Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Με το καλό σου εύχομαι,μια γρήγορη και όμορφη γέννα!

Κι όσο για τη μικρή σου, μη στεναχωριέσαι.

Ετσι την πάτησα κι εγω και δυστυχώς το καταλαβαίνουν!

Σε λίγους μήνες, όλα θα είναι πολύ όμορφα!

Καλώς να ανταμώσεις το μωράκι σου!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαρα ολα να πανε καλα!!!!!!!Περιμενουμε νεα!!!

Ροδακινοοοοο ελα να μας πεις τα ευχαριστα!!!

Γεννησε και η Νιονιω απο οτι βλεπω στη λιστα Αννια ε;;;Να μας ζησει!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τα νεα μας... απο χτες τα κακακια του μπεμπη αρχισαν να ειναι πιο πηχτα αλλα και πιο καφε.. σημερα το βραδυ δε ειδα λιγο αιματακι στην πανα οταν πηγα να τον αλλαξω αλλα οχι με κακα.. ξερετε ...απο τις κλανιτσες που ριχνουν και τους φευγουν και λιγα κακα. στο επομενο αλλαγμα καφε παλι κακα αλλα πηχτα( οχι οσο οταν δινεις συμπληρωμα αλλα οχι και ζουμερα οπως με τον θηλασμο πριν απο μερες)και στο επομενο αλλαγμα λιγο καφε- χακι. φυσικα πηρα τηλ τον παιδιατρο. μου ειπε οτι εφοσον δεν εχει βλενες δεν ειναι αλεργια στα γαλακτοκομικα που τρωω ( φοβηθηκα για αλεργια στην λακτοζη) μαλλον εχει ερεθιστει ο δακτυλιος του πρωκτου απο τα κακα κι εχει τραυματιστει.

Λοιπον οταν ο γιος μου ηταν 3 μηνων ειχα δει λιγο αιμα στα κακα,μια τριχουλα...Περιττο να πω οτι ειχα χεστει πανω μου...Ενημερωθηκα και εμαθα οτι μπορει να σημαινει αλλεργια παρολα αυτα η παιδιατρος μου ειχε πει να παω την πανα για mayer κοπρανων που ανιχνευει το αιμα για να σιγουρετουμε οτι ηταν αιμα και αν ηταν θετικη να καναμε μια καλλιεργεια για μικροβια...η οποια τελικα βγηκε αρνητικη.

Τεσπα για να μην τα πολυλογω τελικα δεν ξαναειδα αιμα ποτέ και δεν ειχε αλλεργια απλα καταληξαμε στο οτι απο τα πολλα κακακια ειχε κανει ραγαδουλα στον πωπο και εβγαλε αιμα.

Οποτε και εσενα μαλλον κατι τετοιο συμβαινει .Καλα σου ειπε.

Τελικα εχω πολυταραχες εμπειρες με το γιο μου...και δε σας εχω πει ακομα και τα ''καλα''...σιγα σιγα...:rolleyes:

Εμας τα κακα μας παραειναι μουσταρδι και ζουμερα...ετσι πρεπει να ειναι με το θηλασμο αραγε;;;;

Archon....διαβασα την περιπετεια σου και εμεινα ρε κοριτσι μου..αρε ξυλο που θελουν μερικοι γιατροι...Περαστικα σου!!!Οσο για τη χοανη εγω εχω την κλασσικη με ενοχλει λιγο αλλά δε ξερω αν ηθελα μεγαλυτερη...με τη θηλη εχει να κανει ή με το στηθος;

Καλημερα!!!

Η κορη μου πηρε το πρωινο της στις 7μιση και τωρα σηκωθηκα και εγω να βγαλω λιγο γαλα μηπως και βγουμε σημερα οικογενειακως μια βολτουλα...ποσο γαλα να πινει αραγε σε αυτη τη φαση;;Ιδεα δεν εχω....

