Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει πάντως που ρώτησα πως μπορώ να κάνω τα πάντα μέχρι την εμβρυομεταφορα. Επομένως έκλεισα κομμωτηριο κανονικά την άλλη βδομάδα 😝

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Να τα βάψεις όποτε θέλεις,δεν επηρεάζει κάπου στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά 

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Πωπω αυτό είναι πολύ ζορικο..υπομονή τότε μέχρι τη Δευτέρα..εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και πηγαίνω στο Γένεσις,όπου το μικροβιολογικό του είναι ανοιχτό 24/7 και έχω βρει τη χαρά μου. Πότε ξεκινάς τα φάρμακα εσύ??

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

• Καλή τύχη! 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

τέρμα αριστερά εμένα. σε νέο κομμένο σημείο. η τρίτη τομή αρχίζει και τελειώνει κάποια εκατοστά πιο αριστερά απ τις προηγούμενες. δε νομίζω κι εγώ να ναι κάτι. από δευτέρα θα πάω γιατρό ούτως ή άλλως λόγω σαραντισμού.

είναι αλλιώς ο παλιός αλλά όχι ότι δε σαλτάρει κιόλας! χαχαχα! με τα μεγάλα μου παιδεύομαι μωρέ κυρίως με τον μεσαίο. αν είχε πάει σχολείο πέρυσι θα ταν ίσως καλύτερα τα πράγματα. τώρα μας ψιλοβασανίζει. ζημιές, γκρίνια, τσιρίδες, τσακώνεται με τον μεγάλο, δεν ακούει...τα γνωστά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ! ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ? ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΡΑ!

ΡΙΤΑΚΙ ΛΕΣ? ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!

ΕΥΡΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ Κ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΔΕ.ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΑΝ ΔΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΠΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ?ΜΑΜΑ ΠΕΘΕΡΑ?

2sCXp3.png

Κοριτσια και εγω εδω ακομα ψιλομαζευω το σπιτι γιατι απο αυριο θα απουσιαζω...Υπομονη μανουλιτσες με τα μωρακια μπορει τωρα να σας φαινεται βουνο αλλα σε λιγες εβδομαδες θα ηρεμησετε...Μιμικα δεν ειναι κατι απλα παραεφαγε και του ανεβηκε η γουλιτσα βαλτου λιγο ορο να ξεβουλωσει η μυτουλα του

:-D

Πωπω, τι πολλά που γράψατε αυτή τη φορα;

Αναστασία σε ευχαριστώ πολύ για τη λίστα. Ηδη νιώθω πολύ καλύτερα! Μπράβο σου και το τόσο ακριβες πρόγραμμα που κρατάς! Να ρωτήσω, ξέρεις πάνω κάτω ποσα μλ μητρικού γάλατος ένα μωράκι πίνει τη φορά; Αμα ήθελες να δώσεις με το μπιμπερό πόσο θα έδινες; Εύχομαι πάντως η μικρή να περνάει άλμα ανάπτυξης και σύντομα να μη σας ταλαιπωρει τόσο!

Γκρέτα, τώρα μας φαινονται βουνό αλλά όπως σωστά λένε και οι παλιες, πάλι με χρόνια με καιρούς θα διαβάζουμε για νέες εγκυμοσύνες στο καφέ μας!

Μιμίκα, περιτο να πω πως ζηλεύω! Χαλαροι στην παραλία ε; Μπράβο σας, τη χρειάζεστε και εσείς λίγη ξεκούραση. Τι ωραία που ηρέμησε και ο μικρός. Είδες τι σου κάνει η εξοχή; Μήπως να μετακομίζατε :rolleyes:; Εύχομαι πάντως απλώς ο μικρός να ηρέμησε λίγο και να παραμείνει έτσι και όταν γυρίσετε. Για το γάλα απο τη μυτούλα, μου φαίνεται πως είναι φυσιολογικο (αν δε συμβαίνει συνεχως!). Και η δικιά μου ώρες ώρες το κάνει αυτο, αλλοτε με εμετό και άλλοτε με αναγωγες!

Αννα καλως ήρθατε! Εύχομαι να περάσατε καλά και καλύ προσαρμογή τώρα! Κάθε κατεργάρης στο πάγκο του! Εύχομαι για μια φορά τα έξοδα σας να είναι λιγότερα από όσα περιμένατε (και μετά ξύπνησα ε;)!

Ευριδίκη, γιατι κοριτσάκι μου τέτοια ψυχολογία! Πες μας τι νιώθεις, θα σε βοηθησει να ηρεμήσεις. Εδω είμαστε για τέτοιες στιγμής! Μήπως θα ήταν καλύτερα να έβγαινες μια βολτούλα μόνη σου με καμιά φίλη, να μιλήσετε για κάτι άλλο πέρα απο το μωρο; Θα μπορούσε ο άντρας σου ή καποιος άλλος να κρατήσει το μωρο; Εύχομαι πολύ γρήγορα να είσαι καλύτερα. Ολα πάντως μέσα στο πρόγραμμα είναι!

