Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Αγγέλα, πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Να χαίρεσαι και πάλι τον μπόμπιρά σου! Πάντα να είναι καλά και ευτυχισμένος!

Μύρινα καλώς ήρθατε στο σπίτι σας! Να τη χαίρεστε! Να είναι πάντα χαρούμενη και εσείς να είστε πάντα εκεί για εκείνη! Καλή επιτυχία με το θηλασμό, αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα πάτε πολύ καλά!

Κερασιά μου, εύχομαι και εσείς σήμερα να πήρατε τη μικρούλα σας στο σπίτι. Για το θήλαστρο εγώ ποτέ δε τα κατάφερα. Το πολύ να έβγαζα 40ml στο 15λεπτο, τίποτα δηλαδή. Μύρινα αν μπορείς να μας περιγράψεις περισσότερο τις μαλάξεις, αν και κάπως δύσκολο!

Μιμικα καλή επιτυχία τώρα που θα είσαι μοναχούλα. Δύσκολα θα είναι αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε! Και μη ξανακούσω πως πλένεις στο χέρι ε:rolleyes:

Εύριδίκη, μπαίνεται κάπως σε ένα πρόγραμμα; Μπράβο σας!

Ροδακινούλα λίγο έμεινε και σε εσένα. Ξεκούραση, χαλάρωση και σύντομα θα αγκαλιάζεις το όνειράκι σας!

Αγλαία πως πάει η μικρούλα σου; Ο θηλασμός; Κρίμα για τη μεσαία, εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα. Φαντάζομαι τα πράγματα θα είναι πολυ δύσκολα, και σίγουρα είναι κάτι που δε χρειάζεστε, αλλά άμα βρεις λίγη ώρα ασχολεισου μαζί της να της δείξεις πώς δεν έχει να ανησυχει για τίποτα. Είναι δύσκολο να είσαι στη μεσή!

Στα δικά μας νεα, η μικρούλα φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά. Ειναι σχετικά ήσυχη. Τη ζυγισαμε σήμερα, πήρε 190 γραμ από τη προηγούμενη βδομάδα και αισίως έχει φτάσει τα 3.3κιλα. Το ξερω σε σχέση με τα άλλα μωράκια του φόρουμ είναι μικρούλα, αλλά που θα πάει, θα την παχύνουμε!

Επιτέλους, κοιμήθηκε η μικρούλα, καιρός να σιδερώσω λιγουλάκι τα ασιδέρωτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την πηρα την κορουλα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα το μεσημερι τη φεραμε ταιζω ολη μερα και τη νυχτα μου ειπαν αν 3ωρο .

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω σας σκεφτομαι ολες σας πολυ .Καλη δυναμη να εχουμε ολες μας .

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wDsdp3.png

Φιλενάδες ακούστε σκηνικό...έφυγε ο άντρας μου μου πριν λίγο για δουλειά είναι βραδινός σήμερα και στις 6 το πρωί τον στέλνουν στη Χίο στη φωτιά και είναι άγνωστο το πότε θα γυρίσει!!! Τα πεθερικά μου φεύγουν αύριο στο χωριό που είναι 3 ώρες μακριά, ο αδερφός μου είναι διακοπές και οι δικοί μου ως γνωστόν μένουν Θεσσαλονίκη!!!! Γαμάτο????

2sCXp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

μιμικα....καλο ναι....μια χαρα θα τα πας και μονη σου ειμαι σιγουρη...

κερασια και αναστασια μπραβο που ηρθαν τα μωρακια σας σπτι....αντε καλη προσαρμογη...

geo angela με συγκινησες....σου ευχομαι να εισαι ετσι σε καθε εγκυμοσυνη και γεννα...

στα δικα μας τωρα...τον ζυγισα σημερα τον κυριο και ειναι 3850...εβαλε 340 γρ απο την μερα που γυρισαμε απο το μαιευτηριο...τρωει καλα απο το μεμε της μαμας το αγορακι μου....εγω ειμαι λιγο στα κατω μου αλλα προσπαθω να μην με ριξει....

τωρα βλεπω μια βραδια στο νοτινγκ χιλ εννοειται οτι κλαιω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπερα!!

Μπραβο κοριτσια μου Αναστασια και κερασια καλως δεχτηκατε σπιτι τα κοριτσακια σας!!!!Καλο σαραντισμο τωρα!!!!

