Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Βιβλίο έγραψα πάλι σήμερα, ε; Για να θυμηθούμε τις καλές μέρες της εγκυμοσύνης!

Λοιπόν πάω να την ξυπνήσω, γιατί στις οκτώ επιστρέφουν τα τερατάκια (μάνα και πάλι μάνα, ότι και να της κάνω, εδώ πάντα να βοηθήσει...) και πρέπει να είμαστε πανέτοιμες! Έχουν περάσει και τρεισήμισι ώρες από τότε που έφαγε...

Μην χαίρεστε προκαταβολικά για μένα, δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει πάλι αύριο!

Φιλιά μπρούμυτα (με προσοχή όμως, ε; )

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγλαια μου ποσο χαιρομαι κ ποσο λυπμαι!τι να σχολιασω η αμοιρη γυναικα?τιποτα δεν θα σχολιασω.θα σου πω μονο οτι εμενα ηρθαν απ το νησι κ οι δυο παρακαλω!το σπιτι μας με το ζορι 50 τετραγωνικα.στο σαλονι εχουμε εναν σεζλονγκ καναπε που ανοιγει ευτυχως κ κοιμηθηκαν εδω κ δεν ξερω ποσο ακομα.γιατι γυρισα κ ειπα στον αντρα μου θελω να παω 4-5 μερες στην μανα μου γιατι θελω να ηρεμισω!τους πηρε τηλ κ ηρθαν αρον αρον.αλλα κ εγω ειπα τερμα οι καλοσυνες μου.παω στην μανα μου σ αρεσει δεν σ αρεσει.μα καλα τι ειναι νεος κοσμος-πειραια??10 λεπτα ελεος.αλλα μου την ειπε οτι αρχιζω κ αλλαζω κ το μονο που με νοιαζει ειναι το μωρο κ μονο το μωρο.

Και συνεχιζω με την πεθερα Γκρετα μου μην το κρατας στα χερια το μωρο.που ειλικρινα κοριτσια δεν το κανω.τρωει κ τον βαζω κατ ευθειαν στο κρεββατι του κ ο λογος που φωναζω σε ολους ειβαι αυτος.κ κοιμαμαι η γυναικα το μεσημερι κ εχει ερθει κ τον πηρε κ πως με παιρνει ο αλλος τηλ κ ξυπναω πουθενα το μωρο.κ σηκωνομαι τι να δω???κ της την ειπα.ειπαμε τελος οι ευγενειες.

Ο πεθερος μου λεει μην του διβεις συνεχεια γαλα να του κανεις προγραμμα.στο νεογεννητο που κλαιει γιατι πειναει για 1000 λογους η ποναει απ τους κολικους κ θελει στηθος γιατι ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ηρεμουν θα πω οχι πλανταξε στο κλαμα να σκασεις!Μα καλα παλι θα τπυ δωσεις να φαει μου ειπε?κ εχουν περασει τρεις ωρες.τους γραφω κ εγω κ σηκωθηκαν πηγαν στον μεσαιο τους γιο τωρα.

Αντε πια κ μετα φταιμε εμεις!καλη μου μανουλα ποσο μου λειπεις!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Δεν μπόρουσα να μην σχολιάσω...και εγω το σκέφτηκα με το θηλασμο γιατι μεγάλος εκείνη την ώρα έρχεται με δέρνει τραβάει το μωρο γενικα φέρεται άσχημα....αλλα θα κάνουμε υπόμονη...

Και έμενα σήμερα με έχει τρελαίνει στην γκρίνια και οι δυο τους...θα φάω και πάω για ύπνο..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε;

Πηγα να γραψω μηνυμα χτες και εκει στα τελειωματα το εχασα! γρ.......:evil:

Πιο αισιοδοξες σας ακουω σημερα! Πολυ χαιρομαι. Αγλαϊα χαιρομαι ιδιαιτερα που σε ακουω ευδιαθετη! Εστω μια μερα, κατι ειναι και αυτο!

Γκρετα αν και καθυστερημενα χρονια σου πολλα!

Αννια να σου ζησει η ξανθουλα σου.

