Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου,σήμερα το αποδευμα έχω ραντεβού με τον γιατρο άντε να δούμε.καλα βρε όλες θα γεννήσετε;;; με βλέπω να μένω τελευταία ...Αγγελική όχι βρε δεν θεωρείτε πρωορη κάτω των 37βδομαφ

Δων μονο...και απο βάρος μια χαρα!!! 37+3 είχε γεννήσει και η Αννα αν θυμάσαι...με το καλο!!!!

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!σας διαβαζω καθημερινα αλλα εχω καιρο να γραψω..με το καλο τα μωρακια που θα ερθουν αυτες τις μερες!!!

εγω εκανα χτες nst, ειχα 2 συσπασεις καλες αλλα επειδη ειναι ακανονιστες δεν αξιολογουνται...τη δευτερα ο μικρος μου ηταν 2550....σε 2 εβδομαδες πηρε μονο 150γρ...εντυπωση μου εκανε....ολα καλα!!!

σε οσες μανουλες ταλαιπωρουνται με το θηλασμο και τους κολικους θα πω μονο κουραγιο και υπομονη...θα ερθουν καλυτερες μερες....;)!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλημερα στις ξενυχτισσες!!!

Τι κανετε;;

Αγγελικουλα με το καλο!!!!Μια χαρα θα ειναι το μωρο,δεν ειναι προωρο θα εισαι στην 38η οι γιατροι θελουν να ειναι τα μωρα κλεισμενες 37 εβδ.Και εγω ακριβως στην 37η γεννησα.

Εμεις καλα!εχθες ,μια βδομαδα μετα την παιδιατρο τη ζυγισαμε(μια φορα τη βδομαδα μας ειπε να τη ζυγιζουμε ιδια ωρα ,νηστικια και γυμνουλα) και πηρε αλλα 350 γρ.(!!!)μια χαρα η μπουμπου μας και το μαμαδογαλα.Πολυ χαιρομαι!!!

Ωχ την ακουω και ηθελα να πω κι αλλα...ξαναρχομαι....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αγγελικη με το καλο!!37+3 γεννησα τη κορη μου...ολα καλα θα πανε!

χριστινα εσυ ποτε εχεις πητ?

αννια εγω κ εσυ θα μεινουμε στο τελος:Pπεριμενουμε νεα απ το γιατρο!

εγω πηγα χθες στο μαλ για βολτα...2 ωρες περπαταγα...το μονο που καταφερα ηταν να με πιασει φριχτος πονος στο ισχυο και να μη μπορω να κουνηθω..ο μπεμπης τιποτε...εχω κατι πετρωματα κατα καιρους αλλα χωρις πονο...δε νομιζω οτι ειναι συσπασεις γεννας...ουφ ποτε θα βγει αυτο το μωρο??

πηρα κ σλινγκ σημερα απο τη στελλα-πολυ γλυκια και εξυπηρετικη-ελπιζω να μας βολεψει!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κ απο μενα!

εγω πηγα χθες στο μαλ για βολτα...2 ωρες περπαταγα...το μονο που καταφερα ηταν να με πιασει φριχτος πονος στο ισχυο και να μη μπορω να κουνηθω..ο μπεμπης τιποτε...εχω κατι πετρωματα κατα καιρους αλλα χωρις πονο...δε νομιζω οτι ειναι συσπασεις γεννας...ουφ ποτε θα βγει αυτο το μωρο??

πηρα κ σλινγκ σημερα απο τη στελλα-πολυ γλυκια και εξυπηρετικη-ελπιζω να μας βολεψει!

φιλια πολλα σε ολες!

γεια σας κορες!!! σημερα ειμαστε λιγο στο τρεξιμο... κουζινα -μπεμπη που κλαιει- κουζινα. ο τιραμολας εγινα αλλα φαι εφτιαξα!!!

ποιο αλινγκ πηρες τελικα?

Αγγελικουλα φτανει η ωρα που θα κρατησεις το μπεμπακι σου. αντε με το καλο και με κανενα πονο!!! μην αγχωνεσαι για τις εβδομαδες αφου περασε τις 37.

θα επανελθω αργοτερα.. φιλουρεεεες!!!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,σήμερα το αποδευμα έχω ραντεβού με τον γιατρο άντε να δούμε.καλα βρε όλες θα γεννήσετε;;; με βλέπω να μένω τελευταία ...Αγγελική όχι βρε δεν θεωρείτε πρωορη κάτω των 37βδομαφ

Δων μονο...και απο βάρος μια χαρα!!! 37+3 είχε γεννήσει και η Αννα αν θυμάσαι...με το καλο!!!!

