Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλες σας !!! @Eternity σε παρακολουθώ αυτες τις μερες που σκεφτεσαι μονο αρνητικα ,η αληθεια ειναι κοριτσι μου οτι και εγω ειμαι στην ιδια φαση μαζι σου και ολα θα ξεκαθαρισουν την τριτη ... υπομονη και οσο μπορουμε σκεφτομαστε θετικα ,ασε τα νουμερα και τα ποσοστα ... εμενα εδω τα κοριτσι με βοηθησαν παρά πολύ, μακάρι να πιάσουν και οι ευχές τους ,εμείς ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε, από κει και πέρα βλέπουμε και δεν προτρεχουμε.. λοιπόν κορτσουλια μου θα πάω σ ένα χωριό εδώ στα μέρη μου που έχει και εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου, οποία θέλει ας γράψει τ όνομα της για να ανάψω κεράκι...

Καλημερα κοριτσι μου.. αναψε μου και μενα αν θελεις ενα κερακι.. Ελενη. ❤❤

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

κοριτσοα γυρισα!!!!

να σας ζησουν τα μωρακια σε οσες γεννησαν και καλο σαραντισμο!!!

οι περισσοτερες βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα....εγω σκεφτομαι πως θα τα καταφερω με 2 μωρα στο σπιτι γιατι και ο μεγαλος τελικα διαπιστωσα οτι ειναι ακομα μωρουδακι!!!

στις 33+3 ο μικρος ηταν 2400! την δευτερα που θα παμε παλι να δουμε.....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια κοριτσαρες τι κανετε;;; Πολλες ησυχιες στο καφε μας,οι περισσοτερες ειστε μανουλες πια και που χρονος για ιντερνετικες κουβεντες. Ευχομαι να μην χαθουμε τελειως.

Εγω σημερα πηρα τις εξετασεις και ειναι ολες μια χαρα αλλα το στομαχι μου εξαλολουθει να ειναι χαλια και ναην μπορω να κανω τιποτα. Αρχιζω πλεον να μετραω αντιστροφα 10 μερες πλην απροοπτου.

Αναστασια μου και Κερασια καλως δεχτηκατε τα μωρακια σας. Ευχομαι μια καλη προσαρμογη.

Μιμικα οσον αφορα τα πεθερικα δεν νοειται να αφηνεις μακρια σου το παιδι για τοσες πολλες ωρες. Πατα ποδι τωρα που ειναι νωρις και βαλε ορια.

Κατερινακι εφτασε η σειρα σου ε!!!Με το καλο σου ευχομαι να ερθει εκεινη η στιγμη.

Αγλαια περαστικα στην μικρη σου.Μακαρι ηδη να ειναι καλυτερα και να μην ποναει.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Γεια σας μανούλες και εγκυούλες.

Πώς είστε σήμερα;

Χαρα λίγο έμεινε ακόμα. Ευχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες.

Χριστινιω μια χαρά θα τα καταφέρεις. Ισως να κουραζόμαστε, αλλά πάντα βρίσκουμε τη δύναμη.

Κερασιά, επειδη είναι μικράκι το καημένο χρειάζεται πολύ γαλατάκι. Και εγώ έτσι είμαι, το στήθος έξω καθε τρεις και λίγο. Να έπαιρνε και αρκετό βάρος να έλεγα δε πειράζει!

Αγλαϊα περαστικά στη μικρή σου. Δυστυχως ατυχήματα γίνονται, δε μπορούμε να τα έχουμε σε γυαλα (αν και μάλλον στην αρχή θα προσπαθήσω να τη βάλω τη μικρή μου, κούλια που με κούναγε!). Εύχομαι να μη πονάει πάρα πολυ. Ισως τώρα να είναι καλή ευκαιρία να αφιερώσεις λίγο χρόνο μαζί της, και που ξέρεις, ίσως καταλάβει πως δε πρέπει να ζηλεύει! Με το καλό να υποδεχτείς και την αδερφούλα σου!

