Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα.Τελικα το μωρακι μας θα το παρουμε Πεμπτη εχει φτασει 2160 μονο 40 γραμμαρια μας χωριζουν!.Με το θεμα του θηλασμου μου φινεται και εγω οτι εχω χασει τη μπαλα.Θα γρισει η μικρη και δεν θα μπορει να πιασει τη ρογα με τοσο ξενο που εχει πιει.Προσπαθω με θηλαστρο να βγαζω κατι για να μη μου κοπει αλλα ειναι πολυ λιγο μπορει να φταιω και εγω δεν ξερω.Ποια νομιζετε οτι ειναι η ικανοποιητικη ποσοτητα αντλησης σε καθε στηθος;

wDsdp3.png

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση σας. Με κανατε να νιωσω πολυ καλυτερα.Αγχωθηκα που μου ειπε οτι ειναι χαμηλο το βαρος του και οτι πρεπει να προσπαθω να μην βγαζω το φαγητο αλλα λετε να το θελω?Υποφερω καθε φορα που τρωω και νιωθω τοσες ενοχες που κανω εμετο αλλα δεν μπορω να το κρατησω με τιποτα.

Ευχομαι τουλαχιστον να παρει κατιτις μεχρι να γεννησω.

Κερασια μου πολυ χαιρομαι για την μικρη σας. Δυο μερουλες μεινανε και θα βρισκεται μαζι σας στο σπιτακι σας:P

Αναστασια μου τελος καλο ολα καλα. Δεν πειραζει για την ταλαιπωρια φτανει που η μπουμπουκα σου δεν εχει τιποτα. Αντε ευχομαι να γυρισει με το καλο στο σπιτακι της.

Αννια λες να πλησιαζει η ωρα:D. Πανε μερες να εχουμε γεννητουρια στο καφε. Αντε να εισαι η επομενη.

Τανια σου παει ο θηλασμος. Μακαρι να συνεχισετε ετσι για πολυ πολυ καιρο ακομη.

Οσο για το προβληματακι ευχομαι να ειναι περαστικο και να φυγει μονο του στους τρεις μηνες.

Οσο για το θηλαστρο θα συμφωνησω απολυτα πως το νοσοκομιακο δεν εχει καμια σχεση με του εμποριου. Ειναι μακραν το καλυτερο.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Στις οδηγιες που μου εδωσαν απο το μαιευτηριο κατα την εξοδο αλλα και ο παιδιατρος μας το ιδιο πραγμα μου ειπαν. φυσιολογικο ορο καθε φορα μετα το μπανιο ενα σε καθε ρουθουνακι και φυσιολογικο ορο σε ενα ξαχωριστο βαμβακακι για το καθε ματακι για να φευγουν οι τσιμπλιτσες και να καθαριζονται. εμεις που ρουθουνιζουμε τρωμε ορο στην μυτουλα πιο συχνα. παιδες εβαλα παραγγελια στο parapharmacie. 4 κουτια φυσιομερ 18?, 5 κουτια γαζουλες αποστηρωμενες 12 σε καθε κουτι 3?, αφρος avene pediatril για το τοπικο πλυσιμο 9 και κατι ? και σαμπουαν απιβιτα και μαζι κοντισιονερ 12?. ολα μαζι 42,85? και χωρις εξοδα αποστολης!

suU8p3.png

vdz8p3.png

και εγω του βαζω ορο στη μυτη....καθαριζει απο τις μυξουλες....

κερασια μια χαρα η μικρη...με το καλο να την παρετε...

αναστασακι και εσυ με το καλο να παρεις την κορακλα σου...

κοριτσια εγω τις πανες τις παραγγελνω απο το αμαζον....πιο οικονομικα μου βγαινουν....

ελενα καλε δεν μπορω να βαλω το ring sling δυσκολευομαι πολυ....καμια ιδεα??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Κ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΤ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΠΑΛΙ ΝΙΩΘΩ ΠΤΩΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΑΚΙ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ...

ΑΠΟ ΛΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ! ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ 4 ΜΕ 5 ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

2sCXp3.png

Έφυγα από Σκιάθο για Βόλο στις 3 Αυγούστου για να είμαι κοντά στον γιατρό να με παρακολουθεί περιμένοντας τον ερχομό του μπομπιράκου μου. Στην αρχή έμενα στην πεθερά μου μέχρι που ήρθε η μαμά μου και πήγαμε στο σπίτι μας. Δεν έχω παράπονο από τα πεθερικά μου για την διαμονή μου εκεί αλλά άλλο η μαμά. Ο άντρας μου ήρθε αργότερα και για καμιά εβδομάδα κι ευτυχώς που μπόρεσε να πάρει άδεια.