Δεν εχω δυστυχως πολυ χρονο σημερα να σχολιασω. Τα δικα μας νεα, η μικρη σημερα ηταν 3.85κιλα, δηλαδη 210γρ σε 9 μερες, οχι τιποτα τρομερο, αλλα μας κανει. Κατα τις δεκα φτανει και η μανουλα μου με το συζυγο. Θα κατσει δυο τρεις βδομαδες, ευχομαι να τα παμε καλαμ και τη κυριακη αποχωρουν τα αγαπημενα μου πεθερικα :P. Σημερα ειναι και τα γενεθλια μου, αλλα πέρασαν αδοξα, δε πειράζει, μου φτάνει που έχω τη μικρη Δαφνούλα μου (σας αρέσει το όνομα;) αγκαλιτσα!

Φιλια, και εύχομαι καποια στιγμή να μπορέσω να γραψω περισσοτερα!

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε;

Πηγα να γραψω μηνυμα χτες και εκει στα τελειωματα το εχασα! γρ.......:evil:

Πιο αισιοδοξες σας ακουω σημερα! Πολυ χαιρομαι. Αγλαϊα χαιρομαι ιδιαιτερα που σε ακουω ευδιαθετη! Εστω μια μερα, κατι ειναι και αυτο!

Γκρετα αν και καθυστερημενα χρονια σου πολλα!

Αννια να σου ζησει η ξανθουλα σου.

Δεν εχω δυστυχως πολυ χρονο σημερα να σχολιασω. Τα δικα μας νεα, η μικρη σημερα ηταν 3.85κιλα, δηλαδη 210γρ σε 9 μερες, οχι τιποτα τρομερο, αλλα μας κανει. Κατα τις δεκα φτανει και η μανουλα μου με το συζυγο. Θα κατσει δυο τρεις βδομαδες, ευχομαι να τα παμε καλαμ και τη κυριακη αποχωρουν τα αγαπημενα μου πεθερικα :P. Σημερα ειναι και τα γενεθλια μου, αλλα πέρασαν αδοξα, δε πειράζει, μου φτάνει που έχω τη μικρη Δαφνούλα μου (σας αρέσει το όνομα;) αγκαλιτσα!

Φιλια, και εύχομαι καποια στιγμή να μπορέσω να γραψω περισσοτερα!

Σ ευχαριστω Δεσποινα!!και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα!!και εμενα περιεργα ηταν.δεν καταλαβα τιποτα!!πιστευωτου χρονου θα ειναι μαγικα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

δεσποινάκι μου χρόνια πολλά και καλά!!!!! πάντα ευτυχισμένη να σαι!!! τέλειο το δάφνη δε το συζητώ!

αγλαία και γκρέτα να τα λέτε να ξεσπάτε! όχι σα και μένα το ζώον τότε που τα τράβαγα όλα μόνη μου 25 χρονών μόνη κατάμονη και άρχισα τα νευρομπιόν!

τελικά καλύτερα μόνος του ο καθένας!

απ την άλλη όχι να σταματήσω το θηλασμό για τα ναζάκια του μάνου ή του δημήτρη!

αδικία για το μωρό.

και τώρα είναι ο θηλασμός αύριο μεθαύριο θα ναι κάτι άλλο κορίτσια!

ίσως λιγότερο οδυνηρό αλλά σίγουρα πιο ασήμαντο!

δεν υπάρχει λόγος. αυτή είναι η γνώμη μου!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΥΛΑ ΣΟΥ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ!

ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΛΕΠΩ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΚΟΥΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΛΕΩ Κ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ.ΓΚΡΕΤΑ Κ ΑΓΛΑΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΕΡΑΣΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ? ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Κ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΒΑΦΤΙΣΗ.ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΥΘΡΑ! ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ!

2sCXp3.png

καλημερα και καλο σκ να εχουμε!!

δε σας διαβασα παλι σορρυ...θα επανελθω ομως κανονικα αυτες τις μερες.

