Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κι από εμάς!! :-)

Νιωνιώ εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που έχει στα ποδαράκια της η μικρούλα σου, και επίσης να είναι κάτι περαστικό!!

Χαρά μου να σου ζήσει!!! Περιμένουμε λεπτομέρειες!!

Σοφία σου εύχομαι κι από εδώ να σου ζήσει ο μπέμπης σου!! Μια χαρά θα τα πάτε και με τον θηλασμό!! Γέννησες φυσιολογικά είπες, αν δεν κάνω λάθος την Ελισάβετ την είχες γεννήσει με καισαρική;

Τάνια ναι!! Το mei-tai εμένα με βόλεψε πάρα πολύ!! Είναι πολύ εύκολο στην χρήση, και το μωρό ηρεμεί απίστευτα εκεί μέσα!! Εχθές πήγαμε για φαγητό με φίλους το μεσημέρι, και μετά είπαμε να περπατήσουμε στην παραλιακή, με το καρότσι θα ήτανε μπέρδεμα.. Την έβαλα λοιπόν στο mei-tai, καταρχήν κοιμότανε όλη την ώρα, γιατί ήτανε ήρεμη, και εμένα επίσης δεν με κούρασε καθόλου!! Έτσι όπως είναι φτιαγμένο το βάρος το νοιώθεις στους ώμους κυρίως, καθόλου στην μέση και στην πλάτη!! Περπατήσαμε 1-2 χμ !!! :wink: Λέω μόλις ευκολυνθούμε οικονομικά να πάρω κι ένα σλιγκ, γιατί θέλω να θηλάζω και έξω, εχθές πχ στο εστιατόριο την θήλασα, αλλά με την πάνα δεν βολεύει να την καλύπτω..

Άννια δεν έχεις ακούσει στα πάρτυ λέει αν θέλεις να κάνεις εντύπωση πηγαίνεις αργά; Έτσι κι η δική σου, θέλει να κάνει εντύπωση!!! :wink:

Κερασιά τις nanny λες; Τις είχα πάρει κι εγώ στο μαιευτήριο, όντως μάπα!! Και πολύ σκληρές μου φαίνονταν εμένα επίσης.. :-/ Το site από όπου παρήγγειλα:

http://www.paneschicco.gr/

Γκρέτα για τον ύπνο που λες, εγώ μέχρι πριν λίγο της έβαζα ένα μαξιλαράκι στην πλάτη για να μένει στο πλάι, ώσπου άρχισα να την βρίσκω ανάσκελα πλακωμένη από το μαξιλαράκι! Αφού σβουρίζει συνέχεια!! Κι έτσι αποφάσισα να την αφήνω ανάσκελα πλέον. Η παιδίατρος μας είπε κι εμάς το ίδιο που λέει και η Ρίτα, δηλαδή να βάλουμε μία κουβερτούλα κάτω από το στρώμα και να δώσουμε μία κλίση περίπου 20 μοίρες.. Θα το προσπαθήσω κι αυτό! Πάντως όταν την είχανε στα νεογνά την έβαζαν και μπρούμητα πολλές φορές.. :-/

Δέσποινα εμείς ως τώρα τις pampers χρησιμοποιούμε, δεν έχω διαπιστώσει να μυρίζουν, κι αν δεν ήτανε τόσο ακριβές θα τις συνέχιζα, αλλά αφού βρήκα αυτήν την προσφορά είπα να κάνω λίγη οικονομία, γιατί το ένα πακέτο δεν μου πάει πάνω από 3 μέρες!!! :-/ Όσο για τον θηλασμό είναι δυνατόν ναι!! Η σύμβουλος μου είπε ότι μία φορά την μέρα είναι στο πρόγραμμα ένα μαραθώνιος θηλασμός!! Ελπιδοφόρο ε;; :-P

Λιμπεράκι υπομονή θα σου πω για ακόμη μία φορά, γιατί δεν ξέρω τί άλλο να σου πω!! :-/