Θα δουμε, αναλογως τα κεφια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα κι από το δροσερό (!!!) Ηράκλειο!! :D Επιτέλους τέλος οι καύσωνες!!! :tongue:

Χαρά η ώρα η καλή!! Περιμένουμε νεότερα!! Αυτό το "συνοδοιπόροι" πολύ μου άρεσε!! ;)

Ρίτα είχες νέα από Ροδακινούλα;;; Πες μας καλέ!! :D

Κορίτσια εμείς σιγά σιγά μπαίνουμε σε ένα πρόγραμμα.. Δηλαδή μάλλον εγώ μπαίνω στο πρόγραμμα της μικρής :tongue: Όμως όποτε μπορούμε βγαίνουμε μια βολτίτσα έστω για 1 ώρα, κι εχθές και προχθές πήγαμε για καφέ! (βέβαια σε μέρη που παν συνταξιούχοι :lol: δηλαδή πολύ ήσυχα) Δεν την παλεύω ρε σεις.. Μαζί με το μωρό φυσικά, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε που να την αφήσουμε! Αλλά φροντίζουμε να είναι καλά φαγωμένη, και να έχει κοιμηθεί που να έχουμε μία ώρα περιθώριο :tongue: Αυτήν την εβδομάδα είχε πάρει άδεια ο άντρας μου για να είναι μαζί σπίτι και να με βοηθάει, από Δευτέρα θα γυρίσει στην δουλειά.. Θα ζοριστώ, όχι τόσο από τις δουλειές, γιατί δεν πολύ ιδρώνω και να μην είναι πχ συμμαζεμένο το σπίτι, ή κι αν παίξει και delivery, απλά ψυχολογικά πιστεύω θα ζοριστώ, με ένα μωρό στο σπίτι μόνη μου όλη μέρα.. Μου φαίνεται πρέπει το συντομότερο να αρχίσω να την βάζω στο mei-tai και να αρχίσουμε τις βόλτες έστω και μόνες μας, γιατί θα τα παίξω!!!! :?

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα η χοάνη έχει να κάνει και με τη θηλή και με το στήθος!! Αν είναι πολύ μικρή μπορεί να σου τραυματίσει την θηλή (όπως στην δική μου περίπτωση), αν είναι μεγάλη μπορεί να σου τραυματίσει το στήθος, γιατί θα το τραβάει κι αυτό μέσα! Εμένα γύρω γύρω από την ρόγα είχε αρχίσει να πρήζεται, σαν φλεγμονή κάτι, πονούσα πάρα πολύ!! Δεν το συνειδητοποίησα μόνη μου βέβαια, όταν είχε έρθει η σύμβουλος θηλασμού και παρατήρησε την διαδικασία, είχε δει ότι στην φάση της άντλησης διογκωνόταν πάρα πολύ η θηλή και πιεζότανε, και στο τέλος γύρω γύρω είχε ένα σημάδι μία γραμμή (σαν να λέμε με έκοβε). Βέβαια είμαι και λίγο ανώμαλη!! Αυτό μόνο στο ένα στήθος, το άλλο μια χαρά! Το αριστερό μου είναι πιο μεγάλο από το δεξί!! Η σύμβολος μου λέει πιθανόν να ήτανε από πριν, απλά δεν ήτανε αισθητή η διαφορά, τώρα όμως εγώ το βλέπω και μου φαίνομαι σαν τέρας!! Με ρούχα βέβαια δεν το καταλαβαίνεις!! Αλλά με το αριστερό όμως έχω γενικά πολλά θέματα!! Τώρα πχ πάλι νοιώθω κάτι σουβλιές!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημερα κ απο μενα και καλο μηνα!!

χαρα με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου!

αγγελικη με το καλο κ εσυ αυριο!

νιονιω να σου ζησει!!

επομενη ειναι η αννια?

αρχον περαστικα!τι να πω δε θα μπορουσα ποτε να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο...

ελενα το σλινγκ το πηρα οπως ειναι στη φωτο το ειχε ετοιμο κ εχει μπλε κρικους...ωραιο ειναι.

εγω καλα λεω να παω καμια βολτα για ψωνια σημερα...αυριο εχουμε και το γαμο του κουνιαδου μου...μαλλον θα παω-εκτος απροοπτου δηλαδη.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσακια μου....τι κανετε σημερα??

