Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Δεν το πιστευω το ξαφνικο!!!!!!!!!!

Σοφακι να σας ζησει!!!!!!!!!!!!Γερος και καλοτυχος παντοτε!!!!

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

:idea:Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

:idea:Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι 27/8

:idea:Rodakinoula 6/9 αγοράκι 28/8

:idea:hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι????

:idea:angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ?????

:idea:elisabeth 6/9 αγοράκι 2/9

--------------------------------------------------------------------------

eirinomama 20/8 αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχουμε να παμε σε γενεθλια σημερα και σκεφτομαι αν πρεπει να τον παω ή οχι.....

Να μην τον πας...Συμφωνα με τους παιδιατρους. και το τηρω ευλαβικα γιατι ειναι πολυ σημαντικο,οταν το παιδι εχει πυρετο ο οργανισμος προσπαθει να νικησει κατι για αυτο και ανεβαζει θερμοκρασια, πρεπει λοιπον να μεινει ενα 24ωρο απυρετο το παιδι για να πουμε οτι ειμσστε σιγουροι οτι περασε και να παρει ο οργανισμος τα πανω του αλλιως αν ειναι εξασθενημενος απο την ιωση υπαρχει κινδυνος να κολλησει στα καπακια κατι αλλο και αυτο δεν ειναι καλο για το ιδιο το παιδι.Φυσικα παιζει να κολλησει και εκεινος καποια αλλο παιδακι και ειναι κριμα.

Για τις πανες που λετε εγω επειδη ειχα στοκαρει με εκπτωση αρκετες λιμπερο μου εβγαιναν πολυ

φτηνοτερα απο τις κικο ,θα το ξαναδω καποια στιγμη.

Για τη σταση υπνου ξερω πως απαγορευεται ρητως να κοιμουνται μπρουμυτα τα βρεφη τουλαχιστον μεχρι να μπορουν να γυρνουν μονα τους ανασκελα γιατι εχει κατηγορηθει η σταση αυτη για συνδρομο αιφνιδιου βρεφικου θανατου.

Στο γιο μου επρεπε να τον εχω στο πλαι μαλιστα βαζαμε και σφηνακι τοτε...τωρα η ιδια παιδιατρος λεει οτι οι νεες οδηγιες λενε οτι τα μωρα πρεπει να ειναι ανασκελα με το κεφαλακι στο πλαι και το στρωματακι ανασηκωμενο στις 15-20 μοιρες...και σε σελιδες που παρακολουθω πχ.του παπαβεντση αυτο λεει.. και η αμερικανικη παιδιατρικη εταιρεια αυτο λεει και ετσι τη βαζω ανασκελα λοιπον με ανασηκωμενο το στρμα που ειναι οτι καλυτερο αν τιθεται θεμα να βγαλει το μωρο γουλιτσα αλλα γυρναει μονη της ολοκληρη στο πλαι κανονικοτατα απο τη δευτερη εβδομαδα και γενικως παταει το πατουσακι περνει δυναμη και σβουριζεται γυρω γυρω .

Α το ροδακινο γεννησε ενα παιδαρο 3,900 την τριτη 28/8!!!!Θα μας πει νεα οταν μπορεσει.

Κατερινα να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΤΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ! ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ Κ ΦΩΤΟ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η ΔΕΞΙ ΠΛΑΙ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ Κ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΡΙΤΑ ΑΝ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΟΠΩΣ Κ ΠΑΠΛΩΜΑ.

ΤΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ...ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΖΩΗ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΓΚΡΕΤΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Ε? ΚΙ ΕΓΩ! ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙ.

ΑΣΧΕΤΟ...ΓΚΡΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ? ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΥΤΣΟΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

2sCXp3.png

Μιμικα κανενα κρεβατι δεν εχει συστημα να σηκωνεται απλα βαζεις μια πετσετα κατω απο το στρωμα και δινεις μια ελαφρια κλιση.

Καλα κοριτσια ολο τον πρωτο καιρο αναρωτιομουν ''πως κανει ο κοσμος δευτερο παιδι;;;''....χαχαχα!!Θα σας περασει και θα αλλαξετε γνωμη αλλα θελει χρονο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσΑκια νου...εμείς τώρα έχουμε κολικους και είμαστε αγκαλιτσα...

Σοφάκι να σου ζήσει,,,,γέρο και καλοφωτισμενο....

Για τον ύπνο και εγω τον βάζω στο πλάι αν και γυρνάει ανάσκελα και έχει το κεφάλι στο πλάι...μπρουμητα τον βάζω μόνο αν είμαι εγω δίπλα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Το ξερω για αυτο σας ρωτησα.κ εχω φρικαρει με την παιδιατρο.πηρε κ ενα 60 ευρω.νομιζω απο σημερα τελος το μπρουμητα.εχω κ σφηνα αρα μαλλον πλαι.