Αγλαϊα αυτό που λες την πιάνει και την δικιά μου, και επειδή ανυσηχώ πως δεν έχει φάει αρκετά (μου έχει μείνει ακόμα το ψυχολογικό) την ξεξυπνάω και προσπαθώ να την κρατήσω τουλάχιστον 20 λεπτά να τρώει.. Εχθές βέβαια ενώ προσπαθούσα να την ταϊσω έβγαζε, που σημαίνει ότι μάλλον είχε ήδη χορτάσει.. Με το στήθος αυτό είναι το θέμα, δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς πόσο έχουνε φάει, και μπορεί αυτά να έχουνε πάρει αυτό που χρειάζονται.. Τι να πω.. Δεν ξέρω.. Εδώ Ηράκλειο αν και έχει δροσίσει, έχει ακόμα ζέστη! Οπότε ναι με το φανελάκι την έχω μέσα στο σπίτι, μόνο που εχθές της έβαλα καλτσάκια γιατί τα ποδαράκια της ήτανε παγωμένα. Μάλλον θα αρχίσω να της βάζω φορμάκι μία από αυτές τις μέρες υποθέτω..

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για το δημόσιο νοσοκομείο που λέτε, επειδή έχω προσωπική εμπειρία, έχω να πω ότι σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Τελικά δεν με ξεγέννησε ο γιατρός μου ούτε κι εμένα, κι εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη πήγαινα απογευματινά και έπεφτα τις εξηντάρες, αλλά γέννησα νωρίτερα αφενώς, αφετέρου ήτανε εκτός Κρήτης σε μια κηδεία ο γιατρός μου, το οποίο είναι κάτι ανθρώπινο και μπορεί να συμβεί σε οποιονδίποτε.. Με ξεγέννησε λοιπόν ειδικευόμενος και εμένα, και μάλιστα τα ράμματα μου τα έκανε ολότελα φοιτητής, με την καθοδήγηση του ειδικευόμενου, και όλα πήγανε μια χαρά, ως τώρα τουλάχιστον (και χτύπα ξύλο) δεν έχω κάποιο πρόβλημα! Για μένα όλη την δουλειά την έκαναν οι μαίες, αν δεν είχα αυτές δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα, ήτανε συνέχεια πάνω από το κεφάλι μου, 3 ήτανε, πηγαινοερχόντουσαν και με εμψυχώνανε, μου δίνανε οδηγίες τι και πως να το κάνω, και ο γιατρός ήρθε μόνο όταν έφτασα την διαστολή για να αρχίσω να σπρώχνω! Εμείς δώσαμε "φακελάκι" αλλά χωρίς κανείς να μας το ζητήσει, και μάλιστα δεν θέλανε και να τα πάρουνε, με το ζόρι τους τα δώσαμε! Και το εξιτήριο μου το υπέγραψε ο ειδικευόμενος που με ξεγέννησε, όχι ο γιατρός που με παρακολουθούσε! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και διεφθαρμένοι άνθρωποι υπάρχουν παντού.. Είναι θέμα τύχης που θα πέσεις κάθε φορά.. Πάντως και στο επόμενο πάλι εκεί θα πάω, και τον ίδιο γιατρό που με παρακολουθούσε θα ήθελα να έχω και πάλι!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!!

Έγραφα πόση ώρα και με μια κίνηση χάθηκαν όλα τα νεύρα μου πρωί πρωί !!!

Ας ξανά προσπαθήσω λοιπόν !!!

Συγνώμη για την αργοπορία μου αλλά γενικά επικρατούσε ένας πανικός τώρα βρήκα λίγο χρόνο κενό και είπα να μπω να σας πω λίγα λογάκια !!!

