Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Μόλις είδα και ροζ στο σκούπισμα, κάθε φορά που σκουπιζομαι δηλαδή. Θέλει ο οργανισμός μου να αδιαθετησει και η προγεστερονη δε τον αφήνει... Αντε να ρθει αυτή η Δευτέρα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ Η ΑΝΝΙΑ...ΓΕΝΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΤΗΣ! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΑΣ!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΑΣ.

ΓΚΡΕΤΑ Κ ΛΙΜΠΕΡΟ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ...ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ..ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Η ΑΓΓΕΛΟ! ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΟΜΩΣ. ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

annia να σου ζησει η μπεμπα!!με το καλο να πατε σπιτακι σας!

χριστινακι σ αφησαμε τελευταια ε?με το καλο κ εσυ!!

τανια κατι παρομοιο περναω κ εγω...δεν την εχω χτυπησει ακομα αλλα αν συνεχιστει πολυ το φοβαμαι...αντιδρα ασχημα...χθες κατουρηθηκε πανω της, σημερα θελει γαλα στη μεση της μερας...μου πεταξε καποια στιγμη και μια μπαλα πως δε με πετυχε στη μουρη...αστα...ευτυχως με το μωρο ακομα ειναι προσεκτικη....μεχρι ποτε δε ξερω...ουφ...ευτυχως ο μπεμπης ειναι αγγελουδι...αν και θηλαζει ακαταπαυστα.

ωχ παω γιατι ξυπνησε παλι...φιλακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Libero ωραιααα!πολυ χαρηκα!!

Μιμικα κ εγω Αλεξανδρος η Αγγελος αλλα ο κυριος δεν ηθελε κανενα.παλευω μηνες μαζι του.κ τελικα δεχτηκε το Αλεξανδρος βεβαια λιγο πριν ερθει η σειρα μας μου ελεγε εισαι σιγουρη για το ονομα που ΕΠΕΛΕΞΕΣ?και του λεω οοοοοπα!!μαζι το διαλεξαμε...τελος παντων μου λεει!

Ευχομαι μονο μην μου πει καμμια μερα οτι εγω αποφασιζω για ολα!θα γελασω!(σε εκεινον αρεσε το Φαιδων)

Κοριτσια σημερα ποναμε λιγι κ ξυπναμε πιο συχνα!θηλαζουμε κ συχνα κ μου βγαζει γουλιες.κ εμετο εκανε?να ανησυχησω?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα!!

αννια να σου ζησει η κουκλίτσα σου!!! Να ειναι γερη και καλοτυχη!!

Σοφια ελπιζω να μην το βγαλει πανω στο μωρο, αν και στην αρχη η δικια μου τα εβγαζε ολα σε εμενα, μετα στο μωρο και τωρα παλι σε εμενα. Χτες ημουν πολυ χαλια μιλησα και με μια συμβουλο θηλασμου μηπως και επρεπε να διακοψω το θηλασμο, δενηξερα πραγματικα τι να κανω! Μου ανεβασε πολυ το ηθικο και σημερα οπως λεει και η Αγλαια ειναι μια καινουργια μερα, για να δουμε!!

Γκρετα πολυ ωραιο το ονομα! εμεις τελικα επειδη το παμε πατροπαραδοτα και την πρωτη βαλαμε της πεθερας μου, τωρα ενω λεγαμε να την βαλουμε Δημητρα του πατερα μου , μια βδομαδα μετα απο εμενα γεννησε η νυφη μου που θα βαλει του πατερα μου και αυτη οποτε μενει της μαμας μου Πελαγια που δενμας πολυαρεσει και ψαχνω υποκομιστικα. ΛΙα και Έλια τα επικρατεστερα! Σας αρεσουν ή να κρατησω ολοκληρο το Πελαγια?