αντζελα μπραβο κοριτσι μου μοναδικες στιγμες καλη ανατροφη και να καμαρωνεις παντα το αντρακι σου.

Μιμικα μια χαρα θα τα πας με τον γιοκα σου.Οτι θες,οτι χρειαστεις, εδω ειμαστε,μη διστασεις.

Δεσποινα ειναι οκ το βαρος που περνει η κορουλα σου.Η παιδιατρος που ηρθε σημερα μου ειπε οτι για αποκλειστικο μητρικο θηλασμο θελουμε οτιδηποτε πανω απο 150γρ τη βδομαδα.Οποτε μια χαρα ειστε.

ευρυ ναι, οσο πανε και θα βελιτωνονται τα πραγματα και μετα τις 40 μερες ολο και καλυτερα θα ειναι.

Αγλαια λογικο να μην εχεις υπομονη ποσο να αντεξεις ;;;αλλά προσπαθησε λιγο παραπανω με τη μεσαια σου, οχι τιποτα αλλο ,για να λυθει το θεμα και να μην το βρεις μπροστα σου μετα.

Λετα σουπερ ο γιοκας σου!!!

ροδακινουλα με το καλο!!!!εφτασε η ωρα ολα θα πανε καλα!!

Χαρα μου υπομονη, κοντευεις.

Στα δικα μας νεα τωρα η παιδιατρος ηρθε σημερα τελικα,πρωτη επισκεψη και ολα ειναι μια χαρα με τη χεστρουλα μας.Πηρε σε 9 μερες απο την εξοδο απο το μαιευτηριο 360 γρ και 2 ποντους μονο με μαμαδογαλατακι!Ειμαι πολυ περηφανη κοριτσια!!!Κατα τα αλλα της τραβηξε τον αφαλο γιατι ακομα δεν ειχε πεσει και εβγαζε ενα υγρο και τον εβγαλε εκεινη ωστε να το καθαριζουμε σωστα κτλ και λιγωσα...ουφ......

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ Κ ΕΧΩ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ.ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΦΩΤΙΑ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ.ΡΙΤΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

2sCXp3.png

Mimika όλα καλά θα πάνε, αλλά σε καταλαβαίνω... Το θέμα είναι τα ψώνια κτλ. κτλ. Είσαι καλυμμένη από εκεί; Μπορεί κάποιος να σε εξυπηρετήσει; Με το μωρό θα είστε εντάξει, μην ανησυχείς... Θα γυρίσει και ο άνδρας σου γρήγορα, πόσες μέρες πια θα καίει ακόμα αυτή η φωτιά... Το ξέρω πως δεν μπορείς να μην ανησυχείς και για τον άνδρα σου, αλλά κράτα το μωράκι σου αγκαλιά και σκέψου μόνο τα καλά. (Που μένεις; )

Angela έχεις δίκιο, δεν έχει σημασία πως θα γεννήσει κανείς, αρκεί να είμαστε καλά κι εμείς και το μωρό, όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα! Χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι σας!

Κερασια χαίρομαι που είσαι τώρα μαζί με το μωράκι σου, καλές γνωριμίες και χαρές (για το βράδυ, εδώ είμαστε όλες!)

Σχετικά με εμάς... όλα τα είχε η Μαργιορή, το ξέρετε; Είχαν πάει για ποδήλατο στο γήπεδο με τον μπαμπά και γύρισε η μεσαία άγρια χτυπημένη, έτρεχε με τη μεγάλη (χωρίς ποδήλατο) και έπεσε κάτω, αλλά εκεί είναι τσιμέντο κάτω, έχει γίνει τριπλάσιο το πάνω χείλος, είναι χτυπημένη και κάτω από τη μύτη και στο σαγόνι, αφήστε, έκλαιγα με το που την είδα, και αυτό το φτωχό τόσα που έχει τραβήξει τόσες μέρες 'μανούλα μου' φώναζε. Έλεγα ότι δεν θα τα βγάλει πέρα η μάνα μου με τα παιδιά και θα σκοτωθούν πουθενά, έτσι όπως κάνουν και την πατήσαμε με τον μπαμπά. Το ξέρω από πρώτο χέρι ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά και η απάθεια του γενικά με εκνευρίζει... Εντάξει, να μην είμαστε συνέχεια μη και μη, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα σκοτώσουμε κιόλας! Και τώρα τί φαγητό και τα σχετικά, όπως την κόβω δεν θα μπορεί να μασήσει για πάνω από εβδομάδα. Γάλα ήπιε με το καλαμάκι από το πλάι, τι άλλο μπορώ να της δώσω, πείτε μου βρε κορίτσια. Άντε να βράσω κοτόπουλο και να της δώσω τον ζωμό... Καμιά ιδέα; Αν τη βλέπατε πως είναι, σαν τα κακοποιημένα παιδάκια... Δεν θα την ξαναμαλώσω, σπάραξε η καρδιά μου. Ένα χτύπημα είναι, αλλά βρε κορίτσια, αλλιώς να καταγδάρεις το γόνατο και αλλιώς να έχεις φατσούλα αιμόφυρτου μποξέρ στα τελευταία του... Κλαψ!

