Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Να σου ζησει Αγγελικη.Κ εσυ να γινεις καλα γρηγορα.ευχομαι να πανε ολα καλα.

Κοριτσια εχω φρικαρει.αυτο που ζω δεν περιγραφετε.εχω κοιμηθει 4 ωρες με το ζορι σε ενα 24ωρο.

Τρωει τον παιρνει ο υπνος τον βαζω στην καλαθουνα κοιμαται 10 λεπτα κ ξυπναει κ κλαει.του εκανα κ ξενο μπας κ δεν χορταινει.παλι τα ιδια.χασμουριεται με ολη του τη δυναμη αλλα δεν κοιμαται.τρωει τα χερια του.τον βαζω στο στηθος ηρεμει κ πιπιλαει.το ματι γαριδα.τι του συμβαινει?παντως κολικοι δεν ειναι.

Εφτασα σε σημειο να τον εχω αγκαλια κ να κλαιω.δεν μπορω αλλο.εχω κουραστει τοσο πολυ.κ δεν ξερω τι εχει.να παρω την παιδιατρο?τι στο καλο να κανω?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta βάλε μια ταινία να δεις με το μωρό στο στήθος ή διάβασε ένα βιβλίο, κάποια στιγμή θα τα παίξει από το πολύ πιπίλισμα που θα πάει! Ή άρχισε τις βόλτες με το μωρό αγκαλιά, αν και είναι κουραστικό, έχεις βγει έξω; στο καρότσι κοιμούνται, αλλά εγώ δεν έχω βγει ακόμα. Απλά υποτάξου στην ανάποδη μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα... Σήμερα η δική μου κοιμάται, δεν μπορώ να την ξυπνήσω. Ελπίζω να μην ξημερωθούμε το βράδυ, λίγο ανάποδα αυτά τα παιδάκια μας, ε; Πάντως μην ανησυχείς, μας συμβαίνει συχνά το φαινόμενο, όσο πιο αδιάφορη είμαι για το αν θα κοιμηθεί τόσο πιο γρήγορα περνάει, υπομονή, μόνο να μην αγχώνεσαι, τριτομάνα είμαι και κάθε μέρα προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω την κατάσταση μήπως και κλείσουμε κανένα ματάκι! Υπομονή και αν μπορείς άραξε στην τηλεόραση με το μωρό.. Δεν νομίζω να έχει τίποτα δηλ. αλλά φυσικά δεν είμαι γιατρός... Εμένα ξυπνάει και κλαίει επειδή θέλει να ρευτεί ή επειδή θέλει να κάνει κακάκια (αυτό σήμερα το ανακάλυψα!) ή επειδή κοιμότανε άπειρες ώρες πριν και δεν χόρτασε (υποθέτω βέβαια)...

Α! Τώρα που θέλω να μαγειρέψω για αύριο, ακουώ κάτι μυστήριους ήχους από την μπέμπα, δεν πιστεύω να τρέξει και αυτή κανέναν μαραθώνιο τώρα, ε; Έχω να πάω και στον ΩΡΛ το απόγευμα (πάμε όλοι μαζί, αυτή αυτός και το μωρό μήπως και αργήσω και δεν έχει βυζί για τάισμα!)

Αγγελική να σου ζήσει και περαστικά!

Chiqui ευχαριστώ για την φώτο, πολύ ωραίο φαίνεται!

Mimika καλά να περάσετε, είστε από Μάνη;

a0Nsp3.png

Γεια σας κοριτσαρες μου.....

