Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Νιωνιώ να σου ζήσει!!!

Αγγελικούλα η ώρα η καλή!!! ;)

Από Χαρά και Ροδακινούλα νεότερα;; Την Ροδακινούλα την έχει πάρει κανείς τηλέφωνο;; :|

Σοφία καλά να περάσεις στον γάμο σήμερα!! Ρίξε και κανά χορό, δεν ξέρεις, μπορεί να βοηθήσει να κατέβει το παιδί πιο γρήγορα!! ;)

Λέτα κι εγώ θέλω βόλτες συνέχεια!! Εχθές είχαμε ένα γάμο, αλλά η παιδίατρος μας είπε ότι καλό είναι το μωρό να μην είναι σε συνοστισμένο χώρο, και πόσο μάλλον που θα ήτανε και όλο το συγκενολόι εκεί, θα πέφτανε όλοι με τα μούτρα πάνω στην μπέμπα! Αλλά γενικά μου είπε το να βγαίνουμε έξω να παίρνει το μωρό καθαρό αέρα το θέλουμε!! Οπότε για κανά καφέ ή σε κάνα παρκάκι βολτίτσα κι έτσι θα την βγάζουμε τουλάχιστον για τώρα!! :cool: Στο μεταξύ για το βάρος του γιου σου δεν έχω λόγια!! Ρε συ τί τον ταϊζεις;;; Μαζί γεννήσαμε!!! Και εσείς έχετε γίνει θηριάκια!!! Μπράβο σας πάντως!!! ;) Περαστικά για την επεφυκήτιδα! Δίαιτα μετά!!!

Τάνια συλληπητήρια για τον παππού σου κι από εδώ.. Για τσάι που λες δεν θυμάμαι αν σου είπα, εγώ παίρνω το fenugreek, είναι σε κάψουλες, αλλά εγώ τις ανοίγω και κάνω την σκόνη ρόφημα! :cool: Πάντως απ'ότι φαίνεται μια χαρά τρώει η μικρή σου!!! ;)

Άννια όπως σου είπα και στο fb αύριο θα τις έχω τις πάνες!! Κορίτσια το συστήνω κι εγώ!! Αν και δεν ξέρω ακόμη την ποιότητα, πάντως η τιμή και η εξυπηρέτηση είναι απίστευτα!! Περαστικά στο αγοράκι σου!!!

Δήμητρα υπομονή κορίτσι!! Όλες στην ίδια μοίρα είμαστε!! Στο μεταξύ κι εσάς το ματάκι του;; Περαστικά!! Για τα σπυθουράκια που λες, κι εμένα έχει βγάλει η μικρή στο προσωπάκι της! Η σύμβουλος θηλασμού μου είπε ότι είναι βρεφική ακμή και το παθαίνουν από τις ορμόνες της μαμάς! Αφού πάντως παίζει και μόνος του ο δικός σου πάλι καλά! Η δικιά μου μόνο όταν κοιμάται είναι οκ μόνη της!! Πολύ advanced ο μπέμπης σου!! Δεν θα τον προλαβαίνεις σε λίγο καιρό!! :tongue:

Γκρέτα τι πάθατε κι εσείς.. Μωράκι πράμα.. Βέβαια να σας πω, κι εμένα τη μικρή μου από λίγων ημερών την είχανε πλακώσει σε αντιβιώσεις και συροπάκια.. Τι να κάνεις.. Εφόσον δεν έχουμε τις γνώσεις, είμαστε έρμαια των γιατρών.. Ότι μας πούνε..

Λιμπεράκι υπομονή κορίτσι.. Δύσκολο να είσαι μοναχούλα σου :cry:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα δικά μας θα κάνω copy paste από το facebook:

Λέτα πάλι καλά που είδα το post σου στο asteraki και θυμήθηκα ότι έχω κι εγώ mei-tai!! Κορίτσια την έβαλα και ενώ στην κούνια της ήτανε σε υπερδιέγερση (λες και έκανε aerobic ένα πράμα!!) μόλις την έβαλα στο mei-tai κοιμήθηκε σαν πουλάκι!!!!!!!! Και τώρα έχω και τα χέρια μου ελεύθερα!! Απίστευτο!!! Βέβαια δεν μπορώ να κάνω μπάνιο που ήθελα, αλλά δεν βαριέσαι, τουλάχιστον το μωρό ηρέμησε!!! Στο μεταξύ αυτό το θέμα της υπερδιέγερσης, λέτε να ανησυχήσω; Ενώ είναι ταϊσμένη, αλλαγμένη, και φαινομενικά δεν υπάρχει θέμα, την πιάνει μία νευρικότητα ανεξήγητη, τινάζει χέρια πόδια με απίστευτη ένταση, και κλαίει με νεύρο επίσης! Λέτε να έχει αρχίσει να έχει κολικούς και η δικιά μου;; :|

Θα πάμε βολτίτσα τώρα!! Τα ξαναλέμε αργότερα!! Φιλάκια!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

:idea:Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

:idea:Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι 27/8

:idea:Rodakinoula 6/9 αγοράκι?????

:idea:hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι????

:idea:angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ?????

--------------------------------------------------------------------------

eirinomama 20/8 αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Συμπληρωσα και τα κοριτσακια μας,ροδακινουλα,χαρα και αγγελικη που λογικα εχουν γεννησει και περιμενουμε τα νεα τους και την ημερομηνια γεννησης των μικρων τους!!!

Θα τους στειλω και μηνυμα!!!

Αγγελικουλα με το καλο σημερα!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τανια μου συλληπητηρια,ζωη σε σας κοριτσι μου.Ηρεμησε και κανε οτι μπορεις με το θηλασμο .

Βρε Αrchon τι δραμα γιατρος ειναι αυτος που εμπλεξες;;Και μη μου πεις οτι τον πληρωσατε κιολας μετα απο αυτο;;;τι θρασσος ακους εκει να περιμενει και φακελακι...γκρρ......

Για αυτο ειχα πει καποτε οτι προτιμω χιλιες φορες τους ιδιωτες γιατρους και ας ζητησουν πολλα ,στην τελικη ειναι επιλογη μας αν θα τα δωσουμε ή οχι αλλα εχουμε ενα ''αλφα σερβις'' βρε αδερφε....

Παρα αυτους τους απαραδεκτους δημοσιους υπαλληλους που 8 στις δεκα φορες ακουω οτι δεν παριστανται καν στη γεννα παρα βαζουν βοηθους και ειδικευομενους...σιγα μην τους πληρωνα...α πα πα...

Greta εγω λεω να βαζεις στο μωρο οτι φαρμακο σου ειπαν...ειναι πολυ μικρο για να μην κανεις αυτο που σου ειπε ο παιδιατρος.Μην το ρισκαρεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βλέπω τα νέα τρέχουν γρηγορότερα από εμένα:D!

Γέννησα κι εγώ την Δευτέρα 27/8. Ανήμερα του Αγίου Φανουρίου!

Ευχαριστώ Άννια για τις ευχές σου και σου εύχομαι κι εσένα γρήγορα να έχεις στην αγκαλιά σου τη μικρούλα σου. Θα ξετρελαθείς κι εσύ με το τρίτο όπως ξετρελαθήκαμε κι εμείς οικογενειακώς.

Τη Δευτέρα είχα ραντεβού με τον γιατρό στο νοσοκομείο όπου είδε ότι έχω καλή διαστολή και με κράτησε για πρόκληση. Γέννησα σε 3 ώρες από τη στιγμή που με βάλανε τους πόνους. Η μπουμπού γεννήθηκε 3070 γρ. και 50 πόντους. Έχει ένα πρόβλημα με τα ποδαράκια της (ραιβοποδία) και θα χρειαστεί άμεσα θεραπεία από ορθοπεδικό. Ήδη ήρθαμε σε επαφή και θα την δει γιατρός αύριο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ απο μένα!σας έχω νέα! Γέννησα σήμερα το πρωί τομπεμπη μας φυσιολογικά και γρήγορα! Είναι πανέμορφης αν και μικροκαμωμενος 2850 γεννήθηκε!δυσκολευόμαστε λίγο με το θηλασμο αλλα πιστεύω να τα καταφέρουμε!

Η Χαρα και η Αγγελική γέννησαν;να σας ζήσουν κορίτσια!

Δε διάβασα τα νέα σας θα επανέλθω αργότερα.

