Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Όλα αυτά μου φαίνονται τόσο ουτοπικά και δε θέλω να τα σκέφτομαι γιατί ελπίζω και μετα θα είμαι χειρότερα τη Δευτέρα. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί μου έχει τύχει να αδιαθετησω τη 12η ημέρα. Μου είχε πει 14η ημέρα χοριακη και εγώ τη 12η αδιαθετησα. Χτες είχα και πονακια χαμηλά. Με το ζόρι πήρα τα φάρμακα κι όχι όλα ... την αντιπηκτικη φανταστείτε δε την έκανα.. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα δεν έχω πόνο και στο σκούπισμα είναι σα ροζ καφέ με υγρά. Κόκκινο περιόδου δεν είναι όμως μπορεί να είναι τα προεορτια της περιόδου. Μια μέρα έμεινε... 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ξερω οτι για να πουμε οτι τρωει σωστα μας ενδιαφερουν οι βρεγμενες πανες ....θελουμε 6-8 βρεγμενες πανες την ημερα.

Τωρα για το θηλασμο...εγω προσφερω το ενα στηθος και θηλαζει οσο θελει αν το αφησει καποια στιγμη προσφερω και το αλλο και θηλαζει συνηθως και απο εκεινο αν παλι αποκοιμηθει δοκιμαζω μηπως θελει και το αλλο αλλιως την κραταω λιγο μηπως ρευτει και μετα τη βαζω στην κουνια της.

Νομιζω δεν υπαρχει κανονας,δεν εχω ψαχτει κιολας για να ειμαι ειλικρινης...νομιζω ομως ,οπως θελει το μωρο.Απλα φροντιζω να ξεκινω μετα απο το στηθος που δε θηλασε στο τελευταιο γευμα ή που θηλασε λιγο πχ.5 λεπτα .Βαζω μια παραμανα στο νυχτικο εκει που θηλασε τελευταια φορα για να θυμαμαι και την ξεκινω απο το αντιθετο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα! Τι κανετε? Δεν διαβασα ακομα τα νεα σας...ειπα να σας γραψω πρωτα μηπως και ξυπνησει η μικρη!

Την Τριτη γυρισαμε σπιτι μας....η μπεμπα ειναι σε γενικες γραμμες ησυχη. Κοιμαται αρκετα!!! Στο μαιευτηριο λογω θηλασμου εχασε αρκετο βαρος και θελει προσπαθεια τωρα με τα γευματα της. Μου ειπε η παιδιατρος να την ξυπναω καθε 3 ωρες αλλα εγω εχω χασει τον μπουσουλα! Καθε γευμα δεν ξερω ποσο κραταει καθε φορα. αλλες φορες πολυ και αλλες λιγες! ετσι δεν ξερω ποτε παιρναει το 3ωρο...Την Δευτερα θα παμε παιδιατρο να δω αν εχει παρει βαρος. Ελπιζω πως ναι γιατι εχω αγχος και την βλεπω ετσι μικρουλα και νιωθω ανασφαλεια. Της δινω στο 24ωρο ενα συμπληρωμα μετα απο το θηλασμο. Χτες της το εδωσα βραδυ και ειπιε 30 μλ. Αν παιρνει βαρος θα το κοψω και αυτο και ελπιζω ολα να πανε καλα! Μου ειπε η παιδιατρος να της το δωσω για να αποφυγουμε τον ικτερο και να παρει λιγο τα πανω της μιας και εχασε αρκετο βαρος. Εγω χτες πηγα στον γιατρο για τα ραμματα. Ο Δημητρακης μου θελει συνεχεια να την αγκαλιαζει, να την πιανει και τα λοιπα. Το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινει τις κινησεις του και κανει επικυνδυνα πραγαματα! Σημερα της τραβηξε τα μαλλια ......... :( εννοειται οτι δεν μπορω να ειμαι μονη μου και με τα δυο. Γινεται ενας χαμος γιατι συμπηπτουν οι ωρες που τρωνε η που θελουν κοιμισμα και χρειαζομαστε δυο ατομα! Αυριο ο αντρας μου γυρναει στην δουλεια και θα ειναι και αυτο προβλημα...

Σας κουρασα αλλα ηθελα να σας πω τα νεα μας!!!

Κατα τα αλλα η μπεμπα μου ειναι γλυκια και μικρουλα και μου ερχεται να την φαωω!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

καλημερα κοριτσακια μου....

