Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλησπερα εγκυουλες και μαμαδουλες!!!

σημερα ειμαι χαλια...ειχα παει για δουλειες το πρωι και γυρισα με συσπασεις και πονους στη μεση...εχω κανενα 2ωρο που συνήλθα....εχω πητ 28/9 αλλα εχουμε βαλει στοχο τις 24/9(χλωμο το βλεπω να φτανω μεχρι εκει)

ειχα παρει κι εγω σλινγκ αλλα δεν το χρησιμοποιησα καθολου...μαλλον κατι δεν εκανα καλα και το μωρο ηταν χαλια εκει μεσα....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κερασιά ωραία ιδέα για την συνάντηση!! Δυστυχώς εμείς από την επαρχία δεν θα μπορούμε :|

Λίμπερο καλό κουράγιο κορίτσι.. Θα είναι πολύ δύσκολα χωρίς τον αντρούλη σου, κυρίως ψυχολογικά πιστεύω.. Γιατί βοήθεια πχ έχεις από τους δικούς σου, αλλά άλλο είναι ο άνθρωπός σου.. :rolleyes:

Δέσποινα ναι βοήθησες!! :-) Υπομονή κι εσύ με τα πεθερικά, σκέψου ότι είναι προσωρινό! Και βάλε τα όρια σου ξεκάθαρα, αν παρεξηγηθούν παρεξηγήθηκαν! Τουλάχιστον σκέψου πως όταν φύγει ο άντρας σου για Δουβλίνο θα τους έχεις εκεί, νομίζω είναι σημαντικό! Φαντάζεσαι να έπρεπε να μείνεις μόνη σου;;

Μιμίκα δεν ξέρω τι λένε όταν σαραντήσει κάποιος.. :| Να σας ζήσει; Μπα.. Χμμμ.. Τί λένε ρε κορίτσια;; :confused:

Χριστίνα υπομονή κι εσύ!! Έχεις λίγο δρόμο ακόμη!!!

Εμείς κορίτσια νομίζω ότι τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τον θηλασμό!! Σήμερα ξυπνάει ανά μία ώρα, τρώει για 15 λεπτά και ξανά τούμπαλιν!! Αλλά τουλάχιστον αισθάνομαι καλά που ξέρω πως όταν πεινάει ξυπνάει.. Πριν δεν ήτανε κατάσταση αυτή να κοιμάται όλη μέρα!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κορίτσια κάτι ακόμη, σκέφτομαι να παραγγείλω πάμπερς Online γιατί από ότι διαπιστώνω τελειώνουν στο φτερό τα κουτιά!! Αλλά σκέφτομαι τί νούμερο να πάρω;; Πχ τώρα χρησιμοποιούμε το 1 (3-5 κιλά νομίζω) αλλά για πόσο ακόμη θα είναι σε αυτό το νούμερο;; Μήπως να πάρω το επόμενο;;; :confused:

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημερουδια!!! κοντευετε οι υπολοιπες εγκυουλες ε?? αντε με το καλο κοριτσακια!!

καλε πλεξιμο δεν ξερω.... τωρα θα παρω βελονες και ενα κουβαρι να κουτσοπλεξω ( αν τα καταφερω...)

τα νεα μας... απο χτες τα κακακια του μπεμπη αρχισαν να ειναι πιο πηχτα αλλα και πιο καφε.. σημερα το βραδυ δε ειδα λιγο αιματακι στην πανα οταν πηγα να τον αλλαξω αλλα οχι με κακα.. ξερετε ...απο τις κλανιτσες που ριχνουν και τους φευγουν και λιγα κακα. στο επομενο αλλαγμα καφε παλι κακα αλλα πηχτα( οχι οσο οταν δινεις συμπληρωμα αλλα οχι και ζουμερα οπως με τον θηλασμο πριν απο μερες)και στο επομενο αλλαγμα λιγο καφε- χακι. φυσικα πηρα τηλ τον παιδιατρο. μου ειπε οτι εφοσον δεν εχει βλενες δεν ειναι αλεργια στα γαλακτοκομικα που τρωω ( φοβηθηκα για αλεργια στην λακτοζη) μαλλον εχει ερεθιστει ο δακτυλιος του πρωκτου απο τα κακα κι εχει τραυματιστει. μου ειπε να του βαζω βαζελινη ή λαδακι και να του δινω και 50 μλ χαμομηλι για να μαλακωσουν τα κακα και να μην ερεθιζεται. σε καθε περιπτωση βεβαια παρατηρουμε πως παει και ξαναμιλαμε μαζι του. η αληθεια ειναι οτι ο μπεμπης οταν θελει να τα κανει εχει τρελο σφιξιμο και κλαμα.

