Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια!Είμαι δεύτερη μέρα χωρίς ύπνο,γιατί έχω τρομερό μπούκωμα και το απλό physiomer δεν με βοηθάει καθόλου.Τα νεύρα μου έχουν σπάσει, είμαι δύο 24ωρα με συνολικά 6 ώρες ύπνου.Πηρα το γιατρό κ μου είπε ότι μπορώ να βάλω οτριβιν τελικά,ενώ θυμάμαι στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη μου είχε πει να το αποφύγω.Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έρθει το βράδυ και να κοιμηθώ, είμαι κομμάτια!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

mimika μου....ενταξει εχεις τρελα και εσυ...εγω τις δουλειες του σπιτιου κανω τα βασικα και μια φορα την εβδομαδα ερχεται γυναικα και μου καθαριζει....βλεπεις ειναι και 3 οροφους το σπιτι και δεν μπορω να τα βγαλω και ευκολα περα....

οσο για τον θηλασμο σε κανενα μηνα θα στρωσει το μωρο και θα μπορεις να του κανεις προγραμμα...εμενα ο μεγαλος στο 2 μηνο εκανε 6 γευματα και μετα οταν εγινε 4 μηνων εκανε 5.....οποτε σιγα σιγα θα μπορεις και εσυ να βγαινεις πιο ευκολα...και οταν θα εισαι εξω πηγαινε στο αμαξι και θηλαζε εκει εγω τουλαχιστον αυτο εκανα....τωρα που σαραντισες θα αρχισουν τα ευκολα....

και ειναι σημαντικο να εχεις και την βοηθεια του αντρα και εγω αν και παραπονιεμαι πολλες φορες για αυτα που κανει με βοηθαει πολυ....δεν θα μπορουσαν να ειναι και ολα τελεια ετσι???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!Καλη εβδομαδα!!!

Μιμικα μου σε διαβαζω και ειναι σα να διαβαζω τον εαυτο μου πριν 4 χρονια...

Η φαση που περιγραφεις ειναι μια φαση που την περναμε ολες ιδιως οι πρωτομανουλες.Η φαση ''παντοφλα -κοτσιδα'' οπως λεω εγω, ειναι απολυτα λογικη αν σκεφτεις τι τεραστια αλλαγη ειναι για τη ζωη μας και την καθημερινοτητα μας ο ερχομος ενος παιδιου.Καθυστερουμε να βρουμε ρυθμο,παραμελουμε τον εαυτο μας,συν την σωματικη κουραση ολο αυτο μας προκαλει δυσφορια.Το περασα στο γιο μου και το ξερω..αργησα πολυ να βρω το ρυθμο μου και ημουν σε νιρβανα.

Τωρα σαφως και τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα αφενος γιατι εχω αλλο ενα παιδι σπιτι και δε με περνει να μη βρω ρυθμους γρηγορα και αφαιτερου γιατι η εμπειρια παιζει ρολο.

Σε διαβεβαιωνω και εσενα και ολες τις κοπελες που ρωτανε ,οτι τα πραγματα σε λιγο καιρο θα ειναι πολυ καλυτερα!Σιγουρα ολος ο πρωτος χρονος που το μωρο δεν μπορει να επικοινωνησει τις αναγκες του και ολο και κατι εχει ,πεινα,δοντια,πονακια,ανια,βαρεμαρα κτλ κτλ ειναι δυσκολος ομως απο αποψη σωματικης κουρασης τα πραγματα στρωνουν καπως...ισως γιατι οντως το μωρο κοιμαται περισσοτερο τα βραδια,γιατι το μαθαινουμε και αναγνωριζουμε τις αναγκες του ή γιατι απλα συνηθιζουμς εμεις...:rolleyes:Σαφως η καθε ηλικια εχει τα δικα της...αλλοτε σωματικη και αλλοτε ψυχολογικη κουραση οταν αρχιζουν τα ''παραλογα''αλλων ηλικιων ομως να εισαι σιγουρη,αν δεν εστρωναν τα πραγματα κανεις δε θα εκανε δευτερο...χαχα!!