Όπως είδη γνωρίζεται την Τρίτη μπήκα να γεννήσω όλα πήγαν καλά και ο μπέμπης στις 10:40 ήρθε στη ζωή, γεννήθηκε 3,900 και είναι ένας κούκλος. Απο την γέννα γενικά δεν έχω και πολλές αναμνήσεις γιατί δεν μπορούσαν να μου κάνουν την επισκληρίδιο προσπάθησε 7 φορές ο αναισθησιολόγος αλλά λόγο κατασκευής δεν μπορούσε να την κάνει πέρασε μόνο το μισό το φάρμακο την 7η φορά και εκεί που με πηγαίναν για ολική για καλή μου τύχη έπιασε η μισή δοσή οπότε αποφάσισαν να μου κάνουν λίγη μέθη και να με έχουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου όποτε άκουσα το πρώτο κλάμα του μπεμπούλη μου και μου τον έδειξαν μόλις γεννήθηκε μόνο αυτό θυμάμαι και που τους έλεγα να μου βάλουν το πανί ανάμεσα σε μένα και την κοιλιά μου. Η αδερφούλα μου ήταν μέσα σε όλη την διαδικασία και μου είπε ότι όλη την ώρα μιλούσα και γελούσαν όλοι μαζί μου ( εγώ φυσικά δεν θυμάμαι τίποτα απο όλα αυτά ) μου κρατούσε το χέρι και εγώ τις έδινα φιλάκια ( ούτε αυτό θυμάμαι) πάντως ήμουν πολύ διασκεδαστική χιχιχιχι!!! Μετά με πήγαν στο δωμάτιο και μου φέραν το μπέμπη μου εκεί ήταν που έβαλα τα κλάματα δεν κρατήθηκα. Την ίδια μέρα σηκώθηκα και την επόμενη κατέβηκα και για καφέ κάτω έπαθε πλάκα ο γιατρός μου, μα να μην πονάω καθόλου ????? τόσο χοντρόπετσι να είμαι .....απορώ. Το μωρακί μου είναι πολύ ήσυχο μόνο για φαγητό ξυπνάει μακάρι έτσι να συνεχίσει.

Θα σας αφήσω τώρα περισσότερες λεπτομέρειες την επόμενη φορά ελπίζω σύντομα. Γιατί έχω μείνει πίσω και με τα νέα σας.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

hara, rodakinoula και σε ολες τις λεχωνιτσες τις νεες να σας ζησουν τα αγγελουδακια σας!

και επειδη εχουμε ατονισει λιγο με τα γκλιιιτερ...

images?q=tbn:ANd9GcSJyv5JW6tlOfV97kHEG6LphLD-Y3RzqWdEjyGyeCpbIabLkxYxCg&t=1

εχτες το βλασταρι μου απο τις 8 μεχρι τις 12 το ματι γαριδα!!!! του καναμε μπανιο, τον θηλασα, εκανα μπανιο τον μεγαλο, ηπιαμε μαζι το γαλα, ξαπλωσαμε να πουμε ιστοριες να μας παρει ο υπνος ( κοιμηθηκα και εγω) και το μπαρμπουνι να! το ματι και ολο νιαου νιαου... τον εκανε βολτες ο αντρας μπας και κοιμηθει ( επιανε στο Σπυρο) τιποτα! τελικα τον πηρα στο σλινγκ τον θηλασα λιγακι και γκουπ! αμεσως νανι! αν δεν τον ξυπναγα στις 4 για να τον ταισω θα το κραταγε σερι μεχρι το πρωι νομιζω! βεβαια η μανα σημερα ειναι σαν ζομπι! κοιμηθηκα στη 1 και κατι γιατι εβλεπα και το the lady in the water ( ωραια ταινια μεχρι εκει που ειδα) σηκωθηκα 4 με 5 για ταισμα και 7 παρα τεταρτο εγερτηριο για τον σταθμο! ο μεγαλος εχει παθει κοκομπλοκο γιατι στο σταθμο πανε μαμαδες για την προσαρμογη και φευγει με μια μουρη μεχρι κατω που δεν παω μαζι του στο σχολειο. σημερα μου ειπε ο αντρας οτι εκλαιγε στο σχολικο και με ζηταγε. ειναι η κλασικη φρικη των 2 πρωτων εβδομαδων , στενοχωριεμαι μωρε που στενοχωριεται! ειναι η αδυναμια μου , ο μελενιος μου!! Συμπεθερα κακια πεθερα θα κανει η κορη σου!!!χοχχιχχιχιχχχι

