Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

ειναι λογικο να περνανε φασεις κολλημενα στο στηθος οσο μεγαλωνουν προκειμενου να αυξησουν την παραγωγη.Αυτα ειναι τα ''δυσκολα''του θηλασμου αλλα ακομα ειναι μικρουλικα ,δεν εχει εδραιωθει και η γαλουχια.Θα στρωσουν σιγια σιγα .Ενημερωθειτε και για τα αλματα αναπτυξης:

Τα μωρακια περνουν αναπτυξιακα αλματα. Επειδη ομως καθε μωρο ειναι ξεχωριστο και διαφορετικο,δεν παιρνουν ολα τα μωρα με την ιδια ενταση τα αλματα.

Στο αναπτυξιακο αλμα τα θηλαζοντα μωρα αυξανουν την παραγωγη συμφωνα με τις αναγκες τους,ενω τα μωρα που πινουν ξενο γαλα μπορει ειτε να αυξησουν την ποσοτητα φαγητου ειτε να τη μειωσουν για εκεινη την περιοδο.

Τα αλματα αναπτυξης σε εβδομαδες..

η 5η

η 8η & η 9η

η 12η

η 15η-16η-17η-18η-19η συνεχομενες με κορυφωση στην 17η

η 23η-24η-25η-26η με κορυφωση την 26η

η 29η-30η (αγχος αποχωρισμου/προσκολληση)

η 34η-35η-36η-37η με κορυφωση την 36η

η 42η-43η-44η-45η-46η-47η με κορυφωση την 44η

η 51η-52η-53η-54η με κορυφωση την 53η

η 60η-61η-62η-63η-64η με κορυφωση την 62η-63η

η 71η-72η-73η-74η-75η με κορυφωση την 72η-73η

Στα αλματα αναπτυξης τα βρεφη περνουν μια πολυ εντονη περιοδο που τα αναστατωνει. Ετοιμαζουν τα νεα τους κατορθωματα (μπουσουλημα,σηκωμα,περπατημα,ομιλια) κι αυτο τα αναστατωνει,τα κανει να φοβουνται και να αναζητουν την αγκαλια της μητερας τους. Μονο εκει νιωθουν ασφαλεια και σιγουρια!

επειδη στο γιο μου κρατουσα ημερολογιο και ειχα και ενα βιβλιο που μιλουσε για τα αλματα ελεγε οτι το πρωτο αλμα ειναι τη 10η μερα και μετα την 3η εβδομαδα και συμφωνα με το ημερολογιο μου ετσι ηταν...μετα οπως τα λεει παραπανω.

Λετα ειστε σε αλμα λογικα...3η εβδομαδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επανηλθα.

Λιμπερο με μπιμπερο δε τον ταίιζεις; Μηπως δε τον βολευει η πιπιλα;

Ευριδικη δε φανταζομαι να εισαι πεσμενη. Οσο για τη ψυχωση για το σπιτι, που θα παει θα σου περασει και αυτη!:tongue::tongue: η μανυλα ειναι καλυτερα; Μπραβο της που σς μαγειρευει, οτι μπορει ο καθενας.

Λετα αρκιβως ετσι είμαι με ενα μονιμο αγχος οτι το γαλα μου δεν ειναι αρκετο, αφου ειναι στο στηθος μου για ωρες. Αλλα μαλλιν αυτη τη φορα δικαιολογειται αφου με βαση το ποστ της ριτας περναμε το πρωτο μας αλμα αναπτυξης. Τωρα δεν ειμαι στη πεμπτη βδομαδα;

Αγλαια δε στελνεις κανενα καλτσουνακι αποεδω; Με επιασε ξαφνικα μια πεινα!

Στα δικα μας νεα, μη με βριζετε αλλα σα να ειμαι απο αλλο ανεκδοτο! Τα πεθερικα συνεχιζουν να ειναι extra large, εχω ριξει τρελους υπνους μεταξυ ταισματων, αλλα σα καπως να με πειραζει που ο ρολος μου εχει περιοριστει μονοστο να την ταιζω. Το αλλαγμα τη μερα το εχει αναλαβει η πεθερα, και με το που τελειωνω το ταισμα τη μικρη αναλαμβανει ο πεθερος. Και λιγο νιωθω πως πρεπει να δικαιολογουμε που η μικρη τρωει τοσο συχνα και για τοση ωρα. Η για την απιφαση μου να μη της δωσω πιπιλα.