σημερα μπορω να πω οτι ειμαι λιγο ξενυχτισμενη...με ξυπνουσε καθε τρεις και λιγο για να φαει ο μικρος...αρχισε να μενει και αρκετες ωρες ξυπνιος αλλα τι να κανουμε???ετσι θα γινοταν..

μαριλενα??εγω τα κραταω και τα δυο μονη μου...μην φοβασαι θα τα βγαλεις περα...το μεσημερι τα κοιμιζω και τα 2 ταυτοχρονα...νομιζα οτι θα πελαγωσω αλλα τα καταφερνω με ζορι βεβαια αλλα τα βγαζω περα...

taniabell ψυχολογια δεν ειναι και πολυ καλα γιατι πολλες φορες φωναζω τον μεγαλο και δεν μου αρεσει καθολου...και μαλλον εγω ευθυνομαι που εχει γινει ατιθασος και δεν ακουει κανενα και τωρα δεν ξερω πως να το αλλαξω...

οσο για το θηλασμο και εγω ξεκινησα να δινω και απο τα δυο στηθη και πριν μερικες μερες ξεκινησα να δινω στηθος και γευμα..οποτε φαινεται να παει καλα αυτο..και βαρος πηρε αρκετο οποτε καλα ειμαστε...να σας ρωτησω κατι???μαγια μπυρας παιρνετε??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσια μου ακομα εδω εγω οπως βλεπετε,απο συσπασεις εχω μπολικες αλλα οχι για να γεννησω οποτε αναμενω ακομα..Χτες το βραδυ αρχισε να ποναει και το εχμ γατακι απο κατω σαν να ανοιγουν τα κοκκαλα οποτε ειμαι σχετικα κοντα!!!λετε να μου βγει 27τελικα???Μανουλιτσες υπομονη με τα ξενυχτια ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος.Και εγω δεν ξερω πραγματικα πως θα την παλεψω με 3μικρα??Με βλεπω να πηδαω απο κανα μπαλκονι...Αγλαια ελπιζω να ειναι καλυτερα τα χειλακια της μικρης σου..Η Μ ειχε πεσει οταν ηταν 2,5χρ. και της εφυγε το πανω μπροστα δοντι..:|...Εφυγα παω να μαγειρεψω οσο εχει δροσια ακομη:rolleyes:

:-D

Διαφημίσεις

Αχ δεν ξερω βρε Λετακι μακαρι να γεννησω γιατι εκτος απο την ανυπομονησια εχω κουραστει κι ολας...Δεν μπορω να σκυψω να ξαπλωσω πονανε ολα μεση πλατη γοφοι ποδια

:-D

Annia, είναι καλύτερα, τα καψόνια καψόνια όμως, όλοι μέρα κλαίει και βαράει και δεν τρώει κτλ. κτλ. Κι εγώ για τα δόντια φοβόμουν έτσι όπως ήταν... Κουράγιο και σε σένα, κοντεύεις!

Κι εμείς λευκή νύχτα σήμερα, δεν αισθανόμουν και καλά, δεν μπορούσα να σηκωθώ να τη θηλάσω, τόσο πολύ νύσταζα, πρώτη φορά την άφησα να κλαίει κανένα τέταρτο πριν σηκωθώ, δεν μπορούσα παιδιά....

Και το άπαιχτο του συζύγου: εσύ φταις που την έχεις να κοιμάται όλη μέρα και το βράδυ σε ξενυχτάει... Σαμπως μπορείς να την κρατήσεις ξύπνια ανώδυνα αν νυστάζει την ημέρα... Ή πότε θα μαγειρέψω, θα φτιάξω κουζίνα, παιδιά κτλ. αν δεν κοιμηθεί και λίγο την ημέρα. Τώρα που έκλαιγαν όλα μαζί (εκτός από τη μεγάλη) κι εγώ προσπαθούσα να φτιάξω την κουζίνα, αντί να κάνει την κουζίνα πήρε το μωρό αγκαλιά, να δω αν θα το θηλάσει κιόλας.... Πλάκα έχουν... Αφού βιάζομαι λέει να κάνω τις δουλειές, καλά να πάθω, να περιμένω να τα κάνει εκείνος... Δεν ξέρω αν έχουν καθόλου μυαλό, ώστε να αντιλαμβάνονται ότι οι ίδιες δουλειές ανοίγουν συνέχεια σε ένα σπίτι με δύο παιδιά και ένα μωρό. Όταν καμιά φορά πλένει τα πιάτα, ακούω το καταπληκτικό (αν τον στριμώξω δηλ. για κάτι άλλο): σου έπλυνα και τα πιάτα ή πχ. σου ψώνισα κι έχεις και παράπονο;

