Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Πως θα αλλάξω το τικεράκι? ΕΡίμαι στο Lilypie έχω φτάσει στον τέλοσ (signatures) και δεν ξέρω τι να επιλέξω. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λετα (και λιμπερο ηθελα απο χθες να στο πω) αυτο που λετε ταισμα με κλαμα ,συνοδευεται μετα και απο γουλιτσες μηπως;Οταν κλαινε κανουν το κεφαλι προς τα πισω και το κορμακι σαν τοξο;Αν ναι, ισως ειναι παλλινδρομηση (ΓΟΠ).....για δειτε το λιγο και αν χρειαστειτε πληροφοριες σας λεω...

!

ριτακι..οτι βγαζει αρκετες γουλιτσες βγαζει και πολλες φορες και απο την μυτη...και αναγκαστικα τον σηκωνω και του βαζω και ορο στη μυτουλα για να καθαρισει....και τον εχω παρατηρησει οτι κανει και το κεφαλι τοξο....

στον παιδιατρο δεν τον εχω παει ακομα περιμενω να γυρισει απο τις διακοπες του....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εκεί που κανείς επικόλληση επιλέγεις το παλιό τικερακι,δεξί Κλικ διαγραφή.

Ξέρει καμιά τι κάνουμε με τους κολικούς;;

τιποτα δεν μπορεις να κανεις....μονο αγκαλιτσες και πολλα χαδακια....εγω τουλαχιστον αυτο θυμαμαι...στο μικρο βεβαια δεν πιανουν αυτα....μηπως να κοψω κατι απο την διατροφη μου???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Εκεί που κανείς επικόλληση επιλέγεις το παλιό τικερακι,δεξί Κλικ διαγραφή.

Ξέρει καμιά τι κάνουμε με τους κολικούς;;

σε ευχαριστω...΄με τους κολοικους δεν υπ΄΄αρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορείς να κάνεις..

το καλύτερο είναι να το πάρεις αγκαλίτσα και να το κουνίσεις ελαφρά ή να περπατάς μέσα στο σπίτι... τρίψτου κι απαλά την κοιλίτσα...

εμένα με την αγκαλίτσα ησυχάζει.. αν και φαίνεται ότι πονάει όταν τον ακουμπάω πάνω μου και του μιλάω φαίνεται λίγο καλύτερα.

Ye4Ip3.png

ριτακι..οτι βγαζει αρκετες γουλιτσες βγαζει και πολλες φορες και απο την μυτη...και αναγκαστικα τον σηκωνω και του βαζω και ορο στη μυτουλα για να καθαρισει....και τον εχω παρατηρησει οτι κανει και το κεφαλι τοξο....

στον παιδιατρο δεν τον εχω παει ακομα περιμενω να γυρισει απο τις διακοπες του....

Αυτο το παθαίνει όταν ένα μωρακι έχει φαει περισσοτερο απο όσο χωράει το στομαχάκι του.. κι εμένα βγάζει καμια φορά κι από την μυτούλα, συνήθως όταν δεν έχει ρευτεί....

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!! Έχω απελπιστεί πολύ με το θέμα του φαγητού! :cry:

