Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ασχετο, αλλά όταν μιλάτε για τη γέννα σας και αναφέρετε πως είχατε 2 3 γιατρούς και άλλες τόσες μαιες στο τοκετο, μου έρχεται στο μυαλο η σφεντόνα του Παπακωνσταντίνου, γιατρός δε με ξεγέννησε μα μιας μαμής το χέρι, αφού στη γέννα είμασταν εγω (είναι δυνατόν να λείπω!:tongue:), ο άντρας μου, και η μια και μονο μαία! Οταν το σκέφτομαι τώρα, μου φαίνεται κάπως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινα τι λες τωρα εννοειτε οτι ξερει η καθε μια ..κ εγω παιρνω πολυ κουραγιο οταν βλεπω οτι υπαρχουν ιδιες καταστασεις ασχετα που ειναι εξαντλητικες.

Το "προγραμμα"σας ειναι κουραστηκο αλλα τουλαχιστον ξερεις περιπου ποτε εχεις μια ωρα κενο!ενω εγω μ αυτο το σκατουλι εδω μπορει να πεθανω απ την πεινα.δεν μ αφηνει να κανω τιποτα.

Με μονο μια μαια??κοιτα βασικα αν ειναι εμπειρη κ γεννας φυσιολογικα μια χαρα ειναι.Το θεμα ειναι αν χτυπα ξυλο υπαρχει επιπλοκη!τα παλια τα χρονια ηταν ετσι απ οτι εχω ακουσει κ αν γινοταν κατι επαιρναν τον γιατρο να ερθει.Αυτο ναι ειναι τρομαχτικο!

Πριν λιγο μου κοιμηθηκε,γκρινιαζει βεβαια στον υπνο του.εγω δεν μπορω να κοιμηθω γιατι κινδυνευουμε να καουμε ζωντανοι.μου εβαλε η μαμα μου φαι κ περενω να γινει!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΧ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Δέσποινα το δικό μας πρόγραμμα εχθές:

0:08 0:20

2:25 2:43

3:57 4:49

5:56 6:14

6:51 7:00

7:58 8:38

9:20 9:38

9:54 10:20

11:36 12:02

13:21 13:37

13:53 14:23

14:55 15:03

15:13 15:24

15:59 16:18

16:25 16:44

17:13 17:26

17:45 18:00

18:55 19:11

19:50 20:49

21:02 21:20

Πώς σου φαίνεται;;; Copy-paste από το excel, κρατάμε αρχείο με τους θηλασμούς, τις κενώσεις και τις βρεμένες πάνες... Η σύμβουλος μου είπε πως μάλλον περνάει κάποιο άλμα ανάπτυξης και θα κρατήσει καμιά βδομάδα αυτό το πρόγραμμα!!! Μετά τις 21:20 την "πάρκαρα" στον άντρα μου, και κοιμήθηκα 1 τρίωρο, ευτυχώς έχω ακόμη τράπεζα δικό μου γάλα και της έδωσε 40ml κάποια στιγμή.. Και σήμερα πάνω-κάτω στα ίδια είμαστε..

s29sp2.pngMbfRp3.png

Δέσποινα το δικό μας πρόγραμμα εχθές:

0:08 0:20

2:25 2:43

3:57 4:49

5:56 6:14

6:51 7:00

7:58 8:38

9:20 9:38

9:54 10:20

11:36 12:02

13:21 13:37

13:53 14:23

14:55 15:03

15:13 15:24

15:59 16:18

16:25 16:44

17:13 17:26

17:45 18:00

18:55 19:11

19:50 20:49

21:02 21:20

Πώς σου φαίνεται;;; Copy-paste από το excel, κρατάμε αρχείο με τους θηλασμούς, τις κενώσεις και τις βρεμένες πάνες... Η σύμβουλος μου είπε πως μάλλον περνάει κάποιο άλμα ανάπτυξης και θα κρατήσει καμιά βδομάδα αυτό το πρόγραμμα!!! Μετά τις 21:20 την "πάρκαρα" στον άντρα μου, και κοιμήθηκα 1 τρίωρο, ευτυχώς έχω ακόμη τράπεζα δικό μου γάλα και της έδωσε 40ml κάποια στιγμή.. Και σήμερα πάνω-κάτω στα ίδια είμαστε..

Τις ωρες αυτες κοιμαται?αυτο εννοεις?κ εμενα κανει κατι τρελα.κοιμαται 15 λεπτα κ ξυπναει κλαιγοντας.εγω φανταζομουν απ τους κολικους.τι τους συμβαινει δηλαδη σου εξηγησε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Myrina τι να πω?υπομονη κ εσυ κ εγω κ ολες μας.δεν μπορω να φανταστω να ειχα κ αλλο παιδι.

