Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου....μόλις έφυγε ο παιδιατρος....είμαστε πλέον 4350 και 56 πόντους...μια χαρα μας βρήκε...συνεχίζουμε τον θηλασμο.....το μόνο κακό είναι έχει αρκετα αέρια που του προκαλούν του κολικους και απο οτι μας είπε θα μας ταλαιπωρήσει λίγο....οπότε μου είπε να προσέχω τι τρώω και ελπίζω να πανε όλα καλα...επίσης έχουμε μια πυωδη επεφυκητιδα και θα δούμε τι θα κάνουμε ..αν δεν περάσει με το κολλιριο μέχρι την Τρίτη θα πάμε στον οφθαλμίατρο.....

Αγγελική με το καλο αύριο κοριτσάκι μου.....

Οι υπόλοιπες τι κανετε????ολα καλα??

Άννια άντε με το καλο ελπίζω να πας νωρίτερα απο την Πέμπτη......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΛΟΓΩ ΚΟΛΙΚΩΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΚΟΥΝΗΜΑ.ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΙΑ ΛΕΤΑ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΙΑ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΟΛΙΡΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΚΡΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ΄ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΚΟΙΜΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 3.ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΣΤΟ ΦεΙΣ 10 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΡΑΓΕ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ?ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΟΤΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Κ ΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.

ΑΡΧΟΝ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ?ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ? ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ?

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

2sCXp3.png

Mimika και εμένα ξεκίνησε να ξυπνάει το βράδυ με πονακια και μόλις αεριζετε κάπως ηρεμει....δεν ξέρω τι προκαλεί τους κολικους πραγματικα....να σου πω τι είπε εμένα για την διατροφή???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου....μόλις έφυγε ο παιδιατρος....είμαστε πλέον 4350 και 56 πόντους...μια χαρα μας βρήκε...συνεχίζουμε τον θηλασμο.....το μόνο κακό είναι έχει αρκετα αέρια που του προκαλούν του κολικους και απο οτι μας είπε θα μας ταλαιπωρήσει λίγο....οπότε μου είπε να προσέχω τι τρώω και ελπίζω να πανε όλα καλα...επίσης έχουμε μια πυωδη επεφυκητιδα και θα δούμε τι θα κάνουμε ..αν δεν περάσει με το κολλιριο μέχρι την Τρίτη θα πάμε στον οφθαλμίατρο.....

Αγγελική με το καλο αύριο κοριτσάκι μου.....

Οι υπόλοιπες τι κανετε????ολα καλα??

Άννια άντε με το καλο ελπίζω να πας νωρίτερα απο την Πέμπτη......

Λετα μου κ εμεις εχουμε επεφυκητιδα κ μας ειπε το το tobrex να βαζουμε.απο το προηγουμενο σαββατο κ για πεντε μερες.το θεμα ειναι οτι εχουν περασει 7 κ ακομα να φυγει.πηρα την παιδιατρο σημερα γιατι μου εβγαλε σπυρακια στα μαγουλακια κ της ειπα οτι το ματι δεν περασε κ δεν μου ειπε να παμε σε οφθαλμιατρο.πρεπει να τον παω?

Οσο για τους κολικους κ εμενα εχει αερια κ εχουμε κολικους.πως γινετε αυτο?να αποφευγω μου ειπε φακες φασολαδα αρακα μπαμιες φασολακια πρασινα γενικα.εγω δεν θεωρω οτι φταιει αποκλιστικα η διατροφη μας.δεν ξερω τι να πω.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μιμικα μου εμας μας ειπε να βαζουμε 2 διαφορετικες αλοιφες.δεν ξερω τι θα κανω.κολλιρια αλοιφες τοσο δα μωρακι.βρε Μιμικα παντως λενε οτι μολις σαραντισει σταματανε οι κολικοι η ειναι αραια και που..κ απ οτι βλεπω δεν αλλαζει τιποτα.ποσο ακομα αυτη η κατασταση.θα πεσω κατω σε λιγο.

παντως τα μωρακια μας μοιαζουν πολυ.γκρινια ολη μερα.αγκαλια κουνημα νευρα ο δικος μου..ολο στηθος θελει.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες! Από τα άγρια χαράματα ξύπνησε σήμερα πάλι ο μικρός μου, λές και θα πήγαινε για ψάρεμα!! Προς στιγμήν τουλάχιστον είναι ήσυχος! Παίζει μόνος του και λέει τα δικά του!