Σας έχω πει το πρόγραμμα που ακολουθώ.. Εδώ και λίγο καιρό η μικρή δεν παίρνει με ευκολία το μπουκάλι, πρέπει να την ζορίσω πολύ.. Έχει δείξει την προτίμησή της στο βυζί :tongue: Εχθές το μεσημέρι λοιπόν μετά που την θήλασα δεν το έπαιρνε με καμιά κυβέρνηση το μπουκάλι, επανάσταση σας λέω όλη η γειτονιά μας άκουσε!!! :shock: Θεώρησα κι εγώ (με τα μυαλά μου) ότι τρώει καλά από το βυζί κι έτσι δεν θέλει πλέον το μπουκάλι! Μες την τρελή χαρά που θα σταματήσω το 2ωρο πρόγραμμα που έχω ανά 3 ώρες!!! Και λέω ωραία στο εξής θα την θηλάζω μόνο. Μίλησα με την σύμβουλο βέβαια η οποία μου είπε ότι από ένα γεύμα δεν μπορείς να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα και να γυρίσεις στον αποκλειστικό, πρέπει να το δούμε σιγά σιγά αυτό.. Εγώ όμως που έχω κουραστεί με το "θήλασε-ετοίμασε και τάισε μπουκάλι-άντλησε-αποστείρωσε" αποφάσισα να την παρακούσω! Το αποτέλεσμα είναι ότι από εχθές στις 5 μέχρι και τώρα ακόμη το μωρό δεν έχει κάνει κένωση, μόνο βρεγμένες πάνες.. Έτσι εδώ και 2 γεύματα τις δίνω πάλι συμπλήρωμα.. Κορίτσια με κουράζει πολύ αυτό το πρόγραμμα.. Θέλω επιτέλους να καταλήξω ή μπουκάλι, ή θηλασμός.. Δεν μπορώ και τα δύο... Αύριο θα πάμε και στην παιδίατρο το πρωί, όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο μας είπαν πάνω στην βδομάδα να πάμε, για να δούμε αν έχει πάρει βάρος..

Δέσποινα για τα ματάκια της που με ρώτησες δεν είχα προσέξει ποτέ να είχανε κιτρινίσει, το δέρμα της μόνο είχα προσέξει.. Και τώρα έχει ασπρίσει αρκετά, ίσως έχει μία μικρή κιτρινίλα ακόμη.. :rolleyes:

Μυρίνα μην απελπίζεσαι αμέσως!!!

Καταρχήν, μην πιέζεις το μωρό και μη το στρεσάρεις γιατι θα έχεις πάντα το αντιθετο αποτέλεσμα. κι εγώ κάνω μεικτό θηλασμό αλλά δεν του δίνω αμέσως μετα από κάθε θηλασμό συμπλήρωμα. θήλασε το και στο επόμενο γεύμα δώστου μπιμπερο. μερικές φορές ο δικός μου πεινάει πάνω στις 2 ώρες κι άλλες φορές μετά από 4 ώρες.

Βέβαια κάθε μωράκι είναι διαφορετκό. Μην αγχώνεσαι όμως θα τα καταφέρεις μια χαρά. Πάρε κανένα μπιμπερό παραπάνω για να μην χρειάζεσαι να αποστειρώνεις αμέσως αλλά όταν μαζευτούν μερικά...

Κοίτα το ψυχάκι σου κι αυτό θα σου δώσει σύναμη!!

Ye4Ip3.png

Το να βγαζει ενα μωρακι και ειδικα τα πιο λαιμαργα μωρακια ,γουλιτσες ,το πλεονασμα που εχει φαει ειναι λογικο,Ολα τα μωρακια βγαζουν.Το να βγαζει ομως απο τη μυτη ή να εχει ρουκετες δεν ειναι λογικο αν γινετε συχνα...

Ειναι μεγαλο κεφαλαιο η ΓΟΠ.

για αρχη διαβαστε το θεμα αυτο θα βοιηθησει πολυ οσες θηλαζουν.Εκει ειναι και η δικη μου εμπειρια...και τα λαθη που εκανα στο γιο μου.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28814

Εδω γραφω αρκετα πραγματα σε πολλες κοπελες γιατι δεν εχω χρονο να τα ξαναγραψω τωρα κυριως απ οτη σελιδα 3 και μετα..Σιγα σιγα διαβαστε το θεμα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22890

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια καλημέρα!! Έχω απελπιστεί πολύ με το θέμα του φαγητού! :cry:

Σας έχω πει το πρόγραμμα που ακολουθώ.. Εδώ και λίγο καιρό η μικρή δεν παίρνει με ευκολία το μπουκάλι, πρέπει να την ζορίσω πολύ.. Έχει δείξει την προτίμησή της στο βυζί :tongue: Εχθές το μεσημέρι λοιπόν μετά που την θήλασα δεν το έπαιρνε με καμιά κυβέρνηση το μπουκάλι, επανάσταση σας λέω όλη η γειτονιά μας άκουσε!!! :shock: Θεώρησα κι εγώ (με τα μυαλά μου) ότι τρώει καλά από το βυζί κι έτσι δεν θέλει πλέον το μπουκάλι! Μες την τρελή χαρά που θα σταματήσω το 2ωρο πρόγραμμα που έχω ανά 3 ώρες!!! Και λέω ωραία στο εξής θα την θηλάζω μόνο. Μίλησα με την σύμβουλο βέβαια η οποία μου είπε ότι από ένα γεύμα δεν μπορείς να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα και να γυρίσεις στον αποκλειστικό, πρέπει να το δούμε σιγά σιγά αυτό.. Εγώ όμως που έχω κουραστεί με το "θήλασε-ετοίμασε και τάισε μπουκάλι-άντλησε-αποστείρωσε" αποφάσισα να την παρακούσω! Το αποτέλεσμα είναι ότι από εχθές στις 5 μέχρι και τώρα ακόμη το μωρό δεν έχει κάνει κένωση, μόνο βρεγμένες πάνες.. Έτσι εδώ και 2 γεύματα τις δίνω πάλι συμπλήρωμα.. Κορίτσια με κουράζει πολύ αυτό το πρόγραμμα.. Θέλω επιτέλους να καταλήξω ή μπουκάλι, ή θηλασμός.. Δεν μπορώ και τα δύο... Αύριο θα πάμε και στην παιδίατρο το πρωί, όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο μας είπαν πάνω στην βδομάδα να πάμε, για να δούμε αν έχει πάρει βάρος..

Μυρινακι καταρχην ειναι λογικο να σε εχει κουρασει ολο αυτο.Ολα μαζι ,θηλασμος,ξενο,αντλησεις,ξενυχτια ,ασαραντιστο μωρο δε γινεται...οντως καπου πρεπει να καταληξεις αλλα δωσε λιγο χρονο να εδριαωθει ο θηλασμος...μετα τις 40 μερες αποφασιζεις τι θα κανεις.

Κατα δευτερον το οτι δεν περνει το μπιμπερο δε σημαινει οτι δε θελει γενικως μπιμπερο,θυμασαι που ελεγα οτι αλλαξα και 10 τυπους μπιμπερο στο γιο μου;;Αυτο εννοουσα.Μπορει να μην θελει τη συγκεκριμενη θηλη,να την ενοχλει η ροη,ο τυπος,αν ειναι καουτσουκ να θελει σιλικονη ή το αντιστροφο κτλ κτλ...

Κανε μερικες αλλαγες γιατι μπιμπερο πρεπει να δεχεται να περνει ετσι και αλλιως κατα τη γνωμη μου με καποιο τροπο ακομα και αν θηλασεις...εκτος και θηλασεις μεχρι το χρονο και παραπανω....

Το γαλα το κανεις σωστη θερμοκρασια;Μηπως το παραζεσταινεις ή μηπως ειναι πολυ κρυο;Πρεπει να ειναι οπως βγαινει απο το στηθος δλδ αν ριξεις μια σταγονα στο μεσα μερος του καρπου σου να μην την αισθανεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ,ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΟΥΤΕ ΚΡΥΑ...

