Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σ όλες σας !!! @Eternity σε παρακολουθώ αυτες τις μερες που σκεφτεσαι μονο αρνητικα ,η αληθεια ειναι κοριτσι μου οτι και εγω ειμαι στην ιδια φαση μαζι σου και ολα θα ξεκαθαρισουν την τριτη ... υπομονη και οσο μπορουμε σκεφτομαστε θετικα ,ασε τα νουμερα και τα ποσοστα ... εμενα εδω τα κοριτσι με βοηθησαν παρά πολύ, μακάρι να πιάσουν και οι ευχές τους ,εμείς ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε, από κει και πέρα βλέπουμε και δεν προτρεχουμε.. λοιπόν κορτσουλια μου θα πάω σ ένα χωριό εδώ στα μέρη μου που έχει και εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου, οποία θέλει ας γράψει τ όνομα της για να ανάψω κεράκι...

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου. Πως ειστε σημερα;

Μιμικα πως τα πήγατε το βράδυ; Κοιμηθηκε καθόλου ο μικρός; Εσυ; Ποτε με το καλο επιστρέφει ο αντρας σου; Αχ στενοχωριέμαι που σε ακούω στενοχωρημένη. Εδω είμαστε να παρέχουμε συμπαρασταση και παρηγοριά. Αφου ζήτησαν και συγγνώμη, θέλω να πιστευω πως είσαστε σε καλο δρόμο. Οταν με το καλό ερθει ο αντρας σου να καθησετε κατω να βάλετε καποια όρια. Οσο για τη ψυχολογία, λογινο είναι όταν είμαστε κουρασμενες να εκνευριζόμαστε λίγο παραπάνω. Οπως λένε κι οι παλιες, οι πρωτες βδομαδες μόνο είναι δύσκολες! Καλα τα λέω;:tongue: Βεβαια δε μας δίνεται αρκιβη αριθμο!:rolleyes:

Για το μπανακι, και εμεις δε το κανουμε καθε μερα (αν και θα ήθελα!). Οι οδηγιες εδω συνιστους δυο τρεις φορες την εβδομαδα με νερακι μόνο και λίγο λαδακι! Και πολλές φορες ο αντρας μου βαριέται να με βοηθησει:cry:.

Για το ρεψιμο, και εμείς δε ρευομαστε πάντα. Αλλα τις τελευτιες μερες αρχισε να βγαζει γουλιτσες ακόμα κι απ'τη μύτη και ανησυχω μη μου πάθει τίποτα στον υπνο της! Μαλλον θα πρεπει να επιμενω περισσότερο να ρευτει. Πόση ωρα συνηθως την εχετε σε θέση ρεψίματος;

Αννια και Σοφια, λίγο έμεινε. Που θα πάει, δε μπορουν να μείνουν στη κοιλιτσα σας για παντα! Σοφια περιμενουμε τα νεα σας απο το γιατρο. Μηπως να εχεις μαζι σου και τη βαλιτσούλα σου;:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στα δικα μας νεα, φωτια να πέσει να με κάψει με τόσες κακίες που είπα γι τα πεθερικα μου. Ηρθαν χτες κατα τις 1.30 (μετα από ταξίδι 6 και ωρων συνολικα) και κατα τις 5.00 η πεθερούλα αρχισε το σιδερωμα, εως τις 9.00. Εχει ήδη αναλαβει την κουζίνα, από σήμερα θα μαγειρευει αυτη. Εγω λένε δε πρεπει να κουραζομαι και να τρωω καλα. Αχ, μαλλον θα βαλω κιλα αντι να χασω!

Ξετρελαθηκαν και με την εγγονή, μας εφεραν και μια βαλίτσα δώρα, που ακόμα να την ανοίξουμε! Θα με φαει η αγωνια, τρελαίνομαι να ανοίγω δώρα!

Βεβαια με τη γλώσσα εχουμε ενα μικρο προβληματάκι, αλλά εύχομαι μετα από αυτες τις δυο βδομάδες να βελτιωθω κάπως

Αγλαία για το ΄πονο ούτε εγω ξέρω. Να πάρεις το γιατρο, μη το αφήσεις πάντως. Μακαρι να ειναι κάτι περαστικο.