Στα δικα μας νεα, μη με βριζετε αλλα σα να ειμαι απο αλλο ανεκδοτο! Τα πεθερικα συνεχιζουν να ειναι extra large, εχω ριξει τρελους υπνους μεταξυ ταισματων, αλλα σα καπως να με πειραζει που ο ρολος μου εχει περιοριστει μονοστο να την ταιζω. Το αλλαγμα τη μερα το εχει αναλαβει η πεθερα, και με το που τελειωνω το ταισμα τη μικρη αναλαμβανει ο πεθερος. Και λιγο νιωθω πως πρεπει να δικαιολογουμε που η μικρη τρωει τοσο συχνα και για τοση ωρα. Η για την απιφαση μου να μη της δωσω πιπιλα.

Δεσποινάκι, απόλαυσέ το, δεν θα κρατήσει! Και γι' αυτούς θα είναι λίγο και προσπαθούν να το χορτάσουν, γέμισε τις μπαταρίες σου και χαλάρωσε! Για την πιπίλα, μακάρι να την έπαιρνε η δική μου, αλλά την φτύνει, μια φορά μόνο τη δέχτηκε, την πρώτη, ίσως από περιέργεια; Μπορείς κι εσύ να πεις ότι δεν την θέλει, στο κάτω κάτω και η άλλη μου η κόρη που την δέχτηκε πέρασε πρώτα στρατιωτική εκπαίδευση για να την μάθει! Και για το θηλασμό, αφού δεν ξέρει η πεθερούλα, πες της όλα τα παιδάκια που θηλάζουν έτσι είναι, troppo difficile! Αλλά από όσο τους έκοψα με όσα λες, δεν έχουν πρόθεση κακή, οπότε γέμισε μπαταρίες και κατάψυξη! Το' χει και αυτή να κάνει άλλο φαγητό μεσημέρι, άλλο βράδυ όπως η πεθερά της αδελφής μου;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου το απογευμα ειχα παει στον γιατρο. Μια χαρα ο μπεμπης μου και απο βαρος εχει παει 2670 οποτε αφου με ειδε τοσο χαλια αποφασισαμε να κανουμε το ραντεβου το Σαββατο.

Τεσσερις μερουλες ακομη.

Απο εκεινη την ωρα με εχουνε πιασει λιγο τα ψυχολογικα μου, εχω αγχωθει για την διαδικασια της καισαρικης, σκεφτομαι που θα μεινω για πρωτη φορα μακρια απο την κορη μου και το δακρυ παει συννεφο. Νομιζω πως περναω προ επιλοχειο καταθλιψη :(

q3Owp3.png

aijjp3.png

καλημερα κοριτσαρες μου!!! τι κανετε?

Αγλαιτσα σημερα εχεις ραντεβου με τον γυναικολογο ε? πονας ακομη?

Λετακι για το γαλα καπου ειχα διαβασει οτι οι γαλακτοφοροι αδενες παραγουν συνεχως γαλα οσο θηλαζει το μωρο και παροτι το στηθος σου σου φαινεται "αδειο" στην ουσια βγαζει ακομα γαλα.θα το διασταυρωσω και θα σου πω. μην αγχεσαι παντως. οταν βλεπεις λερωμενη πανα μετα το ταισμα σημαινει οτι τρωει. ( λογικον... εισοδος- επεξεργασια- εξοδος χιχιιχχιχιχι)

Ριάλι απο την Κυπρον εφτασε η ωρα σου? αντε με το καλοοο...!!!!! αγαπη και εγω στα πατωματα ημουν που θα αφηνα τον Σπυρετο μου και μετα απο 3 μερες οταν με ειδε ξερεις τι μου ειπε? " που ειναι το μπεμπακι μου?" και φτυυυυυσιμο στην μανααααα!!!!

