Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου ακομα εδω εγω οπως βλεπετε,απο συσπασεις εχω μπολικες αλλα οχι για να γεννησω οποτε αναμενω ακομα..Χτες το βραδυ αρχισε να ποναει και το εχμ γατακι απο κατω σαν να ανοιγουν τα κοκκαλα οποτε ειμαι σχετικα κοντα!!!λετε να μου βγει 27τελικα???Μανουλιτσες υπομονη με τα ξενυχτια ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος.Και εγω δεν ξερω πραγματικα πως θα την παλεψω με 3μικρα??Με βλεπω να πηδαω απο κανα μπαλκονι...Αγλαια ελπιζω να ειναι καλυτερα τα χειλακια της μικρης σου..Η Μ ειχε πεσει οταν ηταν 2,5χρ. και της εφυγε το πανω μπροστα δοντι..:|...Εφυγα παω να μαγειρεψω οσο εχει δροσια ακομη:rolleyes:

Άντε αννια βλέπω να έρχεται πολύ σύντομα το μωρό σου!!!! με το καλό!!!!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Μιμικα τι να πω κοριτσι μου ,αυτα δεν γινονται ειναι εντελως απαραδεκτη η συμπεριφορα τους. Και δλδ ετσι θεωρησαν οτι θα ξεκουραστεις? Πρεπει τα ορια να τα βαλεις εσυ, μην περιμενεις τον αντρα σου. Εγω πολυ πιθανον θα πηγαινα σπιτι τους κια θα το επαιρνα το παιδι. Ελεος δλδ !

Αγλαια υπομονη και σε σενα! Που να τη βρεις θα μου πεις...

Και μιας και ειναι η μερα των παραπονων σημερα να πω και γω οτι τα χω παιξει ολη μερα μονη μου με τα δυο, και δεν εχω βρει ακομη τροπο να βγαινω βολτα και με τα δυο γιατι αλλιως με βλεπω να πηδαω απο πουθενα. Μεχρι τις 5 στο δουλεια, μετα στο χωριο γυρναει καλες 8 που κανουμε μπανιο τα μικρα και γω στις 10 παω για υπνο. Δεν τον βλεπω καθολου και δεν με βοθαει και κανεις! Η θα πρεπει να βρωμισουμε εδω μεσα ή να παραμελω τα παιδια μου, ανθρωπος ειμαι και γω θελω να χαλαρωσω λιγο... αλλα ποιος να το καταλαβει! ?Και πανω που ελεγα αυριο κυριακη να βγαιναμε καμια βολτα ολοι μαζι, το πρωι παντρευετε η αφεντικινα του οποτε θα παει στο γαμο εγω ευτυχως εχω καλη δικαιολογια και δεν θα ακολουθησω! Και μεσα σε ολα τον παιρνει χτες ο πατερας μου να πανε να δουνε αυριο εναν αγωνα εκει φουντωσα και φυσικα τα ακουσε ο πατερας μου. Εμενα του λεω πρεπει να ρωτησεις ! αμαν πια!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Kαλημερα κοριτσακια!

Πως ειστε σήμερα;

Αννια λίγο σου εμεινε, μερούλες! Με το καλο!

Οι μανούλες και τα μωρακια σας τι κάνουν; Βλεπω παραπονα πάλι ε; Ποτε αραγε θα μπαίνουμε να διαβασουμε μόνο ευχαριστα; Θ φτιάξουν αραγε τα πραγματα και το πιο σημαντικό θα κοιμόμαστε καθόλου;

Μιμίκα, καταπληκτικά τα πεθερικά σου. Κριμα γιατι θυμαμαι ου ελεγες πως εχετε καλες σχεσεις και είναι σχετικά νεοι. Αυτο με το υτοκίνητο και το καθισματακι το θεωρω ααραδεκτο! Και το συμπλήρωμα που το πήρε που θα αποστειρωνε το μπιμπερο;

Αγλαϊα πως είναι το κοριτσακι σου σημερα; Δε ποναει; Παντως χαρας στο κουραγιο σου που θηλαζεις κιόλας!