εγω κοιμηθηκα χθες δεν μπορω να πω...με αφησε και ο αντρουλης μου να κοιμηθω μεχρι τις 9....

γλυκαθηκα χθες με την βολτα και θελω και σημερα καλε....αντε να αρχισουμε τις εξορμησεις.....

η νιονιω γεννησε??να της ζησει..

χαρα με το καλο σημερα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Χαρά με το καλό να παρεις το μωρακι σου αγκαλιά!!!

Σοφια και αννια εσεις μεινατε? αντε κοντευετε!

Εγω χαθηκα λιγο γιατι χασαμε τον παππου μου και ειχα αλλα τρεχαματα...

Να σας ρωτησω κατι, απο τη μερα της κηδειας ενω φευγοντας ειχα βγαλει γαλα ,(χρειαστηκε βεβαια να δωσει και ξενο ο αντρας μου) γυριζοντας και μεψρι σημερα το στηθος μου το νοιωθω αδειο , δεν τρεχει ενω παντα λερωνομουν και βλεπω οτι η μικρη κουραζετε πολυ στο στηθος γιατι μαλλον δνε βρισκει την ποσοτητα πυ θελει. Υπαρχει περιπτωση να μειωθηκε λογω της ψυχολογιας μου? αναγκαστικα δινω και λιγο συμπληρωμα γιατι βλεπω οτ ιδεν χορταινει, δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια να την εχω στο στηθος συνεχεια μιας και ειμαι μονη μου και με την μεγαλη σε τρελα! Πηρα το τσαι της weleda μηπως κανει δουλεια, την συμβουλο δεν την βρηκα ακομη. Τι αλλο να κανω?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κοριτσια μου ακομα εδω εγω εχει καραβολευτει η μπουμπου...Νιονιω να σου ζησει και απο εδω...Αρχον τι τραβηξες κοπελα μου,πιστευω δεν εχει σχεση το οτι ειναι δημοσιο γιατι και εγω τα δυο μου παιδια σε δημοσιο τα γεννησα και εκει θα γεννησω παλι,ειναι τελικα σε οποιον πετυχεις!!!!Απο την ροδακινουλα κανενα νεο??εχει μιλησει καμια μαζι της??Η Χαρα λετε να γεννησε?Τα νεα τα δικα μου απο τον γιατρο η μπεμπα ειναι σχετικα ψηλα εχει βολευτει λεει ο γιατρος και αν δεν γεννησω μεχρι την Τεταρτη την Πεμπτη θα μπω για τεχνητους(και δεν θελω καθολου λεμε)Μου εκανε και την εξεταση και δεν πονεσα καθολου αυτο να σημαινει οτι εχει μαλακωσει ο τραχηλος????Μακαρι!!!!!!

Τανια μηπως απο την στεναχωρια σου μειωθηκε το γαλα???Να ζησετε να τον θυμοσαστε προσπαθησε να μην στεναχωριεσε.....

Σοφια και χριστινιω εμεις μειναμε αυριο γενναει και η Αγγελικουλα οποτε θα μεινουμε 3και ο κουκος:tongue::tongue:

Αναστασια τι εκανες τελικα με τις πανες??Δευτερα η Τριτη θα στις στειλουν?

:-D

Διαφημίσεις

αννια κ εμενα μου εκανε την εξεταση την προηγουμενη φορα και δε πονεσα...αλλα ο δικος μου τραχηλος ειναι σκληρος και προς τα πισω απ οτι μου ειπε...δε ξερω τη δευτερα θα με δει παλι...κ εμενα μου πε σαβατο θα με βαλει με προκληση αν δεν εχω γεννησει...(γμτ θα χασω και τη συναυλια του χατζηγιαννη μηπως ν ατου λεγα να περιμενει λιγο ακομα?:tongue:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια.

Δεν έχω πολύ ώρα, να ευχηθώ στη Χαρα, να πάνε όλα καλά και περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα. Να σας ζήσει και σε σένα καλή ανάρρωση.