a0Nsp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μαριλένα καλώς ήρθατε σπιτάκι σας! Καλό σαραντισμό και καλούς θηλασμούς. Το 3 ώρο το μετράμε από αρχή γεύματος με αρχή του επόμενου γεύματος.Όσο για το βάρος το καλύτερο είναι να νοικιάσετε μια ζυγαριά και να το ζυγίζετε κάθε εβδομάδα για να ξέρεις που βρίσκεται. Εμάς τουλάχιστον έτσι μας είπε ο γιατρός.

Έυρι εμάς ο γιατρός αλλά και οι μαίες μας είπανε ένα στηθος την φορά για να πίνει το λιπαρό γάλα που βγαίνει μετά το δεκάλεπτο.

Εντάξει κορίτσια εγώ όχι απλά κατάθλιψη θα πάθω αλλά θα παρανοήσω εντελώς. Ο άντρας μου είναι άγνωστο το πότε θα γυρίσει. Έχει φάει την ταλαιπωρία της αρκούδας, 3 μέρες άυπνος και νηστικός. Τους έχουν αφήσει εκεί σαν τα σκυλιά. Κανένας δεν τους λέει τί θα γίνει και πότε θα φύγουν. Τα πεθερικά μου με έχουν γράψει στα αρχίδια τους κανονικά.Μου είπαν χθές ότι θα έρθουν το πρωί να κρατήσουν το μωρό για καμία ώρα για να ξεκουραστώ. Έπειτα το να "το κρατήσουν" έγινε "θα το κατεβάσουμε μια βόλτα με το καρότσι να ηρεμήσεις και ενώ το μωρό κοιμόταν, πήραν το μωρό στην αγκαλιά και φύγανε να το πάνε στο σπίτι τους. Το πήρανε έτσι στα χέρια και το βάλανε στο αμάξι χωρίς το καθισματάκι του, χωρίς καμία ασφάλεια δηλαδή. Τους είπα ότι το μωρό δεν φεύγει έτσι και με είπανε υπερβολική, ότι το σπίτι τους είναι 5 λεπτά δρόμος και ότι ο πεθερός μου είναι καλός οδηγός. Τους εξήγησα ότι η ζημιά γίνεται στο δευτερόλεπτο, δεν χρειάζεται να μένουν στην ουγκάντα για να είναι επικύνδυνο να το μεταφέρουν στο αμάξι χωρίς κάθισμα.Τίποτα. Αρπάξανε και το γάλα για να του δώσουν συμπλήρωμα. Τους λέω συμπλήρωμα δεν δίνουμε. Τίποτα. Όχι λενε πρέπει να κοιμηθείς και θα στο φέρουμε γυρω στις 3. Όχι λέω δεν πρόκειται να κομηθώ χωρίς το μωρό. Τίποτα...Ξέρω το λάθος είναι δικό μου που δεν άρπαξα το μωρό από την αγκαλιά της και να τους στείλω σπίτι τους. Αλλά κορίτσια πραγματικά από την κούραση που έχω ούτε να μιλήσω δεν μπορω. Όταν με το καλό έρθει ο άντρας μου πρέπει να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους γιατί το έχουμε παραξευτιλήσει το θέμα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ηλίθια νιώθω.

2sCXp3.png

Μιμίκα, δηλ. το πήραν το παιδί και έδωσαν συμπλήρωμα;;;;; Πες μου ότι κατάλαβα λάθος και ότι αυτό ήταν η πρόθεσή τους, αλλά ότι δεν έγινε!!!!!

ΠΑΤΑ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΠΟΔΑΡΑ. Δεν συμμαζεύονται μετά, άκου με κι εμένα, κάτι ξέρω. Κι εμένα τα ίδια κάνουν με το αυτοκίνητο (και ο άνδρας μου μαζί) όταν λείπω στη δουλειά. Και κάτι άλλο, καλύτερα να σε φοβούνται και να σε θεωρούν και λίγο τρελλή να έχεις την ησυχία σου...