θα χρειαστω ολη τη θετικη σας ενεργεια...σημερα το μεσημερι αθ βγει η εξεταση που περιμενουμε για να τελειωσει αυτη η ταλαιπωρια για το μπεμπη μας(γιατι για μας δεν εχει τελειωσει δυστυχως)...ελπιζω να ναι η τελευταια που κανει.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

δεσποινακι χρονια οσυ πολλα!!γενεθλια εχεις?και το ονομα της μπεμπας σου θα ειναι δαφνη?πολυ ομορφο πραγματικα!ελπιζω να εχω καταλαβει καλα μιας και εχω να κοιμηθω σχεδον 3 μερες.

γκρετα χρονια πολλα και σε σενα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Δέσποινα, χρόνια πολλά! Από εδώ και πέρα θα γιορτάζουμε των παιδιών μας, πάνε τα δικά μας (άσε που εγώ είμαι σε ηλικία που θέλω να τα ξεχνάω!!!)

Εμείς θα τη βγάλουμε Ελένη, είναι ο πεθερός μου Κωνσταντίνος αλλά το Κωνσταντίνα δεν μας αρέσει. Οπότε ο σύζυγος είναι ευχαριστημένος με το Ελένη (σουρεαλιστική η σύνδεση των ονομάτων αλλά αφού τους κάνει εμένα μου περισσεύει!). Εμένα μου άρεσε το Μαργαρίτα, αλλά αφού το πήγαμε παραδοσιακά είπα να το παραχωρήσω! Αντικειμενικά όμως το Μαργαρίτα δεν είναι πιο ωραίο; Εμείς τις βαφτίσεις τις κάνουμε γύρω στο χρόνο, κάπου τον Ιούνιο θα την κάνουμε, ο νονός δουλεύει τώρα στη Σαουδική Αραβία και θα ξαναέρθει τότε, ήθελα να την κάνω αυτή τη φορά στο νησί, αλλά να μην τον ξεσηκώνω παραπάνω τον άνθρωπο, από τόσο μακριά θα μας έρθει.

Κοριτσάκια, εσείς τι νέα από τις τομές σας που τρέχουν; Εμένα στάζει και από άλλο σημείο στο κέντρο τώρα, τί σας είπαν εσάς; Θα ξαναπάρω τηλ. τη Δευτέρα, έχει ένα πρησμένο σημείο εκεί πάλι που πονάει και αφήνει υγρό στο εσώρουχο... Στις άλλες δύο καισραρικές δεν είχα τίποτα τέτοιο, λέτε να είναι που είμαι πλέον μια περήφανη φάλαινα;

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσω να χάνω κιλά, πήρα τρία από τότε που γέννησα (μαγειρεύει καλά η μαμά...) είμαι 88, δεν αναγνωρίζω ούτε τη σκιά μου... Μου δίνω ένα χρόνο να χάσω30 κιλά, γίνεται άραγε; Πρέπει να γίνω ο κανονικός μου εαυτός να ανέβω λιγάκι! Έχω χάσει τον εαυτό μου με τα παιδιά (και όλα τα υπόλοιπα και τους υπόλοιπους βέβαια!).

Η μικρή το βράδυ που έτρωγε ρευόταν σαν τρελή και κλαψούριζε, είχα φάει σπανακόριζο λέτε να την πείραξε αυτό; Ή ξέρετε αν πειράζουν τα καρύδια, είχα φάει και καρύδια η άτιμη...

Καλημερούδια!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα.....

δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ...και τα 2 τα μικρα κανανε παρτυ....δεν πειραζει ελπιζω να κοιμηθω το μεσημερι λιγο....

εμενα η τομη δεν εχει προβλημα...αλλα ποναω που και που...

αγλαια και εγω ξεκινησα διατροφη....σε ενα χρονο θα τα εχεις χασει τα 30...εχω επισης την αισθηση οτι δεν κανει να τρωμε ξηρους καρπους..

δεσποινα χρονια πολλα.....και το δαφνη μου αρεσει πολυ....

εμεις τον μικρο θα τον πουμε εμμανουηλ(μανωλη) του μπαμπα μου...παμε πατροπαραδοτα..μου αρεσει ομως και το ονομα...για την βαφτιση σκεφτομαι τον μαρτιο εγω....θα δουμε...

elisabeth εχω χασει επεισοδια??τι προβλημα ειχε ο μικρος??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!

ΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΓ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ.

ΑΓΛΑΙΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ 30 ΚΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ Κ ΟΧΙ ΝΕΡΟ Κ ΜΑΖΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 18 ΜΗΝΩΝ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 10 ΚΙΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 80. ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΨΙΛΗ ΟΜΩΣ (1,76) Κ ΜΕ ΤΑ 70 ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ!

2sCXp3.png

Εγώ είμαι 88, ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 80 (ήδη δηλαδή βεβαρυμένη από τα προηγούμενα!). Αχ μωρέ, οτιδήποτε εκτός από αυτό το τέρας που βλέπω μπροστά μου στον καθρέφτη καλό είναι, ας μην είναι 30, έτσι όμως όπως έχω καταντήσει κλαίω που με βλέπω (όταν μασούλαγα όμως καθόλου δεν με έννοιαζε, είδατε αντιφάσεις; )

Κι εμένα μου αρέσει το Δάφνη, ξέχασα να το πω και το Μανόλης το ίδιο, αν είχαμε αγόρι Μανόλη θα το βγάζαμε, αλλά το Εμμανουέλα δεν το ήθελαν...

a0Nsp3.png

καλημερα!!!!!

μιμικα κι εγω μια δεκαρια θελω να χασω!ειμι στα 79-80 κ εχω κολλησει εκει εδω κ ποσες μερες!δεν τρωω πολυ αλλα δεν τα χανω κι ολας!πφφφφ δυσκολα!

κοριτσια με τις τομες σας που τρεχουν,εγω παλι δεν ειχα κανενα θεμα ευτυχως!ρωτηστε τους γιατρους σας!

σοφακι ολα καλα να πανε κοπελα μου ευχομαι!

ωραια τα ονοματακια που εχετε επιλεξει κοριτσια!εμεις δεν παμε πατροπαραδοτα ειπαμε να βαλουμε δικα μας ασχετα!τον συγχωρεμενο πεθερο μου τον λεγανε Σωτηρη αλλα επειδη δεν μου αρεσε καθολου κ επειδη δεν ειχε κ τις καλυτερες σχεσεις με τον αντρα μου του ειπα οτι δε θελω να το βγαλουμε ετσι!οποτε μου ειπε οτι αν δεν βγει αυτο δε θα βγαλουμε κανενα απο τις οικογενειες μας!ΔΕΚΤΟΝ!!!!!ειχε παθει λαλα με το Αχιλλεας αλλα υπερισχυσε η αποψη μου για το Αλεξανδρος!η κολλητη μου ακομα πλακωνετε για το ονομα 3 βδομαδες πριν την βαφτιση της κορης της!τι να πεις....

Αγλαια ξερω οτι απαγορευονται οι ξηροι καρποι!

λετακι κοιτα να κοιμηθεις τωρα το μεσημερακι!πρεπει να ξεκουραστεις!

pysXp3.png

Καλημερα!!

Σημερα βολταρα απο το πρωι,πηγα για ψωνια για τη μικρουλα επειδη βλεπω τον καιρο να αλλαζει,πηρα κατι και στο γιο μου,ηπια καφεδακι με μια φιλη και εβγαλα και το μουστακι μου στην αισθητικο...χλιδη!!!!χαχα!

Ειχα αφησει γαλατακι στον ανδρα μου και μια χαρα τα πηγαν.Της ειχε δωσει βεβαια και την περασμενη βδομαδα που ειχα βγει με το γιο μου.

Αντε κ την αλλη βδομαδα θα βολταρουμε οικογενειακως!

Κοριτσια τι τελεια ονοματα εχετε επιλεξει;Μπραβο !!!!!!!πολυ ωραια ολα!Ειλικρινα!!!

Και το Μαργαριτα, Αγλαια (οχι οτι με λενε ετσι )ειναι πολυ ωραιο...τελειο θα ελεγα:tongue:!

Εμεις θα την πουμε Υβοννη, ετσι λενε τη μαμα μου αλλα σκεφτομαι να της δωσουμε και ενα ακομα ονομα.Θα δουμε.

Σοφια εχεις τη θετικη μου σκεψη ,ολα να πανε καλα και οταν μπορεσεις πες μας τι εχει γινει.

Για το πεθεροθεμα...ενα θα πω...απλα συμπασχω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...