Αχ, για τα κοριτσάκια που ταλαιπωρείστε με τις τομές, σας εύχομαι περαστικούλια!

Αννια, ακομα με κοιλιά είσαι εσύ; Τι θα γίνει;:tongue:

Διαφημίσεις

Στα δικά μου, άντε να ερθει η Παρασκευή να γυρίσει ο άντρας μου και να έρθει και η μανούλα μου, και τη κυριακή με το καλό να φύγουν τα πεθερικα! Καλοι χρυσοι δε λέω, η πεθερα καθε μερα σιδερωνε, αλλα αυτο που με τσατιζει περισσοτερο είναι που μετα από δεκα μέρες που είναι εδω ακόμα δεν εχουν καταλαβει πως το πιο πιθανον είναι πως οταν κλαιει η μικρη είναι επειδη πειναει! Προτιμαν να την εχουν αγκαλια (μπας και ηρεμησει) και με απορια να λενε μα πριν λιγο εφαγε αποκλειεται να πειναει, ας τη κρατησουμε λιγο ακομα η καλυτερα ας την αλλαξουμε (μια και που θεωρησαν απο τη πρωτη μερα πως το αλλαγμα ειναι αποκλειστικια τους δουλεια) με το πασο του ασχετα που το μωρο σκούζει.

Δέσποινα αυτό είναι το κακό με τον θηλασμό, ότι δεν μπορείς να ξέρεις περίπου πόσο τρώει.. Εμείς συμπλήρωμα όταν της δώσουμε είναι πλέον 30-50ml όχι παραπάνω, και πολλές φορές δεν πίνει ούτε κι αυτά.. Πχ προχθές πάλι στην ίδια φάση, δηλαδή ήθελα να κοιμηθώ και την "πάρκαρα" στον άντρα μου, ήπιε δεν ήπιε 10ml από το μπουκάλι.. Η σύμβουλος θηλασμού, στο διάστημα που έκανα τις αντλήσεις και που τότε δεν ξυπνούσε μόνη της, αλλά την ξυπνούσα εγώ και κάναμε 8 θηλασμούς το 24ωρο, μου είχε πει ότι σίγουρα θα πίνει 30ml από το στήθος, οπότε εγώ θα της δίνω 30-50 ώστε να συμπληρώνω αυτό που πρέπει να πίνει στο σύνολο.. Αλλά τώρα όμως που τρώει σε ακατάστατα διαστήματα και για επίσης ακατάστατους χρόνους δεν έχω ιδέα πόσο τρώει :?:rolleyes::confused:

s29sp2.pngMbfRp3.png

ουφ, μολις εκανα το μπανακι μου και ηρεμησα....εκατσα κι εφτιαξα τα συρταρια με τα ρουχα του μωρου(τα ειχα σε τσαντες 10 μερες πλυμενα και σιδερωμενα:oops:), καθαρισα και εστρωσα το λικνο, εβαλα τα πλυμενα καλυματακια σε καθισματακι και πορτ μπεμπε, εβαλα κατι τελευταια στη βαλιτσα μου και νομιζω πως τελειωσα. ελπιζω ο μικρουλης να μην μας κανει την εκπληξη πριν τις 24.

αχ βρε κοριτσια ειλικρινα διαβαζω τους μαραθωνιους που εχετε και στεναχωριεμαι..δεν ξεκουραζεστε καθολου...

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Τζα και εγω εδω,αυριο τετοια ωρα θα ειμαι με την μπεμπουλα μου(λογικα:shock::tongue:) θα μπω το πρωι με τεχνητους και οσο μας παει..Ελπιζω να γεννηθει γρηγορα :D:D:D...Ειμαι πολυ αγχωμενη και δεν σας κρυβω οτι φοβαμαι κι ολας...Να πανε ολα καλα..Θα ειδοποιησω οποτε μπορεσω καποια κοπελα!Αληθεια ποια να παρω??Να μην ενοχλω κι ολας τωρα με τα μικρουλια

:-D

Ποσα πολλα γραψατεεε...και δεν θυμαμαι τιποτααα!!

Μιμικα δραμα η κατασταση αλλα σημερα λιιιγο καλυτερα!σε ζηλευω που ξεφυγες λιγο!

Χαρα πολυ χαιρομαι καλο σαραντισμο να εχετε!