Μπήκε πάλι ο σύζυγος να σχολιάσει: μας μαράνανε τα πλυσίματα, συνέχεια πλυντήρια βάζεις. Αχ να χαμε πολλές ζωές να πετύχαινε καμία γυναίκα που να κοίταζε μόνο τον εαυτό της και όχι το σπιτικό της να του έκανε τη ζωή κόλαση και να του άδειαζε και το πορτοφόλι για βλακείες για να το ευχαριστιόμουν... Αλλά δυστυχώ έχουμε μόνο αυτή τη μία για να μας βασανίζουν τις ευσυνείδητες.....

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Μιμίκα μην περιμένεις τον άνδρα σου, πάτα πόδι από μόνη σου... Ελπίζω ο άνδρας σου να συμφωνήσει μαζί σου, γιατί κάποια στιγμή τους πιάνει και δικαιολογούν τους γονείς τους (καμιά φορά συμφωνούν και μαζί τους δραματικά, στο κάτω κάτω αυτοί τους μεγάλωσαν, πόσο να διαφέρουν; )

Επειδή είναι το ευαίσθητο θέμα μου πεθερικά κτλ. κτλ. έχω αγχωθεί λίγο, μην τους αφήσεις να σε κάνουν ό,τι θέλουν με την ευγένεια και τα σχετικά, δεν καταλαβαίνουν με τέτοια (όχι τα δικά σου, όλα, είναι στη φύση των ανθρώπων -όχι των πιο έξυπνων πάντα- να πιστεύουν ότι όταν μπορούν να πατήσουν επιβάλλεται να πατήσουν)....

a0Nsp3.png

ΑγλΑια απορώ με τις δυνάμεις σου;;; Έτσι ήταν πάντα ο άντρας σου εεε;;;; Δεν άλλαξε στην πορεία....ότι και να σου πω είναι λίγο υπομονή μόνο... Εμένα ευτυχως με βοηθάει δεν μπορω να πω...

Μιμικα την καταλαβαίνω την κούραση σου αλλα μην το αφησεις αν δεν θέλεις αυτο να ξανασυμβεί γιατι θα βρουν πάτημα

Και θα το κάνουν συνέχεια... Όσο για τον αντρουλη ελπίζω να έρθει συντομα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνουν τα μπουμπουκάκια σας???

Αχ, αυτό το πλασματάκι με έχει τρελάνει!!!! Το μπισκοτάκι μου!!!

Όταν τον πρωτοείδε η ανιψιά μου είπε ότι μοιάζει σαν φυστκάκι!!

Εγώ κορ'ιτσια θηλάζω, μερικές φορές του δίνω και συμπλήρωμα. Συνήθως το βράδυ για να κοιμάμαι και καμιά ώρα.

Όταν φύγαμε από την κλινική είχε χάσει 70 γρ (με αποκλειστικό θηλασμο) και μέσα σε 3 μέρες τα πήρε.

Πάω να σας διαβάσω!!!

Ye4Ip3.png

Λέτα μου κάνει και αυτός, ψωνίζει σουπερμάρκετ, όταν λείπει η μαμά μου βγάζει τα παιδιά έξω, πετάει τα σκουπίδια, μαστορεύει, αν χαλάσει κάτι το φτιάχνει αυτός, απλώνει ή μαζεύει αρκετές φορές τα ρούχα, αλλά δεν βλέπει το επείγον της κατάστασης, δεν βλέπει ότι αν δεν φτιάχνω συνέχεια δεν διατηρείται το σπίτι, δεν τον ενδιαφέρει μάλλον τί να πω. Με θεωρεί υπερβολική και πιστέψτε με κάνω τα στοιχειώδη τόσοι άνθρωποι που είμαστε στο σπίτι, δηλ. μόνο η κουζίνα φτάνει κάθε μέρα... Ή τα περιβόητα πλυντήρια... Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στην άρχή ασχολιόταν περισσότερο, τώρα είναι και τα παιδιά, θα τους διαβάσει ένα παραμύθι, θα κάνουν κάτι όσο η μάνα θα κάνει τις δουλειές. Έχει και ακατάστατο ωράριο, έρχεται φεύγει όλη μέρα, ευνοεί η όλη κατάσταση, είναι και η προσωποποίηση της αναβλητικότητας... Δεν έχει και τέτοια πρότυπα από το σπίτι (χα Μιμίκα την πέταξα την κακία μου!). Λοιπόν, έκανα το συζυγικό μου καθήκον, τον δικαιολόγησα αρκετά; Παρόλαυτά είναι απαράδεκτη η κατάσταση. Μάκια!