Σημερα πήγα στον γυναικολογο , ολα καλα μου εδωσε και αδεια για επαφες, αν και ειχαμε μια μικρη, αλλα ποναει πολυ!:oops:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλησπερα μανουλες!!πραγματι εμεινα τελευταια αν και νομιζω οτι δεν θα αργησω να μπω στο κλαμπ των μωρομαναδων!!τις τελευταιες μερες εχω δυνατες συσπασεις κυριως τις βραδυνες ωρες, αφηστε που το μωρο μου απο δεξια που ειχε τα ποδαρακια του τα γυρισε απο την αλλη χτες....εχει ακομα χωρο και γυριζει??πηρα και ζωνη για τη μεση μου χτες μηπως βοηθησει την κατασταση...και δε μου εφταναν ολα αυτα, εχω και πονοδοντο παλι και ειμαι αυπνη...το απογευμα πηρα αποφαση να παω στον οδοντιατρο....

ειμαι χαλια ψυχολογικα, σε αυτην την εγκυμοσυνη περασα χαλια...ολο πονουσα..μια το νυχι μου, μια το δοντι μου, μια η μεση μου, συσπασεις εδω και μηνες και τελος η ιωση.....ουφ...με βαρεθηκα να γκρινιαζω πια:oops::oops:

κοριτσια...να δωσετε ολες ενα φιλακι στα μπεμπακια σας απο μενα....γεννησε και η κουμπαρα μου τη δευτερα και με την ιωση δεν εχω παει να τη δω μην τους κολλησω...τοσο καιρο περιμεναμε το γεγονος και τωρα που ηρθε εγω η αχρηστη ημουν αρρωστη!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινιο σου ευχομαι οσο πιο γρηγορα να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!

Και ολα τα αλλα θα φτιαξουν!

Τanibell το 'Ελια μ αρεσει πολυ δεν το εχω ξανα ακουσει!!οτι κ να βαλετε ομως να το χαιρεται!(ετσι δεν λεμε?μην γελασετε)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τανια μην σταματησεις να θηλαζεις αν εχεις γαλατακι κριμα ειναι.Παλεψε οσο μπορεις.Οσο για το θεμα των επαφων ακομα δεν μου εχει ζητησει θα το καθυστερησω οσο μπορω.

mimika84 πως θα το βγαλετε εσεις;

Εμεις κατα πασα πιθανοτητα βαπτιζουμε μεσα στο Νοεμβριο γιατι μετα παει πολυ μακρια.

Greta μου τελειο ονομα.

Annia να σου ζησει!!!!

wDsdp3.png

Γκρετα πολυ ωραιο το ονομα! εμεις τελικα επειδη το παμε πατροπαραδοτα και την πρωτη βαλαμε της πεθερας μου, τωρα ενω λεγαμε να την βαλουμε Δημητρα του πατερα μου , μια βδομαδα μετα απο εμενα γεννησε η νυφη μου που θα βαλει του πατερα μου και αυτη οποτε μενει της μαμας μου Πελαγια που δενμας πολυαρεσει και ψαχνω υποκομιστικα. ΛΙα και Έλια τα επικρατεστερα! Σας αρεσουν ή να κρατησω ολοκληρο το Πελαγια?

εγω που εχω το πρωτι λόγο εγκρίνω! ;)

ό,τι όνομα κ να χει το κοριτσι δηλ το θελουμε!

Ιασονας κ Πελαγία! ουαου ταιριαζει! πολύ θαλασσινό!

παει κ με τα ματια μας! :D

[quote name=ANNA27!;1712746

εγω που εχω το πρωτι λόγο εγκρίνω! ;)

ό' date='τι όνομα κ να χει το κοριτσι δηλ το θελουμε!

Ιασονας κ Πελαγία! ουαου ταιριαζει! πολύ θαλασσινό!

παει κ με τα ματια μας! :D[/quote]

Aφου εγκρινει ησυμπεθερα εληξε!:P

5Kiep3.png

hAk2p3.png

συμπ κράτα γερά! όλα θα στρώσουν, κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε. θέλει λίγο υπομονή.