Και εγω που και που εχω κατι παραξενα, αλλα δεν εχω γιατρο να ρωτήσω!:confused:

Συνεχιζω να έχω αιματακι, αλλες φορες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο. Και αν μου επιτρεπεται, κοίταξα λιγακι το συστημα από κατω, και ακόμα δεν εχει επανέλθει. Σα ξεχειλωμενο κατι (συγγνωμη για τη περιραφη!). Ειναι αραγε φυσιολογικό ή να ανησυχήσω; Και όταν περπαταω, που και που νιώθω κάπως, σα κάτι να υπάρχει εκει! Σε δυο βδομαδες θα παω στο γενικο γιατρο, αλλα τι να μου πει κι αυτος!

καλημερα!!!!!το βραδυ μου ηταν μεσα στην αυπνια!ενω ο μικρος ξυπναει μια φορα γυρω στις 4 σημερα ξυπνησε στις 2:30 κ μετα στις 5:30!φυσικα μετα ηθελε αγκαλιτσα κι οποτε τον αφηνα στην καλαθουνα του εκλαιγε!ετσι κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα ολοι στο κρεββατι!τωρα το πρωι επειδη δεν εβγαλα γαλα με το θηλαστρο εκλαιγε κ εκατσε κ το θηλασα λιγακι ειχα αρκετο γαλα κι ευτυχως τον πηρε ο υπνος!λεω να μην το βγαλω ετσι ωστε να μπορεσω να τον βαλω ξανα στο στηθος οταν ξυπνησει!

Αγλαια τις κοκκινιλες τις εβγαλε στα ποδαρακια κ στην κοιλιτσα αλλα διαπιστωνω οτι τωρα επειδη τον εχω μονο με το παμπερς λογω ζεστης αρχησαν να υποχωρουν!θα δειξει πως θα παει!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

χαρα κ αννια αντε κοπελαρες μου λιγο εμεινε υπομονη!

δεσποινα η πεθερα επιασε δουλεια με την μια ε?αντε να σε ξεκουρασει!κ τρωγε καλα!μην ανησυχεις για τα κιλα!εγω συνολο πρεπει να εφτασα τα 23 κ τωρα μετα απο 10 μερες μου εχουν μεινει μονο τα 9!!!!δεν λεω μου εχει κοπει η ορεξη κ δεν μπορω να φαω με τιποτα!ενα μεσημεριανο τρωω κι εκεινο με το ζορι!πινω πολλα νερα λογω του οτι εχω γαλα ακομα αλλα απο τροφες τιποτα!

pysXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου !!!!!

Μιμικά, μου έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο εγώ στη θέση νομίζω ότι θα τους έπαιρνα επιτόπου παραμάζομα έχω ένα κακό ελάττωμα δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου με τίποτα. Ελπίζω γρήγορα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Λιμπεράκι μου μπράβο που μπόρεσες και έχασες τόσα κιλά μακάρι να λειτουργήσει και σε μένα έτσι γιατί δεν με βλέπω καλά. Όσο για τον θηλασμό υπομονή θα φτιάξουν τα πράγματα με τον καιρό.

Εγώ χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί κάνω και τα τελευταία να μην αφήσω το σπίτι μπάχαλο. Ψυχολογικά είμαι καλά για την ώρα δεν ξέρω βέβαια πως θα είμαι αύριο που θα είναι η τελευταία μέρα. Επιτέλους την Τρίτη θα δω το μπουμπουκάκι μου !!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...σημερα ζεσταινομαι υπερβολικα δεν ξερω γιατι...δεν εχω βγει απο το σπιτι και δεν εχω κλεισει και το κλιματιστικο....

μιμικα ολα αυτα που αισθανεσαι ειναι φυσιολογικα....ετσι ακριβως ημουν και εγω στο πρωτο παιδι...μην στεναχωριεσαι..για αυτο ειμαστε και εμεις εδω για να τα λεμε και να τα βγαζουμε απο μεσα μας....και εμενα μου κανει καλο να σας μιλαω...

ροδακινουλα με το καλο την τριτη...

και εγω οπως η λιμπερο εβαλα 20 κιλα και εχασα τα 10 απο τοτε που γεννησα και χωρις να σταματησω να τρωω....περιμενω να περασουν οι 40 μερες να με δει η γιατρος και να ξεκινησω και γυμναστικη....

ο μπεμπης αρχισε να μην κοιμαται πολυ και αρχισε να εχει και πονακια....στο θηλασμο καθε ποση ωρα τα ταιζετε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

ροδακινούλα με το καλό!Τι ωραία που θα δεις το παιδάκι σου!