Δεσποινακι http://www.worldlingo.com/ βαζεις προταση στα αγγλικα και μεταφραζει στα ιταλικα ισπανικα αραβικα κινεζικα κ.ο.κ! προσοχη γιατι κατι φορες η μεταφραση ειναι οτι κατσει!! μην πεις καμια ασχετιλα στον πεθ! κατσε και απολαυσε την βοηθεια!!! και αν τους βαρεθεις στειλτους απο εδω... ιταλικα αυτοι ισπανικα εγω θα τα κουτσοβολεψουμε!!!χιχιχχιιχιχιχι

τα νεα μας: εχουμε φτασει κανα 4αρι και βαλε κιλακια τρωμε του καλου καιρου, γκρινιαζουμε μερικες φορες απελπισμενα και ηρεμουμε μονο στο βυζομπουκαλο. ο ικτερος φαινεται να υποχωρει αλλα αργα αργα οπως εχουν πει και οι λοιπες θηλαζουσες θελει πιο πολυ χρονο να φυγει με τον θηλασμο. εχουμε αρχισει να ακολουθουμε με το βλεμμα τα πανινα βιβλιαρακια και τα διαφορα βρεφοπαιχνιδακια μας ( ευτυχως δεν εχει χαλασει τιποτα ο Σπυρος απο παιχνιδια!). εγω εχω χασει γυρω στα 9 κιλακια και ελπιζω να συνεχισω γιατι γουσταρω που μπαινω σε ολα τα τζην μου και τα παντελονια της δουλειας που ειχα παροπλησει 3 χρονια τωρα. αρχισα να φοραω και το χρυσοπληρωμενο κορσεδακι που ειχα αγορασει απο το Λητω η χαζεμενη ( 50 ευρω και δεν το φορεσα μια φορα στην 1 γεννα) μπας και μαζεψει το πλισεδακι αλλα πολλες ελπιδες δεν εχω... σαν σκυλακι σαρπει θα ειναι η κοιλουμπα.

αυτα τα ολιγα (!). κοιμαται το μπαρμπουνι και ξεσαλωσα!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα κοριτσακια....

δεν ειμαι πολυ καλα....οταν κλαιει ο μικρος δεν ξερω τι να τον κανω.....τρωει και μετα απο 5 λεπτα κλαιει...δεν καθεται πουθενα μονο στην αγκαλια και δεν μπορω να τον παιρνω και συνεχεια...εχω και αλλα πραγματα να κανω....δεν ξερω τι ειναι πεινα??(εχει φαει κανενα 20 λεπτο σιγουρα),χεσμενος δεν ειναι κατουρημενος δεν ειναι,κολικους???τι να πω δεν ξερω...τι πρεπει να κοψω απο την διατροφη μου???κοριτσια βοηθεια εχω απελπιστει...μιλαμε για κλαμα οχι αστεια....και ο μεγαλος ειναι ετοιμος να τον δειρει γιατι ασχολουμαι συνεχεια με τον μικρο και οχι με αυτον...ενα απο τα καλα ειναι οτι τουλαχιστον κοιμηθηκε το βραδυ σπαστα μεχρι τις 5 και μετα ηθελε αγκαλιτσα.....

βοηθειαααααα....

ισως εχω και κανενα θεμα με τον θηλασμο τι να πω...στον πρωτο εδινα για 2 μηνες και ξενο και δεν ζοριστηκα για να εδραιωσω τον θηλασμο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!!!!

Κατερινακι με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου μαναρι μου!!!

Λετα μηπως δεν του φτανει το γάλα κ θέλει συμπλήρωμα;ρωτά τον παιδιατρο!εμενα ευτυχώς το βραδυ ήταν αψογος!τρωγαμε άνα 4 ωρες κ μετα οταν τον έβαζα να ρευτει κοιμόταν,τον κρατούσα κανένα 10λεπτο αγκαλιά για να βεβαιωθω ότι δε θα ξυπνήσει κ μετα στη κούνια του!τωρα τον έχω πάνω μου κ κοιμάται γιατι εχει γκρίνια κ πειναει!σε μισή ώρα ειναι να φάει κ τον τρεναρω λιγάκι!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Λετα (και λιμπερο ηθελα απο χθες να στο πω) αυτο που λετε ταισμα με κλαμα ,συνοδευεται μετα και απο γουλιτσες μηπως;Οταν κλαινε κανουν το κεφαλι προς τα πισω και το κορμακι σαν τοξο;Αν ναι, ισως ειναι παλλινδρομηση (ΓΟΠ).....για δειτε το λιγο και αν χρειαστειτε πληροφοριες σας λεω...