Μιμικα μου κ εγω εχω ακομα.ειναι κιτρινα τωρα.απαισιο.οχι δεν εχουμε αρχισει.παρ ολο που ειμαι με καισαρικη φοβαμαι γενικα.αλλα το λεω εγω να προσεχει αυτος:-P

Αφου του λεω μου λειπει η κοιλιτσα κ μου λεει να στην ξανα φουσκωσω..Θεουλη μου!!

Ωραια ειναι τα παιδακια δεν λεω αλλα αν δεν βρω δουλεια δεν θελω να το φερω στον κοσμο κ να ταλαιπωρειται.αλλιως σε 5 χρονια θα δω!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τα πονακια μου συνεχιζονται και νιωθω μια πιεση στην κοιλια αντε να δουμε και στα 2μου παιδια βραδυ ετρεχα στο μαιευτηριο:tongue:...Μιμικα εγω παντως ο μικρος με τους τρελους κολικους που ειχε μεχρι 5μηνων:shock: κοιμοταν ΜΟΝΟ μπρουμυτα(οταν κοιμοταν δηλαδη)βεβαια με μεγαλη προσοχη τον εβαζα...Με το σφηνακι στο πλαι κοιμοταν πολυ λιγο...

:-D

Τα πονακια μου συνεχιζονται και νιωθω μια πιεση στην κοιλια αντε να δουμε και στα 2μου παιδια βραδυ ετρεχα στο μαιευτηριο:tongue:...Μιμικα εγω παντως ο μικρος με τους τρελους κολικους που ειχε μεχρι 5μηνων:shock: κοιμοταν ΜΟΝΟ μπρουμυτα(οταν κοιμοταν δηλαδη)βεβαια με μεγαλη προσοχη τον εβαζα...Με το σφηνακι στο πλαι κοιμοταν πολυ λιγο...

Annia λες να ηρθε η μεγαλη μερα??αντε οτι κ αν γινει με το καλο!

Οταν λες κολικους μεχρι 5 μηνων λες αληθεια?θα φρικαρω τωρα τελειως!γιατι τοσο πολυ?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσακια τι μου κανετε;

Πωπω ποσες πολλες γεννες είχαμε μεσα σε λιγες μέρες!

Κοριτσακια να σας ζησουν τα μικρα σας. Χαρουμενα να είναι και παντα με υγεια. Καλη αναρρωση και στις μανουλες!

Για τον υπνο εγω την εχω ανασκελα. Αυτο προτεινουν οι γιατροι εδω. Και που και που μου βγαζει και γουίτσες στον υπνο και τρελαινομαι.

Για τις πανες. οι παμπερς δε μυριζουν πολυ;

Αχ κοριτσια κολικους μπορει να μην εχουμε, αλλα οι θηλασ,οι κραταν απιστευτες ωρες. Αυτη τη φορα αρχισα στις 4 και τωρα που ειναι 9 σα να κοιμηθηκε. Ειναι δυνατον;

Αληθεια τα μικρα σας σας κανουν υγρες πορδιτσες σα μπουρμπουληθρες; Η δικια μου κανει πολλες τετοιες, που το βρισκει τοσο αερα;

Παω να συνεχισω το θηλασμο!

Η αγλαια που εξαφανιστηκε;

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου γλυκες χθες Σαββατο στις 9:55 το πρωι πηρα στα χερια μου το γλυκο μου φατσουλινι. Ειναι ενας γλυκας!!!!!Ολα πηγανε καλα στον τοκετο αλλα εχω πολυ χαλια αναρρωση. Θα σας πω ολες τις λεπτομεριες οταν θα βγουμε.

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Κοριτσαρες μου γλυκες χθες Σαββατο στις 9:55 το πρωι πηρα στα χερια μου το γλυκο μου φατσουλινι. Ειναι ενας γλυκας!!!!!Ολα πηγανε καλα στον τοκετο αλλα εχω πολυ χαλια αναρρωση. Θα σας πω ολες τις λεπτομεριες οταν θα βγουμε.

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.

Να σου ζησει Χαρα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαρα να σου ζήσει ο παιδαρος!