Σήμερα δεν ειμαι και εγω καλα ψυχολογικά....στεναχωριεμαι γιατι φωνάζω πολυ τον μεγάλο και του έδωσα και δυο ξύλιες στον κωλο και μου έλεγε το καημενο μην με βαρας είμαι καλος και κλάμα εγω μετα...πως να είμαι λοιπόν καλα οταν αισθάνομαι η χειρότερη μάνα στον κόσμο.....και επειδη του φωνάζω έχει γινει και πιο αντιδραστικος έχει κολλήσει στον μπαμπά του και εμένα στο φτυσιμο...Έν τω μεταξύ αισθάνομαι οτι όλοι περιμένουν τη στιγμή που θα σπασω.....γιατι επειδη θελω να τα φρόντιζω εγω και τα δυο μέχρι να γυρίσω στη δουλεια και θεωρούν οτι δεν θα άντεξω λέτε να έχουν δίκιο και απλα το κάνω απο πείσμα...χάλια είμαι....πολλές τύψεις νιώθω,,,

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλησπερα κοριτσια!!πως ειστε?εμενα με κολλησε ο γιοκας μου και ειμαι με φοβερο πονολαιμο και συναχι...το ιδιο και ο αντρας μου..

σκεφτομαι ποσο υπεφερε το πουλακι μου και δε μπορουσε να μας πει.......

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Leta ένα λεπτάκι μόνο γιατί κλαίει η μπέμπα! Όλες τα ίδια περνάμε όσες έχουμε ήδη παιδί/ά στο σπίτι, δεν γίνεται διαφορετικά δυστυχώς, κι εγώ συνέχεια τύψεις αισθάνομαι κι εγώ τα μαλώνω και η μικρή δεν έχει φάει δυστυχώς μόνο δύο στον πωπώ. Απλά, σιγά σιγά θα φτιάξει η κατάσταση, δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες πιο τέλειες μαμάδες από μας, αλλά φαντάζομαι ότι είναι αδύνατον αν δεν έχεις 24 κάλυψη βοήθειας για όλα (και πάλι δηλ. δεν ξέρω). Θα βελτιωθεί σιγά σιγά η κατάσταση και θα στρώσουν και θα στρώσουμε. φιλιά

a0Nsp3.png

Καλημερα σας!

Λετα για ολη αυτη την κατασταση δεν πιστευω οτι φταινε τα παιδια κτλ φταινε κ οι ορμονες.ειμαι σιγουρη.εγω δεν κλαιω γενικα.κ τωρα σαν να μου πατας το κουμπι.ασε που ηρεμω μετα.θα μας περασει που θα παει.

Αγλαια αυτο κανω το μωρο στο στηθος βλεπω τηλεοραση διαβαζω εσας τι να κανω.

Τελικα εγω πηρα την παιδιατρο χθες γιατι του εβαλα θερμομετρο κ εδειξε 37.3 μιον 4 επειδη το εβαλα στον ποπο 36.9.τρελαθηκαμε.κ μου ειπε μεχρι 37.2 δεν ειναι ανησυχητικο.κ αυτο που μας συνεβαινε ηταν κολικοι.ουτε ντοματα δεν κανει να τρωμε.κ εγω τρωω.μου ειπε τι να κανω κ τον εβαλα τελικα για υπνο.12 με 5 κοιμηθηκε.κ απο κει ξυπναει καθε 2.5 ωρες να φαει.τωρα παλι μου σφιγγεται στον υπνο του.αρα μαλλον εχουν ερθει για τα καλα οι κολικοι κ θα μεινουν!!

Εχω κ αλλο νεο εκτος το οτι κοιμηθηκε χθες κοιμηθηκε κ στην κουνια του!!ειμαι χαρουμενη σημερα!

Αυτα τα νεα μου.

Οσο για τις βολτες εχουμε παει στην μανα μου.κ δεν το μετανιωνω γιατι μου ελεγαν στο ματιασαν το παιδι που το εβγαλες πριν σαραντισει(δεν λεω ποιος..)δεν τα πιστευω αυτα.ενταξει βολτα δεν θελω να βγουμε γιατι φοβαμαι για μικροβια ακομα αλλα ειπαμε!θα σκασω εδω μεσα??

Φιλακιαααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!

αννια μου υπομονη ρε κοριτσακι μου!πολυ λιγο εμεινε!