Σήμερα, είδα τηλεόραση θηλάζοντας τη μικρή, μόνο που είναι άβολα στον καναπέ (είναι χαμηλός, έκατσα στον άλλο που είναι πλάι, αλλά στραβολαίμιασα, πρέπει να το λύσω και αυτό) και ήταν πολύ καλύτερα, γιατί θήλασε όοοοοση ώρα ήθελε και κοιμισμένη και μετά την πήρα και αγκαλιά και ρεύτηκε μετά από άπειρη ώρα κι έτσι κοιμήθηκε... Μου φάινεται ότι θα θηλάζουμε τηλεορασάτες από δω και πέρα (το θέμα με το κάθισμα να λύσω μόνο!)

Θηλάζω αεί διδασκομένη!!!

a0Nsp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

αγλαια περαστικα στη μικρη..φαινεται να χτυπησε ασχημα.

αναστασια και κερασια τι καλα που πηρατε τα μωρακια σας σπιτι!καλο σαραντισμο!!

ροδακινουλα εισαι η επομενη ε?με το καλο κοριτσι μου!

μιμικα υπομονη ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα θα τα καταφερεις.ευχομαι να γυρισει γρηγορα ο αντρας σου!

ριτα μια χαρα τα πατε με τη μικρη μπραβο!!

εμεις καλα σκεφτομαι να φυγουμε για τριημερο, ο γιατρος λεει οχι αλλα δε βρισκω το λογο να μη παμε...θα χει και καυσωνα...ενοχλησεις δεν εχω τι στο καλο δε θα παω και σε αλλη χωρα αν συμβει κατι σε 2 ωρες θα μαι αθηνα.δε ξερω δε το εχω αποφασισει ακομα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΓΛΑΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕΝΩ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΔΟΛΙΟ.ΔΩΣΤΗΣ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ.ΕΓΩ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Κ ΜΑΡΑΖΩΝΩ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣΔ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ Κ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΧΕΣΙΜΟ!Κ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ! ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΣ ΤΙΣ 7 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ.Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΗΣΥΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.

ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΛ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 7 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ? ΤΡΙΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ 1 ΜΗΝΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ???

2sCXp3.png

ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 7 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ? ΤΡΙΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ 1 ΜΗΝΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ???

Οχι βεβαια...τα μωρακια γενικως και ειδικα αυτα που θηλαζουν πανε οπου και η μαμα τους αυτο να τους πεις.Και αν θελουν οντως να σε ξεκουρασουν να ερθουν σπιτι να κρατησουν το μωρο στο χωρο του, χωρις να σε απασχολουν παρα μονο για ταισμα και να σε αφησουν να κοιμηθεις ενω εκεινοι θα σου κανουν οοοολες τς δουλειες...οχι οπως τα θελουν..δε γινετε αυτο.

Καλημερα σας κοριτσια!!!

Αγλαια και ο γιος μου τωρα τελευταια σαν τον ροκυ μαλμποα κυκλοφορει..με πρησμενα χειλια.Δε ξερω τι εχει γινει και ολο εκει χτυπαει ετσι οπως ταλιμπανιζει και σκαρφαλωνει....

Καντην κανα πουρεδακι,κρεμουλες και τετοια.

Περαστικα!

Σοφακι θαρραλεα σε βρισκω!Αν νιωθεις καλα και ειναι να πατε κοντα,πηγαινε...εγω θα αγχωνομουν παντως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μιμικακι δεν εισαι παραλογη!το μωρο δεν φευγει απο την μαμα ειδικα τοσο μικρο.. για τον θηλασμο δεν λεω τιποτα γιατι ειναι αυτονοητο οτι παει οπου ειναι το φαγητο του!! συμφωνω με την ριτα! να ερθουν εκει να το προσεχουν για να κανεις ενα μπανακι και να ξεκουραστεις και να σε βοηθησουν με κανα φαι και κανα σημαζεμμα στο σπιτι.. baby on tour ομως ξεκοψε το! και αν δεν θες να κακοκαρδισεις τα πεθ πες οτι θηλαζεις και δεν μπορουν να παρουν εκτος σπιτιου το μωρο και εισαι καλυμμενη.

