Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

9 Νοεμβρίου έκανα εμβρυομεταφορα... άρα σήμερα είναι η 15η ημέρα νομίζω 

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε? Δεν μπαινω συχνα στο καφε αλλα σας σκεφτομαι συνεχεια! Τα νεα τα δικα μας ειναι βυζι και παλι βυζι!!! Ακομα δεν εχουμε συγκεκριμενες ωρες στον θηλασμο. Τα γευματα συμπηπτουν με τα γευματα του Δημητρη και ετσι τον ταιζει η μητερα μου. Ο υπνος επισης καποιες φορες και ετσι δεν του αφιερωνω πολυ χρονο και με πιανουν οι τυψεις...τι να κανω ομως? Οταν κοιμαται η μικρη , κοιμιζω εγω τον μεγαλο διαφορετικα η ο αντρας μου οταν ειναι σπιτι η η μαμα μου...Κοριτσια αν ημουν μονη δεν ξερω πως θα εβαζα ενα προγραμμα!!! Μου φαινεται βουνο!!! Στο σπιτι κανω λιγα πραγματα, τα βασικα...μαγειρεμα καθολου! Απορω πως τα καταφερνετε εσεις...

Απο βδομαδα θα παμε παιδιατρο την μπεμπα. Ειμαι περιεργη να δω ποσο βαρος εχει παρει.. μου φαινεται οτι εχει βαρυνει και το μουτρακι της εχει φουσκωσει!!! :) Ποναει που και που η κοιλιτσα της αλλα ελπιζω να μεινει ετσι και να μην πιασουν οι κολικοι! φιλακια

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα καλοσορισατε! Αληθεια πως περασατε? ηταν ευκολο η ζοριστηκες?..

Γκρετα Χρονια σου Πολλα κοπελα μου!

Εβρι μου και το φαγητο που κανει η μαμα σου ειναι πολυ σημαντικο!

Σοφακι καλοσοριστατε σπιτακι σας!!! καλο σαραντισμο ευχομαι

Τανια σε καταλαβαινω...ειναι δυσκολα με τα μικρα! κουραγιο εχουμε δυσκολο δρομο μπροστα μας το χειμωνα!

Γιαννα και Λετα κουραγιο με τους κολικους...αχ τους τρεμω ρε γαμωτο!!!

Ελενα....μπραβο κοπελα μου που βρισκεις το χρονο για πλεξιμο! χρυσοχερα εισαι!!! :)

cfcIp3.png

κοριτσακια μου!!! διαβαζω τα νεα σας...βλεπω οτι ολες παιρναμε δυσκολα η καθε μια με τον δικο της τροπο! υπομονη να σκεφτοαμαστε η μια την αλλη και ολα θα πανε καλα!!!!!!!

Μακαρι να ειμασταν κοντα να βρισκομασταν ολες μαζι........αλλα δυστηχως εισαστε τοσο μακρια..... :(

cfcIp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ! ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ.ΠΗΓΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΓΙΑ ΑΣΤΟΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ! ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ Κ ΦΑΓΑΜΕ!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΙΑ??? ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ?

ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΤ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ.

ΕΥΡΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ. Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ?

2sCXp3.png

πανω κατω σας διαβασα λιγαακι .

Αννια μου με το καλο κοριτσι μου.Ρε κοριτσια μπορει να μην σας εχω συναντησει ποτε αλλα σας νιωθω σαν να ειστε αδελφες μου.Καθε φορα οταν ακουω να γεννα μια συγκινουμε και την Αννια την ειχαμε πολυ συχνα μαζι μας απο την αρχη.

MarilenaAth παραγματικα οι αποστασεις ειναι μεγαλες αλλα ευτυχως εδω μεσα μπορουμε να τα λεμε οσο συχνα θελουμε εστω και απο μακρια.Ειναι μεγαλη παρηγορια το καφε τελικα οσο κουραση και να αισθανομαστε τωρα με τα μωρα μας.

Θελω να σας γραψω για τη γεννα μου αλλα δεν εχω χρονο γμτ.

Σημερα πηγαμε για τα σχολικα με τον μικρο αργησα 4 ωρες να αντλησω γαλα φοβαμαι μηπωε εχω απωλειες στην ποσοτητα.Ειναι που ειναι λιγο αυτο μου ελειπε τωρα.

Η μικρη μαλλον εχει συνηθισει στις αγκαλιες γιατι κανει και μιση ωρα και βαλε να ρευτει μετα το γαλα και την εχω πανω μου συνεχεια.Ολο γουλιες βγαζει και τη φοβαμαι.

Σκεφτητε τωρα τι υπνο κανω το βραδυ .

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

ΕΥΡΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΩΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ Κ ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ?

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ? ΠΟΛΥ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ Ε?

ΕΛΕΝΑΡΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ! ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΞΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΜΟΥ ΓΤ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ! ΧΑΧΑ! ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΚΑΛΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ?

2sCXp3.png

taniabell ρε κοριτσακι δεν εχεις κανενα να σου κρατει λιγο τη μικρη;Θα τη στειλεις παιδικο να μπορεις να ασχοληθεις πιο πολυ με το μωρο;

Μιμικα μου μπραβο κοπελα μου που περασατε καλα .Παω να ξαπλωσω και εγω τωρα που κοιμηθηκε η μικρη.

wDsdp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...

αννια και ελενα μου αρεσει που θα κανετε μαζι σαραντισμο....

μαριλενα θα προσαρμοστεις σιγα σιγα και θα τα βγαλεις περα και με τα 2...