Αρχον, τι πέρασες, πάλι καλά που είσαι καλύτερα. Για τη χοάνη, ναι παίζει ρόλο το μέγεθος. Δες αν θυμάμαι καλά στη σελλιδα της medela που δίνει κάποιες οδηγίες για το σωστο μέγεθος. Και εγώ νομιζω πως χρειαζόμουν μεγαλύτερο αλλά στο τέλος ήθελα το 21! (τρομάρα μου, νόμιζω πως είχα τίποτα τεράστιο!)

Για τις medela, μπορείς να αγοράσεις από το άμαζον. Εχουν όλα τα μεγέθη, και δεν είναι πολύ ακριβα γύρω στις 13 λίρες. Αν δε βρεις τίποτα πες μου, ισως θα μπορούσα να στο παραγγείλω και εγώ. Και πάλι περαστικά σου και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να καταφέρεις να θηλάσεις, άμα αυτο θα ήθελες!

Εύχομαι να μπω αργότερα να σχολιάσω και τίποτα άλλο, που μάλλον δε θα το θυμάμαι!

Κοριτσια καλησπερα και καλο μηνα!!

Χαρα με το καλο να υποδεχθεις τον πριγκιπα σου.

Archon επαθα σοκ!δεν υπαρχουν οι γιατροι.τι να πω??κ εμενα ειδικευομενο εβαλε κ τον ακουγα που τον μαθαινε πανω μου ελεος."Εκει κοψε πιο δεξια ..ναι ναι..αιμορραγια..ελα πιο κει,τωρα τραβα..οχι..οχι..."τι να πεις?κ δεν φτανει αυτο ειπα στον γιατρο ποναω απ την δεξια μερια με τραβαει κ νου λεει ο ειδικευομενος ηταν απο κει...ππππφφφ!!!!κ εγω πηρα mitrotan κ αντιβιωση.ειναι για να κανει συσπασεις η μητρα κ να καθαρισει.

Κοριτσια διαβασα λιγο στα "πεταχτα".βασικα στον θηλασμο λιγο κολλαω.τον θηλαζω οποτε ξυπναει ανα 3 ωρες στην καλυτερη ΑΛΛΑ οταν ηρθε η παιδιατρος σπιτι μου ειπε να του δινω ξενο στις 2 το μεσημερι 9 το βραδυ κ 12 το βραδυ.στο καπακι μετα απο θηλασμο.εγω στις 9 δεν του δινω.κ ολο αυτο γιατι της ειπα οτι το βραδυ θελω να κοιμαμαι οσο μπορω.αλλα ρε γαμωτο κ που το δινω ανα 2,5 ωρες ξυπναει.κ δεν ξερω τι να κανω.να το κοψω το ξενο?κ ο λογος που το ξεκινησαμε ηταν ο ικτερος.

εγω εχω γαλα γιατι ο πασας θελει βυζι.με εχει ξεζουμισει.ποναω.ειναι γκρινιαρης παραπονιαρης.τσιριζει αν τον αφησεις κατω.στο κρεββατι του ουτε λογος να κοιμηθει.τον εχουμε στην καλαθουνα στο καροτσι.εμ το αλλο που γυρναει το κεφαλι μονος του.τον βαζεις δεξια κ τον βρισκεις αριστερα.για 24 ημερων μωρο δεν ειναι υπερβολικα??γι αυτο θελω να τον βαλω στο κρεββατι τον φοβαμαι.

Παντως με τον θηλασμο θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ δυσκολο να βγεις εξω.

Γενικα η κατασταση πολυ δυσκολη αυπνια πολυ κ κουραση εχασα ολα τα κιλα φανταστειτε αλλα 2 μου εμειναν.διαβασα ενα μην της ΜΙΜΙΚΑΣ κ ειναι λες κ περιγραφει την καθημερινοτητα μου.κοτσιδα-πυτζαμα!