Φιλία πολλα σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Νιονιώ να σου ζήσει!!! Να ειναι γερή και καλότυχη! Ευχομαι το προβληματακι που εχετε να λυθει γρήγορα!

Αννια περάστικα για τον μικρό σου, αντε κοριτσάκι κοντεύεις και εσυ!!!

Οπως ειπε και η Λέτα οι κολικοί πορεί να κρατήσουν μεχρι και 4 μηνες, οποτε υπομονή μανούλες!!

Αναστασια το mai tai ειναι βολικό? γιατι προφανως ειμαι εντελως τούβλο και με το σλινγκ δεν τα καταφερνω ακομη:confused:

Τις πανες τις αυτες τις ειχα παραγγειλει και εγω και ειμαι ευχαριστημενη, η ποιοτητα ειναι καλη σε σχεση με την τιμή τους, την αλλη εβδομαδα λογικα θα κανω και αλλη παραγγελία. Βεβαια απο οτι ειδα δεν συμφερει σε όλα τα νουμερα αλλα γι αυτα τα μικρα που χρησιμοποιουμε η τιμή ειναι σούπερ!

Αρχον εχω την ιδια απορία με την Ρίτα, μη μου πεις οτι τον πληρώσατε κιόλας???

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Σοφία μου τι υπέροχα νέα!!!! Να σου ζήσει!!! Να είναι γερός και καλότυχος!!!! Καλη λοχεια να εχεις και μην ανυσηχεις για τον θηλασμό θα βρείτε το ρυθμό σας!!!

Τελικα τον γλίτωσες τον γάμο:tongue::tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Α δεν σας παίζω μόνο εμενα αφήσατε και το χριστινιω ε;;;σοφάκι να σου ζήσει και σένα κοπέλα μου είδες παρότι ηταν ψηλά γεννήσεις φυσιολογικά και γρήγορα,εμενα γιατι αργει καλε;;;τις πάνες τις κικο της πήρα και εγω αλλα δεν κωλαρακι ακόμα να τις δοκιμάσει....όλα καλα με τον μικρό θα βάζουμε κολλυριο για μια βδομάδα και θα παμε να τον ξαναδουν

:-D

κοριτσακια μου να ζησουν τα φρεσκα μωρουδακια μας!!!!

Στη μια ακρη της τομης αισθανομαι σαν να εχει μεσα ενα χοντρο κορδονι σαν να εχει κατι μεσα .Το εχει δει καμμια σας;

Επισης για τα τσιμπλιασμενα ματακια δοκιμαστε μερικες σταγονες μητρικο γαλατακι πανω σε μια γαζουλα κανει θαυματα!

Εγω ολη νυχτα σχεδον στο ποδι .Προσπαθω να αναπληρωσω καμμια ωρα τη μερα για να αντεξω.

Ποναει τοστηθος μου, οι θηλες κοκκινες .Γαλα σημερα λιγοτερο ηταν στραβο το κλιμα το φαγε και ο γαιδαρος!

Αμησυχω μηπως δεν αντεξει πολυ.

Πηρα κατι πανες απο τα τζ@μ.. μαπα φευγει το κατουρλιο απο τα πλαγια .

Δωστε μου τη διευθυνση να παραγγειλω και εγω αμα αξιζει.

Επισης τα επιθεματα απο πουτα παιρνετε;

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω και απο εδώ!

Σοφάκι μου να σου ζήσει!!τι ωραία νέα!!!

Τάνια μου συλληπητήρια για τον παππού σου! Την ευχή του να έχετε!

Αχ βρε κοριτσάκια πόσο θα ήθελα να σας γνωρίσω όλες απο κοντά!

Δεσποινάκι τι κάνεις?

Γιάννα μου υπομονή χωρίς τον αντρούλη σου,έχεις άλλο αντράκι τώρα παρεούλα!

Μυρίνα και δήμητρα έχουμε τα ίδια θέματα!

Άρχον εγώ σε δημόσιο γέννησα,δεν πλήρωσα τίποτε και ειμαι πολύ ευχαριστημένη! κρίμα που ταλαιπωρήθηκες τόσο!

Annia μου τελειώνεις και εσύ,λίγη υπομονή ακόμη!