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Ροδακινο η σκεψη μας μαζι σου!!Περιμενουμε τα ευχαριστα!!!

Χαρα το σαββατο λοιπον ε;;Αντε με το καλο και μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα και με την καισαρικη και με την μεγαλη κουκλα σου!Οπως λεει και η ελενα καμμια σημασια δε θα σου δωσει ..περιμενουν το ''ζωντανο παιχνιδι΄'' οπως ειπε και ο γιος μου!!χαχαχα!!!

Εμεις καλα!!!! τρωμε σταθερα ανα τριωρο μερα- νυχτα ,εχουμε και εμεις και τις γκρινιες μας και απολα αλλά ολα καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λετα (και λιμπερο ηθελα απο χθες να στο πω) αυτο που λετε ταισμα με κλαμα ,συνοδευεται μετα και απο γουλιτσες μηπως;Οταν κλαινε κανουν το κεφαλι προς τα πισω και το κορμακι σαν τοξο;Αν ναι, ισως ειναι παλλινδρομηση (ΓΟΠ).....για δειτε το λιγο και αν χρειαστειτε πληροφοριες σας λεω...

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Ροδακινο η σκεψη μας μαζι σου!!Περιμενουμε τα ευχαριστα!!!

Χαρα το σαββατο λοιπον ε;;Αντε με το καλο και μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα και με την καισαρικη και με την μεγαλη κουκλα σου!Οπως λεει και η ελενα καμμια σημασια δε θα σου δωσει ..περιμενουν το ''ζωντανο παιχνιδι΄'' οπως ειπε και ο γιος μου!!χαχαχα!!!

Εμεις καλα!!!! τρωμε σταθερα ανα τριωρο μερα- νυχτα ,εχουμε και εμεις και τις γκρινιες μας και απολα αλλά ολα καλα!

Για πες μας βρε ριτακι γιατί κάτι τέτοια κάνει κ Π δικός μου!συν του ότι είδα 2 φορές πηχτή άσπρη μυξουλα κ η παιριατρος μπυ είπε πως μάλλον είναι γάλα

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημερα!

Κατερινα με το καλό! Περιμενουμε νέα!!!

Χαρά εφτασαν κια για εσενα οι μερες! Μην ανυσηχεις για την μεγαλη σου , θα ειναι μια χαρα

Λετα υπομονη, ελπιζω να ειναι φαση και να περασει!

Εμεις περασαμε αλλη μια μαγευτικη νυχτα , οπου στις 8 παρα τεταρτο ετοιμη να βαλω τα κλαμματα φωναξα τον αντρα μου να της κανει κατι να κοιμηθει μπας και κλεισω και γω το ματι μου κανα μισαωρο. Και φυσικα αφου δε μυριζε το γαλα κοιμηθηκε ετσι την επεσα και γω μεχρι τις 9 . Ολη νυχτα την ειχα στο βυζι,της εδωσα ξενο τπτ, το θεμα της δεν ειναι οτι πεινουσε οπως νομιζα απλα ηθελε να ειναι στο βυζι, κατι που εγω δεν τον μπορω. Και εμενα δεν την θελει την πιπιλα και κατι πρεπει να κανω...

Παω να φτιαξω ενα καφεδακι- νεροζουμι και να σιδερωσω 4 πλυντηρια! Ευτχως δροσισε !!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα κ απο μενα!

αγλαια πως εισαι?πηγες στο γυναικολογο?

ροδακινουλα σημερα ειναι η μερα σου!με το καλο!

χαρα με το καλο κ εσυ λιγες μερες ακομα!

