Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου ακομα εδω χιχιχιχιχι...Ελισαβετ ναι τα εχω κοψει εδω και 2βδομαδες...Συσπασεις εχω αρκετες το βραδυ αλλα δεν ειναι για γεννα,αυριο εχω γιατρο επιτελους

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία, Χαρά και Άννια υπομονή κοριτσάκια μου!! Το γάιδαρο τον φάγατε!!! ;)

Λέτα δεν έχω ιδέα για τους κολικούς :|

Ρίντι εύχομαι να φύγει γρήγορα αυτό στο στηθάκι του μωρού! Αν και όπως σου λέει ο γιατρός δεν είναι τίποτα, απλά για να σου φύγει και η ανησυχία, γιατί σίγουρα θα ανησυχείς! :rolleyes:

Στο θέμα που με καίει τώρα!! Πήγαμε στην παιδίατρο σήμερα, την ζυγίσαμε, έβαλε 300 γραμ. μέσα σε μία εβδομάδα, από όταν βγήκε από το νοσοκομείο δηλαδή! Το οποίο λέει είναι περισσότερο από όσο θέλουμε να παίρνει το μωρό!!!!! Οπότε τρώει καλά.. Αλλά με έβαλε να την θηλάσω εκεί για 20 λεπτά, και την ζύγισε μετά, είχε φάει μόνο 20 γραμ. Βέβαια μου είπε ότι από ένα γεύμα δεν βγάζεις συμπέρασμα, και ότι γνώμη της είναι να συνεχίσω για καμιά βδομάδα ακόμη αυτό το πρόγραμμα, ώστε να πάρει ακόμα λίγο τα πάνω της η μπέμπα, και μετά να κόψω τις αντλήσεις, γιατί μόνο με το μωρό θα αυξηθεί το γάλα μου, αλλιώς αν συνεχίσω έτσι με το θήλαστρο σιγά σιγά το γάλα μου θα κόβεται :rolleyes: Έστειλα και μύνημα στην σύμβουλο να δω τι θα μου πει κι αυτή..

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημερα κοριτσάκια! Πως είστε σήμερα; (Ρητορικη ερωτηση!)

Αχ εγκυουλες μου υπομονη. Το φαγατε το γαίδαρο, σας εμεινε μονη αυτη η δυσπεπτη ουρα!:confused:

Αννια περιμενουμε νεα απο το γιατρ αυριο!

Αγλαία πως εισαι σήμερα; Πονας; Παλι καλα που δεν είναι κάτι πιο σοβαρο. Αλλα προσπαθησε να ξεκουραστεις καθολου. Οντως το να παιρνεις παυσιπονα δεν ειναι λυση! Οι κορουλες σου τι κανουν; Οσο για τα πεθερικα, ναι αλλο φαγητο το μεσημέρι, αλλο το βράδυ. Τι μας περασες; Βεβαια, εχει πεσει πολυ παστα,αλλα είπαμε να μη διαμαρτυρομαι πολυ!

Ευριδικη, και λετα αρχισαν οι κολικοι; Υπομονη και πολλες αγκαλιτσες. Εδω προτεινουν πολυ το skin to skin πως χαλαρωνει τα μωρακια. Το δοκιμασα μερικες φορες, οντως ηρεμησε, αλλα μεχρι να τη ντυσω στη συνεχεια, αρχισε παλι τη γκρινια! Οσο για το αν τα πειραζει κατι στη διατροφη σας, και εγω πιστευω πως είναι δυσκολο να ξερεις τι. Μιληστε με τη παιδίατρο, μηπως εχουν τα καημένα καμια αλλεργια. Πολλα λεγονται για τα γαλακτοκομικα, αλλα εγω τρωω πάρα πολλα, γαλα γιαούρτι, τυρια και η μικρ'η μεχρι στιγμης δε φαινεται να ενοχλείται.

Ριντι τι κανετε εσεις; Μαστιτιδα η μικρούλα; Ευχομαι να περασει γρηγορα, μη ταλαιπωρείται το μικρούλη μας!

Ριτα για μια ακομη φορα, φαινεται να το κατεχεις το θεμα, θα κοιταξω τις σελλιδες, γιατι και εμενα που και που αρχισε να βγαζεις γουλιτσες!

Μυρινα σε αφησα στο τέλος γιατι και εγω περασα παρομοια με τον ατιμο τον ικτερο που εξαιτίας η μικρούλα μου δε ξυπνούσε. Ειστε και πρωορακια εσεις, ηρθε και εδεσε το κακο. Παντως διαβασα πως πηρατε βαρος πανω του φυσιολογικο και χαρηκα!

Πανω απόολα να ακους τους ειδικους (σύμβουλο θηλασμού και παιδίατρο) αλλα να εμπιστεύεσαι και το ενστικτο σου!

