Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα και Ρίτα σας ευχαριστώ. Νωρίς μου φάνηκε και μένα αλλά τι να πω! Θα σας ενημερώσω αύριο για τη διαδικασία! Η καμπύλη ζαχάρου μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια! 70 πριν τη γλυκόζη και 100 μετά από μία ώρα! Έχει κάνει καμία άλλη να μου πει? Καληνύχτα σε όλες!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημερα!!

γιοβαννα σ ευχαριστω!σου εχω στειλει πμ για το φεις:Pαννια και σε σενα:P

evri ειναι πολυ καλα τ αποτελεσματα της καμπυλης σου τελεια θα ελεγα!μπραβο!καλα αποτελεσματα και στη β επιπεδου.

εγω εχω αυριο ραντεβου με το γιατρο ισως δουμε και φυλο:P κατα τ αλλα απο διαθεση κ εγω χαλια...εχουμε και την εισαγωγη...εχω και τον αντρα μου που σ αυτη τη φαση εχει αγχωθει παραπανω κ απο μενα οποτε δε βοηθαει καθολου...βρηκαμε μια ακρη με το αγια σοφια μας ειπαν οτι εκει μπορει να γινει η εξεταση χωρις να χρειαζεται να μεινει το παιδι μεσα και το ψαχνουμε...

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κούκλαρες! Πώς είστε? Ρε παιδιά τι παλιόκαιρος είναι αυτός???

Κι εγώ σήμερα είμαι κακοδιάθετη. Οπότε Αννα κάνουμε καλό παρεάκι!!!!

Καλή επιτυχία evri σήμερα στον β επιπέδου! Και συγχαρητήρια για τις καλα αποτελέσματα! Την καμπύή ζαχάρου πότε την κάνουμε κορίτσια? Εγώ σήμερα είμαι 19w+1.

2sCXp3.png

Να σας πω μια γρήγορη καλημέρα. Βρήκα τα μηνυματάκια σας και θα σας στείλω αιτήματα σε όλες. Βγήκαν τα αποτελέσματα από το αίμα για την αυχενική και όλα καλά...... 1/1000 πιθανότητα (χαμηλή)....... πολύ καλά δεδομένης της ηλικίας μου :tongue::tongue::tongue::tongue: Το απόγευμα θα πάρω και το γιατρό τηλέφωνο να του τα πω.

θα σας διαβάσω με ησυχία............

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερα!

evri καλα αποτελεσματα σημερα με την β επιπεδου! Μπράβο για τα αποτελεσματα της καμπύλης!

Σοφία ελπίζω όλα να πανε καλα με την μικρη σου κια υπομονή οι αντρες ειναι χειροτεροι απο μωρα συνηθως σε δυσκολες καταστασεις.

Βάλτε με και εμενα στο κλαμπ των κακοδιάθετων, δευτερη μερα σήμερα που δεν θελω να μιλαω σε κανεναν και μου ρχετε χωρις λογο να βαλω τα κλαμματα. Φάση ειναι λογικά και θα περάσει!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Άννα και Ρίτα σας ευχαριστώ. Νωρίς μου φάνηκε και μένα αλλά τι να πω! Θα σας ενημερώσω αύριο για τη διαδικασία! Η καμπύλη ζαχάρου μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια! 70 πριν τη γλυκόζη και 100 μετά από μία ώρα! Έχει κάνει καμία άλλη να μου πει? Καληνύχτα σε όλες!!!

καλη επιτυχια evri μου!!!ολα σουπερ θα ειναι!!!!!

Να σας πω μια γρήγορη καλημέρα. Βρήκα τα μηνυματάκια σας και θα σας στείλω αιτήματα σε όλες. Βγήκαν τα αποτελέσματα από το αίμα για την αυχενική και όλα καλά...... 1/1000 πιθανότητα (χαμηλή)....... πολύ καλά δεδομένης της ηλικίας μου :tongue::tongue::tongue::tongue: Το απόγευμα θα πάρω και το γιατρό τηλέφωνο να του τα πω.

θα σας διαβάσω με ησυχία............

GiovannaXA; μπραβο κοπελα μου πολυ καλα τα αποτελεσματα της αυχενικης σου!!!!!

καλημερα!!

γιοβαννα σ ευχαριστω!σου εχω στειλει πμ για το φεις:Pαννια και σε σενα:P

evri ειναι πολυ καλα τ αποτελεσματα της καμπυλης σου τελεια θα ελεγα!μπραβο!καλα αποτελεσματα και στη β επιπεδου.

εγω εχω αυριο ραντεβου με το γιατρο ισως δουμε και φυλο:P κατα τ αλλα απο διαθεση κ εγω χαλια...εχουμε και την εισαγωγη...εχω και τον αντρα μου που σ αυτη τη φαση εχει αγχωθει παραπανω κ απο μενα οποτε δε βοηθαει καθολου...βρηκαμε μια ακρη με το αγια σοφια μας ειπαν οτι εκει μπορει να γινει η εξεταση χωρις να χρειαζεται να μεινει το παιδι μεσα και το ψαχνουμε...