Οπως καταλάβατε η ώρα των κωλικων μολις τελειωσε!!!δε μπορω να πω δεν ήταν πολυ γκρίνιας αλλα μονο που με άφησε άυπνη φτανει!!!καλο ξημέρωμα σε όλες!!!

pysXp3.png

Kατά φωνή κι εγώ Δεσποινούλα! Τα έχουμε παίξει! Τα ίδια και εμείς! Εκεί που νόμιζα ότι κουτσομπαίνουμε σε πρόγραμμα, χθες όλη μέρα ούτε μπορούσα να την κοιμίσω, αλλά ούτε και να την ταίσω, γιατί μόλις καθόταν στο στήθος την έπαιρνε ο ύπνος και δεν έτρωγε και μόλις την έβαζα στο κρεβατάκι ξυπνούσε. ΌΛΗ ΜΕΡΑ. Και μετά κάποια στιγμή ξύπνησε και από τις 5 το απόγευμα έκλαιγε και θήλαζε συνέχεια με διαλείμματα όσο μπορούσα. Κοιμήθηκε εν τέλει στις έντεκα το βράδυ και μετά ξύπνησα εγώ στις 4 γιατί πονούσε το στήθος από το γάλα και αφού η ευλογημένη δεν έχω ετοιμάσει ακόμα το θήλαστρο την ξύπνησα για να την ταΐσω. Δεν ξανακοιμήθηκα, έκανα δουλειές... Τσαντίστηκα και με τον άνδρα μου φυσικά, αφού είχα φτιάξει τα παιδιά και μετά πήγε και τους άνοιξε τελείως τα παράθυρα ενώ φορούσαν μόνο ένα φανελάκι κι έτσι κάναμε έναν ωραίο καβγά τα ξημερώματα...

Γενικά πνίγομαι... Δεν προλαβαίνω να ανασάνω. Θα πάρω την παιδίατρο σήμερα, είναι να δει την μπέμπα και μου είχε πει να κανονίσουμε για το ιατρείο, αλλά προτιμώ να έλθει σπίτι... Ελπίζω να την πείσω. Θα πάρω να δω τι θα γίνει και με τον παιδικό, ο Δήμος μας ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποια παιδάκια θα πάρει... Και κοντεύουν να ανοίξουν τα σχολεία, με έπιασε ένα άγχος για το πως θα οργανωθούμε, η μαμά μου περιμένει να δει τι θα κάνουμε με τον παιδικό και ετοιμάζεται να κατέβει στο νησί. Όσα πρωινά θα λείπε ό άντρας μου θα κουβαλάω όλα τα παιδιά για να πάω τη μεγάλη σχολείο; Μου είπε η γειτόνισσα να της δίνω το παιδί να το πηγαίνει μαζί με το δικό της, αλλά ντρέπομα να της φορτωθώ, έπειτα η δική μου είναι αγρίμι, αν συμβεί στον δρόμο κάτι;

Α, και μια ερώτηση; Τώρα που δρόσισε τα έχετε ακόμα με το φανελάκι; Θέλω να πάρω παντελονάκια να της βάζω από κάτω, αλλά έτσι όπως είμαστε πως θα βγω έξω;

Πονάει πάλι το αυτί μου, μάλλον έχω πάλι ωτίτιδα, πρέπει να κανονίσω για γιατρό.

ΆΑΑΑΑΧ!

a0Nsp3.png

Να μας ζήσουν τα μωράκια μας τα καινούργια! Δυο τρεις μέρες δεν μπήκα και έχουμε τόσα μωράκια! Σε λίγο όλες θα είμαστε με τα μωράκια μας!

Τάνια λυπάμαι για τον παππού σου! Είναι μεγάλη στεναχώρια, πέρυσι έχασα κι εγώ τη γιαγιά μου και όταν τη θυμάμαι κλαίω ακόμα και θα κλαίω πάντα νομίζω...

Σπυράκια σας το είχα πει κι εγώ έχει και η μπέμπα στα μάγουλα και μου είπε κι εμένα όπως και στη Μύρινα η παιδίατρος ότι είναι νεογνική ακμή. Μου είπε αν δεν χειροτερέψει δεν θα βάλουμε τίποτα, προς το παρόν τη μια είναι καλύτερα την άλλη φουντώνει λίγο, αλλά δεν έχει χειροτερέψει.

Από ότι ξέρω μπρούμυτα έβαζαν τα παιδιά παλιά στη δική μας εποχή, η μαμά μου τά παιξε όταν είδε ότι είχα το μωρό ανάσκελα. Εγώ την βάζω πλαί χωρίς σφηνάκι και γυρνά αμέσως ανάσκελα. Όταν όμως της βάζω μια κουβερτούλα στην πλάτη για σφήνα βγάζει γουλιές μόνη της, ενώ όταν είναι ανάσκελα κλαίει για να τη βάλω να ρευτεί. Ίσως δοκιμάσω να τη βάλω κι εγώ πλάι μήπως βελτιώσουμε την κατάσταση με το φαί ύπνος κλάμα για ρέψιμο ξύπνημα φαί κ.ο.κ

Τόσα που διάβασα είμαι σίγουρη ότι κάτι θα ξέχασα να σχολιάσω, αλλά να με συγχωρείτε!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...