εγώ γι αυτό πήρα τους δρόμους απ την αρχή για να ξεφεύγει το μυαλό λίγο.

με το θηλασμό ξανασκέψου το, ίσως δε σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα η διακοπή.

Διαφημίσεις

ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ...ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. ΓΚΡΕΤΑ ΤΟ ΟΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΝΟΜΑ! ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!

ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ Ε? ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΖΟΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ

2sCXp3.png

με το θηλασμο μιακακη σκεψη ητανπανω στην τρελα μου και εφυγε, ετσι κι αλλιως παλι θα πρεπει να παιρνω το μωρο αγκαλια για να το ταιζω. Θατης περασει της μεγαλης που θα παει.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ποιος με πιάνει σήμερα! Κοιμήθηκα δύο ολόκληρες ώρες σήμερα το μεσημέρι, γεμάτες και χορταστικές όσο ακούγονται! Το μωράκι μου δεν έχει ακόμα αλλοιωθεί από τη φύση του κόσμου ετούτου και έχει ένα απερίγραπτο αίσθημα δικαιοσύνης: δυο μέρες μανουλα μου δεν κοιμόμουν ολόκληρη την ημέρα και με είχες εσύ στο στήθος, μια μέρα ολόκληρη μανούλα μου θα κοιμάμαι, για να σου το ξεπληρώσω...

Όντως τις δύο προηγούμενες μέρες μόλις την θήλαζα και πήγαινα να τη βάλω στο κρεβατάκι της άνοιγε τα μάτια (είπαμε, γαριδάκια!) και έκλαιγε και πάλι στήθος και τώρα να μην επαναλαμβάνομαι, τον ξέρετε τον φαύλο μας τον κύκλο από την καλή! Έλεγα ότι με τιμώρησε ο Θεός, γιατί για κολικούς διάβαζα εδώ και κολικούς αμφισβητούσα, και να η Θεία Δίκη, αλλά σήμερα ο ήλιος ξημέρωσε από άλλη μεριά! Γενικά όταν τη βάζω στο κρεβατάκι αδράχνει με τα χεράκια της τον αέρα να γαντζωθεί από την αόρατη μητέρα, συνήθως αν νυστάζει κολυμπάει μια δυο και μετά κοιμάται, χθες και προχθές δεν τα κατάφερνε. Ο άνδρας μου τη έβαλε μπρούμυτα τη μία φορά(άντε δύο, αλλά το πολύ, ε; ) που την έβαλε για ύπνο και δεν ξυπνησε το άτιμο. Εγώ του φώναξα βέβαια (κεκτημένη ταχύτητα) και μετά από όσα είπαμε εδώ, αλλά τίποτα. Σήμερα το πρωί κοιμήθηκε στην αγκαλιά πάλι και μετά θυμήθηκα αυτό που είπε η (μα ποια από όλες μας ήταν; ) ότι κοιμόταν το μωρό πάνω στον άνδρα της που ήταν άρρωστος και ξάπλωσα κι εγώ με το μωρό. (Ήταν και η Γκρέτα που είπε ότι κοιμάται το δικό της μόνο μπρούμυτα, εσύ δεν ήσουν Γκρέτα; ) Δεν ξύπνησε, μετά πιάστηκα και είπα τι στο καλό θα το βάλω κι εγώ μπρούμυτα! Αυτό ήταν παιδιά δεν ξύπνησε μόνη της ούτε για να φάει (δεν με ξεγελάνε όμως εμένα αυτές οι προσποιήσεις, ξέρω ότι αναπληρώνει τις χθεσινές και τις προχθεσινές απώλεις! ), την έβαλα εγώ μισοκοιμισμένη στο στήθος, μετά πολύ ώρα αγκαλιά και μετά πάλι μπρούμυτα, αλλά ξάπλωσα κι εγώ στο δωμάτιο (έχω ένα μονό κρεβάτι μέσα), εξ ου και το δίωρο το μεσημεριανό! Τώρα κοιμάται στο ρηλάξ... Όνειρο, ελπίζω μόνο να μην μας τελειώσει κάπου τα μεσάνυχτα!