Τελος εγραψα και προχθες οτι απο οσο ξερω οι βρεγμενες πανες ειναι ενδειξη για το αν τρεφονται σωστα και οχι οι χεσμενες...Μπορει το ξενο που δινεις να προκαλει δυσκοιλιοτητα...Και ο γιος μου με το ξενο δεν τα εκανε καθε μερα και ειχαμε αλλαξει μαρκες...ουουουου...μπας και δινεις το almiron;;

Επισης με το θηλασμο μπορει τα μωρακια να μην ενεργουνται μεχρι και καποιες μερες χωρις κανενα προβλημα αλλα αφου κανεις μεικτη διατροφη δε μπορεις να ξερεις τι απο τα δυο της φταιει.Η ζυγαρια μονο θα σε ηρεμησει...;)

Παρε ζυγαρια να εχεις ,να μην περιμενες την παιδιατρο αλλα να ζυγιζεις το μωρο μια φορα την εβδομαδα και επισης παρε πολλα μπιμπερο να μην εχεις να αποστειρωνεις συνεχεια.Εγω εβαζα αποστειρωτη μια φορα τη μερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αγγέλα σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου!! Ότι θα χαιρόμουν τόσο να βλέπω σκατωμένες πάνες ποιος να μου το'λεγε;;; Μετά λοιπόν από 2 γεύματα με συμπλήρωμα έκανε κένωση έπειτα από εχθές το απόγευμα στις 5!! Το συμπλήρωμα που δίνω είναι προς το παρόν από δικό μου γάλα, το οποίο αντλώ με το θήλαστρο! Είμαι βέβαια οριακά, δεν έχω μεγάλη τράπεζα και μπορεί να χρειαστεί να της δώσω και ξένο κάποια στιγμή, αλλά δεν με νοιάζει, χωρίς συμπλήρωμα δεν την ξαναφήνω, αρκεί να ξέρω πως το μωρό μου τρώει! Και στο βυζί δεν την ξαναφήνω πάνω από 10λεπτο πλέον, γιατί εκ του αποτελέσματος βλέπω πως το κάνει πιπίλα και παίζει αντί να τρώει και μετά είναι πολύ κουρασμένη και εκνευρισμένη για να πιάσει μπουκάλι.. :shock:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ρίτα σ'ευχαριστώ κι εσένα για την απάντηση!! Αυτό που λες για το μπουκάλι δεν το είχα σκεφτεί.. Έχω πάρει όλα τα μπουκαλάκια μου της Nuk με θηλή σιλικόνης, αν και η πωλήτρια μου είχε πει πως αν θέλω να θηλάσω να πάρω από καουτσούκ γιατί λέει μοιάζει περισσότερο με την θηλή μας. Λες να φταίει αυτό; Όσο για ζυγαριά δεν παίζει να πάρω, γιατί τότε είναι που θα με πιάσει ιστερία! Θα την ζυγίζω συνέχεια, πριν το φαγητό, μετά το φαγητό, πριν το χέσιμο, μετά το χέσιμο!!! :tongue: Και για το ξένο που λες, από όταν έχουμε έρθει σπίτι, σχεδόν μία βδομάδα τώρα, να της έχω δώσει 2-3 φορές όχι παραπάνω.. Κυρίως δικό μου παίρνει.. Στο νοσοκομείο σίγουρα της δίνανε συχνότερα! Η σύμβουλος θηλασμού μου είπε και για κενώσεις πάντως ότι πρέπει να κάνει 3-4 την ημέρα, και 5-6 βρεγμένες πάνες, για να ξέρουμε ότι τρώει καλά! Και φυσικά και το βάρος μου είπε ότι παίζει ρόλο.. Πφφφ το σίγουρο είναι ότι η Αγγέλα έχει δίκιο, πρέπει να ξεαγχωθώ, γιατί δεν θα μου βγει σε καλό αυτή η ψυχολογία του πανικού.. Λες μετά τις 40 μέρες να έχει στρώσει η κατάσταση;; :rolleyes: Οι 10 μέρες που περάσαμε χώρια, και η προωρότητα της τελικά ήτανε εμπόδια για τον θηλασμό.. Θα πρέπει να το παλαίψω παραπάνω... Αλλά όπως λέει και η συντέκνισσά μου, εύκολος θηλασμός δεν υπάρχει!!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...