Ευρυδικη σε καταλαβαινω εχω 2 μερες που ουτε καν χαμογελαω!!και σε μια ωρα εχω γενεθλια κλεινω τα 25 κ ειναι η πρωτη χρονια που τα ξεχασα μου το θυμησε η μανα μου πριν λιγο που ηρθε.θα περασει κ εγω αυτο εχω καταλαβει οταν τα λεω σε καποιον νοιωθω καλυτερα κ οσο για το κλαμα εμενα με ηρεμει!

Δεσποινα μωρε λες?για να δουμε...

Αννα καλως ηρθες κ εμενα αριστερα βγαζει κατι σαν πιον κ εγω μπεταντιν βαζω.

Αννια μονο εσυ κ η Χριστινιο μεινατε?αντε με το καλι!!:-)

Κοριτσια εγω απο τοτε που γεννησα ιδρωνω συνεχεια πολυ κ στον υπνο μου.Η μαμα μου λεει ετσι ειναι οι λεχωνες.πριν λιγο ιδρωσα παλι κ ενοιωθα να παγωνω ολοκληρη.δεν το εχω ξαναπαθει.εβαλα θερμομετρο 36.2.με εχουν σκεπασει εγω ζεσταινομαι φουντωνω κ το σωμα μου ειναι παγος.Τα εχω κανει πανω μου...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ! ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ!

ΓΚΡΕΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΤΕ.ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ Η ΔΙΑΘΕΣΗ.ΕΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ!

2sCXp3.png

Καλά, τί γίνεται στα αριστερά των τομών μας; Κι εμένα εκεί που ήταν πρησμένο αριστερά τώρα τρέχει σιγά σιγά υγρό...

Δύσκολα κορίτσια, πολύ δύσκολα. Σήμερα ήταν μια απαίσια μέρα, αισθάνομαι μια φρικτή μάνα, πεθαίνω από τη στενοχώρια μου... Η μεσαία είχε πάρει μια πέτρα στο κρεβάτι το μεσημέρι και την πετούσε κάτω, της την πήρε ο πατέρας της και μας έκανε πάλι εμετό. Το μωρό είχε μια από εκείνες τις ατέλειωτες μέρες θηλασμού που περιγράφετε, το ξυπνούσαν, έκλαιγε, τη θήλαζα και σηκωνόμουν να τα μαλώσω, ένας πανικός και κάπου ξέφυγα, έφαγε πολύ ξύλο η μεσαία, αύριο θα είναι μια άλλη μέρα, αλλά δεν αντέχω άλλο τα καψόνια, να μην θέλει να φάει, να κάνει φασαρία και να μην αφήνει τη μεγάλη να κοιμηθεί. Αρχίζει σχολείο σε λίγο, πως θα γίνει; Έπρεπε να έχουμε ακόμα ένα υπνοδωμάτιο, που να το βρούμε τώρα; Το μωρό μέσα σε όλον αυτόν τον εκνευρισμό δεν έκλεισε μάτι όλη μέρα, συνήθως είμαστε καλύτερα. Τί να την κάνω πια; Όλο κλαψουρίζει και απαιτεί, να βάλει η αδελφή της αλλιώς τα πόδια στο κρεβάτι, να μην κουνά το χέρι της, της παίρνει το κρεβάτι, μετά θέλει να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι, της πετάει την παντόφλα στο κεφάλι, μόλις ζητήσει κάτι τσιρίζει αν δεν της το κάνουμε, τσακώνονται όλη μέρα, σήμερα το πρωί τις έβαλα σε χωριστά δωμάτια, τι να κάνω πια; Την προκαλεί και η μεγάλη, φαύλος κύκλος... Τόσο που την πρόσεχα όταν ήταν μωρό που την ζήλευε η μεγάλη, τώρα μας κάνει χειρότερα. Όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με το φαγητό της, να το αφήνω μπροστά της και αν φάει έφαγε. Εγώ αντίθετα έχω το μωρό στην αγκαλιά (ακόμα και όταν κλαίει) και της λέω παραμύθια για να φάει (και μετά μόλις της χαλάσουμε το χατήρι μας τα βγάζει για να έχω διπλό κόπο, μια να της τα ταίσω και μια να τα καθαρίσω...)

Καλως όρισες Άννα!

Με το καλό Annia!

A! Και μένα έβγαλε γαλατάκι από τη μυτούλα σήμερα. Όλα μαζί τα κάνουν βλέπω! Αποστείρωσα και το θήλαστρο αλλά δεν αντέχω να το δοκιμάσω σήμερα. Είπαμε, αύριο είναι άλλη μέρα....

a0Nsp3.png

Μιμικα μου να εισαι καλα σ'ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου!!