Οταν δε ξυπνούσε η μικρούλα μου, μου ελεγαν όταν την ταίζω να τηνκάνω να αισθανθει καπως αβολα μπας και μείνει ξύπνια για περισσότερη ωρα. Να την εχω μόνο με το φανελακι, να τη φυσάω το πτοσωπακι, να της ξύνω τα ποδαρακια της. Χτες παντως κατευθείαν μετα το μπανιο την εβαλα skin to skin να φαει και για πρωτη φορα μετα δεν ήθελε ούτε σταγόνα απο τα καθιερωμένα 60 ml που καταβρόχθιζε συνήθως. Οποτε δοκίμασε δυο τρια διαφορετικά πραγματα και μακαρι κατι να σας κάνει.

Οσο για το συμπληρωμα, η δικια μου συμβουλος θηλασμου μου ελεγε πως καλύτερα είναι να της δινει μια δυο φορες τη μερα μεγαλη δοση παρα λίγο μετα απο καθε γευμα!

Για την πιπιλα, εδω σθμβουλεύουν να μη τη δωσουμε πριν εδραιωθει ο θηλασμος, τουλαχιστον για τις πρωτες 6 με 8 εβδομαδες. Επειδη η μικρη μας ειναι υπερβολικα ηρεμη (ευχομαι να μη μου τι ματιασετε :rolleyes:) ούτε που σκεφτηκα μεχρι τωρα να της δωσω. Αν και χτες πρωτη φορα την ειδα να βαζει τον αντιχειρα στο στόμσ ότσν πεινούσε, οποτε ίσως να τη χρειαστούμε συντομα!

Στα νεα μας τωρα, η μικρη μας αυτη τη βδομαδα εβαλε 320γρ. Επιτελους αρχισε να παιρνει τα πανω της! Μαλλον θα της κοψω τελείως το συμπλήρωμα, 60ml που της διναμε τη μερα δε νομιζω να κανουν τη διαφορα!

Διαφημίσεις

Ridi, της μεσαίας μου κόρης ήταν πρησμένα και τα δύο στηθάκια (είχε δηλ. λίγο στήθος) από τη γέννα, νομίζω και τα χείλη του αιδοίου το ίδιο, και μου είχε πει ότι είναι από τις ορμόνες μου και όντως της πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο και η γιατρός απλώς δεν μου το ονομάτισε!

Δέσποινα, κι εγώ στην αρχή δεν της έδινα πιπίλα, αλλά νομίζω ότι τώρα πια θα μας βοηθούσε, πχ. όταν ξυπνάει για να ρευτεί και αν την κρατήσει ο μπαμπάς της ξανακοιμάται συνήθως, ενώ αν την πιάσω εγώ σκύβει να πιάσει βυζί το άτιμο, να την δεις εκεί που την κρατάω ξαφνικά να κάνει βουτιά!!!!

Αλλά δεν την πιάνει με τίποτα... Μήπως όντως θέλει να πιει γάλα, έστω και λίγο, και το έχω παρεξηγήσει το παιδάκι;;;

Τρέχα γύρευε πάντως..

Πονάω ακόμα, όχι κάτι υπερβολικό, αλλά δυσκολεύομαι λίγο στις κινήσεις μου και παίρνω τουλάχιστον μια φορά την ημέρα διπλό ντεπόν... Τα παιδάκια μου της αναισθησίας, τους λέω πονάει η μαμά και με γράφουν...

Έφαγα και τον άνδρα μου δύο μέρες να πάει να μου φέρει λίμπερο που έγραψε στο θέμα η chiqui ότι έχουν προσφορά 50% και αξιώθηκε να πάει σήμερα, δεν είχε ούτε ένα πακέτο για δείγμα! Τσαντίστηκα!

a0Nsp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα.δυστυχως δεν εχω ακομα internet στο σπιτι γι αυτο δεν εχω μπει κ τωρα εχουμε ερθει στην μαμα μου.δυστυχως πολυ λιγα διαβασα.

Για κολικους που λετε εμεις εχουμε κ η παιδιατρος ειπε χαμομηλι της milupa.χθες το ξεκινησαμε αρα δεν ξερω ακομα.πιπιλα εμενα δεν θελει.του δινω κ ξενο 2 φορες την ημερα.ειναι πολυ λαιμαργος.φτανουμε τα 4 κιλα δεν υπαρχει.γυρναει μονος το κεφαλι του οταν κοιμαται κ ειναι πολυ ζωηρος.μολις 20 ημερων.

Γενικα τα νεα μας αυπνια πολυ δεν την παλευω.αγχος πολυ κ ενα καλο νεο εχασα σχεδον ολα τα κιλα.

Α!εμενα μου απαγορεψε οσπρια μπαμιες φασολακια μαρουλι.μου ειπε μοσχαρακι κρεας κοτοπουλο αυγο γαλα μελι.