το καλο βεβαια ειναι οτι ταισα, μαζεψα και απλωσα ρουχα και μολις τελειωσα καθαρισμα το μπανιο. θα κανω λιγο πλεξιμο και μετα σιδερωμα... πως το λενε το τραγουδακι?? μαιρη παναγιωταρα??? :)

suU8p3.png

vdz8p3.png

Την ίδια μέρα σηκώθηκα και την επόμενη κατέβηκα και για καφέ κάτω έπαθε πλάκα ο γιατρός μου, μα να μην πονάω καθόλου ????? τόσο χοντρόπετσι να είμαι .....απορώ.

Καλωστην!Ελα να κανουμε παρεα!Και εγω μια απο τα ιδια...τι γελια ριξαμε με τις νοσηλευτριες στην ανανηψη δε λεγεται...:rolleyes:

Καλο σαραντισμο!!!

Χαρα καλως ηρθες και εσυ!Καλο σαραντισμο να σας ζησει ο μπεμπης σας!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

:idea:Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

:idea:Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι 27/8

:idea:Rodakinoula 6/9 αγοράκι 28/8

:idea:hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι 1/9

:idea:angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ?????

:idea:elisabeth 6/9 αγοράκι 2/9

--------------------------------------------------------------------------

eirinomama 20/8 αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Απο την Αγγελικουλα κανα νεο;;;

Αννια εισαι ακομα εδω ή γεννας;;;Δωσε παρουσια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσια κ απο μας!!

Φρικη η χθεσινη βραδια!μεχρι 3:30 ο δικος μου το ματι γαριδα κ εγω να κουτουλαω!ολο στηθος θελει εμενα ρε γαμωτο.τρωει δεν τρωει.με τα πολλα τον πηρε ο υπνος κ στις 5:30 παλι ξυπνησε.τον θηλασα μεχρι της 6 κ μου ξυπνησε 9.αλλαξαμε κ τωρα παλι στηθος.

Δεν αντεχω αλλο ποναω.ποναει ολο μου το στηθος οχι μονο οι θηλες ρουφα ρουφα!

Σημερα ολη μερα μονη.μεχρι το βραδυ.πως θα την παλεψω?θελω να μαγειρεψω να βαλω πλυντηρια να αλλαξω σεντονια να σφουγγαρισω να ξεσκονισω αλλα μ αυτον τον χοντρουλη που εχω μπλεξει με βλεπω να περνω την μαμα μου τηλ μπας κ ερθει.την εχω πρηξει κ αυτην.

Σημερα δεν εχω ορεξη γενικα.πολυ down. Δεν ξερω γιατι.

Αγλαια δεν υπαρχουν τα μνμ σου ριχνω κατι γελεια καθε φορα!!!

Ροδακινουλα καισαρικη ε?εμενα οταν ηρθε να με σηκωσει ο γιατρος μου εφυγε απογοητευμενος.του τραβαγα τα μαλλια(εχει κ μπολικα)το επομενο βραδυ με πολυ κλαμα κ πονο σηκωθηκα μονο κ μονο να παω να δω τον χοντρουλη..οποτε ησουν μια χαρα εσυ!εγω ακομα δυσκολευομαι κ ποναω!

Για τα ρουχαλακια οντως φοραμε κατ ευθειαν μακρυμανικα φορμακια?κ εμενα σημερα εχει κρυα ποδαρακια.κ εγω δεν εχω παρει καν καλτσες.τον τυληξα με την πανα αγκαλιας κ θα τον σκεπασω μολις τον βαλω να κοιμηθει..

