Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασια μου , υπαρχει ενα μπιμπερο το calma της medela το οποιο παιρνει μονο μητρικο γαλα ομως η θηλη συμπεριφερεται οπως το στηθος βγαζει γαλα μονο οταν το μωρο κανει την κινηση. Δες το και αυτο αν θες,αλλιως δοκιμασε και μπιμπερο απο αλλες εταιριες! Εμενα παλι την αναγουλιαζει το καουτσουκ οποτε σε καθε μωρο παιζει! Τιποτα δεν ειεναι απολυτο, καθε μωρακι ειναι διαφορετικο! υπομονη μανουλα και ολα θα πανε καλα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Kορίτσια πήγα στο γιατρό, μου είπε οτι αυτό το πρήξιμο είναι κάποια φλεγμονή "άνευ σημασίας" κάτω από το δέρμα είτε από τριχούλα είτε από ότιδήποτε άλλο και είτε θα μου το άνοιγε (αλλά το αφήσαμε, φοβιτσιάρα γαρ) ή θα περιμένουμε να σκάσει και να αδειάσει μόνο του (από την τομή που στάζει λίγο εκεί τώρα). Αν δεν φύγει ξαναπάω. Αυτό όμως είναι άσχετο με τους πόνους στη μήτρα που είναι επειδή έχω πάρα πολλές δραστηριότητες (είδατε πόσο ουδέτερο ακούγεται από το στόμα ενός άνδρα το ότι μας βγάζουν την πίστη και δεν καθόμαστε λεπτό κάτω- ποια κοπέλα το είχε πει χθες για τους πόνους; ). Και αντί να μου πει πες στον άνδρα σου να τα κάνει όλα να ξεκουραστείς λίγο, μου είπε να παίρνω ντεπόν για να μπορώ να κάνω τις δουλειές μου. Λόχεια έχω ακόμα, το είδε και στον υπέρηχο ότι δεν έχω καθαρίσει, μέχρι και 60 μέρες μου είπε, όσο πιο πολλές γέννες τόσο πιο αργά είπε...

Για το θηλασμό: Μύρινα γιατί δεν το γυρνάτε τελείως στο θηλασμό για καμιά εβδομάδα να τα βρείτε και μετά να αποφασίσεις. Το ότι πιπιλάει δεν είναι μόνο ότι μας έχουν πιπίλα (το κάνουν και αυτό φυσικά συχνά), αλλά και ότι προσπαθούν να κατεβάσουν γάλα. Εμείς θηλάζουμε πάνω από μισή ώρα μέχρι μία κάθε φορά. Κατεβάζει γάλα την ακούω να καταπίνει μετά πιπιλάει κάμποσο, νιώθω το γάλα να κατεβαίνει πάλι την ακούω πάλι να καταπίνει και πάλι από την αρχή. Φυσικά περνάμε και μισάωρα (όταν νυστάζει μάλλον) που πιπιλάει μάλλον και αν τύχει κατεβάζει και μια φορά γάλα (δεν το φτύνει βέβαια, χαζό είναι; )

Elisabeth αυτό για το σόι του άνδρα, μόνο του δικού σου είναι; Εγώ νόμιζα ότι είναι αξίωμα για ολονών τους!!!!

Η μπουμπού κλαίει και τα ρούχα έμειναν αδίπλωτα....

a0Nsp3.png

Ρε συ Αγλαϊα η δική μου μετά από μισή ώρα στο βυζί κοιμάται για κάνα 3ωρο! Είναι προωράκι.. Έχουμε μείνει και πίσω εξαιτίας από τα νοσοκομεία.. Πήρα εχθές την πρωτοβουλία να σταματήσω το συμπλήρωμα (ενάντια στην συμβουλή της συμβούλου θηλασμού) και είδες τι έγινε.. Σχεδόν μία ημέρα χωρίς κένωση το παιδί, που σημαίνει ότι σχεδόν δεν έφαγε! Οπότε αποφάσισα να μην ξαναπάρω πρωτοβουλία και να ακολουθήσω αυτό που μου λέει η σύμβουλος, προς το παρόν τουλάχιστον και για όσο αντέξω..

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κανε αυτο που λέει η σύμβουλος φυσικά, δεν το είχα σκεφτεί ότι είναι πρόωρο! Αλλά η δική μου κιόλας κοντεύει να σαραντίσει, δεν είναι το ίδιο! Όσο για τη χαρά του σκ... τη έχω φυσικά κι εγώ!!!!

Αλλά βρε παιδιά, πως μπορώ να της μάθω την πιπίλα; Πολύ αγκαλιά πέφτει και από δώ, και δεν αντέχω άλλο!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.Ο ΔΟΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑ.ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ.

ΧΑΡΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Κ ΠΑΡΕ ΔΥΝΑΜΗ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΛΕΤΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΤ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΒΑΡΕΣΕ ΚΟΚΙΝΟ! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ! ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ?!

2sCXp3.png

Αγλαϊα περαστικά για την φλεγμονή!!! Όσο για το φαί τί λέγαμε; Να τα πάλι!! Είχε φάει στις 15:18 από το στήθος για 20 λεπτά (δεν της έδωσα συμπλήρωμα γιατί ξεράθηκε), στις 18:05 την ξύπνησα εγώ γιατί δεν ξυπνούσε, έφαγε 5 λεπτά (!!!) και ξαναξεράθηκε!! Οπότε μετά της έχωσα 60ml μπουκάλι με το ζόρι και ησύχασα.. :| Λες να έχει ξανανεβάσει ίκτερο και γι'αυτό κοιμάται όλη μέρα; :confused:

Τάνια ευχαριστώ για την πρόταση για το μπιμπερό!! Θα το ψάξω!! ;)

Δήμητρα καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου!! Σίγουρα χρειάζεται ξεκούραση κι αυτός!! Αλλά μόλις επανέλθει να σε ξεκουράσει κι εσένα λίγο!! Δεν μπορώ να φανταστώ καν πόσο ζορίστηκες αυτές τις μέρες μοναχούλα σου!! :|

Λέτα εμείς γεννήσαμε μαζί, εσένα ο δικός σου πόσο τρώει περίπου;; Σε ml εννοώ ανά ημέρα!! :confused:

Σοφία πλησιάζει κι εσένα ο καιρός σου!!! :D Ο άντρας σου τί στάση κρατάει στο όλο θέμα; Γιατί αν τους βάζει αυτός στη θέση τους, εσύ απλά μην ασχολήσε!!!

Χαρά κι εσένα το ίδιο!! Άντε με το καλό!! ;)

Από Ροδακινούλα είχαμε κανένα νέο;; :confused:

Πάντως για ακόμη μία φορά ακόμη και μέσα στην απελπισία αυτήν που με διακατέχει (!!) βλέποντας ότι όλες περνάμε τα ίδια λίγο πολύ, νοιώθω μία παρηγοριά ρε κορίτσια!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

:idea:Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

------------------------------------------------------------------------------------------------

zipounaki 13/08

eirinomama 20/8 αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Έφερα μπροστά την λίστα γιατί σύντομα θα χρειάζεται ξανά ενημέρωση!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Μόλις κάθησα κι εγώ. Έκανα μπάνιο τον μπέμπη, τον άλλαξα, τον τάισα και τώρα του έβαλα μουσικούλα για να κοιμηθεί.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήταν λίγο ανήσυχος. Ειδικά το απόγευμα. Ήθελε αγκαλίτσες και κανακέματα... Φώναξα και τον μπαμπά μου να τον κρατήσει για λίγο, να κάνω καμία δουλίτσα.

Τώρα περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει από την δουλειά, να καθήσουμε να χαλαρώσουμε λίγο και να μπω κι εγώ να ρίξω λίγο νερό πάνω μου.

Όσο για τιε ώρες φαγητού του μπέμπη δεν έχει ώρες. Όταν τον θηλάζω (αναλόγα με πόση ώρα μένει στο στήθος) κοιμάται από 1 ώρα μέχρι και 2.

Όταν του δίνω συμπλήρωμα (συνήθως 60 μλ) τον κρατάει πλέον το πολύ 2 ώρες). Κάθε μέρα όμως αλλάζει ή κάτι καινούργιο συμβαινει.

Το βράδυ έχει τύχει να κοιμηθεί και 5 ώρες χωρίς να ξυπνήσει για φαγητό και την μέρα μέχρι και 3,5. Την μέρα όμως τον ξυπνάω για να φάει, το βραδυ όχι...

Συνφωνώ και με την αγλαία στο θέμα με τον θηλασμό. Εκτός από το πιπίλισμα, κατεβάζουν και γάλα... Κάτι ξέρει σαν μάνα 3 παιδιών.....

Πάντως, εγώ κατάλαβα ότι όσο πιο πολύ το αφήνεις στο βυζί, τόσο πιο πολύ τρώνε και φυσικά τόσο περισσότερο γάλα κατεβάζεις. Αυτά μου είχε πει η συμβουλος θηλασμού, σε αντίθεση με τους παιδιάτρους που μου λένε 15 λεπτά στο ένα στήθος και 15 λεπτά στο άλλο κι όταν ξαναπεινάσει το ξαναβάζεις ήτου δίνεις συμπλήρωμα...