τανια τι κανει η κατσικ σας; Η μικρη σου πίνει το γαλα; Καταλαβε τι διαφορα με το ετοιμο;

Λετα καλύτερα είσαι σλημερα;

Αγγελα τι κάνει το μπισκοτακι σου; Δε σε ταλαιπωρει;

Στα νέα μας, περιμενοντας τα πεθερικα και το σπίτθ είναι αχούρι. Νιωθω ασχημα πρωτη φορα ερχονται στο σπιτι μας! Και ο αντρούλης μου χαμπάρια, ξυπνησε κατα τις 10, μεχρι να ετοιμαστει πηγε 11 και και το καλύτερο, δε χορτασε και υπνο!:rolleyes:

Θηλασε και η μικρη ωρα να συνεχισω τις δουλειες. Φιλια

Κοριτσάκια μου ταλαιπωρημένα,καλησπέρα!

Εδώ άλλη μια ταλαιπωρημένη μανούλα!

Αληθειαε αλλάζει αυτό κάποια στιγμή;

Μιμικα και εγω στγ θέση σου δεν θα μπορούσα να αντιδράσω!Υπομονή

Δέσποινα σε καταλαβαίνω όσον αφορά

το πως θες να βρουν τα πεθεριτ το σπίτι

Αλλά μάλλον πρέπει να προσαρμοζομαστε στα νέα δεδομένα!

Αννια μου άντε και εσύ με το καλό πλησιάζεις!!

Αχ βρε Τάνια μου σΕ νιώθω.το να μπορείς να βγεις είναι μεγάλη υπόθεση!

Ευτυχώς ο αντρουλης μου εμένα χίλια κομμάτια γίνεται και αυτός και μου συμπαραστέκεται σε όλα και σ

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Kαλημερα κοριτσακια!

Πως ειστε σήμερα;

Αννια λίγο σου εμεινε, μερούλες! Με το καλο!

Οι μανούλες και τα μωρακια σας τι κάνουν; Βλεπω παραπονα πάλι ε; Ποτε αραγε θα μπαίνουμε να διαβασουμε μόνο ευχαριστα; Θ φτιάξουν αραγε τα πραγματα και το πιο σημαντικό θα κοιμόμαστε καθόλου;

Αγγελα τι κάνει το μπισκοτακι σου; Δε σε ταλαιπωρει;

Στα νέα μας, περιμενοντας τα πεθερικα και το σπίτθ είναι αχούρι. Νιωθω ασχημα πρωτη φορα ερχονται στο σπιτι μας! Και ο αντρούλης μου χαμπάρια, ξυπνησε κατα τις 10, μεχρι να ετοιμαστει πηγε 11 και και το καλύτερο, δε χορτασε και υπνο!:rolleyes:

Θηλασε και η μικρη ωρα να συνεχισω τις δουλειες. Φιλια

Σε γενικές γραμμές είναι ένα μωρό που τρώει , τα κάνει και κοιμάται.΄Οταν τρώει (με θηλασμό) μερικές φορές τον κρατάει μέχρι και 3 ώρες, άλλες φορές στα 40 λεπτά θέλει να φάει πάλι. Το βράδυ του δίνω συμπλήρωμα για να κοιμάμαι κι εγώ λίγο.

ο άντρας μου με βοηθάει όσο μπορει κι αυτος, αφού τρεχει σχεδον όλη μέρα στη δουλειά. Εγώ μαγειρεύω σχεδον καθε μέρα κι αυτός μετα θα μαζεψει τα πιάτα και θα τα πλύνει. Πηγαίνει για ψωνια και το βραδινο συμπληρωμα του μπέμπη σηκώνεται και το κάνει. Κάνω και τις υπολοιπες δουλειές του σπιτιού αλλά όχι καθε μέρα. Παραβλεπω και μερικά πραγματα. Η μαμά μου συνεχιζει να κάνει το σίδερο και κάπως κοντρολαρο την κατασταση.

Ο μπεμπακος όμως είναι ησυχος μεχρι στιγμης κι ελπιζω να συνεχισει ετσι... Κλαιει όταν πινάει ή οταν εχει τιποτα πονάκια...

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

διαβασα και εφριξα!!! μιμικα θα τους ειχε παρει ο εξ'αποδω αν εκαναν τετοιο πραγμα!!! στο παιδι ΜΟΥ θα δωσουν συμπληρωμα με το ετσι θελω και ας το παρει το ποταμι αυτο ( που δεν καταπινεται αλλα τεσπα) θα το βαλουν στο αμαξι χωρις καθισμα στα χερια?? και τι σημαινει οτι ειναι καλος οδηγος ο πεθερος?? θα εμποδισει τον καθε παπαρα οδηγο απο το να πεσει πανω στο αμαξι του σουμαχερ πεθερου οδηγου??? μιμικακι την επομενη φορα που θα ερθουν σπιτι να προσφερουν τετοιου ειδους βοηθεια πριν καν την προσφερουν ξεκαθαρισε σε αυστηρο τονο οτι αυτο που εγινε εγινε για πρωτη και τελευταια φορα και δεν προκειται να ξαναγινει που κομματια απο την κουραση να εισαι!! γινε αυστηρη τωρα για να αποφυγεις δυσαρεστα ανακατεματα και εκλπηξεις μετα!