Μιμίκα υπομονή να έρθει ο αντρούλης σου!

Εγώ από κιλά έχασα τα 10 από τα 14.Τώρα φοβάμαι μην αρχίσω να ξαναπαίρνω...

Κορίτσια εμένα τις τελευταίες 2 μέρες και νύστες τρώει ανά 2ώρο.Μ'έχει ξετινάξει! Εσας?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Κορίτσια μου ακόμα εδω εγω...έχω σαλταρει απο την υγρασία,σιδερωνα και απο τις 8τωρα τελείωσα και εκατσα..ροδακινουλα υπομονη 2μερουλες μείνανε..Ουφ παω να βόλεψω

:-D

Διαφημίσεις

Να με παλι! Τι κανετε;

Ροδακινούλα τη Τριτη λοιπον η μεγαλη μερα; Ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες (πια μπρουμε να μετραμε και ωρες) και συντομα να αντικρυσεις το μπουμπουκακι σας!

Κοριτσια για το θηλασμο εμειε δεν εχουμε προγραμμα.οποτε θελει η μικρη. Συνηθως ειναι μια με δυο ωρες απο ποτε που θα τελειωσει ο προηγουμενος θηλασμος. Και κατα μεσο ορο το ταΙσμα διαρκεια μια με μιαμιση ωρα, οποτε καταλαβσινεται. Δινω και τα δυο στηθη, συνηθως καθεται καν μισαωρο στο καθενα.

Αληθεια, θα θηλασετε οταν είστε εξω; Αρχικα ελεγα να χρησιμοποιω πανα να καλυπτομαι, αλλα το δοκιμασα κσι δε μου φαινεται βολικο. Σκεφτομαι να παρω αυτο.

http://www.amazon.co.uk/AGNES-BC-6-black-cotton-embroidered-white/dp/B007RS6K5C/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1346005790&sr=8-3

Πως σας φαινεται;

Καλησπέρα κοριτσακια!

Αννια, Χαρά, Κατερινα και Σοφια υπομονη πλησιαζει κα ιγια εσας ο καιρος!! ΚΑι αυτη η ζεστη δε λεει να σταματησει λιγο να μην εχετε και αυτο το ζορι!

Μιμίκα ελπίζω σήμερα να ηταν καλυτερα τα πράγματα! Εννοειται οτι δεν μας κουράζεις καθόλου και ότι θελεις θα το συζηταμε εδω!

Δεσποινακι καλως τους δέχτηκες! Μπράβο στην πεθερά σου, να λέμε και τα καλά! Απο κιλά εγω εχασα τα 8 απο τα 9, εδω κα ι2 εβδομαδες εχω κολλησει εκει, ελπιζω να χασω και ακτι παραπάνω!

Αγλαια πως εννοεις οτι σε ποναει η μητρά σου, γιατι και γω εδω και 2-3 μερες εχω πονους περιοδου, προχτες μαλιστα ηταν τοσο δυνατη που αναγκαστικα πηρα παυσιπονο. Η τομη μου αρχισε παλι να με ποναει. Αλλα μαλλον ειναι απο την πολυ ξεκουραση:evil:

Χτες βγήκαμε επιτέλους πήγαμε την μεγαλη στον παιδοτοπο, να ξεσκασει λιγάκι, εκει Δεσποινα θήλασα τη μικρη και καλυφθηκα με μια πάνα, μεχρι να μαθω να χρησιμοποιω το σλιγκ και να θηλαζω με αυτο. Σημερα τελικα πηγα και γω και η μεγαλη στον γάμο και το απογευμα λιγο στη μαμα μου. Οποτε χορτασα εξω! Απο αυριο παλι μεσα, αλλα τουλαχιστον ενοιωσα λίγο ανθρωπος!

Οσο για χτες το βραδυ τι να σς λεω, η δεσποινις ξυπνησε στις 2:30 τηνυχτα και κοιμηθηκε στις 8 το πρωι!!!! Εγω απορω πως αντεξα εξω ολη μερα σημερα εντελως αυπνη,αλλα τώρα ειμαι κομματια και περιμενω να ξυπνησει να την θηλασω και να παμε για νανι!

Αυτα και απο εμας, καλο βράφυ σε όλες και σε όλα τα μωράκια!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Δέσποινα! Πολύ ωραία η πεθερά σου! Αυτή είναι πεθερά! Όσο για τη γλώσσα, καμιά φορά είναι καλύτερα έτσι!

