Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αχ ρε κοριτσάκια τι είναι αυτό το πράγμα!Σπαράζει τόσο που νομίζω ότι θα πάθει κάτι! Το κιντερτεκ μου είπε και εμένα! εσύ αυτό δίνεις γιάννα μου?Κάθε πότε πίνετε τσαγάκι?Τις σταγόνες?Από το στοματάκι?Μιλάμε εμάς κρατάει διωρο και αυτό! Κυρίως απόγευμα!

Μόνο αν του βάλω να ακούει το σεσουαρ ησυχάζει κάπως,σαν να το νανουρίζει?

Ασχετο,αυτή η γραμμή στην κοιλιά σας έφυγε βρε κορίτσια?Εμένα όχι ακόμη

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ρε κοριτσάκια τι είναι αυτό το πράγμα!Σπαράζει τόσο που νομίζω ότι θα πάθει κάτι! Το κιντερτεκ μου είπε και εμένα! εσύ αυτό δίνεις γιάννα μου?Κάθε πότε πίνετε τσαγάκι?Τις σταγόνες?Από το στοματάκι?Μιλάμε εμάς κρατάει διωρο και αυτό! Κυρίως απόγευμα!

Μόνο αν του βάλω να ακούει το σεσουαρ ησυχάζει κάπως,σαν να το νανουρίζει?

Ασχετο,αυτή η γραμμή στην κοιλιά σας έφυγε βρε κορίτσια?Εμένα όχι ακόμη

Εμενα οχι δεν εφυγε.κ απ οτι εμαθα αργει.Της milupa δινω κ εγω κ νομιζω ηρεμει.

Χαμομηλι νομιζω ειναι.ροφημα βοτανων.δεν ξερω ακριβως.100 ml με ενα κουταλακι του γλυκου τετοιο.εγω δινω καθε φορα που ποναει.συνηθως βραδακι.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οχι το κιντερντε αλλα τον μάραθο δίνω !η παιδιατροσ μου ειπε μέχρι 150ml την μέρα ότι μπορω να δίνω κ τις σταγόνες απο το στοματακι του τις δίνω!πριν το γάλα οταν ειναι νηστικος!οκ κάτι γίνεται!προσ το παρόν μια χαρα ειναι το βραδάκι να δούμε!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Αννια ακόμα να γεννήσεις;:tongue:

Αχ, έχω μια δυο μέρες να μπω και ξέχασα πολλά που ήθελα να σχολιάσω. Που μυαλό πια να μας μείνει!

Τη γραμμή την έχω κι εγω ακόμα. Και ο αφαλός μου δεν έχει επανέρθει στα φυσιολογικα. Είναι φυσιολογικό;

Κορίτσια να σας ρωτήσω, είναι φυσιολογικό που η μικρή είναι στο στήθος μου γύρω στις 18 ωρες και τη μέρα; Μόνο έτσι δε κλαίει, αφού ώρες ώρες ανησυχώ μην την ταϊζω υπερβολικά!

Οταν έχουν κολικούς τα μικρά σας θέλουν να φάνε; Μήπως τελικα έχει κολικούς και δε πεινάει; Αρχισε και ο άντρας μου να λέει πως δεν είναι φυσιολογικο και πρέπει να σταματήσει, γιατι έτσι δε μπορω να κάνω τις άλλες δουλειες!:evil: Τσατίστηκα λίγο με το που το είπε, πάντα σκέφτεται τι είναι πιο βολικό για αυτον!

Ωρα για φαγητό πάλι!

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Αννια ακόμα να γεννήσεις;:tongue:

Αχ, έχω μια δυο μέρες να μπω και ξέχασα πολλά που ήθελα να σχολιάσω. Που μυαλό πια να μας μείνει!

Τη γραμμή την έχω κι εγω ακόμα. Και ο αφαλός μου δεν έχει επανέρθει στα φυσιολογικα. Είναι φυσιολογικό;

Κορίτσια να σας ρωτήσω, είναι φυσιολογικό που η μικρή είναι στο στήθος μου γύρω στις 18 ωρες και τη μέρα; Μόνο έτσι δε κλαίει, αφού ώρες ώρες ανησυχώ μην την ταϊζω υπερβολικά!

Οταν έχουν κολικούς τα μικρά σας θέλουν να φάνε; Μήπως τελικα έχει κολικούς και δε πεινάει; Αρχισε και ο άντρας μου να λέει πως δεν είναι φυσιολογικο και πρέπει να σταματήσει, γιατι έτσι δε μπορω να κάνω τις άλλες δουλειες!:evil: Τσατίστηκα λίγο με το που το είπε, πάντα σκέφτεται τι είναι πιο βολικό για αυτον!

Ωρα για φαγητό πάλι!

Περιγραφεις την μερα μου.στο στηθος μας ηρεμουν.και ναι μπορει να ποναει.εμενα μου λενε οτι δεν φτανει το γαλα μου οτι να ναι δηλαδη.παντως την πιο πολυ ωρα πιπιλανε δεν πινουν.μην ανησυχεις.απλα ειναι κουραστικο.εγω ηδη εχω φρικαρει.δεν ξερω ποσο θα αντρξω ετσι χο

χωρις προγραμμα.

Οσο για τον αφαλο κ εμενα περιεργος ειναι.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια εμεις εδω ουρλιαζουμε απ τους κολικους.τι χαμομηλι του εκανα στηθος θελει κ μολις τον παιρνει ο υπνος ξυπναει με ενα κλαμα ποναει η ψυχη μου.