Λέτα ναι για πες μου τί σου είπε για την διατροφή? Η αληθεια είναι ότι τελευταία τρώω ψιλοχάλια και μάλιστα κάνω και κανένα τσιγάρο που και που. Αυτό βέβαια ίσως είναι η πηγή του κακού και ντρέπομαι που το λέω κορίτσια αλλά το έχω ανάγκη στην παρούσα φάση.

Γκρέτα ναι τα μωρά μας μοιάζουν πολύ. Εσύ ανέφερες ότι γυρίζει το κεφάκι του? Εγώ τι να πώ που προχθές τον βρήκα μπρούμυτα στην κούνια του!!1 Το άλλο πάλι....στηρίζει το κεφαλάκι του ρε παιδιά αν είναι δυνατόν!!!! Στους 3 μήνες βλέπω να μου περπατάει!!!

2sCXp3.png

Καλημέρα φίλες!

Αγγελική με το καλό κοπέλα μου! όλα θα πανε καλά! Περιμενουμε νέα!

ΑΠο την ΚΑτερινα και την Χαρά τπτ ακόμα?

Τσιμπλες είχαμε και εμεις απο τη μερα που βγηκαμε απο το μαιευτηριο, περασαν πριν 3 μερες αλλα καθαριζα τα ματακια μονο με χαμομηλι και αποστειρωμενες γάζες. Σπυρακια στα μαγουλακια εχει βγαλει και εμενα αλλα τωρα που δροσισε σα να εχουν ποχωρησει. Γενικα αποφευγουμε τα φιλια στο προσωπο και να μην ακουπαει το μωρο στα ρουχα μας, γιατι το δερματακι τος ειναι ευαισθητο! ΚΑι γω Γκρέτα δεν ξερω αν θα χρησιμοποιουσα τοσες κρεμες σε νεογεννητο, ειναι κορτιζονουχες?

Εγω πηρα χτες τη συμβουλο θηλασμού και μου ειπε ταυτοχρονα με το θηλασμο να κανω αντληση απο το αλλο στηθος, επειδη για πρακτικους λογουςς δεν μπορουσα να το κανω ταυτοχρονα:P το εκανα αμεσως μετα, το γαλα που εβγαλα της το εδωσα αλλα αναγουλιαζε δεν το ηθελε καθολου, απο κει συμπερανα οτι η μικρη ειχε χορτασει, αρα ολα καλά! Απο τοτε δεν ξαναεδωσα συμπληρωμα .

φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γκρέτα μου όσο για το πότε σταματάνε οι κολικοί, οι γιατροι λένε συνήθως 12η με 13η εβδομάδα, αλλά μόλις σταματάει το ένα ξεκινάει το άλλο, πχ δόντια...οπότε δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα!!! Κι εγώ για καταρρευση ειμαι!!!

2sCXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.....

Εγω κοιμήθηκα σχετικά καλα χθες....

Λοιπόν Μιμικα πρώτον για το τσιγάρο σε καταλαβαίνω....και εγω καπνιζα πριν κΙ στην εγκυμοσύνη έκανα καμία δεκαριά....τώρα ακόμα δεν μπήκα στον πειρασμό αλλα ομολογω οτι οταν ζοριστηκα το σκέφτηκα..,τα βιβλία λένε οτι μέχρι και 5 τσιγάρα δεν παίρναμε στο μωρο αρκεί να καπνιζεις αμέσως μετα τον θηλασμο....

Όσο για τη διατροφή μου είπε όχι όσπρια,σκόρδο,κρεμμύδι απο λαχανικά μόνο κολοκυθακια μελιτζανες,όχι μπαχαρικά στην μαγειρική..καφέ φιλτρου η ελληνικό..γαλακτομικα κανονικά δεν αλλάζω κάτι...ψάρια και μοσχάρι όσο θελω και χοιρινό επίσης....αλκοόλ ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ακόμα και την ημέρα άμα θελω και μπύρα χωρίς αλκοόλ....

Greta...εμεις κάναμε την αγωγή στο μάτι μια εβδομάδα σταμάτησανε και μετα απο 2 μέρες έκανε ξανα και ξαναρχισαμε την αγωγή άμα δεν πιάσει και αυτη τοτε να πάμε στον οφθαλμίατρο....