κορες ηρθαν τα πραγματα απο το parapharmacie!! μου εβαλαν και δειγματακια μεσα απο μια δικια τους μαρκα φυτικη, εχουν και συστημα ποντων που σου στελνουν δωρακι οταν συμπληρωσεις καμποσους. στην επομενη παραγγελια θα τους ζητησω δειγματακια για βρεφικα καλυντικα . ειτε τα δοκιμαζω ειτε τα βαζω στο τσαντακι α βοηθειων που εχω στην τσαντα των παιδιων μαζι με γαζες, ντετολ μαντηλακια φυσ. ορους, τσιροτα για χτυπηματα κτλ.. αχρειαστα να ειναι ποτε δεν ξερεις!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημερα κι απο μενα!

κερασιακ αναστασια μου μπραβο που γυρισατε ολοι στο σπιτακι σας!

μιμικα σε νιωθω κοριτσακι μου γιατι κι εγω μονη θα ειμαι σχεδον για 1 μηνα!ο αντρας μου φευγει ταξιδι την τριτη κ θα αργησει να γυρισει!οκ μπορει να εχω την μανα μου απο κατω αλλα δεν ειναι το ιδιο!ο χαζομπαμπας μας κανει πολυ καλη δουλεια κ ειναι σιγουρο οτι θα μου λειψει η βοηθεια του!οσον αφορα την πεθερα συγνωμη αλλα το μωρο δεν μπορει να φυγει απο την μανουλα του!καλυτερα να κατσει μαζι σου στο σπιτι!

κατερινακι με το καλο κοριτσι μου εφτασε η μεγαλη στιγμη!!!!!

εμεις κοριτσια συνεχιζουμε να μην θυλαζουμε,οτι μπορω κ βγαζω ειναι απο το θυλαστρο κ του δινω φυσικα κ συμπληρωμα γιατι δεν φτανει με τιποτα!εχω απογοητευτει τελειως με το θεμα αυτο!τρωει ανα 3-4 ωρες κ κανει αρκετη ωρα να ρευτει!πολλες φορες δεν ρευεται κ τον βαζω στο πλαι να κοιμηθει γιατι φοβαμαι!αληθεια εσας ποση ωρα κανουν να ρευτουν τα μωρακια σας?αν κ με το πυλασμο ξερω οτι δεν ειναι υποχρεωτικο!

pysXp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!

Αναστασια και Πόπη καλως δεχτηκατε τα κοριτσάκια σας! Καλη προσαρμογή να έχετε!!!

Μιμίκα ευχομαι ο καλος σου να γυρισει οσο πιο γρήγορα γίνετε! Οσο για την πεθερα εξηγησε της πως να θελει να παρει τον μικρο σπιτιτ της πρεπει να παρει και το στηθος σου μαζι οποτε ας βρει τη λύση! Μα καθολου δεν σκέφτονται? Μερικες φορες απορω...

Γιαννα μου μην στεναχωριεσαι για τον θηλασμο, ολες κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τα παιδακια μας. Σχετικα με το ρεψιμο μπορεις να τον σηκωνεις στα μισα του γευματος να ρευτει μια φορα και μετα ξανα στο τελος. Ετσι μου ειχαν πει στην πρωτη μου που δεν τη θηλασα και επιασε!

Ριτακι μια χαρα η μπέμπα σου!!! Σε νοιωθω για την περηφανια ετσι ενοιωσα και γω οταν πηγαμαι στο γιατρο!:tongue:

Αγλαια περαστικα σας! Δυστυχως και αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα. Και γω μια απο τα ιδια φωναζω σαν την τρελη συνεχως την μεγαλη , η οποια δεν βγαζει ζηλια στο μωρο αλλα σε εμενα. Οι περισσοτεροι θηλασμοι ειναι μαρτυριο , με αυτην να τρεχει να ουρλιαζει, να βγαινει στις βεραντες και γω η ερμη τι να κανω με το βυζι εξω? Δεν ξερω ποσο θα παει αυτη η κατασταση και ποσο θα αντεξω ακομη! ΠΑρολα αυτα νοιωθω καποιες φορες οτι ειμαι αδικη μαζι της αλλα εκεινη την ωρα δυστυχως δεν το σκέφτομαι! Φανταζομαι θελουμε το χρόνο μας ακομη!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλά Μιμίκα, έγραψαν και τα δικά σου πεθερικά, είναι και αυτοί της κατηγορίας βοηθάμε όπως βολεύει εμάς και όχι εσάς που έχετε ανάγκη;;;;; Μήπως έχουν και άλλο εγγόνι που δεν θήλαζε και ξεχάστηκαν; Μένουμε μακριά κοριτσάκι, είμαστε Αργυρούπολη, έλεγα μήπως χρειαζόσουν κάτι...

Τάνια, άσε, και μετά τις φωνές, έπειρες τύψεις... Που θα πάει θα στρώσουμε...

Σήμερα θήλαζε πάλι η μικρή σχεδόν από το πρωί μέχρι τώρα, τώρα πρέπει να προλάβω να κάνω μπάνιο, να ξαπλώσω και μετά να μαζέψω την κουζίνα. Κάτι θα περισσέψει, ε; Μια ώρα είναι αυτή, τί να χωρέσει!

Ωχ! Πολύ βιάστηκα να πω ότι κοιμήθηκε επιτέλους, ακούω πάλι κάτι...

Η μικρή ξεπρήστηκε λίγο, αλλά ακόμα φαίνεται χάλια... Το νεύρο νεύρο όμως, δεν μας καταβάλλει τίποτα.

Η μπουμπού έχει βγάλει σπυράκια στα μάγουλα, νόμιζα ότι είναι από τη ζέστη, είναι όμως νεογνική ακμή, κάθε μωρό έχει τα δικά του πάντως, όσα περισσότερα έχουμε, τόσα περισσότερα μαθαίνουμε. Και μετά όταν τα μάθουμε όλα και πάμε να τα εφαρμόσουμε στα εγγόνια μας θα μας τη λέει η κόρη μας, όπως κάνω εγώ με τη μαμά μου. Η ζωή είναι άδικη.

Τη Δευτέρα έρχεται η αδελφή μου να μας δει και χαίρομαι πάρα πολύ, θα μείνει μερικές μέρες (με τη μαμά μου). Παρόλο που έχουμε πια περάσει τη μισή ζωή μας σε διαφορετικές πόλεις (και χώρες ενίοτε) είμαστε πολύ αγαπημένες. Ελπίζω και τα μικρά μου να είναι έτσι όταν μεγαλώσουν.

Λοιπόν, ακούγεται πολύ λίγο το μωρό, θα το αγνοήσω γιατί δεν αντέχω άλλο, ελπίζω να κοιμηθεί...

a0Nsp3.png

mimika84 μου τι να κανεις παλιοδουλεια!

Μην φοβασαι πρωτη φορα το κανει ο αντρας σου;

Όσο για το μωρο τα εχεις μαθει πανω κατω τα χουγια του μην ανησυχεις μια χαρα θα τα καταφερεις.Οσο για τη πεθερα στο χερι σου ειναι να αρνηθεις.Βρες μια δικαιολογια π.χ ενα εμβολιο και περιμενεις γιατρο ή μια μικροαδιαθεσια που θελει παρακολουθηση και αυτο ηταν ολο!!!

Λιμπερακι και εγω εχω προβλημα με το ρεψιμο και αναγκαζομαι να τον βαλω στο πλαι ακριβως το ιδιο .Ειδικα τη νυχτα κανω ενα μισαωρο για να ταισω και ενα μισαωρο για να ρευτει ... και σκεψου οτι την σηκωνω ανα 3 ωρο τη νυχτα!

Τανια μου σευχαριστουμε κοπελιτσα μου.Θα το συνηθισει η μικρη θελει το χρονο της.Δεν εχεις βοηθεια ε;Θα παει παιδικο το Σεπτεμβρη; αλα κι αυτο μην νομιζεις οτι ειναι και καλο.Θα σου κουβαλαει οποια ιωση βρει.

Εγω απο την ωρα που ξυπναω ταιζω ,αλλαζω,μπανιαρω,τρωω στο ποδι προσπαθω μηπως βγαλω απο το θηλαστρο και αυτο ειναι!Σας φιλω παω να προλλαβω καμμια δουλιτσα

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...