λετα ειναι νωρις για κολικους μετα το μηνα εκδηλωνονται...ισως ειναι αυτο που ειπε η ριτα καμια γοπ...παιδιατρος σας εχει δει?

εγω πηγα στο γιατρο χθες ολα καλα ο μπεμπης 2860...με ειδε και κολπικα ο τραχηλος κλειστος και προς τα πισω αλλα ο μπεπης ευτυχως εχει κατεβει...οποτε περιμενουμε...κλεισαμε νεο ραντεβου γι ατη δευτερα κ μετα παρασκευη αν δεν εχω γεννησει θα μου σπασει τα νερα κ αν παλι δε γινει τιποτε το αλλο σαβατο 8/9 θα μπουμε για προκληση.εχω ακομα μερες...ουφ αντε να γεννησω να ηρεμησω!!

πηγα και κομμωτηριο χθες να μαι ετοιμη,μου τα κοψε πολυ κοντα ομως η βλαμμενη!

οσο για το γαμο εννεοιται οτι ξερανε απο πριν οτι θα γεννουσα αρχες σεπτεμβρη απλα δε τα λαβανε υποψη τους:evil: αφηστε το τι εχω ακουσει γι αυτο το γαμο δε περιγραφεται...ο πεθερος μου λεει ακομα κ αν γενναω θα ερθει να πρει τον αντρα μου απ το μαιευτηριο να πανε στην εκκλησια...καλα ο πεθερος μου ειναι περιπτωση πιο αχρηστος ανθρωπος δεν υπαρχει στο κοσμο!!κολοσωγο γενικα το σοι του αντρα μου!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κορίτσια καλημέρα!! Έχω απελπιστεί πολύ με το θέμα του φαγητού! :cry:

Σας έχω πει το πρόγραμμα που ακολουθώ.. Εδώ και λίγο καιρό η μικρή δεν παίρνει με ευκολία το μπουκάλι, πρέπει να την ζορίσω πολύ.. Έχει δείξει την προτίμησή της στο βυζί :tongue: Εχθές το μεσημέρι λοιπόν μετά που την θήλασα δεν το έπαιρνε με καμιά κυβέρνηση το μπουκάλι, επανάσταση σας λέω όλη η γειτονιά μας άκουσε!!! :shock: Θεώρησα κι εγώ (με τα μυαλά μου) ότι τρώει καλά από το βυζί κι έτσι δεν θέλει πλέον το μπουκάλι! Μες την τρελή χαρά που θα σταματήσω το 2ωρο πρόγραμμα που έχω ανά 3 ώρες!!! Και λέω ωραία στο εξής θα την θηλάζω μόνο. Μίλησα με την σύμβουλο βέβαια η οποία μου είπε ότι από ένα γεύμα δεν μπορείς να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα και να γυρίσεις στον αποκλειστικό, πρέπει να το δούμε σιγά σιγά αυτό.. Εγώ όμως που έχω κουραστεί με το "θήλασε-ετοίμασε και τάισε μπουκάλι-άντλησε-αποστείρωσε" αποφάσισα να την παρακούσω! Το αποτέλεσμα είναι ότι από εχθές στις 5 μέχρι και τώρα ακόμη το μωρό δεν έχει κάνει κένωση, μόνο βρεγμένες πάνες.. Έτσι εδώ και 2 γεύματα τις δίνω πάλι συμπλήρωμα.. Κορίτσια με κουράζει πολύ αυτό το πρόγραμμα.. Θέλω επιτέλους να καταλήξω ή μπουκάλι, ή θηλασμός.. Δεν μπορώ και τα δύο... Αύριο θα πάμε και στην παιδίατρο το πρωί, όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο μας είπαν πάνω στην βδομάδα να πάμε, για να δούμε αν έχει πάρει βάρος..

Δέσποινα για τα ματάκια της που με ρώτησες δεν είχα προσέξει ποτέ να είχανε κιτρινίσει, το δέρμα της μόνο είχα προσέξει.. Και τώρα έχει ασπρίσει αρκετά, ίσως έχει μία μικρή κιτρινίλα ακόμη.. :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...