μιμικα μαλλον διακοπες χρειαζοσουν και εσυ και ο μπεμπης ευχομαι να συνεχισει ετσι...εγω καταφερα και εκοψα τα νυχια μου χθες...χαχαχαχαχα τωρα πρεπει να τα βαψω αλλα θα το κανω και αυτο...εγω με τον θηλασμο δεν χανω δεν ειναι απο τις τυχερες...ουτε στον μεγαλο εχασα..απλα μολις τον εκοψα καταφερα να τα χασω σε 3 μηνες ολα τα κιλα....και χωρις αυστηρη διαιτα...

κερασια και εμενα βγαζει γουλιες και απο τη μυτη και τον κραταω αρκετη ωρα αλλα τι να κανουμε....

και εγω θα ηθελα να βρεθουμε ολες μαζι....τον φεβρουαριο λογικα θα κατεβω αθηνα με τη δουλεια οποτε θα παρω τηλ...

γιαννα και κατερινακι οποτε θελετε βρισκομαστε με τα μωρα καπου ησυχα ναι????εγω δεν εχω προβλημα να ερθω οπου θελετε..

evri??πως εισαι??

καλε greta ξεχασα να σου ευχηθω...χρονια πολλα...πως τα περασατε??ηταν ησυχος??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα μανουλες!

Σοφια καλως ηρθες ,καλο σαραντισμο περιμενουμε τα νεα σας.Τι συνεβει και ταλαιπωρηθηκατε;Ο μικρουλης πως ειναι;

Εμεις καλα!Η νυχτα μας πανω κατω η ιδια.Σα να εχει και η δικια μου αερια αρκετα..θα δειξει.

Εχθες τη ζυγισαμε.Στις 24 μερες απο τη μερα που βγηκαμε απο το μαιευτριο εχουμε παρει 1 κιλο οποτε μεχρι να κλεισουμε μηνα θα το εχουμε ξεπερασει.Ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

:idea:Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

:idea:Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι 27/8

:idea:Rodakinoula 6/9 αγοράκι 28/8

:idea:hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι 1/9

:idea:angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ 2/9

:idea:elisabeth 6/9 αγοράκι 2/9

:idea:annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι 6/9

--------------------------------------------------------------------------

eirinomama 20/8 αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Απο οτι ειδα σε ενα ευχοποστ η αννια μας γεννησε εχθες την ξανθουλα της.

Αννια μου να σου ζησει!!Καλο σαραντισμο !!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!πως ειστε?Σας ευχαριστω νεσα απο την ψυχη μου για τις ευχες σας!να ειστε καλα κ εσεις κ να χαιρεστε τα παιδακια σας!!

Χθες ηταν απιστσυτη μερα υπνος κ καθε τρεις με τεσσερις ωρες θηλασμος κ μετα υπνο.ετσι περιπου κ η νυχτα.σαν να μου εκανε δωρο ο χοντρουλης μου για τα γενεθλια!αλλα εγω δεν κοιμηθηκα καθολου κατα τη διαρκεια της ημερας.Ηρθαν κ τα πεθερικα δεν τον ειχαν δει καθολου.επικρατουσε χαμος.φαγαμε κ το μεσημερι ολοι μαζι λογω γενεθλιων γιατι ηταν κ η μανα μου εδω.

Πηγαμε με τον αντρα μου κ τον δηλωσαμε!

Κ το ονομα αυτου:Αλεξανδρος!!

Γενικα τρεχαμε για χαρτουρες αμκα κοκ...κ ερχομουν να θηλασω κ παλι πισω!!πολυ δυσκολο.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα!

λετακι μου οταν με το καλο σαραντισω εγω ειμαι μεσα για το καφεδακι με τους μπομπιρες μας!

γκρετα ωραιο το ονομα μια κι εμεις αυτο εχουμε επιλεξει!ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!

κι εμενα χτες ηταν πολυ καλος!κοιμηθηκε στις 12 εφαγε στις 4 κ μετα στις 8!σουπερ θα ελεγα!αχ τρωω πολυ ομως ο ατιμος!τα 150 μλ τα εχει για πλακα!αν τον δειτε σιγουρα δεν μοιαζει για μωρακι ημερων αλλα για μηνων!!!!!!!

pysXp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!

Αννια μου να σας ζησει η μπεμπα σας!!!!!

Γκρετα Χρονια Πολλα!!!Παρολη την κουραση πρεπει να ειναι τα καλυτερα γενεθλια αφου τα περνας αγκαλια με το ζουζουνι σου :P.

Εμεις μεχρι στιγμης τα παμε μια χαρα.Εχουμε βεβαια απεριορεστες ωρες σ θηλασμου ιδιαιτερα το βραδυ αλλα σε γενικες γραμμες ολα καλα.Εχω και την μαμα μου εδω που με στηριζει φοβερα.

Η μεγαλη μου ξεπερασε τις προσδοκιες μας αφου μεχρι στιγμης δεν εχει φοβερες αντιδρασεις.Φαινετε να τον λατρευει και το δειχνει.Ελπιζω να παραμεινει ετσι και να μην αρχισουνε ζηλιες ξαφνικα.

Εμενα η ψυχολογια μου ειναι καπως καλυτερα.Μονο που το απογευματακι με πιανει μια μελαγχωλια που προσπαθω να μην με παρει απο κατω.

Δεν θελω με τιποτα να περασω καταθληψη οποτε βαζω τα δυνατα μου.Στην κορη μου παντως δεν ενιωσα τετοια συναισθηματα.Ευχομαι να περασει συντομα :?

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...