Τανια και εσυ, τώρα με το νέο μωρο, δυστυχώς είσαι πιο κουρασμένη και ίσως να φωνάξεις λίγο παραπάνω. Ολα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Να σκέφτεστε περισσότερο πως αυτη η περιοδος είναι δύσκολη, αλλά έχετε προσφέρει στα παιδιά σας τη δυνατότητα να νιώσουν την αδερφική αγάπη. Θα καταλάβουν στη συνέχεια τη πολύτιμο δώρο είναι!

Λίμπερο, δυστυχώς ο θηλασμος δεν είναι και τόσο εύκολος τελικά. Θα σου έλεγα αν είναι πολύ λαίμαργος ο μικρός ή να προσπαθήσεις να τον ταϊσεις πολυ πριν πεινάσει, για να είναι ήρεμος, ή πρώτα να του δίνεις λίγο έτοιμο να ηρεμήσει και μετά να προσπαθείς με το στήθος. Θα βοηθήσει αμα έχεις τη δυνατότητα να καλέσεις μια σύμβουλο θηλασμου. Μπορεί να μη μου είπε κάτι που δε ξέρω, αλλά βοηθάει η επιβεβαίωση πως τα κανω σωστα.

Ελενα, τρελαίνομαι και εγώ για δειγματάκια. Τα βρίσκω χρήσιμα. Αλλά καμιά φορά με τις προσφορές και κυρίως με τους πόντους το παρακάνω γιατι νομίζω πως κερδίζω! Προσεχε το λίγο!

Ριτα περαστικά στο μεγάλο. Και για το μικρό, θα πω πως ζηλεύω! Μπράβο στο γαλατάκι της μαμάς! Μα επιτέλους βρε κοριτσια τι τρώτε και τα μικρά σας βάζουν τοσα πολλά γραμμάρια;

Μιμίκα πως ήταν το βράδυ σας. Ευχομαι ο μπομπιρας να ήταν ήσυχος και να μη σε έφερε στα πρόθυρα της τρέλας. Τελικά τι έγινε με τη πεθερα; Θέλω να πιστεύω πως απλώς δε σκέφτηκε όταν στο πρότεινε, και απο μόνη της μετά το διορθωσε και ήρθε και σε βοήθησε στο σπίτι (και πολύ πιθανον μετά ξύπνησα ε;:tongue:). Πάντως να μη ντρέπεσαι, να της πεις τι μπορεί να κάνει για να σε βοηθήσει. Πια χαθήκαν οι ντροπες. Εύχομαι ο άντρας σου να γυρίσει γρήγορα. Θα σε σκέφτομαι!

Σοφια ότι κι αν αποφασίσετε καλά να περάσετε το σαβ/κο.

Λενάκι, γιατι είσαι στα down σου; Τι συμβαίνει κοπελιά; Πώς μπορούμε να σου φτιάξουμε το κέφι:rolleyes:; Είναι λογικό με τόσες ορμόνες και όλα αυτα που περάσαμε να μην είμαστε στα καλά μας, αλλά είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και εύχομαι να σε βοηθήσουμε να πάρεις τα πάνω σου!

Ευχομαι να μη ξέχασα καμιά!

στα δικά μας, η μπέμπα μας συνεχίζει να είναι σχετικά ήσυχη. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να μην έχουμε τίποτα κολικούς.

Που και που όταν την έχω στο στήθος αρχίζει να κάνει κάτι τρελά, να κουνάει σα παλαβη το κεφαλάκι της και να μη μπορεί να πιάσει θηλη, αλλά μετά απο ένα δυο λεπτά συνέρχεται. Ευχομαι να είναι φαση μόνο και να περάσει.

Δυστυχως κάναμε μια τρελη πατάτα όταν στείλαμε την αίτηση για το αγγλικο διαβατήριο και εκεί που πιστεύαμε πως θα είναι έτοιμο σε δυο τρεις βδομάδες τώρα δε ξέρουμε αν και πότε θα βγει. Μαζι με την αίτηση έπρεπε να στείλω και το διαβατήριο μου, και ούτε και αυτο ξέρω πότε θα το επιστρέψουν. Που ακούστηκε να σου ζητάν να στείλεις ταχυδρομικώς το διαβατήριο σου, γιατι δε ξέρουν τι θα πει επικυρωμένο έγραφο!

