Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

9 Νοεμβρίου έκανα εμβρυομεταφορα... άρα σήμερα είναι η 15η ημέρα νομίζω 

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημέρα! καλή νύχτα πέρασα σχετικά αφού απ τις 11 ξύπνησε 4,30 και μετά τώρα στις 8. απλά απ τις 4.30 κοιμήθηκα καλές 6 παρά επειδή έκανα και άντληση με το θήλαστρο. θα λείπω σήμερα κανα 2ωρο με το μάνο στη προσαρμογή του παιδικού σταθμού.

αγλαίαααα πόσο μου λειψες δε λέγεται!!! κι εδώ πολύ τα μαλώνω...βασικά τον μεγάλο. έχω και είχα πάντα πολλες απαιτήσεις απ αυτόν, εκεί είναι εμένα οι τύψεις μου. αλλά το μεγάλο πρόβλημα το χουμε κι εμείς με τον μεσαίο. ας πούμε ότι με το σχολείο θα στρώσουν τα πράγματα.

θα δουλέψεις φέτος;

εγώ δε ξέρω καθόλου τι χρονιά μου ξημερώνει. δεν έχω μαθήματα από πέρυσι, οπότε είναι πολύ ρευστά τα πράγματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμένα μου έλειψες Άννα συνάδελφε! Κανονικά θα πήγαινα από 15 Σεπτέμβρη, τελικά μου είπε ότι θα κανονίσει αλλιώς τα μαθήματα, για να τακτοποιηθώ (εγώ δεν ήθελα να πάω στο μάθημα, πνιγόμαστε εδώ...). Δεν ξέρω τελικά αν κάποια στιγμή μου πει να πάω ή αν θα μείνω όλη τη χρονιά στο σπίτι. Εγώ προτιμώ να μην πάω και από ότι κατάλαβα δεν θα πάω πολύ σύντομα.

Το ίδιο πρόγραμμα κάναμε, στις 4 ξύπνησε και μετά πάλι στις 8. Τώρα κλαψουρίζει πάλι να φάει πάντως...

a0Nsp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανετε???εμεις εδω συνεχιζουμε με τους κολικους...χθες πλανταξε παλι...πλεον μαγειρευω ξεχωριστα φαγητα..τι να κανω??δεν μπορω να στερησω τα οσπρια και τα λαχανικα απο τους αλλους...

αννα καλωσορισες..

αγλαια απο οτι βλεπω δεν ειμαι η μονη που αισθανεται ασχημα με τις φωνες...μακαρι να ηρεμησουν οι ορμονες να ηρεμησουμε και εμεις...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα φιλες!

Γκρέτα χρονια σου πολλά!

Αννια με το καλο κοριτσακι μου! Ευχομαι ήδη να κρατας την μπεμπα σου αγκαλια!

Αννα μου καλως μας ήρθες! Μας έλειψες!!! Θεμα με την τομη στα αριστερα εχω και γω, τρεχει, το ειχε δει ο ντοκ και μου ειπε οτι ειναι εξωτερικο, και προκαλειται απο τις κινησεις που κανω. Αυριο εχω την εξεταση λογω σαραντισμου και θα μεξαναδει!

Μιμικα και γω πιστευω οτι ο μπεμπης ηρεμησε επειδη χαλαρωσε η μανουλα του!

Ευριδικη μου ελπιζω να εισαι καλυτερα! Αλλαζουν πολλα με τον ερχομο του παιδιου και θελει χρονο για να βρεθουν οι ισορροπιες! ΚΑνε κατι που σε ευχαριστει να χαλαρωσεις λιγο!

Εμεις καλα ειμαστε με την μεγαλη να μας τρελαινει! καθε μερα ανακαλυπτει και κατι καινουργιο για να μου αποσπα την προσοχη οταν θηλαζω, πεφτει κατω και κλαιει οτι χτυπησε και εδω και δυο μερες ξεκιναει να κανει κακα της στο γιογιο κανει τα μισα κα ιτα υπολοιπα στο βρακακι της. ολα αυτα μονο οταν θηλαζω! Δεν εχει εδω και καμια δραστηριοτητα να τη γραψω για τοσο μικρα παιδακια.

Ηταν το σκ να παμε Γιαννιτσα αλλα το αναβαλαμε για την επομενη εβδομαδα μιας και μετα εχουμε παλι ενα γαμο εκει οποτε θα αφησουμε και την μεγαλη για μια εβδομαδα.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Αννια με το καλο κοπελα μου!!!Περιμενουμε νεα!!!

ΓΚΡΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Εμας το νυχτερινο μας προγραμμα ειχε ταισμα στις 12 στις 4μιση,στις 7 και μετα στις 10μιση το πρωι καλο για θηλασμο..ευχομαι να κρατησει.

Αυτο ενδιαμεσο μεσα στη νυχτα να καταργηθει καποια στιγμη και θα ειμαστε σουπερ (αν κρατησει).