Τάνια, δεν έχω πόνους περιόδου, στις κινήσεις μου αισθάνομαι κάτι βαρύ εκεί κάτω και πονάω στο αριστερό μισό, συνεχής πόνος/ενόχληση που περιστασιακά γίνεται πιο έντονος. Έβαλα καθρεφτάκι και κοίταξα για πρώτη φορά την τομή (είμαι φοβιτσιάρα), είναι κόκκινη στην άκρη αριστερά και ακούμπησα πάνω υπάρχει ξεκινώντας κοντά από το αριστερό άκρο της τομής προς τα κάτω ένα πρήξιμο. Ο άνδρας μου λέει μήπως καμιά τριχούλα γύρισε προς τα μέσα, εμένα μου φαίνεται μεγάλο το πρήξιμο για τριχούλα (τρία δάχτυλα περίπου) και να πονάει τόσο βαθειά, όπως το αισθάνομαι; Δεν πήρα τον γιατρό, τώρα το βράδυ ήταν πιο έντονος ο πόνος... Αύριο θα πάρω, αλλά η διαδικασία είναι να πάρω πρώτα τη μαία του που πάει το απόγευμα, θα την πάρω στο κινητό, αν δεν απαντήσει θα πάρω στο ιατρείο να πω στη γραμματέα να με πάρει ανάμεσα στα ραντεβού. Εκτός αν δεν έχει ιατρείο..... Τέλος πάντων, βλακείες σας γράφω τώρα, αλλά αγχώθηκα λίγο, αν πρέπει να πάω τελικά, θα πρέπει να πάρω και την μπέμπα μαζί, δεν έχω βγάλει ακόμα γάλα για ψυγείο, πρέπει να αρχίσω να αντλώ, δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και σε δυο τρεις εβδομάδες θα αρχίσουν και τα μαθήματα....

Νομίζω ότι το καινούργιο φεμινιστικό κίνημα πρέπει να υποστηρίξει την ανάγκη να μένει η γυναίκα στο σπίτι να μεγαλώνει για ένα διάστημα τα παιδιά της... Μας έφαγε ο φεμινισμός... Εγώ πάντως δεν αισθάνομαι ότι αντέχω ακόμα να γυρίσω στη δουλειά, δεν θα με χαλούσε καθόλου να καθόμουν στο σπίτι για ένα χρόνο, δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα...

Θήλασε τώρα και πάω κι εγώ να κοιμηθώ μέχρι τις πέντε που φαντάζομαι ότι θα ξυπνήσει... (ελπίζω δηλ.)

a0Nsp3.png

καλημερα.....

δεσποινα και μου αρεσει η πεθερα σου...προς το παρον μια χαρα συμπεριφερεται...

αγλαια ποτε θα γυρισεις στη δουλεια???εγω παντως λεω τον φεβρουαριο( να ειμαστε καλα πρωτα)...

την παρασκευη θελω να παω στο γαμο μιας φιλης μου....δεν θα παω στο γλεντι αν και θελω πολυ μονο στην εκκλησια...με εχει πρηξει ομως η μανα μου να μην παω γιατι δεν κανει να βγαινω μην με κολλησει κανενας και εχω εκνευριστει πολυ....μαλιστα σκεφτομουν να παρω και τον μικρο(θα τον βαλω στο μαρσιππο") γιατι δεν καθεται σε κανενα και αμα ειναι ξυπνιος θα πλανταξει....τωρα ομως δεν ξερω τι να κανω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

ΑΓΛΑΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Κ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ.ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ.ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕΣ...ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΥΠΝΟΣ.Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΤ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΕΚ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...ΟΥΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΗΣ Κ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΚΟΥΝΗΜΑ.ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ.ΟΠΟΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.Κ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΔΟΣΕΙΣ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ.Κ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ. ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ. Μ ΜΙΑ ΜΠΥΤΖΑΜΑ Κ ΕΝΑΝ ΚΟΤΣΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ! ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ 4 5 ΦΟΡΕΣ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΣΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΝΑ ΤΑΘΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΠΑΛΙ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟΣ Κ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ 3ΩΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΕΙΝΑΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ.ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΔ.ΟΧΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΤΡΩΕΙ Κ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΥ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ Ε? ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ?

ΡΟΔΑΚΙΝΑΚΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ Ε! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ!

Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΜΕ!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...