Ομως, μην αφηνεις την κατασταση να σε παρει απο κατω.Φτιαξου,ντυσου και βγειτε βολτα !!!Σαραντησατε κιολας και το μωρο θα ειναι μια χαρα.Στην τελικη θα το ξαναπω αν για να νιωθει και η μαμα καλα χρειαζεται το μωρο να πιει και ενα μπουκαλι ξενο γαλα μια στο τοσο που θα το αφησει για να βγει λιγο να ξεσκασει ή θα βγουν ολοι μαζι χωρις το αγχος- που θα θηλασω και πως θα ταισω το μωρο-,τοτε αυτο ειναι μια χαρα για μενα.Δε χαθηκε και ο κοσμος να δωσεις λιγο ξενο προκειμενου να ξεαγχωθεις και να ηρεμησεις.

Να θυμασαι ευτυχισμενη μαμα= ευτυχισμενο παιδι.

Για τα πεθερικα διαβασα και εφριξα....κοψτο οσο ειναι καιρος...ολοι μεταλλασονται μετα τον ερχομο ενος παιδιου αν δεν τους το κοψετε με τον ανδρα σου, θα εχεις μεγαλα θεματα στην πορεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λετα εγω δε θα θηλασω εξω..οχι γιατι το θεωρω κακο ισα- ισα .απλα γιατι εγω δε νιωθω καλα και επισης γιατι πρακτικα δε βολευομαι καθολου.Ειναι μεγαλο το στηθος και το κραταω ενω θηλαζω και ολο αυτο μου περιοριζει τις στασεις και εξω θα ειναι θεμα...Θα κοιταξω να βγαζω γαλα για οταν ειναι να βγουμε.Αν τυχει κατι εκτακτο θα δωσω ξενο,οσο μπορω θα το αποφυγω, αλλα αν χρειαστει θα πιει λιγο δε χαθηκε ο κοσμος.

Τωρα για το γαμο που λες εγω το μωρο δε θα το πηγαινα μεσα σε τοσα χνωτα με αυτη τη ζεστη.Πηγαινε εσυ και να περασεις καλα,εκεινο μια χαρα ειναι ,θα τα βρουν με οποιον τον κρατησει.

Δεσποινα μπραβο στην πεθερουλα!!!Ολα καλα!!!

Αννια κοντευεις;Τι γινετε;;Κανα νεοτερο;;

Τανια καλα εκανες και βγηκες ενιωσες καλυτερα ε;;;

Σοφια τι γινετε ;πως πας;;;

Λιμπερο ξερω ακριβως τι περνας με τον φαγανουλι σου...κανε υπομονη θα στρωσει.

Αγλαια παρε ρωτα για την τομη αν και νομιζω εξωτερικο θα ειναι το θεμα ισως κανα ραμα τραβαει.

Ευρυ μου σε διαβαζω πεσμενη, οτι εγραψα στη μιμικα το λεω και για σενα που σε ''νιωθω'' πολυ. κουρασμενη ..

Αχ τι ξεχναω;;;Θα επανελθω...

Εμεις καλα.ο γιος μου πρωτη μερα σχολειο κι ο ανδρας μου δουλεια...μου κακοφανηκε που εφυγαν, τους ειχα συνηθισει...

Εμεις εδω τα κοριτσια ,τα δυο μας...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!! Χάθηκα πάλι, έχω πολύ εντατικό πρόγραμμα!! Θα σας τα πω μετά όμως, ας σχολιάσω πρώτα εν τάχει ότι θυμάμαι!!

Στο θέμα του θηλασμού πάλι έχω άλλη άποψη, μου φαίνεται πιο εύκολο να πας βόλτα όταν θηλάζεις, παρά όταν δίνεις μπουκάλι! Γιατί αν δίνεις μπουκάλι τί θα κάνεις; Χρειάζεσαι εξοπλισμό.. Μπουκάλια, αποστηρωτή, θερμαντήρα, συμπλήρωμα, νερό.. Ένα σωρό που δεν μπορείς να τα έχεις μαζί! :| Ενώ το βυζί πάει όπου πας!! :tongue::cool:

Δήμητρα πραγματικά απαράδεκτα τα πεθερικά σου!! Εμένα η πεθερά μου με το που βγήκαμε από το νοσοκομείο με παίρνει, και μου λέει πότε να έρθουμε για επίσκεψη, της λέω για επίσκεψη δεν είμαστε, αν θέλεις να έρθεις να κάνεις καμιά δουλειά έλα! Έτσι χύμα παιδιά, αλλά είχα τόση κούραση!! Και ήρθε όμως!! Ήρθε μέχρι στιγμής έχει μείνει 3 μέρες, και πραγματικά αν και δεν κάνει τα τρελά πράγματα, έστω και που έχει μάθει να αποστειρώνει και να ετοιμάζει και το μπουκάλι για εμένα είναι μεγάλη βοήθεια αυτό! Πχ εκείνη την ώρα μπορώ να φάω!! Δεν συζητώ για δουλειές εγώ Δήμητρα, αυτές τις έχω εντελώς παρατημένες!! Εδώ δεν προλαβαίνω ώρες ώρες να πάω τουαλέτα καν!!! :? Και κάτι ακόμα, εσύ δεν ξεκουράστηκες καθόλου γενικά και στην εγκυμοσύνη! Από την δουλειά στο μαιευτήριο πήγες ρε αγάπη μου! Τι θες; Λογικό είναι να έχεις εξαντληθεί! Α και χθές που άκουγα για τον 24χρονο εμπρηστή στην Χίο σε σκέφτηκα που ταλαιπωριόταν εκεί ο αντρούλης σου.. :| Γύρισε αλήθεια;;

Αγλαϊα όντως γρήγορα επιστρέφεις στην δουλειά κι εσύ :?

Ροδακινούλα με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!! :D

Δέσποινα μπράβο στα πεθερικά σου!! Και συμφωνώ με την Αγλαϊα, η γλώσσα δεν είναι απαραίτητα κακό!! ;) Αν ρίξεις και κανά μπινελίκι δεν θα το καταλάβει!! :lol:

Λίμπερο και Εύρι για τα κιλά που λέτε, κι εγώ έχω χάσει τα 10 περίπου!! Είμαι τώρα 91!! :cool: Αλλά ρε κορίτσια τώρα με τον θηλασμό με έχουνε πιάσει οι τρελές λιγούρες, που δεν τις είχα καν στην εγκυμοσύνη, και φοβάμαι μην ξαναπαχύνω!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Στα δικά μας τώρα!! Λοιπόν η μικρή λόγω προωρότητας ως τώρα δεν ξυπνούσε για να φάει, μόλις εχθές άρχισε να το κάνει λίγο πιο συστηματικά! Δηλαδή να ξυπνάει κάποιες φορές λίγο πριν την αφύπνιση που έχω βάλει! Επίσης δεν πιάνει το στήθος μου καλά, κουράζεται, εκνευρίζεται, και έτσι δεν τρώει αυτό που πρέπει.. Οπότε το πρόγραμμα που έβγαλε η σύμβουλος θηλασμού είναι το εξής: θηλάζω για όχι πάνω από 40 λεπτά (γιατί υπήρξαν φορές που κάθεται και 2-3 ώρες συνεχόμενα, αλλά δεν τρώει παίζει!!), εγώ το κάνω περίπου 20λεπτο γιατί εκεί και μετά βλέπω ότι σίγουρα δεν τρώει πλέον, άσε που εκνευρίζεται κιόλας γιατί πεινάει.. Οπότε μετά το 20λεπτο της δίνω μπουκάλι, το οποίο συνήθως έχω δικό μου, αλλά τυχαίνει να της δώσω και συμπλήρωμα γιατί πλέον είναι οριακά η παραγωγή μου (νομίζω ότι έχουνε αυξηθεί οι ανάγκες της), και τέλος να κάνω άντληση για 15 λεπτά και μετά με το χέρι αρμέγω για να βγει όσο μπορεί περισσότερο, για να αυξήσω την παραγωγή μου! Όλα αυτά για τουλάχιστον 8 φορές στο 24ωρο!!!!! Τα οποία διαρκούν κάπου στο 2ωρο όλα μαζί βέβαια.. Αλλά την νύχτα αφήνω λίγο μεγαλύτερο διάστημα, πχ μπορεί να το κάνω ανά 2ωρο κάποια στιγμή μέσα στην μέρα, και να αφήσω ένα 3ωρο μέσα στην νύχτα να κοιμηθώ, βέβαια όχι περισσότερο από 2 ώρες συνεχόμενα!! Και στο σύνολο το 24ωρο επίσης όχι πάνω από 4.. Κορίτσια εμένα πάντως περισσότερο από όλα με κουράζουν όλα τα ενδιάμεσα, μακάρι να θήλαζα μόνο, και να μην είχα να κάνω αντλήσεις και να αποστειρώνω μπουκαλάκια..