Αυτα απο μας!!θα τα πουμε πιο μετα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

εγω κανονικα κοντομανικο της φοραω και τη σκεπαζω με ενα σεντονακι το οποιο διωχνει...τα σπιτια ακομα βραζουν μεσα ..δε νομιζω οτι ειναι καιρος για μακρυμανικο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Greta! Δεν σου είπα όμως ότι η μπεμπούλα είναι όνειρο,ε;

Archon, λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου και νευρίασα και με το γιατρό φυσικά! Όταν προσπαθούσε ο σύζυγος να με πείσει να πάμε σε δημόσιο νοσοκομείο, του έλεγα ότι δεν θέλω να μπω στη διαδικασία επιλογής δημοσίου ή ιδιωτικού, θέλω να βρω έναν γιατρό καλό που να τον εμπιστεύομαι και να μου κάνει, και αν είναι σε δημόσιο καλώς, διαφορετικά τον ακολουθώ στο ιδιωτικό... Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, ο γιατρός ο καλός στα δύσκολα φαίνεται και ο κακός εκεί σε πουλάει... Χίλιες έχουν γεννήσει καλά σε δημόσιο και χίλιες σε ιδιωτικά, στην καθε μία από μας τι θα τύχει έχει σημασία.

Τα παιδιά τα έχει η μαμά μου, η μικρή κοιμάται κι εγώ αρμενίζω!!!

Α, και μια απορία, αυτό το sling βρε παιδιά που λέτε, είναι βολικό πχ. και μέσα στο σπίτι; Δηλ. μπορείς να κάνεις καμιά δουλειά με αυτό; Εδώ κάνω τις πιο πολλές δουλειές ώς ανάπηρη: στο αριστερό κρατάω την μπέμπα και με το δεξί, τακτοποιώ ρούχα, ξεπλένω τις μεγάλες στο μπάνιο, κάνω το γάλα τους, συμμαζεύω παιχνίδια κτλ. αλλά δεν είναι και πολύ ασφαλές το μωρό έτσι, μια κίνηση να κάνει θα μου το σπάσει το λαιμουδάκι της... Γιατί τελικά πιο εύκολα κοιμάται έτσι, ακόμα και αν γκαρίζω στον άνδρα μου ή στις μεγάλες παρά στο κρεβάτι της!!! Ιπτάμενο μωρό το έχω κάνει! Αν επαιρνα μάρσιπο δεν είναι το ίδιο ή πιο σταθερό το μωρό μέσα σε αυτόν; Και που βρίσκει κανείς τέτοιο πράγμα;

Γύρισαν τα πεθερικά μου από το εξοχικό (πάλι). Όπου να 'ναι θα παίρνουν τηλέφωνο για 'επίσκεψη'.

a0Nsp3.png

Greta! Δεν σου είπα όμως ότι η μπεμπούλα είναι όνειρο,ε;

Archon, λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου και νευρίασα και με το γιατρό φυσικά! Όταν προσπαθούσε ο σύζυγος να με πείσει να πάμε σε δημόσιο νοσοκομείο, του έλεγα ότι δεν θέλω να μπω στη διαδικασία επιλογής δημοσίου ή ιδιωτικού, θέλω να βρω έναν γιατρό καλό που να τον εμπιστεύομαι και να μου κάνει, και αν είναι σε δημόσιο καλώς, διαφορετικά τον ακολουθώ στο ιδιωτικό... Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, ο γιατρός ο καλός στα δύσκολα φαίνεται και ο κακός εκεί σε πουλάει... Χίλιες έχουν γεννήσει καλά σε δημόσιο και χίλιες σε ιδιωτικά, στην καθε μία από μας τι θα τύχει έχει σημασία.

Τα παιδιά τα έχει η μαμά μου, η μικρή κοιμάται κι εγώ αρμενίζω!!!