Και τέλος, αύριο πρέπει να βρω την ωρα και το κουράγιο να συμμαζέψω το σπιτι, γιατι το Σαββάτο φτάνουν τα πεθερικα (σας παρακαλώ κάντε το σταυρό σας να πάνε όλα καλά και να μη μας γράφουν στις ειδήσεις-πάντα υπερβολική!) και θα ήθελα να είναι όλα συμμαζεμένα. Μη με το καλως ήρθατε τους βάλουμε να κάνουν δουλειές. Ας τους πάρουμε με το μαλακο!

Εύχομαι να μη σας κούρασα με τα δικά μας!

Μα επιτέλους βρε κοριτσια τι τρώτε και τα μικρά σας βάζουν τοσα πολλά γραμμάρια;

τι εννοεις;;;Θεωρητικα απο ολα μπορουμε να φαμε αλλα δε νομιζω οτι παιζει κανενα ρολο αυτο.Εαν ρωτας εμενα η διατροφη μου ειναι πολυυυυ φτωχη απο τοτε με το θεμα που παρουσιαστηκε με τη χολη μου και μεχρι να παω στον γαστρεντερολογο μετα τις 40 μερες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

στα δικά μας, η μπέμπα μας συνεχίζει να είναι σχετικά ήσυχη. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να μην έχουμε τίποτα κολικούς.

Που και που όταν την έχω στο στήθος αρχίζει να κάνει κάτι τρελά, να κουνάει σα παλαβη το κεφαλάκι της και να μη μπορεί να πιάσει θηλη, αλλά μετά απο ένα δυο λεπτά συνέρχεται. Ευχομαι να είναι φαση μόνο και να περάσει. ς!

Μην τρελαινεσαι!!! Αυτο που κανει με το κεφαλακι της ειναι αυτο που λεω εγω" που εθναι το γαλα μουυυυ?!?!?!?ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΑΑΑΑ!!!! Α! Εδω ειναι? Σορυ δεν το ειχα δει..." το κανουν ολα με το που μυριζουν γαλα..πιρανχακια παιδι μου....

suU8p3.png

vdz8p3.png

Μην τρελαινεσαι!!! Αυτο που κανει με το κεφαλακι της ειναι αυτο που λεω εγω" που εθναι το γαλα μουυυυ?!?!?!?ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΑΑΑΑ!!!! Α! Εδω ειναι? Σορυ δεν το ειχα δει..." το κανουν ολα με το που μυριζουν γαλα..πιρανχακια παιδι μου....

χαχα!Ή αυτο που λεω εγω ''alien''....:tongue::tongue::tongue:

Ολοι καπως το λεμε τελικα...χιχιχι!

Καλα το κανει και η μικρη αλλα εχει τροπους...εσεις το γιο μου επρεπε να δειτε...μιλαμε ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΙΑ.....:rolleyes:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω δυστυχως κοριτσια το λεω "ωχ παει η ρωγα μου παλι, γιατι μολις τη βρει τη δαγκωνει!" Για αυτο θα ηθελα να ειναι μονο φαση! Και ακομα δε μπορω να καταλαβω γιατι ενω την αριστερη τη ρωγα τη πιανει χωρις δυσκολια και πονο δικο μου, τη δεξια θηλη παντα μου τη δαγκώνει και ποναει πολυ!

κοριτσοα γυρισα!!!!

να σας ζησουν τα μωρακια σε οσες γεννησαν και καλο σαραντισμο!!!

οι περισσοτερες βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα....εγω σκεφτομαι πως θα τα καταφερω με 2 μωρα στο σπιτι γιατι και ο μεγαλος τελικα διαπιστωσα οτι ειναι ακομα μωρουδακι!!!

στις 33+3 ο μικρος ηταν 2400! την δευτερα που θα παμε παλι να δουμε.....

Καλως ηρθες!!Ενταξει,θα δυσκολευτεις λιγο και με τον μεγαλο σου αλλα εχεις την πειρα χριστινακι και θα τα καταφερεις μια χαρα!

Τελειο και το μωρο σου απο βαρος.Αντε με το καλο!!