Όσο για το θέμα σαραντισμού.. Εμείς εκ των πραγμάτων με το να είναι η μικρή στο νοσοκομείο εγώ δεν έμεινα καθόλου σπίτι, αλλά και τώρα που είναι εδώ, έχουμε βγει 3 φορές όλοι μαζί, για να πάμε σε σπίτι βέβαια πάλι! Τις 2 στα πεθερικά μου, και την άλλη στην θεία μας! Και πραγματικά ψυχολογικά με βοηθάει πάρα πολύ! Παρ'όλο που δεν έχω μείνει καν διάστημα κλεισμένη, έστω και μία μέρα να μείνω μέσα μόνη μου με την μικρή με πιάνει απελπισία! Θέλω να βγαίνω έξω όσο μπορώ!!

Κατά τα άλλα την Τετάρτη θα πάμε στην παιδίατρό για πρώτη φορά μετά που βγήκαμε από το νοσοκομείο! Ανυπομωνώ να μου την ζυγίσει για να ηρεμήσω ότι το παιδί τρώει καλά, γιατί στο νοσοκομείο μου δημιούργησαν ψυχολογικό πρόβλημα ότι δεν την ταϊζω!!

Το μωρό κλαίει! Πάω!! Φιλάκια πολλά σε όλες!! Μου λείπετε κι εμένα πολύ!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

ροδακινουλα με το καλο αυριο να υποδεχτεις το μωρακι σου!

αγλαια ποτε γυριζεις στη δουλεια?δε δικαιουσαι το εξαμηνο του οαεδ?

λετα εγω στη θεση σου δε θα επερνα τον μπεμπη στο γαμο...μες στη πολυκοσμια...δε ξερω...εμας παντρευεται ο κουνιαδος μου τη κυριακη..εκτος του οτι μου την εχει δωσει απ τη στιγμη που το εμαθα δεν εχω καμια ορεξη να παω...μα να κανονισει το γαμο ενω ηξερε οτι εκει κοντα θα γεννησω?απαραδεκτο για μενα!!εννοειται αν εχω γεννησει κανεις απο μας δε θα παει κ ας ειναι αδερφος του αντρα μου.(αν υπαρχει θεος κυριακη θα γεννησω:P)

εχω και γιατρο σημερα το μεσημερι...για να δουμε πως παμε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμενα,εγω ακομα εδω τα νευρα μουυυυυυυυ με αυτη τη ζεστη δεν παλευετε πια...Χτες το βραδυ πονουσα απο την αριστερη πλευρα στη κοιλια αλλα καμια αλλη ενδειξη,απλα νομιζω οτι η μπουμπου εχει κατεβει λιιιιγο γιατι νιωθω κλωτσιτσες πιο χαμηλα...Αντε να δουμε...Ραντεβου με τον γιατρο εχω την Πεμπτη που ευελπιστω να εχω γεννησει μεχρι τοτε...Ουφ με την γκρινια μου σας ζαλισα

:-D

ΛΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙΑ Κ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ.ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ 50 ΕΥΡΩ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ Κ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΓΑΙΤΡΟΥΣ ΠΑΝΕΣ ΚΛΠ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΡΤΖ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΝΑ 20ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.6 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ 7 ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ. ΕΧΩ Κ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.

ΡΙΤΑΚΙ Κ ΜΥΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΕΞΩ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΡΥΨΕΙΣ! Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ.ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΘΥΜΗΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 87,6 Κ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 91 ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΖΗΓΙΣΤΗΚΑ ΗΜΟΥΝ 79! ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΤΡΩΓΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ Κ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Κ ΕΡΧΟΝΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ.ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ Η ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΑ! ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΣΚΑΤΟΦΑΓΗΤΟ. ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΦΟΥΡΝΟ! Κ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΡΘΑΝΕ Κ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ Κ ΦΑΓΑΜΕ! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ Κ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!

ΑΝΝΙΑ ΑΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΒΑΡΥΝΕΣ ΕΣΚΑΣΕΣ Κ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ.ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΛΙΓΟ!

ΣΟΦΑΚΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ? ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ?ΗΣΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ? ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΑΝ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Κ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Κ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ! ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

2sCXp3.png

Μιμίκα σε νιώθω όσο δεν πάει σε όσα λες!!

Με το σπίτι έχω και εγώ ψύχωση,αν δεν το μαζέψω κάθε μέρα δεν ησυχάζω!