a0Nsp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μαριλένα καλώς ήρθατε σπιτάκι σας! Καλό σαραντισμό και καλούς θηλασμούς. Το 3 ώρο το μετράμε από αρχή γεύματος με αρχή του επόμενου γεύματος.Όσο για το βάρος το καλύτερο είναι να νοικιάσετε μια ζυγαριά και να το ζυγίζετε κάθε εβδομάδα για να ξέρεις που βρίσκεται. Εμάς τουλάχιστον έτσι μας είπε ο γιατρός.

Έυρι εμάς ο γιατρός αλλά και οι μαίες μας είπανε ένα στηθος την φορά για να πίνει το λιπαρό γάλα που βγαίνει μετά το δεκάλεπτο.

Εντάξει κορίτσια εγώ όχι απλά κατάθλιψη θα πάθω αλλά θα παρανοήσω εντελώς. Ο άντρας μου είναι άγνωστο το πότε θα γυρίσει. Έχει φάει την ταλαιπωρία της αρκούδας, 3 μέρες άυπνος και νηστικός. Τους έχουν αφήσει εκεί σαν τα σκυλιά. Κανένας δεν τους λέει τί θα γίνει και πότε θα φύγουν. Τα πεθερικά μου με έχουν γράψει στα αρχίδια τους κανονικά.Μου είπαν χθές ότι θα έρθουν το πρωί να κρατήσουν το μωρό για καμία ώρα για να ξεκουραστώ. Έπειτα το να "το κρατήσουν" έγινε "θα το κατεβάσουμε μια βόλτα με το καρότσι να ηρεμήσεις και ενώ το μωρό κοιμόταν, πήραν το μωρό στην αγκαλιά και φύγανε να το πάνε στο σπίτι τους. Το πήρανε έτσι στα χέρια και το βάλανε στο αμάξι χωρίς το καθισματάκι του, χωρίς καμία ασφάλεια δηλαδή. Τους είπα ότι το μωρό δεν φεύγει έτσι και με είπανε υπερβολική, ότι το σπίτι τους είναι 5 λεπτά δρόμος και ότι ο πεθερός μου είναι καλός οδηγός. Τους εξήγησα ότι η ζημιά γίνεται στο δευτερόλεπτο, δεν χρειάζεται να μένουν στην ουγκάντα για να είναι επικύνδυνο να το μεταφέρουν στο αμάξι χωρίς κάθισμα.Τίποτα. Αρπάξανε και το γάλα για να του δώσουν συμπλήρωμα. Τους λέω συμπλήρωμα δεν δίνουμε. Τίποτα. Όχι λενε πρέπει να κοιμηθείς και θα στο φέρουμε γυρω στις 3. Όχι λέω δεν πρόκειται να κομηθώ χωρίς το μωρό. Τίποτα...Ξέρω το λάθος είναι δικό μου που δεν άρπαξα το μωρό από την αγκαλιά της και να τους στείλω σπίτι τους. Αλλά κορίτσια πραγματικά από την κούραση που έχω ούτε να μιλήσω δεν μπορω. Όταν με το καλό έρθει ο άντρας μου πρέπει να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους γιατί το έχουμε παραξευτιλήσει το θέμα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ηλίθια νιώθω.

Μιμίκα τα όρια εκτός από τον άντρα σου πρέπει να τα βάζεις κι εσύ. Μερικές φορές είναι λεπτές οι γραμμές, αλλά καλό είναι να πατάμε πόδι και να λέμε αυτό που θέλουμε.΄

αυτό που δενκατάλαβε είναι ότι αφού θα το πήραν στο σπίτι τους σε περίπτωση που πινούσε τι θα έτρωγε το παιδι? Εάν κάνεις αποκλειστικό θηλασμό, το παιδί δεν έχει και σταθερή ώρα με το φαγητό..

Πάντως χρησιμοποίησε την βοήθεια τους προς ωφελός σου για να ξεκουράζεσαι λίγο και ζήτα τους να κρατούν το παιδί στο σπίτι σας εάν δεν θέλεις να στο πάρουν. Αλλά να το πεις με τρόπο που δεν θα χωράει αντιρρήσεις!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...