suU8p3.png

vdz8p3.png

mimika τα διαβασα και μου επεσε το στομα...Με το ετσι θελω να παρει το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ??Αντε πες για το συμπληρωμα(που ειναι απαραδεκτο)οπως και με το αυτοκινητο αλλα να σου παρει το μωρο??Και που ξερεις οτι δεν περασανε ολες οι θειαδες ξαδερφες γειτονισσες απο το σπιτι να δουνε το μωρο??Ασαραντιστο λεχουδι...Αχ να μου το κανε σε μενα θα τους επαιρνε ο διαολος και τους δυο...Δεν στα λεω να σε εκνευρισω η να σε στεναχωρησω αλλα πατα ποδι...Και πες της εξω απο τα δοντια οτι αμα θελει να σε βοηθησει ας κατσει μια ωρα στο σπιτι να κανει ενα φαγητο να απλωσει κανα ρουχο βαλει μια σκουπα και οχι να παιρνει το μωρο και να πηγαινει σπιτι της...

:-D

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΦΡΙΞΑΤΕ Ε? ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΙΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Κ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΓΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ". ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ Κ ΕΦΡΙΞΕ Κ ΑΥΤΟΣ.ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΞΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ...ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ, ΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ Κ ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΨΙΛΟΧΑΝΩ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ, Η ΑΥΠΝΙΑ ΟΜΩΣ, Η ΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΟΙ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ Κ ΑΣΧΗΜΑ. Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΙΩΣΩ ΕΝΑ 12ΩΡΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ) ΣΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ Κ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΑΓΛΑΙΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ...! ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ!

2sCXp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Μιμικακι μου ασχολίαστη η ολη συμπεριφορά των πεθερικων σου!!!!

Αχ τώρα κάθομαι να ξεκουραστω!ο μικρός έχει γκρίνια κ δεν ξέρω που οφείλεται!δε μου ρευοταν αλλάξαμε γάλα!εβγαλε κοκκινιλες στο δερματακι του αγορασαμε κρέμα!αυτη η παιδιάτρος μου την έχει δώσει!το μωρο πειναει κ μας λέει να το ξεγελασουμε με πιπιλα!οτι να ναι!σπαραζει στο κλάμα απο την πείνα κι αυτη μαλακιες μου λέει!εχω απογοητευτεί λιγάκι κ έχω την εντύπωση ότι μηπως δεν κάνω κάτι καλα εγω!τεσπα την Τρίτη περιμένω μια άλλη παιδιατρο μηπωςας δώσει τα φώτα της!αυτα απο μένα κ τώρα ώρα για έναν γρήγορο υπνακο!φιλακιαα!

pysXp3.png

Libero, στο στήθος δεν κάθεται καθόλου; Τί κοκκινίλες έβγαλε, γιατί με τη δική μας μπουμπου έχουμε πράγματα που δεν τα είχαμε πριν στα άλλα μωρά. Μέχρι πριν από λίγες μέρες είχε κάτι κοκκινίλες που εμφανίζονταν σε διάφορα μέρη του σώματος σαν τσιμπήματα από κουνούπια και μετά εξαφανίζονταν και έβγαιναν αλλού, σε οποιοδήποτε σημείο, πλάτη πόδια κεφάλι πρόσωπο. Είναι τέτοιες και οι δικές σας; Εμάς μας είπε ότι ήταν τοξίνες από τη γέννα (ή την εγκυμοσύνη τώρα, δεν θυμάμαι) και μας είπε να βάζουμε μπενταντιν πάνω (πράγμα που δεν ήθελε ο άνδρας μου), τελικά δεν βάλαμε τίποτα, γιατί δεν έδειχναν να την ενοχλούν και έφευγαν και ξαναεμφανίζοντα. Και τώρα δεν έχει πια τέτοια. Έχει μόνο σπυράκια σαν ακμής στα μάγουλα, αλλά και γι' αυτά μας είπε να τα πλένουμε με το σαπουνάκι της όταν την κάνουμε μπάνιο και αν επιδεινώνονται μόνο να συνεννοηθούμε για κρέμα. Υπάρχουν ακόμα, αλλά δεν είναι χειρότερα, οπότε ούτε και γι' αυτό κάνουμε κάτι.