Α, και μια απορία, αυτό το sling βρε παιδιά που λέτε, είναι βολικό πχ. και μέσα στο σπίτι; Δηλ. μπορείς να κάνεις καμιά δουλειά με αυτό; Εδώ κάνω τις πιο πολλές δουλειές ώς ανάπηρη: στο αριστερό κρατάω την μπέμπα και με το δεξί, τακτοποιώ ρούχα, ξεπλένω τις μεγάλες στο μπάνιο, κάνω το γάλα τους, συμμαζεύω παιχνίδια κτλ. αλλά δεν είναι και πολύ ασφαλές το μωρό έτσι, μια κίνηση να κάνει θα μου το σπάσει το λαιμουδάκι της... Γιατί τελικά πιο εύκολα κοιμάται έτσι, ακόμα και αν γκαρίζω στον άνδρα μου ή στις μεγάλες παρά στο κρεβάτι της!!! Ιπτάμενο μωρό το έχω κάνει! Αν επαιρνα μάρσιπο δεν είναι το ίδιο ή πιο σταθερό το μωρό μέσα σε αυτόν; Και που βρίσκει κανείς τέτοιο πράγμα;

Γύρισαν τα πεθερικά μου από το εξοχικό (πάλι). Όπου να 'ναι θα παίρνουν τηλέφωνο για 'επίσκεψη'.

Αχ να σαι καλα με εκανες κ γελασα!!:-):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αγλαια εμενα μου ειχε λυσει τα χερια στον Σπυρο και τωρα με τον μπεμπη ακομα περισσοτερο. το Σαββατο φορωντας τον στο σλινγκ εκανα να εξης: μαζεψα και απλωσα τα ρουχα, εκανα σουιφερ ολο το σπιτι. επισης τον εχω θηλασει μεσα στο σλινγκ κρατωντας με το ενα χερι το κεφαλακι του γιατι ακομα δεν το στηριζει.οταν το στηριζει δεν θα τον κραταω ουτε με το χερι. δες φωτο:

399689_353748534700333_1774474504_n.jpg

η διαφορα αυτων των μαρσιπων ειναι οτι σε σχεση με τους συμβατικους που κυκλοφορουν τα ποδαρακια του μωρου τοποθετουνται ετσι ωστε να ειναι στο υψος της κοιλιας και στην ουσια το βαρος του μωρου πεφτει στο πωπο του και δεν επιβαρυνονται τα ισχια του. στους συμβατικους ολο το βαρος του μωρου πεφτει στον καβαλο και τα ποδαρακια ειναι κρεμασμενα κατω. οι μαλακοι μαρσιποι αγκαλιας μιμουνται την σταση που ειχε το μωρο στην κοιλια της μαμας του.

δες πληροφοριες στο σαιτ της Στελλας που φτιαχνει τους μαρσιπους που εχουμε οι περισσοτερες.

http://www.babywearing.gr/Babywearing/advantages.htm

suU8p3.png

vdz8p3.png

Γεια σας κοριτσαρες. Τι κανετε?

Γιαννα σε ξενυχτησε το καμαρι σου ε? Πωσ εισαι σημερα? Τουλαχιστον κοιμηθηκε καλα? Εμενα ο δικος μου εχει δυο νυχτες που μας κανει και ενα καινουργιο κολπο...ξυπναει στη μεση της νυχτας κ αφου τρωει μετα για καμια ωρα δεν θελει να κοιμηθει αλλα θελει βολτες κ αγκαλιες! Ευτυχως μετα συνεχιζει τον υπνο γιατι δεν θα το αντεχα να ξυπναμε απο τις 4!

Λετα κι εσεις βλεπω μια χαρα χαλια ε! Εχει δυο μερες που του δωσαμε σταγονες biogaia για τους κολικους κ καπως επεσε η ενταση των πονων.

Γκρετα ωραιος ο αντρας σου! Κι ο δικος μου λεει να βαλουμε μπρος για το δευτερο να ξεπεταχτουν μαζι! Χαρα στο κουραγιο του!