Taniabell! Η αδελφή μου έχει μια φίλη που τη λένει Πελαγία και δεν το είχα ξανακούσει πριν το όνομα, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ! Γενικά είμαι των ολόκληρων ονομάτων, δηλ. το Πελαγία από μόνο του, και ξέρετε κάτι (εγώ που έβγαλα και τη μάνα και την πεθερά μου; ): το μωρό φτιάχνει μετά το όνομα και το ομορφαίνει! Δηλ. το φαντάζεστε ότι και το Πολυξένη που είναι της πεθεράς μου, τώρα μου φαίνεται όμορφο γιατί το έχει η κόρη μου; Το Πελαγία αντικειμενικά είναι πιο όμορφο!

Μιλώντας για την πεθερά μου δεν κρατιέμαι! Από τότε που γέννησα και έγιναν τα επεισόδια με την αμυγδαλίτιδα (για όσες θυμάστε εγώ στο μαιευτήριο έσκουζα στον σύζυγο και στην πεθερά να πάνε το παιδί στην παιδίατρο και η ειδήμων σε όλα πεθερά επέμενε ότι το παιδί δεν είχε τίποτα) έκοψα όχι τα πολλά πολλά, αλλά μαχαίρι σχεδόν όλα. Θύμωσα πάρα πολύ. Έχουμε αναγνώριση και όταν παίρνουν εγώ δεν το σηκώνω, λέω βέβαια στον άνδρα μου να το σηκώσει εκείνος, αλλά επειδή η τηλεφωνήτρια στο σπίτι (και όχι μόνο φυσικά) ήμουν πάντα εγώ, δεν μας πετύχαιναν στο τηλέφωνο και πολύ συχνά (χα και χι!). Και από τη στιγμή που μου κάνουν διάφορα κουφά αποφάσισα να μην ξαναστείλω τα παιδιά στο σπίτι τους, ούτως ή άλλως όποτε τα κρατούσε η πεθερά μου (με φαγητό μαγειρεμένο ή ταϊσμένα, αλλαξιές, ρούχα κτλ.) θεωρούσε ότι μου τα κρατάει και όχι ότι μια η δυο φορές την εβδομάδα βλέπει τα εγγόνια της (είναι το ποτήρι το μισογεμάτο ή το μισοάδειο που ξέρετε, όλα είναι θέμα οπτικής!), αποφάσισα να την απαλλάξω από την κούραση (μεγάλη γυναίκα είναι και αυτή, δεν μπορεί) και να έρχονται να τα βλέπουν όποτε θέλουν να δουν τα εγγόνια τους (και όποτε βολεύει όμως εμένα, όχι όταν πηγαίνουν στη λαϊκή και εγώ ταΐζω, κοιμίζω ή κάνω μπάνιο, ε; ). Η μεγάλη μου έκλαιγε ότι τους πεθύμησε, οπότε είπα στον άνδρα μου ένα από τα απογεύματα που είναι και αυτός σπίτι (όχι να έχω τα τρία παιδιά και να τους έχω και επίσκεψη μόνη μου) να τους πάρει να έρθουν. Το είπαμε με τη μεγάλη και μια και δυο και τρεις. Μας έγραψε. Μέχρι που πήγε και τους είδε προχθές και γύρισε τσιτωμένος... Οπότε χθες μου έκανε κάτι υποσεινήδητες σκηνές και μου πέταξε ότι η μαμά του είπε ότι αφού δεν τους χρειαζόμαστε να μη μας ενοχλούν να πάνε πάλι στο εξοχικό (πάνε για μια εβδομάδα και γυρνάνε για δυο τρεις μέρες και ξαναφεύγουν). Οπότε τα πήρα και του είπα να τους πάρει να έρθουν. Και είπαν ότι θα περάσουν (φυσικά το μεσημέρι την ώρα που ταΐζω τα παιδιά, ως συνήθως όποτε τους βολεύει). Και πέτυχα διάνα! Τότε ήρθαν. Αλλά τους τη βγήκα από δεξιά, γιατί τους έβαλε στα μουλωχτά ο άνδρας μου στο σαλόνι (μετά από τη σκηνή που του έκανα δεν τον έπαιρνε) και έτσι τάισα τα παιδιά (είχα και το βρέφος μαζί) στην κουζίνα και μετά τους είπα ότι δεν έχουμε πρόβλημα, τα παιδιά μπορούν και να μην κοιμηθούν το μεσημέρι γιατί τους έχουν πεθυμήσει και να καθήσουν όσο θέλουν. ΑΛΛΑ μου είπε η πεθερά μου εμείς δεν μπορούμε σήμερα, έχουμε δρόμο μπροστά μας, τουτέστιν να πάνε συνταξιούχοι άνθρωποι χωρίς υποχρεώσεις μέχρι το Λαύριο. Και γιατί παρακαλώ άρον άρον; ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ παρακαλώ. Έπεσε η Πολυξένη (η μεσαία) στο πάτωμα, γιατί σηκώθηκαν να φύγουν μετά από δέκα λεπτά και έσκουζε. Τίποτα, είπαν ότι θα έρθουν την άλλη εβδομάδα (αμ δε, από εδώ και πέρα θα με δουν όλη από την πολύ ανάποδη, θα τους χορέψω όλους με το γάντι, γιατί οι φωνές μου μέχρι σήμερα δεν απέδωσαν και πολλά!). Και έφυγαν για τη λαϊκή!