Ye4Ip3.png

Καλησπέρα μανούλες κ εγκυούλες!Tι κάνετε;

Εμένα η μπέμπα μου το λιγότερο που θηλάζει είναι 1 ώρα. Συνήθως περισσότερο. Και να θέλω να την αφήσω λιγότερο δεν μπορώ γιατί κλαίει . Πρέπει να φάει όσο θέλει και συνήθως κοιμάται στο στήθος για να την βάλω στην κούνια της μετά.(Αν δεν χεστεί ωστόσο και φτου κι απʼτην αρχή!!!:?)

Εγώ πάντως και που κοιμάται στο στήθος βλέπω ότι πίνει γάλα. Και κάνω να της το βγάλω για να την πάω στο κρεβάτι και αν δεν έχει χορτάσει ξυπνάει. Όταν τα καταφέρουμε τελικά συνήθως κοιμάται τρίωρα.

Κι εκεί που έπιασε για 2-3 μέρες την πιπίλα και μπορούσε να την πάρει ο ύπνος και με αυτήν και να την κοιμίσει και κανένας άλλος , ξαφνικά δεν την θέλει καθόλου! Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε. Μόλις κάνω να της την βάλω στο στόμα κάνει λες κ της έρχεται εμετός!:confused:

Χτες παρατήρησα το ένα της στηθάκι και ήταν πιο πρησμένο από το άλλο. Το έπιασα και ήταν και σκληρό. Πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι έχει μαστίτιδα.:( Το παθαίνουν λέει πολλά κοριτσάκια και φεύγει μόνο του. Μόνο αν κοκκινίσει να την πάω να την δει.

Αυτά τα νέα τα δικά μας. Φιλιά σε όλες και με το καλό στις εγκυούλες που ετοιμάζονται.:-P

Διαφημίσεις

Τι να πω βρε κοριτσια απο χθες το βραδυ ειμαι χαλια ψυχολογικα χωρις κανενα λογο. Νομιζω οτι το αγχος εχει χτυπησει κοκκινο.Με αγχωνει φοβερα η διαδικασια του τοκετου:(. Τι εχω παθει??

Αναστασια μου εγω λεω να δωσεις λιγο χρονο ακομη στον θηλασμο και συντομα θα βρειτε τους ρυθμους σας.

Ειχαμε κανενα νεο απο την Κατερινα??

q3Owp3.png

aijjp3.png

Κορίτσια μου σας γράφω απο Κινητο..είμαι χάλια τα νεύρα μου έχουν σπάσει τελείως δεν αντέχω άλλο θέλω να γεννησω..χτες μέχρι τις 5:30το πρωί έκοβαν βόλτες και 8:10ξυπνησαβε τα μικρά..όλη μερα είμαι σαν ζομπι,ευτυχώς κοιμήθηκα 1,5ωρα το μεσημέρι αλλα τώρα πάλι το μάτι μου γαριδα ενώ νυσταζω δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί η μπεμπα έχει άλλη άποψη,εδω και μια ώρα κάνει κολοτουμπες σε σημείο που ποναω...ουφ πολυ γκρίνια έχω και εγώ ε;;;

:-D

καλημερα..

annia kai hara νομιζω οτι ολες καπως ετσι ειμασταν οταν φταναμε προς το τελος της εγκυμοσυνης μας....οποτε λογικα τα βρισκω ολα....θα περασει και αυτο....δεν χρειαζεται να στεναχωριεστε...

τα νεα μας:νομιζω οτι ο μικρος εχει ξεκινησει τους κολικους....απο τις 5 το πρωι ειναι ξυπνιος και κλαιει...μαζευει τα ποδαρακια του κανει πορδιτσες καπως ηρεμει και μετα ξανα...αντε να δουμε...παντως νυσταζω τρελα...ελπιζω να με αφησει να κοιμηθω το μεσημερι...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κ απο μενα!

εχουμε νεα απ τη ροδακινουλα?

χαρα με το καλο ηρθε κ η δικια σου σειρα!

αννια τα γιουτοπαρ τα χεις κοψει?

εβρι για τους κολικους βαλε το μωρακι σε σλινγκ και κανε το βολτες...βοηθανε και οι λευκοι θορυβοι...απορροφητηρας, ηλεκτρικη σκουπα κτλ...και μασαζακι στη κοιλιτσα μπορεις να κανεις..υπομονη!

κ εγω απο διαθεση μια ετσι μια αλλιως...ολα μου φταινε...κ εχω ακομα μελλον...ουφ!κ εγω θελω να γεννησω-τωρα αν γινεται-αλλα ο μπεμπης εχει αλλη αποψη...εμ βεβαια βολευτηκε μια χαρα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...