Άντε Ιωάννα μου με το καλό να πας στον γιατρό και καλά νέα να έχεις!! Φαντάζομαι αγωνία έ? Αφου εχεις πονάκια κ εσυ κοντά θα γεννήσεις λογικά μην γεννήσουμε κ μαζι δεν ξέρω!! Αααα δεν θυμόμουν η Αννούλα πόσο είχε γεννησει τον σκιουράκο.. σωστά έχεις δίκιο άρα ειμαι ήρεμη κ απο αυτήν την άποψη! δόξα το θεό

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα στις ξενυχτισσες!!!

Τι κανετε;;

Αγγελικουλα με το καλο!!!!Μια χαρα θα ειναι το μωρο,δεν ειναι προωρο θα εισαι στην 38η οι γιατροι θελουν να ειναι τα μωρα κλεισμενες 37 εβδ.Και εγω ακριβως στην 37η γεννησα.

Εμεις καλα!εχθες ,μια βδομαδα μετα την παιδιατρο τη ζυγισαμε(μια φορα τη βδομαδα μας ειπε να τη ζυγιζουμε ιδια ωρα ,νηστικια και γυμνουλα) και πηρε αλλα 350 γρ.(!!!)μια χαρα η μπουμπου μας και το μαμαδογαλα.Πολυ χαιρομαι!!!

Ωχ την ακουω και ηθελα να πω κι αλλα...ξαναρχομαι....

Γεία σου Ριτακι μου! σ ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ηρέμησα τελείως τώρα.. Μπράβο στην μανούλα και στο σούπερ μαμαδογαλατάκι της!! Μα πόσο περηφάνια αλήθεια θα νιώθεις μ αυτό έ? Ανυπομονώ να το ζήσω αυτήν την φορά!

καλημερα κ απο μενα!

φιλια πολλα σε ολες!

Ααα τελικά πολλές έχουν γεννήσει σ αυτήν την εβδομάδα και δεν μπήκαν θερμοκοιτίδα κ παρακολούθηση έτσι? όσο για τα πετρώματα να σου πώ οτι δεν ειναι καθόλου απαραίτητο να συνοδευονται απο πόνο..ακου με που σου λέω.. Κι εγώ απο την Στέλλα πήρα και ανυπομονώ να το δοκιμάσω στην μικρή μου! όντως φοβερή κοπέλα πολύ ευγενική και πρόθυμη

γεια σας κορες!!! σημερα ειμαστε λιγο στο τρεξιμο... κουζινα -μπεμπη που κλαιει- κουζινα. ο τιραμολας εγινα αλλα φαι εφτιαξα!!!

ποιο αλινγκ πηρες τελικα?

Αγγελικουλα φτανει η ωρα που θα κρατησεις το μπεμπακι σου. αντε με το καλο και με κανενα πονο!!! μην αγχωνεσαι για τις εβδομαδες αφου περασε τις 37.

θα επανελθω αργοτερα.. φιλουρεεεες!!!!!!

Ελενάκι μου σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Περιττό δε να σου πώ οτι εβαλα την μάνα μου κ εφτιαξε τα τυροπιτάκια που μας έβαλες προχθες χαχαχαχαχα Τ Ε Λ Ε Ι Α και πανευκολα! Χρυσοχέρα μου εσυ!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χαχαχαχαχαχα... σε εχω καταστρεψει!!!! τωρα θα το δεις και εσυ. με 2 παιδια αναζητας παντα τις πιο γρηγορες και ευκολες συνταγες! τα εφτιαξα και εγω αλλα δεν ειχα βαλει πολυ τυρακι μεσα και δεν ειχα και λουκανικακια. την επομενη φορα θα τα φτιαξω πιο τυρατα και απο τυροκροκετες!!!

σας ειπα το νεο χομπι που σκεφτομαι να ξεκινησω? πλεξιμο!!! ξερει καμια σας? για αρχη μου ειπε και η μαμα μου να παρω βελονες και εν κουβαρι και να δοκιμασω να κανω ενα κασκολακι για να του παρω τον αερα..απο κατι βιντεακια που ειδα στο ftiaksto.gr μου φανηκε αρκετα ευκολο. αντε να δουμε.. αν το εχω το αθλημα θα πλεξω κασκολ και για τα μπεμπακια σας!!! χιχιχχιχιχι

suU8p3.png

vdz8p3.png

Συμπεθέρα τρέλανέ μας! Καλά θα αρχίσεις και πλέξιμο;; Εγώ πάντως εξακολουθώ να ασχολούμαι μόνο με την μπέμπα κι όλα τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα.. Ας τα κάνει όποιος άλλος θέλει και μπορεί.. :tongue: Παρεπιπτώντως εγώ μόνο με βελονάκι (τσιγγελάκι το λέμε στα μέρη μου) ξέρω να πλέκω, με βελόνες δεν έχω δοκιμάσει ποτέ! Αλλά όντως online μπορείς να βρεις λεπτομερείς οδηγίες για τα πάντα!! ;)