Η γιαγιά μου η καλή και η πολυαγαπημένη που πέθανε πέρυσι, έγραφε στιχάκια και ποιηματάκια:

Είχενε έναν άθρωπο που δεν είχενε γνώση

και πέταξεν το μάλαμα και μάζευε το γρόσι.

a0Nsp3.png

με το θηλασμο μιακακη σκεψη ητανπανω στην τρελα μου και εφυγε, ετσι κι αλλιως παλι θα πρεπει να παιρνω το μωρο αγκαλια για να το ταιζω. Θατης περασει της μεγαλης που θα παει.

Σήμερα η μεσαία μου εκδηλώθηκε και ρητά εναντίον του μωρού: να φύγει το μωρό από το σπίτι... Της είπα ότι το μωρό τρώει μόνο από το βυζάκι της μαμάς και αν φύγει το μωρό πρέπει να φύγει και η μαμά: καλό μωρό, καλό μωρό.

Επίσης το μωράκι έφαγε μια μπουνιά (θέλω να ελπίζω μαλακά) στα πλευρά του. Όχι μόνο δεν μπορώ να θηλάσω με την μεσαία, δεν μπορώ ούτε να έχω το μωρό στο ίδιο δωμάτιο, πηγαίνει και το απειλεί με παιχνίδια, λέει ότι θέλει να το χαϊδέψει και του τραβάει τα πόδια, έφαγε και μερικές πάλι καρπαζιές στο κεφάλι. Αν δεν ήταν η μαμά μου Τάνια μου δεν νομίζω να κατάφερνα να θηλάσω ή θα έκανα κάτι κακό στο άλλο παιδί. Κι εγώ το σκέφτομαι συχνά να σταματήσω να θηλάζω και μετά πάλι λέω, λίγο είναι να μπουνε οι στερεές θα αραιώσουν οι θηλασμοί.

Είναι μεγάλο μαρτύριο πάντως αυτή η ζήλια τους...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...