Αγλαια μου σε περιμενα γιατι γελαω πολυ με τα μνμ σου κ τον τροπο που τα περιγραφεις ολα αλλα τωρα δεν γελασα.τι φρικη.γιατι ετσι η μεσαια?ολυ σας τα ταλαιπωρει!να σου κανω κ μια ερωτηση προσωπικη?ολα αυτα δεν επηρεαζουν την σχεση σας με τον αντρα σου?εμεις ηδη την εχουμε ακουσει..το λεω γιατι εχετε τρια ζωη να εχουν!αχ πολυ φρικη!

Μου λειπει η ζωη μου ο υπνος ολα!!ξυπνησε πριν μια ωρα εφαγε κ μετα ουρλιαζε.μαλλον κολικοι!τωρα καθετε με το ματι γαριδακαι του εω ε βεβαια να μην κατσουμε με την μαμα σημερα που εχει γενεθλια??

Να ξενυχτησουμε!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μόλις τελειώσαμε με την μπέμπα, ευτυχώς από τα μεσάνυχτα ξύπνησε κατευθείαν στις 4.

Ναι βρε Γκρετούλα, επηρεάζουν όλα αυτά τη σχέση μας, όλοι οι καβγάδες μας περιστρέφονται κατά κάποιον τρόπο γύρω από τα παιδιά, κάθε φορά που είμαι έγκυος και γεννάμαι παίρνουμε διαζύγιο, μετά κάποια στιγμή τα ξεχνάμε και τσουπ μας προκύπτει το επόμενο... Άσε που θεωρεί ότι φταίω εγώ που τα κάνει αυτά (με παίζει). Ε, ναι, φταίω στο βαθμό που εγώ είμαι η μάνα του, εμένα θέλει να εκδικηθεί για το αδελφάκι!!! Είχα το μωρό αγκαλιά να κλαίει χθες το βράδυ και τους έλεγα καληνύχτα (και ο πατέρας στο σπίτι, δεν ήμουν μόνη να πεις...) και ήθελε η μεσαία να μπω κι εγώ στο κρεβάτι της μαζί της. Και όταν της έλεγα ότι δεν μπορώ έσκουζε. Το άγχος μου να τη βάλω να φάει και να κοιμηθεί, η επιτυχία όλης της ημέρας κρίνεται από αυτά. Μόλις μπει στο κρεβάτι ακόμα και αν δεν έχει κοιμηθεί το μεσημέρι και νυστάζει αρχίζει και κλαίει, και αν της πω, αν δεν νυστάζει και δεν θέλει να κοιμηθεί να πάει στο σαλόνι, τότε κλαίει και άλλο... Θα περάσει προφανώς, όπως πέρασε και με τη μεγάλη, απλά τώρα καίγομαι και στεναχωριέμαι, να περνάμε τόσα για να ξεπεταχτούν και μετά να τα μαλώνουμε τόσο... Αμαρτία βρε παιδί μου...

Για τον παιδικό μου είπαν να πάρω τηλ. την άλλη εβδομάδα (!). Άννα ακούς ο δήμος Αργυρούπολης;

Το ευχάριστο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να πάω στη δουλειά (αδιευκρίνιστο πάντως το πότε θα επιστρέψω), οπότε μου έφυγε ένα τεράστιο άγχος! Αλλά θα της έκανε καλό ίσως να ξεφύγει από την κατάσταση στο σπίτι (ένα μωρό που κρέμεται συνέχεια στο βυζί της μαμάς, έτσι μού ρχεται να σταματήσω να θηλάζω να έχω πάλι χρόνο για τα παιδιά. Αλλά περνά τόσο γρήγορα ο καιρός, όταν αρχίσουμε τις στερεές θα είναι όλα καλύτερα).

Και επειδή σήμερα είναι η άλλη μέρα να μιλήσουμε και για ρουχαλάκια! Προχθες αφήσαμε τα μεγάλα με τη μαμά μου και με πήγαν ο άνδρας μου και η μπεμπα να πάρω φορμάκια, γιατί σκέφτηκα να της βάλω κι εγώ ολόσωμο το βράδυ χωρίς φανελάκι όπως κι εσύ Γκρέτα, γιατί το σεντόνι το κλωτσάει καμιά φορά και το βγάζει κατα λάθος. Οπότε πήγα στο mothercare γιατί τα 0-3 του jumbo που είχα δεν της έκαναν ούτε όταν γεννήθηκε, και τα είχα δώσει τα περισσοτερα ούτως ή άλλως, μέχρι τα 6 μηνών. Πήρα το 3-6 και της το έβαλα τώρα που ξύπνησε για να θηλάσει, είναι λίγο πιο μεγάλα της δεν θα μας κρατήσουν πολύ!

Πάντως Γκρέτα σου το είπα ότι η μπέμπα είναι κούκλα με τα καινούργια της; Και φυσικά χρόνια σου πολλά! Είσαι τόσο μικρούλα!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...