Ειμαι λιγο γρηγορη χιλια συγνωμη αλλα μου γκρινιαζει..φιλακια πολλα σε ολες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

annia με το καλο αυριο ο γιατρουλης.

Εγω τρεχω ερισσοτερο το βραδυ.Εχει πονακια η μικρη εδω και τρεις μερες απο τις 6 το πρωι μεχρι 10-11 το πρωι.Δεν προλαβαινω να ξεκουραστω μου κανει και εμετους το πρωι συνηθως τρωει λαιμαργα και μετα τα βγαζει το παθαινει καμμια σας αυτο;

Πιπιλα προσπαθησα με τιποτα.Παω να κοιμηθβ μια ωριτσα γιατι τωρα που κοιμηθηκε ειναι ευκαιρια.Φιλακια πολλα κοριτσακια μου.

wDsdp3.png

annia με το καλο αυριο ο γιατρουλης.

Εγω τρεχω ερισσοτερο το βραδυ.Εχει πονακια η μικρη εδω και τρεις μερες απο τις 6 το πρωι μεχρι 10-11 το πρωι.Δεν προλαβαινω να ξεκουραστω μου κανει και εμετους το πρωι συνηθως τρωει λαιμαργα και μετα τα βγαζει το παθαινει καμμια σας αυτο;

Πιπιλα προσπαθησα με τιποτα.Παω να κοιμηθβ μια ωριτσα γιατι τωρα που κοιμηθηκε ειναι ευκαιρια.Φιλακια πολλα κοριτσακια μου.

Ετσι μου κανει κ μενα.μην αγχωνεσαι.μου πνιγεται κι ολας συνεχεια.αμα τον ηχογραφησω να δεις πως κανει οταν πινει θα φρικαρεις..κοιμησου κ εγω θα ηθελα πριν που κοιμοταν αλλα δεν με επαιρνε ο υπνος.κ εμεις πριν τις 2 δεν κοιμομαστε....πικρα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου φευγω σε λιγο κ δεν θα εχω internet παλι.ελπιζω οχι για πολυ.

Προσπαθησα λιγο να διαβασω απο κει που ειχα μεινει αλλα ειναι πολλα..απλα σας ευχαριστω ολες που ρωταγατε κ ενδιαφερθηκατε τοσο πολυ.ειλικρινα συγκινηθηκα!!

Πολλα φιλακια κ καληνυχτα σας!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

σας γραφει ενα πτωμα στην κυριολεξια...μολις εφαγα και ετοιμαζομαι να παω κατευθειαν για υπνο...ο μικρος εκανε ρεκος γκρινιας σημερα....απο τις 2 το μεσημερι ηταν ξυπνιος μεχρι τις 9 και δεν καθοταν πουθενα μονο στην αγκαλια μου αλλιως εκλαιγε...πεταχτηκα για λιγο σου σουπερ και ο αντρας μου τα επαιξε....νυσταζω.....ελπιζω να ειναι προσωρινο αυτο που του συμβαινει γιατι δεν θα αντεξω....μολις σταματουσε να κλαιει γκρινιαζε ο μεγαλος....τρελαδικο σημερα......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αχ βρε leta800 μου ελπιζω να σαραντησουμε και να γινουν πιο νορμαλ τα πραγματα γιατι δεν τη παλευουμε.Οι κολικοι ειναι μεγαλο προβλημα.Σας φιλω κοριτσακια μου να δωσω στη μικρη τελευταιο γευμα και να κοιμηθω ΕΠΙΤΕΛΟΥS.Καλο και ησυχο βραδυ σε ολες μας.

wDsdp3.png

Κορίτσια μου σήμερα πήγα στον γιατρό... Πρώτα ο θεός γεννάω την Κυριακή!!! Η μπέμπα έδειξε στον υπέρυχο 3.170 και το αμνιακό έπεσε πάλι, επίσης άρχισαν οι συσπάσεις και πριν δυο μέρες είδα ροζ βλέννη που σημαίνει οτι ο τράχηλος εκανε διαστολή. Με μέτρησε βέβαια αουτςςςςς αλλά δεν είχα παρόλα αυτα θεωρει ο γιατρός μου οτι σαν δευτερότοκη με όλα τα παραπάνω θα ταλαιπωρήσω την μπέμπα για μια εβδομαδα παραπάνω..έτσι γεννάω!!! Μα το πιστέυετε??? Υ.Γ εννοείται δεν μπορώ να κοιμηθώ σήμερα για δυο λόγους.. πρώτον ο Λεωνιδάκος βγάζει τον τελευταίο κυνόδοντα και ξυπνάει και δεύτερον όσο σκεφτομαι οτι σε 3 μερούλες θα εχω την κόρη μου αγκαλιά κάτι παθαίνω.. Πείτε μου κάτι όσες ξέρετε..37 εβδ και 3 μερών θεωρείτε πρόωρο το παιδάκι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...