Α και κολικους μπορει να κρατήσουν και 4μήνες...οπότε θα κάνουμε όλες υπομονη κορίτσια....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κι απο μένα!!!βλεπω όλες τα ίδια περνάμε!ο δικός μου ξεκίνησε τους κοιλιακους κ έχω θέμα ολη μέρα αλλα απο χτες του βάζω τις σταγόνες κ το μαραθο κι ειμαστε οκ τώρα!!εχουμε κι εμείς τσίμπλες που δε λένε να περάσουν με τίποτα!ουτεε το κολληριο ουτεε το χαμομηλακι!υπομονη κορίτσια!!!ο άντρας μου τελικα θα έρθει σε ένα μήνα κ το πακέτο το τρώω όλο μονη μου!!!πφφφφ

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Γιαννα και εσυ ζοριζεσε αρκετα κορίτσι...υπομονη....τα κιλα τα εχασες όλα εε????εγ έχω ακόμα 9 αλλα δεν κάνω δίαιτα λογω θηλασμου...

Απο τα 22 μου έμειναν τα 6 χωρίς δίαιτα όμως!πιστευω μέχρι να σαραντισω να έχουν φύγει ολα!αχ πολυ ζόρι λετα μου!

pysXp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Από τα άγρια χαράματα ξύπνησε σήμερα πάλι ο μικρός μου, λές και θα πήγαινε για ψάρεμα!! Προς στιγμήν τουλάχιστον είναι ήσυχος! Παίζει μόνος του και λέει τα δικά του!

Λέτα ναι για πες μου τί σου είπε για την διατροφή? Η αληθεια είναι ότι τελευταία τρώω ψιλοχάλια και μάλιστα κάνω και κανένα τσιγάρο που και που. Αυτό βέβαια ίσως είναι η πηγή του κακού και ντρέπομαι που το λέω κορίτσια αλλά το έχω ανάγκη στην παρούσα φάση.

Γκρέτα ναι τα μωρά μας μοιάζουν πολύ. Εσύ ανέφερες ότι γυρίζει το κεφάκι του? Εγώ τι να πώ που προχθές τον βρήκα μπρούμυτα στην κούνια του!!1 Το άλλο πάλι....στηρίζει το κεφαλάκι του ρε παιδιά αν είναι δυνατόν!!!! Στους 3 μήνες βλέπω να μου περπατάει!!!

Εννοειτε πως το στηριζει.εμεις παθαμε πλακα.αυτο λεω κ εγω σε λιγο θα περπατησει θα μιλησει θα βγαλουμε κ δοντια.ελεος.ενταξει ησυχασα.δεν ειμαι μονη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!

Κοπελες cool !!!!τα ειπαμε αυτα θα στρωσει η κατασταση σιγα σιγα μην τρελενεστε!!!

Και για τα κιλα ετσι σας τα ελεγα!!!'' μην αγχωνεστε και δεν εχει σημασια ποσα θα παρετε,θα φυγουν...''αλλα δε με ακουγατε..

Ειδατε;Δικιο ειχα παλι :rolleyes::tongue::tongue:

Και γα τα ματακια..γυρω στο μηνα νομιζω οτι ολα τα μωρακια εχουν τσιμπλιτσες γιατι προσπαθει να λειτουργησει ο δακρυικος πορος αν θυμαμαι καλα.Και σχεδον ολα κανουν τσιμπλιτσες και θελουν κολλυριο απλα σε καποια μωρακια ειναι βουλωμενος και αργει περισσοτερο να ανοιξει και θελουν αγωγη.

Αντε για ανεβειτε!

Ξαναρχομαι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια καλημερα εγω ακομα εδω χτες το βραδυ ειχα κατι ποναλακια που συνεχιζονται λιγο σημερα...Γαμτο στεναχωρηθηκα με τον μικρο πηγανε χτες στις κουνιες με τον μπαμπα και ετσι οπως ετρεχε να δει το τρενο που περνουσε σκονταψε και επεσε και χτυπησε κατω απο το ματι(γδαρθηκε)του βαλαμε μπεντατιν αλλα το πρωι που ξυπνησε πρηστηκε αρκετα και ετσι τον πηγε ο αντρας μου προληπτικα στο παιδων να τον δουνε και ειμαι σκασμενη το πουλακι μου σαν τον ροκι εγινε....Κοριτσια υπομονη με τα ξενυχτια και εγω δεν ξερω τι με περιμενει με την μπεμπα γιατι ξεκιανει και η Μ το σχολειο και πως θα την πηγαινω τουλαχιστον να κοιμαμαι ενα 4ωρο σερι το βραδυ

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...