλο,ουτε αντιβιωση ουτε τπτ.Σταθηκαμε απλα τυχεροι ή εσας το παρατραβηξαν λιγο;Ολα καλα απο εδω και περα.

Μυρινα εχεις απολυτο δικιο που θες να προστατευσεις το παιδι και μη δινεις σημασια τι λεει ο καθενας ακομα και ο ανδρας σου εχει λαθος σε αυτο το θεμα...προσεχε πολυ το νεογεννητο γιατι μια ιωση με πυρετο σε αυτη τη φαση και μεχρι τους 3 μηνες σημαινει αυτοματως νοσηλεια και εσεις που τη περασατε ξερετε ποσο ασχημο πραμα ειναι ειδικα τωρα που τα μωρακια θα αρχισουν να καταλαβαινουν παραπανω...

Δε σου λεω να μη βγαινεις αν δε μπορεις, αλλα οσο μπορεις απεφυγε να βγαζεις το νεογεννητο μεχρι να παρει τα πανω του και ειδικα σε κλειστους χωρους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σοφια λυπαμαι για αυτα που περνας κ τραβας!απλα ενα θελω να σου πω κ εμενα με το που ηρθε στην ζωη αντι για το γαλα μου επαιρνε αντιβιωση.μεχρι κ στο κεφαλι μου τον τρυπησαν γιατι πλεον δεν εβρισκαν φλεβες.εσπασαν μπολικες.φαντασου μονο να βλεπεις το μωρο σου ετσι!!θα πανε ολα καλα!και θα τα ξεχασουμε.τα μπεμπακια μας να ειναι καλα κ οτι εγινε εγινε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια μου καφε πινετε?τον freddo esspreso τον εχω κοψει.αλλα επινα κ γαλλικο.ειδικα τον χειμωνα.η παιδιατρος μου ειπε να πινω γαλλικο η ελληνικο!αλλα διαβασα οτι δεν κανει καθολου!!εσεις τι κανετε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Ολα τα ονοματα ειναι πολυ όμορφα! Με το καλο λοιπον ολες οι βαφτισεις αλλα και οι γαμοι που θα εχουμε!!! Εμεις λεμε για βαφτιση μετα το πασχα!

Σοφακι ταλαιπωρηθηκατε και εσεις! Ευχομαι απο δω και περα ολα να ειναι καλα! Οσο για την μεγαλη σου, υπομονη οπως κανουμε ολες αλλωστε!

Αναστασια δεν εισαι καθολου παραλογη ειδικα με την ταλαιπωρια που περασατε! ΚΑι εξηγησε στον αντρα σου ηρεμα τους λογους που δεν θελεις να την αγγιζουν τωρα, νομιζω οτι θα καταλαβει απλα οι αντρες καμια φορα αργουν να παρουν μπρος σε καποια πραγματα:tongue:

Γκρετα καφε πινω εναν φραπε ανα 2-3 μερες αλλα σε μεγαλο ποτηρι με μισο κουταλακι καφε, αρχικα εκανα δοκιμη για να δω αν θα πειραξει τημικρη αλλα μεχρι τωρα δεν εχει δειξει να την επηρεαζει!

ΔΕσποινα χρονια πολλά και ευτυχισμενα! Με το καλο να υποδεχτρεις και τη μανουλα σου

Το βραδυ και εμεςι το περασαμε ξυπνιες απο τις 3 μεχρι τις 7, ελπιζω σημερα σε ενα καλυτερο βραδυ. Πηγαμαι μια βολτα και στη μαμα μου και η μεγαλη εκλαιγε να μεινει εκει ετσι την αφησα, αλλα στεναχωρηθηκα που δε μας ηθελε. Αχ αυτες οι τυψεις θα με φανε! Αυριο πρωι πρωι θα παμε να την παρουμε για να κανουμε μια βολτιτσα ολοι μαζι!

Σχετικα με την τομη ο ντοκ μου ειπε οτι αυτο συμβαινει γιατι εχει ερεθιστει το δερμα θελει καλο στεγνωμα και λιγο ταλκ απο πανω για να μενει στεγνη.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπερα κοπελιες!!πολυ ωραια τα ονοματα που διαλεξατε για τα παιδακια σας!!εμεις στο πτωτο διαλεξαμε ασχετο ονομα που μας αρεσε και στο δευτερο αποφασισαμε ονομα εξαιτιας καπιου περιστατικου που μας ετυχε...δεν εθμαστε των παραδοσεων!!!

καφε εγω οταν θηλαζα επινα ντεκαφεινε και δεν παρατηρησα καπιοα επιδραση στο μωρο..το ιδιο θα κανω και τωρα.

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καφεδακι εγω πινω εναν ελληνικο και ντεκαφεινε ,δεν εχω δει καμμια διαφροα.

Χριστινιω ξεασα να σου πω για τις πανες που ρωτησες χρειαζονται σιγουρα και οι νουμερο 1 αναλογως βεβαια ποσο θα γεννηθει το μωρο.Στο γιο μου που ηταν μεγαλο μωρο τις χρησιμοποιησα ελαχιστα στη μικρη ομως ειχα παρει αρκετα πακετα νουμερο 1.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα...

σημερα θα μεινω μοναχουλα μου με το μικρο.ο αντρας μου και ο μεγαλος θα πανε σε μια βαφτιση και μετα εχει και τραπεζι οποτε θα αργησουν.η αληθεια ειναι οτι νιωθω μια μελαγχολια που θα μεινω μονη μου.εχω συνηθισει να εχω και τον μεγαλο εδω και μου φαινεται περιεργο..

το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα..ο μικρος απο εκει που ξυπνουσε καθε 5-6 ωρες χθες ξυπνουσε καθε 3 και κατα τις 5 τον επιασαν κολικοι..δεν κοιμηθηκα λοιπον.

απο καφε εμενα μου ειπε να πινω ενα ελληνικο η φιλτρου την ημερα..εγω πινω ντεκαφεινε φιλτρου.

χριστινιο για τις πανες εγω ζητημα να χρησιμοποιησα 3 πακετα τωρα φοραμε το 2..τον ζυγισα χθες φτασαμε στα 4565...λιγα μου φαινονται...

αναστασια καθολου παραλογη δεν εισαι..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...