τωρα τον εχω στο σλινγκ φορεμενο να κοιμαται και σας γραφω.οσες εχετε μαρσιπο σας συστηνω ανεπιφυλακτα να προσπαθησετε να φορεσετε το μωροακι σας. συνηθιζοντας τον ειλικρινα θα σας λυσει τα χερια και θα ηρεμει πιο γρηγορα το μωρο. και στον Σπυρο και τωρα στον Κωστη με το που τους εβαζα μεσα γκρινια λιγο και μετα γκουπ! νανι!!!

το πρωι που πηγαμε φαρμακειο για το χαμομηλακι μας σταματησε στο δρομο μια γιαγια για να δει τον μικρο ο αντρας της, η φαρμακοποιος επαθε πλακα με την "πατεντα" του μαρσιπου μια αλλη γιαγια μου ζητησε απο που τον πηρα για να πει και στην κορη της. χαμος!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα κ απο μενα!

ελενα πηρα ενα τυρκουαζ λινο αν βρω τη φωτο θα σας το βαλω.

αννια τι σου ειπε ο γιατρος χθες?

με τη ροδακινουλα τι εγινε?εχει μιλησει καμια μαζι της?

εγω εδω βαριεμαι...αντε να περασει και αυτη η βδομαδα να γεννησω!!ανυπομονω!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τελικά παράγγειλα το 2 μέγεθος (3-6κιλά) από το site που μας έδωσε η Άννια: www.paneschicco.gr :cool:

Έλενα όλα τα γαλακτωκομικά μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα ή μόνο τα αγελαδινά; :confused: Γιατί πχ επίτηδες τελευταία τυριά παίρνω πρόβια ή κατσικίσια γιατί νόμιζα πως δεν πειράζουν :rolleyes:

Σοφία πολύ ωραία χρώμα το σλιγκ!!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

ποιο πολυ το αγελαδινο ενοχοποιειται για αλεργιες αλλα δεν σου το ορκιζομαι. παντως η προηγουμενη πανα ηταν μουσταρδι ( ρε σε τι σημειο εχουμε φτασει... αντι να λεμε για χρωματα στο μαλλι λεμε για χρωματα στο σκατι...χιχιχιιχιχιχιχχ). το χαμεμηλο μονο που δεν μου το εφτυσε στα μουτρα!! αν ηταν λιγο μεγαλυτερος θα το εφτυνε και θα με χαστουκιζε κιολας! ρουφαγε λιγο και με το που το κατεβαζε εκανε μια ξινισμενη μουρη ... τι να σας λεω!! με το ζορι ηπιε 20-25 μλ.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Κορίτσια καλησπέρα,

έχω πολύ καιρό να σας διαβάσω και έχω χάσει πολλά. Σε όσα κορίτσια γέννησαν εύχομαι να τους ζήσουν τα μωράκια τους, να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!

Εγώ είχα κάποια προβλήματα γι' αυτό και δεν έμπαινα να σας διαβάσω.

Γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο. Με παρακολουθούσε κάθε μήνα ο πανεπιστημιακός γιατρός που θα με ξεγένναγε (απογευματινό ραντεβού 60?). Το αποτέλεσμα? Έφυγε 15 λεπτά πριν γεννήσω και με άφησε με 2 ειδικευόμενους και την μαία. Στο δρόμο προς το χειρουργείο η μαία έλεγε του ειδικευόμενου "δεν είναι τίποτα μπορείς να τα καταφέρεις" και σε εμένα "κούκλα μου δεν είναι τίποτα με 2 σπρωξίματα έχει βγει".

Για να μην πολυλογώ το πραγματικό πρόβλημα παρουσιάστηκε 10 μέρες μετά όπου άρχισαν να με πιάνουν ρίγη, να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου και τελικά σήκωσα πυρετό 38,5. Στην αρχή νόμιζα οτι ήταν το στήθος (πέρασα πολλά, πληγές, αίμα, η μικρή δεν μπορούσε να το πιάσει), τελικά πήγα σε γιατρό έξω και μου είπε οτι βλέπει υλικό στην μήτρα και οτι δεν έχω καθαρίσει. Μου έδωσε mitrotan και αν δεν έκαναν τίποτα θα πηγαίναμε για απόξεση. Ευτυχώς 5 ώρες μετα το πρώτο χάπι, συγνώμη για την περιγραφή, έβγαλα κάτι σαν λώρο χοντρό όσο ο αντίχειρας και μήκος κοντα στους 20 πόντους. Η γιατρός μου είπε οτι μάλλον ήταν υπόλειμμα πλακούντα. Έτσι γλύτωσα την απόξεση. Τώρα παίρνω αντιβίωση λόγω λοίμωξης. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά το γάλα κόπηκε. Μου είπαν οτι μπορώ να το επαναφέρω με συνεχείς αντλήσεις κάθε 3 ώρες, όμως το θήλαστρο μου δημιουργεί πληγές. Σκέφτομαι μήπως το μέγεθος της χοάνης είναι μικρό. Έχει καμία κοπέλα ανάλογη εμπειρία?