λετακι μου γλυκο υπομονη!το κλαμα ειναι λογω οπρμονων!εριξα κι εγω κλαμα οταν εφυγε ο αντρας μου που συνηθως δε κλαιω κ καθε φορα που μου εστελνε μηνυμα να σου τα ζουμια!θα περασει η κατασταση αυτη ομως κ θα επανελθουμε!

κοριτσια εγω σημερα ευχαριστηθηκα υπνο!ο μικρος ειχε γκρινια κ κλαμα γυρω στις 22:00 το βραδυ!μιλαμε το καημενο κουτουλουσε απο την νυστα κι εκει που κοιμοταν ξαφνικα ξυπνουσε κ εκλαιγε!τον εκανα λιγο τσαγακι κ ηρεμησε οποτε κοιμηθηκε μεχρι τις 1:15 κ μετα ξυπνησε στις 6:15!!!!εφαγε κ ξανα κοιμηθηκε στις 8 κ ξυπνησε στις 10:30 το πρωι!φρεσκαδουρα ειμαι σημερα!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Τι τσαγάκι λιμπερο?αυτές τις σταγόνες για τους κολικους τις παίρνεις καμία?γκρέτα εσένα τι σου είπε η γιατρός να κάνεις?

Αν εννοεις τις infacolic τις εδινα στο γιο μου...χμμμμ....μικρη η διαφορα...

Παντως φυτικες ειναι...αν στο ειπε η παιδιατρος δοκιμασε, δεν εχεις να χασεις κατι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι τσαγάκι λιμπερο?αυτές τις σταγόνες για τους κολικους τις παίρνεις καμία?γκρέτα εσένα τι σου είπε η γιατρός να κάνεις?

Milupa κιντερτε χαμομηλι.κ οσο κ να λεμε για την σταση υπνου τελικα μονο ετσι κοιμαται.μπρουμητα σε σκληρη επιφανεια.κεφαλι στο πλαι προσ τα δεξια.αριστερο μου χερι πανω στο κεφαλι του κ με το δεξι μου χερι κραταω την πιπιλα μεχρι να την παρει.σε 2 λεπτα ειχε κοιμηθει χθες.μετα απο ενα 24 ωρο εξαντλητικο.τι να κανω?κ σημερα παλευα μαζι του 2ωρες τι στο πλαι με σφηνες τι ανασκελα τιποτα ουρλιαχτα μετα απο 2 λεπτα.ενω μπρουμητα ηρεμει γιατι ακουμπαει η κοιλια του.βεβαια εγω καθε 5'ειμαι απο πανω του.

Της το ειπα παντως για το συνδρομο αιφνιδιου βρεφικου θανατου κ μου απαντησε:"Κανε αυτο που σου λεω.."κατι παραπανω δεν ξερει ρε κοριτσια?κ ολο στο εξωτερικο ειναι για συνεδρια κ τετοια.

(α και μπανακι να χαλαρωσουν μολις ξεκινησουν οι κολικοι)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

greta δε διαφωνω οτι κατι παραπανω ξερει αλλά να σου πω...αν το παιδι βγαζει γουλιες μην το βαζεις μπρουμυτα...δεν εχω καλη εμπειρια για αυτο στο λεω.

Το ξερω ρε γαμωτο.γι αυτο κ εγω ανησυχω.οχι δεν μου βγαζει γουλιες.απλα ρευεται.κ πολυ να φαει γιατι ειναι λαιμαργος παλι δεν βγαζει απλα κλαει.

Εσυ τι ειχες παθει?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ευρυδικη μου τις infacolic δινω κ τσαγακι της μιλουπα τον μαραθο!δεν μπορω να πω εχει καποια διαφορα αλλα χτες το βραδυ σπαραζε παλι!αγκαλιτσα, κοβω βολτες κ μονο ετσι καποια στιγμη σταματαει!ασε που δεν θελει την πιπιλα με τιποτα!Εμενα η παιδιατρος μου ειπε να τον βαζω για 5 λεπτακια μπρουμυτα,να ειναι νηστικος ετσι για να ξεπιανεται κ να σηκωνει το κεφαλακι του λιγο!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...