Την πρώτη μου κόρη δεν μπορούσα να την κάνω να ρευτεί και την είχαμε σχεδόν όλη μέρα ξύπνια (δράμα). Τώρα η μπουμπού ρεύεται, αλλά δεν της φτάνει μάλλον ό,τι κάνει όσο την κρατάω, μετά από κανένα 40λεπτο ύπνου σκούζει σαν να την σφάζουν και τη σηκώνω και βγάζει γουλιές ή ρεύεται απλά. Μετά σαν τον καρχαρία που μυρίζει το αίμα την πιάνει να θηλάσει και έτσι έχουμε έναν φαύλο κύκλο, από τον οποίο προσπαθούμε να ξεφύγουμε (λίγο, μην την καταπιέσουμε και πολύ). Αν ξαπλώσεις το μωρό σου για πέντε-10 λεπτά και μετά το ξανασηκώσεις για να ρευτεί, μήπως ρεύεται έτσι; Σε εμας συμβαίνει αυτό καμιά φορά...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Mimika τι λες που μας κούρασες; Το θέμα είναι φλέγον! Τελικά δεν κατάλαβα, εκείνη τη μία φορά πήραν το μωρό ή το ξαναπήραν; Και πόση ώρα το κράτησαν και τί το τάϊσαν (αυτά από καθαρήπεριέργεια πεθερόπληκτης!).

Από κεί και πέρα. Θυμάμαι τον πανικό του πρώτου μωρού, ήμασταν δύο και δεν προλαβαίναμε να κάνουμε ντους, όλο έκλαιγε εκείνο το μωρό, δεν ξέραμε τί να του κάνουμε, πώς να το πιάσουμε κτλ. ΑΛΛΑ: ο βασικός κανόνας είναι ότι κοιμόμαστε όταν κοιμάτε το μωρό, όποτε έχουμε την ευκαιρία, ακόμα και για μισή ώρα, για να κρατιόμαστε (εμένα τώρα δεν με παίρνει, όταν κοιμάται το μωρό, χορεύουν τα άλλα καλικαντζαράκια μου). Μην κουράζεσαι με άλλα, αφού δεν έχεις κάτι να σε πιέζει. Ακόμα και τηλέφωνα κατέβασε αν χρειαστεί (εμείς και τώρα βγάζουμε από την πρίζα το τηλ.), βάλε την πεθερά να μαγειρέψει (εμ, εδώ τις θέλω, να κάνουν κάτι που χρειαζόμαστε, όχι ό,τι θέλουν αυτές, τάχα μου για να βοηθήσουν) και αφού είναι και αυτοί της αποφευκταίας συνομοταξίας, χρησιμοποίησέ τους μόνο για delivery (φαγητό, ψώνια και θελήματα εκτός σπιτιού) και κλείσε την πόρτα σου να ησυχάσεις. Αλλά να κοιμάσαι έστω και με διαλείμματα όταν κοιμάται το μωρό σου. Και να μην σε παίρνει από κάτω... Αν θέλεις πές μας, τι ακριβώς σε κουράζει πολύ και σε ανησυχεί; Αν είναι ο θηλασμός προσπάθησε να δεις μήπως μπορείς να θηλάσεις ξαπλωτή, ή δες τηλεόραση (ξεχνιέσαι και δεν αισθάνεσαι την κούραση), εγώ έχω το μωρό πάνω σε δύο μαξιλάρια κι έτσι δεν το σηκώνω, έρχεται εκείνο στο ύψος μου (σκύβω βέβαια και εγώ λίγο), μήπως βοηθάει αυτό; Πάντως το βράδυ όταν με ξυπνά, τις τελευταίες μέρες, φουντώνω και ζαλίζομαι και αισθάνομαι μεγάλο εκνευρισμό, με βοηθάει να φάω κάτι γλυκό, οπότε όταν μου ΄ρχεται να πετάξω το μωρό στην κούνια του να σκούζει, τρέχω στην κουζίνα, φορτώνομαι με ασήκωτες θερμίδες και πάω πάλι στο καθήκον. Το μπανάκι του μωρού που λένε ότι πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα, αν το πλένεις όταν κάνει κακά, μπορείς να το κάνεις και κάθε δεύτερη ή τρίτη μέρα (αν δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, λογικά δεν θα πάθει τίποτα, κι εμείς το ίδιο κάνουμε και σ' αυτό και στο προηγούμενο μωρό), το κάνεις ακόμα στο χέρι; Εστίασε στο τι πρακτικά σε δυσκολεύει και αν αντιμετωπιστεί κάπως αυτό θα είσαι και ψυχολογικά ελαφρύτερη φαντάζομαι.