Νομιζω οτι δεν γινετε.το παω απο δω το παω απο κει ομως παλι οτι και να λετε εσεις τριτομανες εγω φρικαρω στην ιδεα!!:o

Κοιμηθηκε,προλαβα κ εφαγα κ εγω!τωρα ξαπλωσα μπας κ μ αφησει καμμια ωρα!φιλια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΓΚΡΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ε? Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΛΕΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

ΜΥΡΟΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΛΜΑΤΑΚΙ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ.

ΑΝΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ.

ΚΟΡΙΥΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!ΦΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑ?ΚΑΝΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ? ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΕΓΙΝΕ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ Κ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ! Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ! ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

2sCXp3.png

Κοριτσαρες i'm back!!Η μαλλον we are back. Χθες γυρισαμε στο σπιτακι μας.

Το Σαββατο 7:30 η ωρα εκανα εισαγωγη και στις 9:55 αντικρισα τον ερωτα μου:P

Ολα πηγαν πολυ καλα μονο που με πειραξε η επισκληρηδιος και ειχα ψιλοχαλια αναρρωση.

Το αντρακι μου ειναι αρκετα καλο θηλαζουμε αποκλειστικα και ευχομαι να πανε ολα καλα.

Εγω ακομη να το συνηδειτοποιησω οτι πια τον εχω διπλα μου. Μου φαινεται οτι εγιναν ολα τοσο γρηγορα.

Τωρα τον κοιταω και λιωνω!!!!

Το μονο που καποιες στιγμες νιωθω μια μικρη μελαγχωλια:( Το εχετε περασει και εσεις αυτο;

q3Owp3.png

aijjp3.png

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΠΑΛΙ! ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ Κ ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ! ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ.ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ Κ ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ.ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.ΠΕΣ ΤΑ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ.ΠΕΣ ΤΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΥΑΣ.ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΑΡΑ! Κ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Στρωνει η κατασταση αργα ή γρηγορα,trust me.Και να σου πω και κατι που θυμαμαι εντονα.Oποτε εφτανα στα ορια μου και ελεγα τελος, δεν αντεχω αλλο ,την αλλη μερα ως δια μαγειας κατι γινοταν και βελτιωνοταν η κατασταση!!!Με λιγα λογια εκει που μας τρελενουν,εκει ηρεμουν.

Υπομονη!!!!υποφερουν και αυτα,αγκαλιτσα θελουν.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!ΦΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑ?ΚΑΝΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ? ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΕΓΙΝΕ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ Κ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ!

χα!!!!!Ειδατε παλι δικιο ειχα!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ξερεις τι ειναι ;;;Οτι ηρεμησες εσυ!Παιζει πολυ μεγαλο ρολο αυτο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια εγω κλαίω όλη μέρα!νιώθω χάλια!δεν την παλεύω!έχουν αλλάξει τα πάντα!όσο για το θηλασμό κάθε 2 ώρες πρωί-βράδυ!τα χω παίξει!πες τε μου τπτ αισιόδοξο κορίτσια μου!μιμικα σε ζηλεύω!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

γεια σας κορίτσια και ιουλιοαυγουστιάτικα μωράκια! επιστρέψαμε κι εμείς τη κυριακή και προσπαθούμε να εγκλιματιστούμε και να επαναπροσαρμοστουμε και οι 5.

προς το παρόν βαλίτσες, σιδέρωμα και πολλά χρήματα στις εγγραφές των δραστηριοτήτων των αγοριών. σήμερα κάναμε και τη προσαρμογή του μάνου πρώτη μέρα σταθμό. όλα αντερ κοντρολ.

το μικρό μου δε με ταλαιπωρεί πολύ. θηλάζει αποκλειστικά, κοιμάται 4ωρα μέσο όρο, και μένει αρκετές ώρες ξύπνιος χαζεύοντας, γκρινιάζοντας, γουργουρίζοντας...κλασικά δηλ.

εγώ έχω θεματάκια με τη τομή. μου χει ανοίξει σ ένα σημείο...βγάζει ένα υγρό. το αντιμετωπίζω με πεταντιν και βλέπουμε. το χει καμιά αυτό;

δεν έχω διαβάσει όλα τα νέα σας, ελπίζω να στε καλά!!! με τα πάνω ή με τα κάτω, όλα θα στρώσουν και θα ναι κάθε μέρα και καλύτερα.

θα τα λέμε συχνότερα από δω και πέρα!

Welcomε αννουλα!!Ο παλιος ειναι αλλιως!Ανανεωμενη σε διαβαζω!!!

Εμενα η τομη εβγαζε ενα υγρο τερμα δεξια στο γιο μου και εβαζα μπεταντιν επισης και κανενα προβλημα,εξωτερικο ηταν το θεμα .Μην ανησυχεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...