Α,σπιθουράκια έβγαλε και μενα,αλλά υποχωρούν απο μόνα τους σιγά σιγά!

Όσο για τις πάνες chicco είχα παραγγείλει πριν μπω στο μήνα μου!από όταν γέννησα μου φέραν στο νοσοκομείο και παμπερς και μπειμπιλινο και λίμπερο! Οι chicco είναι οι καλύτερες και συμφέρουν πάρα πολύ!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Βρε κοριτσια παντως απο τα doppler τα nst τους υπερηχους φτασαμε στους κολικους στο χαμομηλι τον θηλασμο.απιστευτο!

Ενταξει αφου ολες εχουμε σπιθουρακια ξε αγχωθηκα.

Libero πακετο να εισαι μονη σου αλλα δεν εισαι η μονη.εμενα κ που ειναι εδω δουλευει ολη μερα οποτε μονη ειμαι.Αν ερθει η μανα μου οποτε μπορει.αστα να πανε.

Ριτα μου ετσι ειναι αλλα οταν ειναι το πρωτο σου οπως κ να εχει αγχωνεσαι για ολα.

Αnnia περαστικα στο μικρο σου.οσο για το πως θα τα καταφερεις εγω λεω στον αντρα μου προσεχε κ προσεχε γιατι πραγματικα δεν θελω αλλο παιδι το θεωρω πολυ δυσκολο ειλικρινα.εχω φρικαρει.

Myrina μου κ εμεις πηραμε αντιβιωση με το που γεννηθηκαμε.και θερμοκητιδα μπηκαμε ορο ακομα κ στο κεφαλι.τρυπημενος παντου.του εσπασαν κ φλεβα.τι να σου πω??γι αυτο κ ο αντρας μου δεν θελει να βαζει αλοιφες κ τετοια.εχει φοβηθει.Και επισης κ εμενα ετσι κανει.τωρα εχει φαει εχει πλυθει κ δεν κοιμαται.γκρινιαζει αν τον αφησεις κατω.τον εχει η μανα μου αγκαλια αλλιως νομιζεις οτι τον σφαζουν.Υπομονη πρεπει να κανουμε δεν υπαρχει κατι αλλο νομιζω.

Νιονιω να σου ζησει κ ελπιζω να ειναι περαστικα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Elisabeth να σου ζησει τις ευχες μου!

Κοριτσια να σας ρωτησω πως βαζετε το μωρο για υπνο?εγω τον εβαζα στο πλαι.Αλλα η παιδιατρος μου ειπε να τον βαζω μπρουμητα.εγω τον βαζω αλλα φοβαμαι εχω διαβασει οτι δεν πρεπει.μπορει το μωρακι να πνιγει λεει.εχετε διαβασει κατι?παντως στην Αμερικη το απαγορευουν.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

εγω την εβαζα με σφηνακι στο πλαι οπως και το γιο αλλα πηρα ειδηση οτι η μικρη γυριζει μονη της ανασκελα και επειδη στην οικογενεια με ενα ξαδελφακι ειχαμε ενα περιστατικο με το ανασκελα τωρα τη βαζω μπρουμυτα και δεν μπορει να γυρισει με τιποτα.Αφου βεβαια εχει προηγηθει ρεψιμο.

wDsdp3.png

καλησπερα κι απο εμενα!χτες ειχαμε ενα γαμο στο αργος και γυρισαμε ξημερωματα. ειχα αφησει το μικρο με την πεθυερα μου και το βρηκαμε με 38,2 πυρετο....μαλλον αρρωσταινει χωρις τη μαμα!!!!!σκεφτομαι τι θα κανω οταν παω να γεννησω.....

σημερα ειναι απυρετος αλλα εχει μυξουλες τις οποιες τρελλενεται να δοκιμαζει:oops::oops:

εχουμε να παμε σε γενεθλια σημερα και σκεφτομαι αν πρεπει να τον παω ή οχι.....

για τις πανες κικο εγω που δοκιμασα τα δειγματα στο μικρο μου φανηκαν ιδιες με της μπειμπιλινο αλλα σε πιο στενη γραμμη.

αννια υπομονη, οι 2 μας μειναμε αλλα νομιζω πως αυριο μεθαυριο κοντοζυγωνεις αφου αρχισαν τα πονακια....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...