Ποτε θα σταματησουν ?να ηρεμισουν κ αυτα κ εμεις?νομιζω οτι η ζωη μου θα ειναι ετσι για παντα.

Τσακωθηκα κ με τον αντρα μου.οτι να ναι ειναι ωρες ωρες!!!

Δεν ειμαι στα καλα μου παλι κ μου φταινε ολα.νυσταζω κι ολας δεν εχω κπιμηθει ολη μερα!!

Αυτα τα ωραια μας!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta υπομονη!!!!Εχεις δικιο ειναι τρελα η κατασταση ωρες ωρες αλλα δε θα ειναι για πολυ...θα δεις.

Εγω σας το ξαναπα στο γιο μου ολο τον πρωτο καιρο σκεφτομουν ''πως κανει ο κοσμος δευτερο παιδι'' και ....''πως εμπλεξα εγω ετσι'':oops::oops: ω ναι...!!!

Κι ομως τωρα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω φασεις απο εκεινες τις μερες και παροτι ηταν πολυ ζορικη κατασταση αν δεν ειχα το ημερολογιο να μαρτυρα τι περνουσαμε ,τιποτα δε θα θυμομουν.

Στρωνει η κατασταση αργα ή γρηγορα,trust me.Και να σου πω και κατι που θυμαμαι εντονα.Oποτε εφτανα στα ορια μου και ελεγα τελος, δεν αντεχω αλλο ,την αλλη μερα ως δια μαγειας κατι γινοταν και βελτιωνοταν η κατασταση!!!Με λιγα λογια εκει που μας τρελενουν,εκει ηρεμουν.

Υπομονη!!!!υποφερουν και αυτα,αγκαλιτσα θελουν.

Ραγδες ,γραμμη και πεταχτο αφαλο δεν εκανα σε καμμια εγκυμοσυνη ,οποτε δε ξερω να σας απαντησω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?πολυ ξενυχτι βλεπω βρε κοριτσια και σκεφτομαι τι με περιμενει....με το μικρο δεν ειχα τετοια..

για τη γραμμη στην κοιλια που λετε εγω μεχρι 6 μηνες μετα τον τοκετο που ξαναεμεινα εγκυος ακομα την ειχα....δεν ξερω ποτε φευγει. οσο για ραγαδες ενω στην πρωτη δεν εκανα καθολου, τωρα τα ποδια μου ειναι χαλια....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλησπερα κοριτσια.τι κανετε?δραμα η κατασταση.4 το πρωι κοιμηθηκε απο τις 6 χθες το απογευμα που ξυπνησε.με εξαιρεση μια ωρα βολτα που βγηκαμε κ λαγοκοιμοταν στο καροτσι.τι να σας πω??ειχακ ηην μανα μου εδω γιατι ειχα δουλειες σημερα να κανω κ δεν πηγα πουθενα.δεν την παλευα.ειμαι οτι να ναι.πονανε τα παντα μου.κ ακομα κ η τομη.ενω γινομουν καλυτερα τωρα με το ζορι τον παιρνω αγκαλια.

Κλαιει παλι...παω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...εμενα η ψυχολογια μου ειναι καπως καλυτερη.....αποφασισα να ξεκινησω διατροφη για να χασω και τα 9 κιλα που μου εμειναν....θα παρω την διαιτολογο να μου πει...εμενα χθες ξυπνησε κατα τις 5 το πρωι με πονακια αλλα κουτσα στραβα την παλεψαμε...πιο πολυ ποναει το απογευμα κατα τις 7...αφου τον πηγα βολτα με το αμαξι και δεν ηρεμουσε...

αρχισα και εγω να βγαινω δειλα δειλα....οχι στον πολυ κοσμο αλλα βγαινω....

greta υπομονη... μακαρι να σταματησουν γρηγορα αλλα μην στεναχωριεσαι...εκεινη την ωρα κανε τπυ αγκαλιτσες και μιλα του....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλημέρα κοριτσια!

Δε βλέπω πολύ κίνηση στο καφέ σημερα, μαλλον οι περισσότερες βγηκατε νοκ αουτ!

Χριστινά, εύχομαι το δικό σου μωράκι να είναι σα το αδερφάκι του και να μη ζορίζεσαι πολύ!

Γκρέτα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Νιώθω καλύτερα όταν ξέρω πως κι άλλες ταλαιπωρούνται σα και εμένα:tongue:

Λέτα μου μπράβο που νιώθεις καλύτερα, άμα η διατροφή θα σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου να την κάνεις, αλλά μήπως να περίμενες λίγο ακόμα; Ας ξεκουραστείς κάπως από τη γέννα και τη κούραση των πρώτων βδομαδων και μετά! Εχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας!

Σήμερα είμαστε 6 εβ και μου φαίνεται πως μπήκαμε σε κάποιο πρόγραμμα, αλλά όχι σε ένα που να αρέσει πολύ στη μαμά και στο μπαμπά!

Φαγητο στις

5.00-6.00

7.30-9.00

11.00-12.30

14.00-16.00

18.00-20.00

21.30-2.00

Γενικά το πρωί δε τρώει πολυ, 5 λεπτά στο στήθος, 10 κοιμάται!

Πως σας φαίνεται; Ειναι να τρελαίνεστε; Τουλάχιστον μέχρι στιγμής δε παρουσίασε κολικούς!

Απο κιλάκια μου έχουμ μείνει 4, αλλά και με 3 είμαι ευχαριστημένη. Και γύρω στα 6εκ από τη κοιλίτσα! Τι ζητάω, μια ευκαιρία στο παράδεισο να πάω!:tongue: (Κεφάκια σήμερα!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...