Την πρώτη εβδομάδα της διαμονής μου στο Βόλο στο γιατρό πήγα 2 φορές. Την πρώτη λοιπόν φορά που πήγα στο γιατρό 6/8, έκανα παλμογράφημα αλλά δεν ήταν καθόλου καλό. Το παιδί είχε ταχυκαρδίες σε σημείο που το μηχάνημα χτυπούσε αλαρμ. Ο γιατρός είπε ότι εάν και το επόμενο παλμογράφημα είναι έτσι, τότε έχουμε άμεσα γέννα. Το παιδί έχει αρχίσει και δυσφορεί. Παρόλα αυτά, τα επομενα ήταν μια χαρά. Την επόμενη εβδομάδα πήγαινα κάθε μέρα και μερικές φορές και 2 φορές για να κάνω ζώνες, πότε πήγαινα στο ιατρεία του και πότε στο μαιευτήριο. Οι παλμοί του μπεμπη μία ήταν καλοί και μία όχι.

Στις 14 Αυγούστου είχα αρχίσει να μην έχω και πολλή καλή ψυχολογία. Στις 15 Αυγούστου μιλάω με τον γιατρό μου το απόγευμα και πάω στην κλινική για να κάνω ζώνες. Δεν ένιωθα τον μπέμπη καθόλου. Έφαγα παγωτό, έφαγα σοκολάτα, έφαγα καραμέλες και κάποια στιγμή μετά από αρκετή ώρα κάτι σαν να ένιωσα. Μου λέει ο γιατρός να κάνω μία βόλτα και σε μια ωρίτσα να ξαναπάω για ζώνες και ίσως χρειαστεί να γεννήσω κι εκείνη την ώρα. Όταν ξαναπήγα όλα καλά... το μωρό άρχισε να κουνιέται και όλα καλά. Έτσι λοιπόν ο γιατρός μου λέει αύριο ( Πέμπτη 16/8) να πάω το πρωί στις 9 για ζώνες στην κλινική. Έτσι λοιπόν την άλλη μέρα κατευθασα με την μαμά μου. Είχαμε βγάλει και πρόγραμμα:να πάμε για κλινική, μετά να πάρουμε κάτι πραγματακια και κάτι άλλες δουλίτσες.

Πέμπτη πρωί κάνω ζώνες, έρχεται ο γιατρός και μου λέει μένω μέσα για γέννα. Ενημέρώνουμε λοιπόν τους δικούς μου και επιμένοντας σε όλη αυτή τη διάρκεια ότι θέλω φυσιολογικό τοκετό. ξεκινάμε με πρόκληση, σπάζουν τα νερά (ο ποταμός νιαγάρας) κάποια στιγμή κάνουμε επισκληριδιο για να μην πονάω και διαστολή μέχρι 3 και το παιδάκι μου να έρχεται με την μουρίτσα του. Περιμέναμε, περιμέναμε, περιμεναμε διαστολή μέχρι 3. Οι παλμοί αρχίζουν να είναι΄πολοί καλοί. τότε ο γιατρός μυ λέει Αγγελική μπαίνουμε για καισαρική. ΄Δεν έχει νόημα τέτοιες ώρες και με αυτά τα δεδομένα να περιμένουμε άλλο.

... 8 η μεγάλη ώρα... το θαύμα της φύσης... αυτό που δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να νιώσω... ακούω το κλάμα του μωρού... έχει ανατριχιάσει όλο μου το κορμί κι εγώ να κλαίω. Να τρέχουν τα δάκρυα ποτάμι. μου τον φέρνει η μαία δίπλα για μια στιγμή και νομίζω ότι είδα ένα αγγελούδι.

Ο γιατρός μου μπορεί να μην μιλάει πολύ. Σου εξηγεί όμως την κάθε απορία και πάντα με κρατούσε ήρεμη και χωρίς να με πανικοβάλει. Έχω δεθεί πολύ μαζί του. Τον αναισθησιολόγο τον συμπάθησα πολύ. Ένας καταπληκτικός χαμογελαστός κύριος που μου μιλούσε κατά την διαρκεια της γέννας και θυμάμαι χαρακτηριστικά την στιγμή που μου λέει Αγγελική σε ένα λεπτό βγαίνει ο γιος σου. Ή εικόνα αυτή έχει μείνει μέσα μου!!!!

Την άλλη μέρα ο γιατρός με ενημέρωσε ότι ο λώρος του μωρού ήταν τόσο πολύ στριμμένος που δεν νομίζει να τα κατάφερνε για φυσιολογικό τοκετό. Δεν ήταν το παιδί λωροδεμένο αλλά ο λώρο είχε στρίφτεί, όπως ΄ταν στρίβουμε ένα σύρμα. Μου εξήγησε ότι αυτό δεν φαίνεται στον υπέρηχο και ότι είναι και αιτία αιφνίδιου θανάτου των εμβρύων.

Γι' αυτο κορίτσια δεν έχει σημασία έαν θα γεννήσουμε φυσιολογικά ή με καισαρική αλλά να είναι γεροί η μάνα και το παιδί.

Τον κοιτάζω και ταξιδεύω... Εκείνος κοιμάται κι εγώ ονειρέυομαι... Τον παίρνω αγκαλιά και λιώνω!!!!

Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου!!!!