Χτες μείναμε άυπνοι,κοιμόταν όλη μέρα και το βράδυ τίποτε! Με πιάνει κατάθλιψη! Σήμερα είπαμε να βγούμε για ένα καφέ αλλά μετά το χτεσινό είμαστε κομμάτια!

Φαγητό ευτυχώς μου κάνει η μαμά μου,δεν μπορεί όμως να βοηθήσει κάπου αλλού!

Θέλουμε και μέρες μέχρι να σαραντίσουμε!

Ροδακινούλα μου,άντε με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!

Ρίτα μου δυστυχώς μ'εχει πάρει λίγο απο κάτω! Ευτυχώς που μας εμψυχώνεις! Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς με εμπειρία!! Ευχαριστούμε πολύ!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Άννια μου σε καταλαβαίνω έτσι ήμουν και εγώ πριν γεννήσω!Λίγη υπομονή ακόμη!

Myrina μου δυσκολίες και εσύ! Εδώ όλες μαζί στον αγώνα μέχρι να στρώσουν!!

Elizabeth εμένα πάντως μου φαίνεται απαράδεκτο αυτό με το γάμο,εκτός αν το έχουν κανονίσει πριν μείνεις έγκυος! Τι να πω!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας απο μια αυπνη μανα!τι σας λεω τωρα ε? γνωστα ολα αυτα για ολες μας!

χτες ο μικρος κοιμηθηκε στις 12:00 κ ξυπνησε στις 3 κ μετα ηταν μεσα στο κλαμα κ την γκρινια!κοιμηθηκε λιγακι κ σηκωθηκε παλι στις 6!το μικρο μου πρεπει να εχει πονακια αλλιως δεν εξηγειται να τρωει κ να κλαιει μαζι!

ευτυχως εχω τον αντρα μου που με βοηθαει πααααρα πολυ αλλα τωρα που θα φυγει να δω πως θα τα βγαλω περα μονη...ειδικα το βραδυ!το πρωι δεν με νοιαζει θα ειναι η μανα μου η ο αδερφος μου αλλα το βραδυ ειναι μανικι!

μιμικακι μου κουραγιο αγαπη μου αν ειναι παρε την κοπελα να ερχεται σπιτι να σου καθαριζει!κ στην τελικη πες την πεθερα σου να φτιαξει κ κανενα φαγητο!ελεος!

ευριδικη κ εμεις ειπαμε να παμε σημερα για καφε μετα την χτεσινη αυπνια αλλα χλωμο το βλεπω!

κατερινακι αυριο με το καλο θα κρατας αγκαλιτσα το μωρακι σου!αντε κοριτσακι μου εφτασε η ωρα!

pysXp3.png

Πήρα το γιατρό και θα πάω αύριο να με δει, τώρα σκέφτομαι μήπως δεν είναι τίποτα και φανώ υπερβολική, αλλά δεν φαντάζομαι να το σκεφτεί για μένα, σε όλη την εγκυμοσύνη δεν έχω κάνει το παραμικρό θέμα! Το ξέρω ότι δεν έχει σημασία, αλλά είμαι πολύ ενοχικό άτομο!!!

Μιμίκα, το είχα ξεχάσει ότι δούλευες μέχρι τέλος εσύ! Τα πεθερικά σου μου θυμίζουν τα δικά μου χωρίς το λαρτζ, εμείς είμαστε έξτρα σμολ! Όντως στο πρώτο παιδί ήμουν κι εγώ έτσι, αν και το παντόφλα κοτσίδα ζει και βασιλεύει! Λοιπόν το θέμα είναι πως να κοιμηθεί λίγο το μωρό να σου λύσει τα χέρια, η πρώτη μου δεν κοιμόταν σχεδόν ποτέ!!! Δεν ξέρω αν τους μεταφέρουμε τον εκνευρισμό μας, πάντως τα άλλα δύο κάποια στιγμή κοιμόντουσαν! Αν την έχεις αγκαλιά όταν μιλάς στο τηλέφωνο ή κάνεις κάποιες δουλειές που γίνονται με το μωρό (εγώ έβαλα το πρωί τα πιάτα στη θέση τους με το μωρό αγκαλιά και κάτι άλλα ψιλιά στην κουζίνα) μήπως το παίρνει πιο εύκολα ο ύπνος; Έτσι τα καταφέραμε σήμερα εμείς, γιατί μόλις την έβαζα στο κρεβάτι της ούρλιαζε...