Σοφία με γεια το σλιγκ σας!! Καλοφόρετο!! Αν τελικά τα καταφέρω με το θηλασμό σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα σλιγκ, είχα πάρει το μει-ται! Πάντως σε καταλαβαίνω που θέλεις να γεννήσεις! Κι εγώ δεν την πάλευα προς το τέλος.. Και σκέψου ότι γέννησα και σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα.. Υπομονη!! Λίγο έμεινε ακόμη!!! ;)

Ρίτα πόσο ήτανε και έβαλε 350;; Γιατί εμένα μου είπε πως τα 300 σε μια βδομάδα είναι πολλά;; :rolleyes:

Λέτα υπομονή! Θα στρώσει η κατάσταση, που θα πάει;; Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος! Τα λέω σε εσένα να τα ακούω κι εγώ!! :lol:

Κερασιά εμένα μου έκανε εμετούς όταν την τάιζα με το ζόρι! :|

Γκρέτα θα συμφωνήσω με την Λέτα, μας έλειψες!!

Δέσποινα σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές! Ήδη ακολούθησα αυτό που λες να την κάνω να αισθάνεται "άβολα" και πιάνει!! :D Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με την γλωσσίτσα, αφού το πιάνει κανονικά πλέον! Αρχίσαμε και τους μαραθώνιους από εχθές!! Άστα!!!

Αγλαϊα πως πάει ο πόνος;; Υποχώρησε καθόλου;;

Κορίτσια εχθές μίλησα και με την σύμβουλο, και είπαμε να ελατώσσουμε το συμπλήρωμα, δηλαδή να της δίνω λιγότερο από ότι της έδινα, και έτσι ελάττωσα και τις αντλήσεις.. Η μικρή ξεκίνησε και ξυπνάει συχνότερα!! Το οποίο είναι φυσιολογικό στον θηλασμό!! Πχ ξυπνάει ανά 1 με 2 ώρες!! Εκτός από εχθές το απόγευμα που μου έκανε έναν μαραθώνιο 5 ώρες (νευράκια τσανταλάκια) και μετά κοιμήθηκε σχεδόν ένα 4ωρο, αλλά την άφησα γιατί ήθελα κι εγώ να κοιμηθώ!!!! Γενικά δείχνει να χορταίνει, αλλά με σιγουριά θα το πω όταν ξαναπάμε στην παιδίατρο (σε 10 μέρες περίπου) και θα την ξαναζυγίσει! Το συμπλήρωμα το έκοψα αισθητά, πχ σήμερα της έχω δώσει στο σύνολο 80ml περίπου!!

Λοιπόν μιας και κοιμάται τώρα πάω να κάνω μία άντληση να έχω τράπεζα!! ;)

Φιλάκια!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Angelikig εγω 37+1 που γεννησα εγω ηταν προωρο λογο του χαμηλου βαρους και το γνωριζαμε αυτο γιατι δεν επαιρνε βαρος στην κοιλια ενω εσυ εχεις καλες μετρησεις βαρος.Δεν θα ειναι πιστευω .Που θα γεννησεις με το καλο;

chiqui αξια ! αφου πλεκεις κιολας μπραβο σου.

Με elisabeth και annia κλεινει το καφε;

Αντε σαραντιζουμε ολες και μετα οργανωνουμε την πρωτη συναντηση με τα μπεμπακια !!!

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες!εξαφανιστηκα γιατι δεν είχα Ίντερνετ κ σήμερα το φτιαξανε!ειμαι ένα πτώμα!εφυγε χτες κι ο άντρας μου για 25 μέρες κ τα έχω δει ολα!!!ο μικρός μάλλον έχει πονακια γιατι δεν εξηγείται να ειναι ταισμενος αλλαγμενος μπανιαρισμενος κ να κλαίει!!!εζω κοιμηθεί μονο 2,5 ωρες ολη μέρα!φυσικα δε προλαβαίνω να φάω γι αυτο κ μου έμειναν λίγα κιλα!αχ αντε να περάσουν ου μέρες να έρθει ο άντρας μου γιατι με βλέπω να καταρρεω!

pysXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Πώς είστε σήμερα;

Αγχωμένες μου φαίνονται οι εγκυούλες και κάπως ταλαιπωρημένες!

Αννια,πώς πήγε ο γιατρός;

Σοφια, καλύτερα είσαι σήμερα; Υποχώρησε ο πόνος;

Χριστινιώ πως είσαι εσυ;

Αγγελικη, 37 εβδ και μια χαρα νομίζω πως είναι. Απο προσωπική εμπειρία θα σου πω να προσέξετε για ίκτερο, νομίζω τα "πρωοράκια" είναι πιο πιθανό να παρουσιάσουν, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Απλώς πρέπει να προσέξετε να τρώει καλά!