Εγω με τον μεγαλο μου δεν εχω κατι ιδιατερο οπως βλεπω και οι υπολοιπες με παιδακια ανω των τεσσαρων.Μαλλον τα μικροτερα ειναι πιο ζορικα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καααλημερα σας!!! αντε ακομα να τελειωσουμε με τα γεννητουρια???ιχχιιιχιχιχιχιχιχι

Αννα καλωσηρθες!!!! και αναρωτιομουν τι να εγινες αλλα μετα θυμηθηκα οτι εχεις 3 λεβεντες!!χιχιχι να σου πω... τι λες... παμε για σαραντισμο την κυριακη στον αγιο αιμιλιανο? group sarantism!!!!

εχω πορωθει αγρια με το πλεξιμο.σχεδον τελειωνω το κασκολ του Κωστη! εχει βεβαια καποιες ατελειες αλλα θα το σουλουπωσω. πηγαμε για εξεταση ικτερου σημερα. εχει πεσει στο 5,63! παμε καλα!! εκανα και εγω γενικες αιματος , χοληστερινη και θειροειδη και το απογευμα θα μαθω τα μαντατα... αντε να δουμε τι θα δουμε!!

σας φιλω.. παω να πλεκω.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα κι απο μένα!γκρετα χρόνια πολλα κοπέλα μου!

Άννα καλώς ήρθες κ πάλι !!

Αννια με το καλο να κρατήσεις το μωρακι σου σημερα!!!

Έλενα καλο πλεξιμο χρυσοχερα μου!!!

Τανιαμπελ πολυ καλο το ωράριο σας μακάρι να παει ετσι!!

Λετα αχ αυτοί οι κολικοι!εμας χτες μας έπιασαν νωρίς το βραδυ αλλα ολη την υπόλοιπη νύχτα ήταν καλός!κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα μωρε!έχω διαπιστώσει ότι μονο μαζι μου ήρεμη κ γενικά θέλει την μυρωδιά μου!μαμακιας τ αγόρι μου!!!

pysXp3.png

καααλημερα σας!!! αντε ακομα να τελειωσουμε με τα γεννητουρια???ιχχιιιχιχιχιχιχιχι

Αννα καλωσηρθες!!!! και αναρωτιομουν τι να εγινες αλλα μετα θυμηθηκα οτι εχεις 3 λεβεντες!!χιχιχι να σου πω... τι λες... παμε για σαραντισμο την κυριακη στον αγιο αιμιλιανο? group sarantism!!!!

εχω πορωθει αγρια με το πλεξιμο.σχεδον τελειωνω το κασκολ του Κωστη! εχει βεβαια καποιες ατελειες αλλα θα το σουλουπωσω. πηγαμε για εξεταση ικτερου σημερα. εχει πεσει στο 5,63! παμε καλα!! εκανα και εγω γενικες αιματος , χοληστερινη και θειροειδη και το απογευμα θα μαθω τα μαντατα... αντε να δουμε τι θα δουμε!!

σας φιλω.. παω να πλεκω.

οκ μέσα ο σαραντισμός!

τι ώρα; κατά τις 9.30 - 10;

Διαφημίσεις

Η θα τρελαθω ή θα παθω καταθλιψη. Η μεγαλη με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου, οι θηλασμοι σημερα ειναι δραμα, δεν με αφηνει, με διακπτει συνεχως, νοιωθω οτι δεν το ταιζω το μικρο μου. Χτυπησα και τη μεγαλη και τωρα ειμαι χαλια... Εχω βγει off...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

βρε κοριτσια, επειδη δε θυμαμαι...εχω 4 μικρα πακετα πανες 2-5 κιλα και 3 πακετα 3-6 κιλα....μεχρι ποτε φορανε το 3-6?βρηκα προσφορα και αναρωτιεμαι αν πρεει να παρω 1-2 πακετα ακομα ή οχι.....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλησπερα και από μένα!σήμερα δεν κοιμηθήκαμε καθόλου!σφαδαζε!θα του πάρω τις σταγόνες!αχ!!!

ΓκρετΑ χρόνια πολλά κ καλά!Έχω τη μαμά μου αλλά λογω χειρουργείου δεν μπορεί!μου μαγειρεύει βέβαια!η πεθερά μου θα είναι εδώ μέχρι τις 18.μετά επιστρέφει Αμερική!βοηθάει κάποιες μέρες!τουλάχιστον να κοιμόμασταν λιγο παραπάνω τα βράδυ.4 φορές τουλάχιστον ξυπνάμε

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλησπερα κοριτσακια!!ειμαστε επιτελουσ σπιτι μας!!!μετα απο πολυ μεγαλη ταλαιπωρια χωρις λογο προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμουσ μας....οποτε μπορεσω θα σας τα γραψω αναλυτικα.

δεν εχω διαβασει τιποτε απ τα νεα σας σορρυ!μονο ειδα οτι σημερα γενναει η αννια?με το καλο κοριτσι μου!!

φιλια πολλα κ ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...