Χαρα αντε 10 μερουλες ε;;Πω πω εφτασε και η ωρα για σενα!!Με το καλο!Μπραβο και για τις εξετασεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κορίτσια τί κάνετε? Κουτουλάω λέμε όμως από την κούραση και την αυπνία!! Ήρθαν τα πεθερικά μου χθές για καμιά ώρα αλλά ούτε λόγος για να πάρουν το μωρό τελικά. Και για καμιά δουλειά βέβαια ούτε λόγος. Τέλοσπάντων δεν με απασχολεί αυτό. Με απασχολεί το τι θα κάνει ο άντρας μου...ήταν να γυρίσει σήμερα το απόγευμα, πήγαν να τους αλλάξουν αλλά υπάρχει περίπτωση να μην φύγουνε. Δεν θα βάλουν λέει αεροπλάνο σήμερα μάλλον και θα τους πάνε σε ξενοδοχείο και θα φύγουν αύριο το απόγευμα με αρματαγωγό που κάνει 12 ώρες για να φτάσει, δλδ αν όντως γίνει έτσι θα έρθει την Κυριακή...στο σενάριο αυτό κορίτσια δεν ξέρω τι θα κάνω...πραγματικά δεν την παλεύω...πάνω που πήγα να συνέλθω και να πώ ότι την γλίτωσα την επιλόχειο τελικά δεν βλέπω να την γλιτώνω. Σωματικά κουρέλι και η ψυχολογία μου στο πάτωμα.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Μιμικα μου υπομονη κοριτσακι μου! Απολαυσε οσο μπορεις τον μπεμπη σου τωρα που ειστε τα δυο σας, μην αφηνεις τις στιγμες να περνανε ετσι.:tongue:

Χαρά φτάνουν και για εσενα οι μέρες, που θα κρατησεις το αγγελούδι σου!

ΔΕσποινακι σχετικα με το τη διατροφη, και γω τρωω τα παντα και τουλαχιστον προσπαθω να τρωω τουλαχιστον τρια γευματα τη μερα και να πινω πολλα υγρα, τις μερες που δεν το εκανα ενοιωθα το στηθος μου αδειο! Τωρα δεν ξερω αν ηταν ιδεα μου ή ψαχνω δικαιολογιες για να τρωω:P

Δυο βραδια ξυπναει μονο για να φαει αντε να μεινει καμια ωρα ξυπνια το πολύ! Κοιμαμαι επιτελους ! Αλλα πειτε οτι δε σας το ειπα μη ματιαχτω και μονη μου χαχα

Λετα τι εχεις εσυ? Εδω ειμαστε για να τα λεμε κα ιανεβαζουμε η μια την αλλη!!

Ποπη νομιζω εσυ με ρωτησες αν θα τη στειλω παιδικο. Ειμαι της αποψης οτι εφοσον θα ειμαι σπιτι δεν υπαρχει λόγος να τη στελνω στο σχολειο, εχει χρονια να παει, αλλα οπως και εσυ ειπες το θεμα των ιωσεων ειναι σοβαρο, δεν θα αντεχα να περασω ενα χειμωνα και με τα δυο αρρωστα και επισης μου φαινετε τρομερη ταλαιπωρια να την πηγαινω και να την φερνω! Ενας χειμωνας ειναι που θα παει θα βγει!

Κοιμουνται και οι δυο παω να την πεσω και γω καμια ωριτσα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Kαλησπέρα σε όλες σας!

Δέσποινά μου και μένα το ένα στήθος το δεξί το πιάνει πιο εύκολα σε σχέση με το άλλο!

Μιμίκα μου εύχομαι να έρθει το συντομότερο ο αντρούλης σου και να σε ξεκουράσει!

Τάνια μου υπομονή,ξεκουράσου όπου και όπως μπορείς!

Κερασιά ωραία που έχετε τη μικρή σπιτάκι σας! Εύχομαι να μπείτε σε πρόγραμμα γρήγορα!

Ρίτα μια χαρά και η δική σου!

Μυρίνα πως τα πάτε?

Αγλαία η μικρή σου?καλύτερα?

Elisabeth φύγατε τελικά?

Χριστινιω καλώς μας ήρθες πίσω!

Λίμπερο ο θηλασμός θέλει πολύ υπομονή!

Εμένα κοριτσάκια ενω έχουμε βρει ένα ρυθμό θηλασμού,είναι στιγμές που τον πιάνει απίστευτη γκρίνια! Κλαίει και μόνο στο στήθος ησυχάζει..Ώρες ώρες απελπίζομαι,κλαίω!