Αλλα νεα:καναμε κ πεφηκητιδα στο ματι.βαζουμε κολλυριο.κ εδω κ 2-3 μερες βγηκαν σπυρακια στα μαγουλακια κ η παιδιατρος μου ειπε δερματιτιδα απ τον ιδρωτα απ το στηθος απ την σκονη.ειπε να βαζουμε δυο αλοιφες κ ο αντρας μου δεν θελει.απ την μια εχει δικιο ολο κατι του βαζουμε.αλλα απ την αλλη να το αφησω ετσι?αμαν ρε γαμωτο ολα εμεις θα τα παθουμε?

Τελος παντων φευγω μπας κ κοιμηθω καμμια ωρα..θα ξαναμπω φιλια σε ολες..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια καλησπέρα και καλό μήνα!

Τελικά παρήγγειλα μεγαλύτερο μέγεθος χοάνης και θα έρθει Τετάρτη με Πέμπτη. Μέχρι τότε δεν ξέρω τι να κάνω. Να χρησιμοποιήσω αυτό που έχω? Και αν μου κάνει πάλι ζημιά? Το έβαλα 2 φορές και έγιναν κατακόκκινες.

Δέσποινα σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου τελικά παρήγγειλα σήμερα. Και εγώ αυτό ελπίζω να τα καταφέρω τελικά. Είναι κρίμα ξέρεις γιατί από την δεύτερη μέρα είχα πολύ γάλα και αναγκαζόμουν να το βγάζω με το χέρι γιατί η μικρή λόγω ίκτερου κοιμόταν και δεν θήλαζε όσες φορες έπρεπε. Και τωρα τίποτα!! Και όταν σκέφτομαι οτι θήλασα την μεγάλη μου 6 μήνες τότε στενοχωριέμαι ακόμα περισσότερο.

Taniabell ζωή σε εσάς, να ζήσετε να τον θυμάστε. Νομίζω οτι τελικά παίζει ρόλο η ψυχολογία. Η γιατρός που πήγα μετά από όλα αυτά, μου είπε οτι από την στενοχώρια και την σωματική ταλαιπωρία βέβαια, μου κόπηκε το γάλα.

Άννια και εγω την κόρη μου στο δημόσιο την γέννησα με τον ίδιο γιατρό και ήμουν ικανοποιημένη. Μάλλον όμως ο κύριος δεν έμεινε ευχαριστημένος με αυτα που του δώσαμε τότε. Έμαθα οτι έχει μαύρη λίστα! Μάλλον και εγώ εκεί ήμουν.

Εύχομαι να σου έρθουν οι πόνοι νωρίτερα από την Πέμπτη και να γλυτώσεις την πρόκληση.

Greta δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω. Αν ήθελα να με ξεγεννήσει ειδικευόμενος δεν θα πλήρωνα κάθε μήνα 60 ευρώ. Τουλάχιστον ο δικός σου ήταν εκεί και επιτηρούσε. Εμένα είχε το θράσος να έρθει την τρίτη μέρα στο δωμάτιο και να μου πει να πάω στο γραφείο του να πάρω το εξιτήριο. Καταλαβαίνετε γιατί.

Εύχομαι περαστικά στο μικρούλι σου. Μην στεναχωριέσαι, ευτυχώς αυτά είναι περαστικά.

Ενα μακρυ ταξιδι πολλων συναισθηματων εφτασε στο τελος του. Σας ευχαριστω που εισασταν τοσο καλοι συνυδοίποροι.Μαζι περασαμε πολλα και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.

Καλο βραδυ και φιλακια πολλα σε ολες!

Την επομενη φορα που θα σας γραψω θα εχω ηδη ανταμωθει με τον πριγκιπα μου!

Υπεροχο τωρα το διαβασα ενα ταξιδι που μοιραστηκαμε μαζι με συγκινησες πολυ κοριτσακι.Η φιλια αυτη ευχομαι απο την καρδια μου να κρατησει για παντα με ολες μας.Τωρα πια θα εχεις γεννησεις να σου ζησει κοριτσακι!

Περιμενουμε νεα απο αννια;

Και αυριο περιμενουμε γεννητουρια!

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...