φιλια πολλα σε ολες!

elisabeth ευχομαι να πανε ολα καλα με το ζουζουνακι σου!καταλαβαινω οτι η διαθεση σου δεν ειναι στα καλυτερα της αλλα ειμαστε εδω οτι χρειαστεις για να σε ανεβασουμε!!!!με το καλο να δειτε κ το φυλο!!!!

κοριτσια εχω κι εγω φεις!!!!αν θελετε στειλτε κ σε μενα πμ για να σας βρω!!!!!

pysXp3.png

τι να πω μακάρι να ναι όντως φάση και να περάσει! έχει και μια παγωνιά! φαντάζομαι όταν ανοίξει ο καιρός και αρχίσουν οι βόλτες θα ναι καλύτερα τα πράματα...

εγώ για να ανέβω επιδόθηκα σε σοπινγκ...πάντα αυτό κάνω είναι το καλύτερο φάρμακο για μένα πραγματικά! όχι ότι μου περισσεύουν εννοείται αλλά κανα 150 το μήνα το χαλάω μόνο για μένα.

η καμπύλη μια χαρά! εγώ το 2009 που έκανα τελευταία φορά είχα λίγο τσιμπημένη μια τιμή, τη δεύτερη νομίζω στα 176 για να συγκρίνεις...

γιοβανα μπράβο για τα καλά αποτελέσματα.

τάνια και μιμίκα περαστικά στη διάθεση!συμπάσχω...

ευτυχώς σήμερα έχω μάθημα και θα βγω λίγο απ το σπίτι

σας ευχαριστω για τη κατανοηση και τις ευχες!μιλησαμε με το γιατρο που μας ειδε χθες και καταληξαμε να παμε κανονικα τη πεμπτη να κανουμε τη μια εξεταση(κανονικα χρειαζονται 2 διαφορετικες δοκιμασιες για τον ελεγχο της ορμονης γι αυτο μας ειπε για εισαγωγη 1-2 μερες ειχε σκοπο να κανουμε και τις 2 δοκιμασιες μια κ εξω) και να βγουμε...δε θα μεινουμε μεσα το βραδυ!θα περιμενουμε να βγουν τ αποτελεσματα(κανουν 1-2 μηνες) κ αν δειξουν προβλημα θα κανουμε και τη δευτερη εξεταση το καλοκαιρι.μου φυγε μεγαλο βαρος!

γιοβανα μια χαρα τ αποτελεσματα σου μπραβο!

λιμπερο σου χω στειλει πμ!

αννα οντως δεν υπαρχει καλυτερο φαρμακο απ το σοπινγκ θεραπυ!ηδη εχω υποσχεθει στην ελλη να παμε τζαμπο μετα την εξεταση!

οσο για τη διαθεση κ εγω θελω να πιστευω οτι με το που θα φτιαξει ο καιρος και θ αρχισουμε τις βολτες ολα θα ναι καλυτερα:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές! Μόλις γύρισα και είμαι κάπως ανήσυχη να πω την αλήθεια! Η εξέταση κράτησε περίπου 45 λεπτά, είδαμε τα πάντα αναλυτικά,χεράκια,δαχτυλάκια,καρδούλα,στομάχι,αυχένα όλα όλα! Μου είπε πως είναι όλα καλά! Είδε όμως στην καρδούλα μια μικρή κουκκίδα , υπερηχογενές κομβίο μου το είπε. Είπε βέβαια πως δεν είναι τίποτε να ανησυχώ. Λέει πως παλιά το θεωρούσαν μαζί με άλλα στοιχεία ύποπτο για αύξηση τη πιθανότητας για χρωμοσωμική ανωμαλία αλλά αφού εγώ δεν έχω καμία άλλη ένδειξη να μην ανησυχώ καθόλου. Εγώ πάλι τα έχω παίξει.. Το έχει ξανακούσει καμιά σας βρε κορίτσια; Εσείς που είστε ήδη μανούλες?Α, και επιδή χτες είχα κάτι πονάκια μου έδωσε κάτι χαπάκια αν ξαναπονέσω να τα αρχίσω. Αυτά! Άλλη μια με κακή διάθεση σήμερα!

Elizabeth εύχομαι να πάνε όλα καλά!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

δες εδώ φιλενάδα!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23554

δε το χα ξανακούσει έκανα αναζήτηση για περισσότερες πληροφορίες

αφού ο γιατρός ήταν καθησυχαστικός μη κάνεις μαύρες σκέψεις!

όλα θετικά!

Elisabeth καλα αποτελεσματα απο την εξεταση!!!Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και θα αποδειχθει οτι δεν υπαρχει τιποτα παθολογικο απλα η μικρη σου προφανως ειναι μια μινιον κουκλιτσα!Μοντελακι βρε!!!!

Evri δεν το ξερω καθολου αλλα τωρα που διαβασα το θεμα που παραθετει η αννα νομιζω οτι ειναι κατι δε θα πρεπει να σε ανησυχει.Η αυχενικη σου ηταν καλη;

Γιοβαννακι μπραβο για τα αποτελσματα!Σουπερ.

Σας διαβαζω πεσμενες αντε απο αυρο θα ανοιξει και ο καιρος για να βολταρουμε το σκ!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...