Κουνάει σαν τρελός χέρια,πόδια κεφάλι σε σημείο που τρομάζω!

Επίσης τρώει λαίμαργα και πνίγεται! Εκεί με πιάνει πανικός!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Υπομονή Μιμίκα! Εξαίσια όλα τα πεθερικά τελικά! Δέσποινα περιμένω τις δικές σου ιστορίες!

Εμείς χθες περάσαμε ένα βράδυ τραγικό, κοιμόταν για μισή ώρα και μετά πάλι έκλαιγε και την έβαζα στο στήθος. Και σήμερα το πρωί τα ίδια. Τώρα κοιμάται. Γουργούριζε και η κοιλίτσα της, αυτό πάλι τι σημαίνει βρε κορίτσια. Όσο για πιπίλα, μόνο εκείνη την πρώτη μέρα την έπιασε, έκτοτε τίποτα την φτύνει και κλαίει... Θέλει εκπαίδευση, αλλά αυτή κλαίει σπαραχτικά και την λυπάμαι. Και αντί να συγκαεί το μωρό συγκάηκα εγώ ανάμεσα στα δύο στήθη και βάζω sudocrem! Αυτό πάλι...

Η μικρή είναι καλύτερα, ξεπρήστηκε, αλλά είναι γδαρμένη φυσικά ακόμα πάνω από το χείλος, στο χείλος και στο σαγόνι. Τουλάχιστον όμως δεν έχει τόσο δραματική όψη, όσο την πρώτη μέρα. Έβγαλε και μια παλιά μου φωτογραφία που είχα σε μικρή κορνίζα (διαβατηρίου) όπου γελάω και μου λέει τώρα όλη μέρα. Κοίτα εδώ γελούσες, τώρα γιατί δεν μου γελάς; Και μετά μπαίνει ουρλιάζοντας στο δωμάτιο όταν για νιοστή φορά προσπαθώ να βάλω την μπέμπα να κοιμηθεί και την ξυπνάει... Πως να γελάσω; Θέλω να βγούμε έξω, αλλά πως θα τα καταφέρουμε βρε παιδια; Με το που θα γυρίσουμε θα θέλει να θηλάσει η μπουμπού και θα πρέπει να φτιάξω ταυτόχρονα και τα παιδιά... Θα δω, πάντως αν όχι πριν σίγουρα από Δευτέρα που θα είναι εδώ η αδελφή μου θα βγούμε.

Πάντως, μου φαίνεται βγάζει πιο πολύ γάλα από το αριστερό στήθος, το άλλο το έχουμε για αναπληρωματικό. Τώρα που θα βάλω θήλαστρο ίσως το εκπαιδεύσω καλύτερα το δεξί να μην μας πηγαίνει χαμένο! Μπορεί να φταίω και εγώ που έχω αυτήν την εντύπωση και μετά νομίζω ότι δυσκολεύεται και την βάζω αμέσεω στο αριστερό. Δεν τηρώ το ένα στήθος τη φορά, ξεκινώ με το δεξί το λειψό και μετά πάω στο αριστερό κάθε φορά. Και αν κάτσουμε πολύ ώρα τα εναλλάσσω. Λέτε να είναι λάθος; Στα άλλα μωρά δεν το έκανα έτσι...

Σιγά μη δεν ξυπνούσε πάλι (ευτυχώς πρόλαβα και έκανα ντους).

Φιλιά

Μιμίκα, να μην σε πιάσει τίποτα, εδώ είμαστε εμείς, μπαίνε να μας γράφες! Και το βράδυ εδώ πάλι είμαστε!

a0Nsp3.png

Ισχύει το ενα στήθος τη φορά;εγω τη βάζω και στα δύο από κάνα τέταρτο!εσείς;αν και στο αριστερό ζορίζεται

και εμενα η συμβουλος μου ειπε ενα στηθος ανα γευμα, ομως καπου διαβασα πως αν με τον τροπο που θηλαζεις ακομη και εανειναι λαθος το μωρο παιρνει βαρος και λερωνει πάνες τοτε δεν πρεπει να αλλαξεις τπτ στον τροπο θηλασμου!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...