Μύρινα, μακάρι να σε βοηθησα έστω και λίγο. Πολυ χαίρομαι που μειώσατε τις αντλήσεις. Κάπου έχω διαβάσει πως είναι καλύτερα να αποφευγεις τις αντλήσεις τις πρώτες 6 με 8 εβδομάδες μέχρι να εδραιωθει ο θηλασμος. Μήπως θα ήταν καλύτερα να το ελαττώσεις όσο μπορείς;

Ρίτα μπράβο για το βάρος, αλλά αυτη τη φορα δε ζηλεύω πολυ, μια και επιτέλους και εμείς πήραμε 340γρ σε μια βδομάδα!:tongue: Πολυ ενδιαφέρον τα φορουμ για το ΓΟΠ, αν και έχω ακόμα πολλά να διαβάσω. Δε ξέρω αν έχουμε ή όχι. Το τόξο το κάνει και η δική μας, αλλά μετά συνεχίζει το φαϊ. Που και που βγάζει και απο τη μύτη και απο το στόμα, το παράξενο είναι πως μετά συνεχίζει το φαι! Παρομοια συζητηση έχουμε και στο φόρουμ με τις "αγγλίδες", εύχομαι να μη σε πειράζει αλλά θα παραθέσω τα φορουμ που έδωσες.

Γκρετα που χάθηκες εσυ; Το έχω ακούσει πως μερικοι γιατροι συνιστούν χαμομηλάκι για τους κολικούς, αλλά είναι άλλοι τοσοι που προτίνουν στον αποκλειστικό θηλασμο να μη δίνουμε τίποτα άλλο! Δύσκολη απόφαση!

Αχ όλες με τα σλινγκ, θέλω και εγώ να δοκιμάσω! Περιμένω να έρθει η μανούλα μου με τα σλινγκ του αδερφου να δοκιμάσω και εγω, μάλλον χρειάζονται κάποιες φορές αν και στην αρχή ήμουν κάπως επιφυλακτική!

Λιμπερο υπομονη. εχεις καμια βοήθεια; 25 μερες είναι πολλές! Αλλα θα είμαστε εδω να σε συμπερασταθούμε! Πονάει τι καημενούλη σου; Περαστικα σας. Ατιμοι κολικοι!

στα δικα μας νεα, το σαββατο φευγει ο αντρούλης μου για Δουβλίνο και θα μεινω μονη με τα πεθερικα εως τη παρασκεη! Mama mia! Το σπιτι είναι ενα χαλι, τα μισα πραγματα είναι σε κούτες τα αλλα μισα οπουδήποτε! Και ακομα δε ξερουμε ποτε θα μπορουμε να φυγουμε και εμεις, αφου ακομα περιμενουμε το διαβατηριο, που μαλλον θα αργησει, αν στο τελος δεν ερθει καθολου.και μαζι με αυτο παει και το δικο μου διαβατηριο, αφου επρεπε να το στειλω με την αιτηση :confused:.

Στο σπιτι, σα να αρχισα να κουραζομαι με τα πεθερικα. Δε λεω, ωρια είναι να εχω το ζεστο φαγακι μου και τα σιδερωμενα ρούχα, αλλα ολες οι αλλες δουλειές εχουν μεινει πίσω. Και ίσως να ειμι υπερβολικη, αλλα ωρες ωρες νιωθω τα πεθερικα σα κορακια, με το που τελειωνω με το θηλασμο, αμεσως να παρουν το μωρο απο την αγκαλια μου να το κοιμησουν, παιξουν, αλλάξουν. Απο τη Κυριακη ξαφνικα το μωρακι δε βολεύεται στο καροτσακι του, ολη μερα πρεπει να είναι στα χερια τους, Λιγο τους την είπα σημερα, και καπως βελτιωθηκε η κατασταση, τωρα το βαζουν λιγο στο καροτσακι του και μενουν απο πανω του! Και νομιζω πως ξυνιζουν καπως με το θηλασμο, χτες και σημερα είναο στο βυζι ατελείωτες ωρες! Μα πως ειναι δυνατον το παιδι να πειναει κιόλας!

αχ, τα είπα και σα να νιώθω καπω καλύτερα!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΒΥΖΙ Κ ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.

ΓΙΑΝΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ?! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ Ε? ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΙΚΑ Κ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ 3 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ? ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΟΜΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ? ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΕΞΕΙΣ!ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΕΛΙΚΑ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΕΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.10 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Κ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΨΛΟΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ! ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...