Και ξουτ στα πεθερικά! Εκμετάλλευση από μακριά!

Κλαίει (και πολύ με άφησε! στις 8 ξυπνάνε και τα άλλα, να δούμε πως θα γίνει πάλι!)

a0Nsp3.png

Εμένα με πονάει από χθες πολύ η μήτρα μου, σε σημείο να μην μπορώ να σηκώσω καμιά φορά όρθια την μπέμπα, να ανησυχήσω; Θα πάρω αύριο τον γιατρό αν συνεχίσει. Και τα πόδια μου αν και ξεπρήστηκαν κάπως, δεν έχουν ξεπρηστεί τελείως και πονάνε; Εσάς;

a0Nsp3.png

καλημερα κ απο μενα!

τελικα δε φυγαμε βαριομουν να φτιαξω πραγματα για 3 μερες μονο...εδω ψηνομαστε λοιπον.

μιμικα χρειαζεται οπωσδηποτε να βαλεις ορια στα πεθερικα σου οσο το αφηνεις τοσο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα.εδω να μπαινεις να μας γραφεις οτι σε απασχολει.κανε λιγο υπομονη να μπει σε προγραμμα ο μπεμπης να κοιμαται περισσοτερο να ξεκουραζεσαι κ εσυ.

αννια πως πας?λες να γεννησεις μεσα στη βδομαδα?

εγω τιποτε ακομα...σα να κατεβηκε λιγο η κοιλια μου αλλα ο μπεμπης δε δινει σημαδια εξοδου...παραβολευτηκε μου φαινεται:P

αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο να δουμε πως παμε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια μου φουλ ζεστη εδω ουφ ουφ ουφ...Εχουν πρηστει τα ποδια μου κυριως τα πελματα και λιγο στο προσωπο...Αχ αντε να γεννησω γιατι δεν μπορω αλλο τα νευρα μου κροσια ολη μερα φωναζω και βριζω:oops:σαν νταλικιερης ενα πραγμα..ελισαβετ εγω βαριεμε και μεχρι το σ.μαρκετ να παω οχι να ετοιμασω βαλιτσες:tongue::rolleyes:...Μιμικα μου μην λες βλακειες οτι μας νευριαζεις και τετοια να τα λες εδω και να μην τα κρατας μεσα σου...Το ποσο με βοηθησε το φορουμ οταν γεννησα τον μικρο δεν λεγετε για αυτο οτι θες εδω!!!!Μονο οσοι ειναι στην ιδια θεση με σενα μπορουν να σε καταλαβουν...Αγλαια να παρεις τηλ τον γιατρο σου σημερα κι ολας...

:-D

Καλημερα κοριτσουμπες. Τι κανετε??Εγω εδω στον αγωνα της αναμονης. Το στομαχι μου συνεχιζει να ειναι χαλια και να μην μπορω να φαω τιποτα. Εχουνε πριστει και εμενα τα ποδια μου φοβερα. Αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε πως παμε.

Μιμικα μου θα στο ξαναπω πατα ποδι. Και αν δεν μπορεις εσυ βαλε τον αντρα σου μπροστα. Τελικα παρα να ανακατευονται στα ποδια σου καλυτερα να ειναι φαντασματα σαν τους δικους μου. Εμενα τα πεθερικα μου μενουν τρια στενα πιο πανω και ουτε ενα τηλεφωνο η πεθερα μου αν θελω να μου κανει κατι να μου μαγειρεψει μια φορα με ολα αυτα που περναω. Η μαμα μου ειναι μακρια οποτε ενα χερι βοηθειας θα μπορουσε να το δωσει. Βλαμμενες γυναικες πια.

Οσον αφορα την ψυχολογια μηπως εχεις κλειστει στο σπιτι και αυτος ειναι ενας λογος?Αν πας καμια βολτα με τον μικρο και αλλαξεις παραστασεις?Το ξερω ειναι μια περιεργη φαση αλλα θα περασει. Σε ολες μας συμβαινει αυτο για αυτο να μην νιωθεις τυψεις.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...