Διαφημίσεις

ARCHON σιδερενια κουκλα μου να σου ζησει και το μωρακι σου.Δεν μου εχει τυχει αλλα επειδη σκεφτομουν σοβαρα να γεννησω σε δημοσιο ,υστερα απο προτροπη γιατρου να αφαιρεθουν και οι σαλπιγγες μου υστερα απο τον τοκετο πηρα μαυρο δρομο !

Αλλες κοπελες μπορει να εχουν θετικες εντυπωσεις ειναι τελικα να μην σου τυχει!

wDsdp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου..ήρθα και εγω....είμαι πολυ κουρασμένη αλλα αντέχω ακόμα...

Άρχισα να χρησιμοποιω και το σλιγκ μου και μου αρέσει....βγήκα σήμερα και με κοιτούσαν όλοι και γελουσαν.,,,έγινα αξιοθέατο....Χαχαχαχ...ο μικρός πάντως το απόλαυσε....κοιμόταν συνέχεια επιτέλους γιατι μου μένει ξύπνιος αρκετα.....

Archon...ευτυχώς όλα καλα και δεν υπήρξε πρόβλημα χειρότερο.....μαλλον θέλεις οντως άλλο μέγεθος χοανης...δεν είχα πάντως παρόμοιο πρόβλημα....

Χαρα και αγγελική πλησιάζουν οι μέρες....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

evri 10/8 αγοράκι 9/8

leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

libero10 27/08 αγοράκι 16/8

kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι 27/8

------------------------------------------------------------------------------------------------

zipounaki 13/08

eirinomama 20/8 αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

:-D

Άρχον στ'αλήθεια λυπάμαι για όσα πέρασες!! Εύχομαι να ήτανε περαστικό και απλά μία κακή εμπειρία! Όσο για το μέγεθος της χοάνης είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, και μου είχε πληγώσει την θηλή! Η βλακεία είναι ότι εδώ στο Ηράκλειο τουλάχιστον δεν βρίσκεις εύκολα αναλώσιμα για θήλαστρα, πχ χοάνες κυκλοφορούν μόνο τα 24 που είναι το στάνταρντ, σε ένα μόνο φαρμακείο βρήκα το 36, αν και εγώ ήθελα το ακριβώς επόμενο από το 24 (δηλ. το 27), αλλά αφού δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω πήρα το 36 που βρήκα, και είδα μεγάλη διαφορά αμέσως! Ανακουφίστηκα! Αν λοιπόν νοιώθεις ότι παίζει να είναι αυτό, μην το καθυστερείς! Άλλαξε τις χοάνες το συντομότερο!!! Καλή τύχη με τον θηλασμό, και μπράβο σου που παρ'όλες τις δυσκολίες το παλεύεις ακόμα!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα μολις ξαπλωσα. Αυριο το πρωι στις 7:30 θα ειμαι στο μαιευτηριο. Εφτασε επιτελους η στιγμη!!!!!

Παραδοξως για τελευταιο βραδυ ειμαι πιο ηρεμη απο οτι περιμενα. Φαινεται πια η προσμονη ειναι μεγαλυτερη.

Πονεσε λιγο ο αποχωρισμος νωριτερα με την κορη μου,ισως γιατι ειδα μια μικρη θλιψη στα ματια της. Βλεπετε ειναι η πρωτη φορα που φευγει απο μακρια μου:cry:

Ενα μακρυ ταξιδι πολλων συναισθηματων εφτασε στο τελος του. Σας ευχαριστω που εισασταν τοσο καλοι συνυδοίποροι.Μαζι περασαμε πολλα και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.

Καλο βραδυ και φιλακια πολλα σε ολες!

Την επομενη φορα που θα σας γραψω θα εχω ηδη ανταμωθει με τον πριγκιπα μου!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...