Ye4Ip3.png

Ήθελα πολύ να τα μοιραστώ μαζί σας... Δυστυχώς στον Βόλο δεν έιχα ιντενρετ και τα έγραψα όλα μαζί. Άυριο θα διαβάσω τα δικά σας!!! Άνυπομονώ να μάθω τα νέα σας!!

Ye4Ip3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Χθες τελικά πήγαμε στο γιατρό ο μπέμπης μου είναι μια χαρούλα με το κεφαλάκι φυσικά πάνω δεν λέει να γυρίσει οπότε κλείσαμε ραντεβού την Τρίτη μπαίνω να γεννήσω στης 8 το πρωί μου είπε να είμαι εκεί να με ετοιμάσουν και στις 10 θα ξεκινήσουμε. Με ρώτησε αν θέλω ολική η επισκληρίδιο φυσικά είπα ότι θέλω επισκληρίδιο για να δώ αμέσως το μωράκι μου. Θα μου δώσει και ένα ηρεμιστικό είπε για να είμαι χαλαρή. Ευτυχώς με άφησε να έχω μέσα την αδερφούλα μου να μου κρατάει το χεράκι και αυτό μου είπε μόνο γιατί είναι νοσηλεύτρια αλλιώς απαγορεύεται. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα στο τέλος και θα αντικρίσω το αντράκι μου!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Αγγελικούλα μου πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, σε ευχαριστούμε που μας είπες και τις λεπτομέρειες. Πρέπει να είναι πολύ συγκινητική η στιγμή της γέννας απο τις περιγραφές σου!!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ! ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΠΟΝΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΑΣ ΚΙ ΕΣΥ Ε! ΤΙ ΩΡΑΙΑ! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!

ΕΥΡΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ? ΕΓΩ ΑΡΧΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ?

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ? ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

2sCXp3.png

Αγγελικη μου τι να πω, με συγκινησες. Να ειναι παντα γερος και δυνατος ο μπεμπης σου και να σου χαριζει συνεχεια τετοιες στιγμες ευτυχιας.

Αντε ποτε θα ερθει η σειρα μου να ακουσω αυτο το μαγικο κλαμα:P

q3Owp3.png

aijjp3.png

Κοριτσάκια ήρθαμε σπίτι μας!! Ίσως για 2-3 μέρες μέχρι να μπούμε σε πρόγραμμα (αισιόδοξο το 2-3;;) να χαθώ για λίγο πάλι, αλλά θα επανέλθω δρυμήτερη!!!!!!!! ;) Φιλιά πολλά σε όλες!!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Πως είστε όλες?

Geo Angela πόσο όμορφα τα μοιράστηκες μαζί μας!!

Αν βρώ το χρόνο θα σας τα διηγηθώ και εγώ κάποια στιγμή!

Mimika μου καλύτερα είμαι σήμερα!Μιας και δεν ήρθε και κανένς σπίτι και τη λίγη ώρα που κοιμόταν ξεκουράστηκα με τον αντρούλη μου! Ο οποίος δε μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ με βοηθάει!!

Μυρίνακι τι ωραία που είστε σπιτάκι σας! Άντε εύχομαι σύντομα να μπείτε σε πρόγραμμα! Εμείς ακόμη το παλεύουμε!

Αλήθεια οι πιο έμπειρες μανούλες μετά τις 40 μέρες βελτιώνονται καθόλου τα πράγματα?

Δεσποινάκι πως τα πατε?

Κερασια?Χαρά,Μαριλένα,τάνια,ρίτα ?όλες καλά?

Ροδακινούλα μου άντε με το καλό και εσύ να μπεις στο κλαμπ!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Χάθηκα κορίτσια! Είμαι ή με ένα μωρό στο στήθος ή με ένα μωρό αγκαλιά ή με τα χέρια στις δουλειές... Σας διαβάζω με το μωρό αγκαλιά, αλλά δεν μπορώ να γράψω και να σχολιάσω έτσι! Λυπάμαι για τα κοριτσάκια που έχουν ταλαιπωρίες με τα μικρά τους, Τάνια ελπίζω να περάσει μόνο του και Αναστασία πολύ στεναχωρέθηκα που ταλαιπωρείστε τα δυό σας, όλα γρήγορα περαστικά! Και Χαρά μου κουράγιο.

Αχ! Δεν πρόλαβα πάλι, γύρισαν τα παιδιά από τη βόλτα (ξενυχτάμε απόψε, ε;)

Μόνο να πω ότι δυσκολεύομαι πολύ με τη δεύτερή μου κόρη, έχει γίνει τραγική η κατάσταση και εγώ φέρομαι απαίσια... Δεν το λέω για να μου πείτε ότι δεν πρέπει, αλλά να το βγάλω από πάνω μου να εξιλεωθώ... Δεν αντέχω άλλο τα καψόνια της και δεν προλαβαίνω να την χαϊδολογήσω (αφήστε που δεν θέλει κιόλας).

Μπαίνουν με κλάματα, σας αφήνω

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...