Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμένα....μπήκα στα γρήγορα να δω τι κανετε και πάω να ξαπλώσω γιατι συνεχίζω την δουλεια το απογευμα......

Εμένα άνοιξε ξ όρεξη μου πολυ... Θελω να τρώω συνέχεια....

Κρέμες βάζω και εγω οπότε θυμάμαι βέβαια....

Εγω το μωρο άρχισα να το καταλαβαίνω...μπορει όχι καθε μετα αλλα τον καταλαβαίνω,...τον γιο μου τον καταλαβα 20 εβδομάδα...οπότε οι πρώτο μανουλες έχετε μέλλον ακόμα....

Σας φιλω πάω να ξαπλώσω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά! Ένα σαβ/κο έλειψα δυο σελίδες γεμίσατε! Μαριλένα καλώς επέστρεψες, εύχομαι ό,τι καλύτερο απο εδώ και πέρα, όλα δεξιά να σου έρθουν! Δέσποινα μακάρι να είσαι τυχερή με τις αλλεργίες, εμένα πάντος δεν με λυπήθηκαν, πέρασα πολύ δύσκολη βδομάδα κι ακόμη δεν έχω συνέλθει εντελώς. Μακάρι να μην τύχει και σε σας! Γιοβάννα σ'ευχαριστώ και σένα και όλα τα κορίτσια για τις ευχές, να είστε καλά να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Την Πέμπτη έχω ραντεβού κι εγώ με τον γιατρό οπότε μάλλον κι εμένα τότε θα μου πει για β' επιπέδου κι ελπίζω να μου πει και φύλο να μπω κι εγώ επιτέλους στον πίνακα! Όσον αφορά τις κρέμες, επειδή για όλα τα προιόντα έχουν να πουν κάτι αρνητικό προτίμησα να εφοδιαστώ αμυγδαλέλαιο που ενυδατώνει όπως τα άλλα λάδια αλλά είναι και φυσικό. Ελπίζω να κάνει δουλειά! Περαστικά στα παιδάκια σας όσες τα έχετε άρρωστα

Myrina σε οποιοδήποτε φαρμακείο βρίσκεις αμυγδαλέλαιο του Κορρέ με 10 ευρώ. Υπάρχει και χύμα σε κάποια φαρμακεία με φυτικά προιόντα αλλά έχω ακούσει ότι λερώνει πολύ το χύμα. Εμένα προς το παρόν με έχει βολέψει πολύ και δεν κολλάει όπως το Johnson, απορροφάται γρήγορα. Ελπίζω να κάνει και καλή δουλειά!

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Μάλλον είμαι η πρώτη που θα κάνω β-επιπέδου! Αύριο. Νωρίς μου φαίνεται αλλά τι να πω. Θα δούμε!Έκανα και καμπύλη ζαχάρου το πρωί. Ακόμη να συνέρθει το στομάχι μου!Σε καμιά ώρα θα ξέρω τα αποτελέσματα!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια,τι κάνετε??Αχ πεινάω και λιγουρεύομαι τραχανά αλλά βαριέμαι να τον φτιάξω:tongue::tongue:Εδ΄ω από το πρωί ρίχνει χιονόνερο!!!Κορίτσια ούτε εγώ βάζω φανατικά τις κρέμες ειδικά τον χειμώνα μπρρρρρ...Σήμερα εγώ έκανα φασολάδα και χτες είχαμε μακαρόνια με κιμά και ενώ ξετρελαίνομαι για ζυμαρικά με το που έμεινα έγκυος όταν τρώω πχ μακαρόνια πονάει το στομάχι μου!!Evri γιατί έκανες τόσο νωρίς την καμπύλη?

:-D

εγώ ψωνίζω 2 χρόνια τώρα από εδώ και είναι πολυ οικονομικά και σχετικά καλά, έρχονται πολύ γρήγορα και με 5 λίρες μεταφορικά μόνο http://www.newlook.com/

κι από δω http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12552&catalogId=33053

κι από δω παιδικά

http://www.mandco.com/

Αααα πολύ ενδιαφερόντα και αυτά τα site. Θα τα μελετήσω για να δω πώς θα παραγγείλω και σίγουρα κάποια πραγματάκια θα αγοράσω. Την κορούλα μου τη γέννησα 27/6 και ουσιαστικά δεν χρειάστηκα καλοκαιρινά ρούχα.... τώρα όμως θα χρειαστώ περισσότερο πράγμα.

Elisabeth εύχομαι να είναι όλα καλά με τη μικρή σου. Και τη δικιά μου δεν την λες και πρώτο μπόι. Στην ηλικία της κουκλίτσας σου ήταν 90 εκ και 11450.

Σε ποιο κοριτσάκι να στείλω π.μ. για να βρεθούμε και στο φβ;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

εγώ ξετρελαίνομαι για όλα! κυρίως ζυμαρικά/τυριά!

από πάντα όμως...

έχω πάρει πολλά μπλουζάκια εγκυμοσύνης με λόγκος μ αρέσουν πολύ, και οι τιμές είναι καλές γιατί εδώ ελλάδα είναι όλα απλησίαστα!

Οταν βρεθειτε με τη γιοβαννα στο fb θα βρειτε και μενα στους φιλους της.Μαργαριτα ειναι το μικρο μου...θα με δειτε ή θα σας συστησει η γιοβαννα σε μενα για να μην ψαχνομαστε..χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

οκ ελήφθη!

γιοβάνα σου στειλα πμ

η διάθεση πάει πάτο πάλι, δε ξέρω δε το χα ποτέ αυτό. στον μικρό μου ήμουν μες τη τρελή χαρά και τώρα ούτε να μιλήσω δε θέλω...κρίμα κι έλεγα ότι θα το χαρώ όπως και τότε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...