Χαρα και κατερινακι να σας ζησουν τα μπουμπουκακια! Γερα κ ευτυχισμενα να ειναι σε ολη τους την ζωη!

Αυριο το πρωι στισ δεκα εχουμε παιδιατρο κ μετα λεμε να παμε μανη ως το τελος της εβδομαδας να αλλαξουμε λιγο τον αερα μας μηπως ηρεμησει κ το μωρο.να κανουμε καμια βουτια κ εμεις οσο προλαβαινουμε.μιλησα με τον γιατρο μου κ μου ειπε να παω να κανω κ μπανιο κ να παω την δευτερα να με δει. Ειναι κ τα πεθερικα μου στο χωριο οποτε θα ξενοιασω τουλαχιστον λιγες μερες απο τις δουλειες κ το μαγειρεμα.σημερα ομως εχω να κανω ενα καρο δουλειες

2sCXp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!

Απο οτι βλεπω ολες ειστε μια χαρα ξεκουραστες:tongue: Υπομονη φιλες θα περασει αυτος ο δυσκολος πρωτος καιρος!

Εμεις τουλαχιστον με τον υπνο παμε καλυτερα, ξυπναει μονο για να φαει και οχι για κουβεντα, οποτε εγω ειμαι αλλος ανθρωπος μιας και αυτο συμβαινει εδω και 4-5 μερες! Σημερα απο το πρωι καθαρισα,απλωσα ρουχα εφτιαξα διαφορα καλουδια γιατι αυριο περιμενω τις φιλες μου, ταισα κοιμησα τα μωρα και τωρα ξεκουραζομαι λίγο για να πιασω το σιδερο να τελειωνει κι αυτο!

Σχετικα με τον υπνο την θεοδωρα την εβαζα στο πλαι, την μικρη διαβαζοντας τις τελευταιες ερευνες την βαζω ανασκελα. ετσι κι αλλιως το κεφαλακι της το εχει παντα στο πλαι. Το μπρουμυτα ξερω οτι ειναι απαγορευτικο, την βαζω καμια φορα για να ξεπιαστει αλλα για λιγο κα ιειμαι γω διπλα.

Κοριτσια μου που τα μωρα σας καθοντια τοση ωρα στο στηθος πραγματικα σας θαυμαζω, εγω σιγουρα δεν θα αντεχα και θα χα δωσει μπουκαλακι!Ευτυχως η μικρη μου δεν μου κανει τετοια, τουλαχιστον προς το παρον. Ολη μερα μονη με τα 2 και να ειχα την μικρη στο στηθος συνεχεια δεν γινετε, και η μεγαλη εχει αναγκες, εχει φαει και την φρικη της στανταρ δεν θα την παλευα! ΚΑι πάλι μπράβο σας!!!

Ελενα αν ειδα καλα στη φωτο οταν τον θηλαζεις τα ποδαρακια του βγαινουν απο την αλλη μερια? Καποια μερα οταν τις παντρευω θα μαθω να το χρησιοποιω το σλινγκ:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κορίτσια μου η Αγγελική μας γέννησε 2980,το κοριτσάκι είναι μια χαρά! Η ίδια ταλαιπωρείται γιατί έκανε αιμορραγία! Αγγελική μου να σου ζήσει και περαστικά!

Ροδακινούλα μου να σου ζήσει ο κούκλος! Και εσένα χαρά να ζήσει το μωράκι σας,γερο και τυχερό!

Δήμητρα τι ωραία που θα κάνετε ταξιδάκι και κυριώς μπανάκια! Ζηλεύω πολυυυυυ!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

:idea:Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

:idea:Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι 27/8

:idea:Rodakinoula 6/9 αγοράκι 28/8

:idea:hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι 1/9

:idea:angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ 2/9

:idea:elisabeth 6/9 αγοράκι 2/9

--------------------------------------------------------------------------

eirinomama 20/8 αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Αγγελικη μου να σου ζησει!!Καλη αναρρωση σε εσενα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...