Πάντως αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο το βράδυ, θα σηκώνω τον πατέρα της να την παίρνει αγκαλά όταν ξυπνάει να ρευτεί και να την κοιμίζει αυτός, γιατί με μένα της έρχεται πάλι να φάει, ενω δυο φορές που την πήρε αυτός κοιμήθηκε μετά για τρίωρο!

Ήρθε η αδελφή μου, μας έφερε υπέροχα καλτσούνια και μηλοπιτάκια

Γύρω στις 15 Σεπτέμβρη αρχίζουμε στο φροντιστήριο, δεν μπορώ να μην πάρω την τάξη από την αρχή, πρέπει να πάω... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Μιμίκα! Οπωσδήποτε να φέρεις γυναίκα, κι εγώ στο πρώτο παιδί δεν είχα βοήθεια καμία και ο άνδρας μου δεν ήθελε σε καμία περίπτωση γυναίκα, μετά πάτησα επιτέλους πόδι και τώρα τουλάχιστον τα χοντρά γίνονται και μου μένει η καθημερινή κουζίνα, τα πλυντήρια και το σκούπισμα όποτε δεν πάει άλλο (είμαστε και πολλοί εμείς στο σπίτι!). Ακόμα γκρινιάζει ο άνδρας μου για τη γυναίκα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα βγάλω πέρα μόνη μου!

a0Nsp3.png

Γεια σας ταλαιπωρημενα μου κοιριτσακια. Αχ με κοιλια ειτε με μωρό η κούραση κουραση!

Μυρινα τι κανετε; Πως είναι η μικρή; Αρχισε να είναι πιο ζωηρη; Ο ικτερος

επεσε; Αληθεια τα ματακια της είναι ακόμα κιτρινα; Τα δικα μας τα ματακια εχουν ακομα μια κιτρινη χροια. Διαβασα πως μπορει να κρατησει εως τρεις μηνες, αλλα μκαρι να φυγει πιο γρηγορα. Απο οτι καταλβα γαλα εχεις, εύχομαι συντομα να μαθει η μικρη στο στηθος. Αλλη ευκολια, πετς τι σηθος και το φαγακι ετοιμο!

Αννια, που θα πει καποια στιγμη θα σε πιασουν και οι πραγματικοι πονοι. Η μητερα σου θα ερθει καθολου; Ποιος θα κρατησει τα μικρα οταν πας στο νοσοκομειο;

Σοφια για το γαμο του κουνιαδου, μαλλον δε μπορω να σχολιασψ και πολλα. Και εμεις θελαμε να παντρευτουμε Σεπτεμβρη, αλλα πριν το πουμε μας προλαβαν η αδερφη μου με γαμοβαπτιση, οποτε η θα το καναμε την ανοιξη πριν η μετα (αν και θα πηγαινε πολυ πισω). Τελικα το καναμε το Μαι στη ιταλια και μεχρι τελευταια στιγμη η αδερφη μου δεν ηξερε αν θα ερχοταν με τη μολις τριων μηνων κορούλα της.

Αγλαια καλα εκανες και πηρες το γιατρο. Δε παιζουμε με αυτα! αχ καημενούλα που πρεπει να γυρισεις πισω τοσο γρηγορα!Ποιος θα κραταει τα παιδια όταν είσαι στη δουλεια;

Ηρθε ο αντρούλης τωρα. τα υπολοιπα θα τα σχολιασω μετα.

Μιμικα δε θέλω να σε ακούω στενοχωρημένη. Με το καλο να επιστρεψει ο αντρούλης σου,να σου ανεβασει τη διαθεση. Οπως λενε και οι παλιες (ριτα πολυτιμες οι συμβουλες σου και η εμπειρια σου είναι παρηγορη)με το καιρο τα πραγματα βελτιωνονται. Θα μπει ο μικρος σε προγραμμα θα συνηθισετε και εσεις!

βρε ριτακι απο οτι θυμαμαι εσυ τα ηξερες...βαλε ξανα τα αλματα αναπτυξης....

σημερα με εχει τρελανει ο μικρος....απο τις 12:30 ειναι ξυπνιος και κλαιει...τον βαζω καθε μια ωρα στο στηθος τρωει κανονικα αλλα δεν κοιμαται...μηπως δεν του φτανει το γαλα???δεν ξερω τι να πω...δεν εχει σταματησει και εχω κουραστει....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...